2015 Şubat Anneleri

saol ccanim, insallahhhhhhhh
karnimda fena sanci var ne yin isareti bilemedim
tuvalete gidiyorum bisey yok, varmis gibi sancim var ama : (
tam kivrandirmiyor ama geçse iyi olur

Yarın bende bişey yapmasını isticem kendimi taşıyamıyorum artık :-( inşallah kurtuluruz canım sağ salim çok iyi Anlıyorum seni herkes artık yoruldu çünkü baya kişi doktora gidecek yarın Hakkımızda Hayırlısı

bende senin kafadanim mama nasil hazirlanirim bilmiyorum, olçusu var galiba ama hiç yapmadim
kizin buyusunde sagma isinide birakirsin insallah oda eziyet gibi

senin iki numara kaç yasindaydi , benim kiz oyle çiakrdiginda 30 aylik falandi napsam totosunda don durmuyordun tam bu zmanlardi oturdu çi$i ogrendi ::)))) yakinda seninki bezide çikarip atarsa oturt i$esin lazimliga :) çocuk hazir olunca hiç zor olmuyir

benim kiz bugun camiye kursa gitti, oglan o gelene kadar çatladi patladi, bize sariyordu artik can SIKINTISINDAN :) ablasi varken de 60% zamanda kavga ediyolar, çogu zaman ellemiyorum birbirleirni patakliyolar bi guzel, kari$san dert kari$masan dert : ))) bizde kardesimle çok kavga ederdik napayim artik saldim çayira mevlam gayira : )

saol ccanim, insallahhhhhhhh
karnimda fena sanci var ne yin isareti bilemedim
tuvalete gidiyorum bisey yok, varmis gibi sancim var ama : (
tam kivrandirmiyor ama geçse iyi olur
bende de olsa iyi olur sancilar. Aksine belim bie agrrimiyor sanki 5.aydayiz

bende de olsa iyi olur sancilar. Aksine belim bie agrrimiyor sanki 5.aydayiz
valla bende hersey var , oturuyorum sert kalkiyorum sert karnim,yanlisklikla egilsem bildigin ta$$$$
ama ben dogurmak istemiyorum ki, aha tam su an yine sertlesti oturyorum halbuki
sancim agrim hiç eksik olmaz saolsun
bakalim dr sabah ne diycek yarin sabah, bari 38+0 olsaydik : kuçuk daha yaaa : ( ..
ben kendimi 40. haftaya çok alsitirdim once dogrsa depresyona girermisim bide : ))

isteyenler , bende once siradakiler dogursun insallahh, gunu gelen alsin kucagina bebisini hayirliisyla

ayy o birbirlerini pataklama bizde de var ve hiç kafam kaldırmıyor.5 dk oyun beş dk kavga.müdahale edip karıssan bu sefer ikisi sana karşı birlik oluyor.bi gürültü bi tantana.aşağı ses gitcek diye de kasıyorum.sessiz olun diye.bi enerji bi enerji.düz duvara tırmanıyorlar.

seninki de kucuk degil artik ya. Tabi bir hafta daha dursun en azindan. Guya 2. 3. Dogumlar kolay erken olur diyorlar ama

Ben de vakti gelmeden dogsun hic istemiyorum senin gibi canim.

Ben de seni merak ediyodum.. Allah yardimcin olsun. Insallah hayirlisi ile yaparsin artik..

Her türlü yöntemle kız çıktı ama bebeğim erkek :)

Oyyy acayip kasilmalarim var kuyruk sokumumda agri ve bazende wc ye gitme istegi ( büyük ) asagiya dogru baski oluyor ama sanci yok.

Ne bilim benım ilk Doğumda ağrı kesıci iğne yaptılar. Bu arada hızla açıldım doğumhaneyi gıttık bende sancı mancı kalmadı ıkınamadım. Zor oldu yani sancısız
DOĞUM yaklastiginda vermediler epidurali bana, sancı olmadan doğum olmaz diye evet Ole çok zor olmuştur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…