saol ccanim, insallahhhhhhhhne güzel bir sabah karışılaması :) bende kalktım duş aldım kahvaltı hazırladım kociş geç kalkınca ağırdan aldım sonra evi toparla falan derken bu saat oldu hemen sayfaları okumaya başladım. hareketlerim iyice kısıtlandı benim bazen adım atamıyorum ağır vasıta oldum vallakasılmalar yine var bel ağrısı var. her gün bugün gelecek sanırım diyorum hayırlısı artık bütün işler bitince gelsin istedim.
yaaa maşallah sanadoğumun inş kolay olacak bu kadar harekete. yarın da okullar açılıyor hareketli günler bizi bekler
Yarın bende bişey yapmasını isticem kendimi taşıyamıyorum artık :-( inşallah kurtuluruz canım sağ salim çok iyi Anlıyorum seni herkes artık yoruldu çünkü baya kişi doktora gidecek yarın Hakkımızda Hayırlısı40+5 te bıttı..ben yıne doğuramadım..
kendı es dost akrabalarım yetmez gıbı artık esımın velılerı bıle bebıs nasıl dıye sorar oldular..yalnız dogdumu dıye sormuyolar hıcısın yoksa anlat dur..
yarın haftalar sonra kendı druma gıdıcem ınsaallah..2 seçenek sunucam ona..
ya rahmı uyar doğumu kendın başlat(muhtemelen yapmayacaktır ama yalvarmayı düşünüyorum gözyaşları eslıgınde )
ya da doplerr ıstıcem..madem beklıcem en ufak bır sorun olmadığından emın olayım..
dayanılmaz sancı cekıyorum..hele belım anlatılmaz sıddette ağrıyor gece gunduz ağlıyorum acısına..
Rabbım okunan şu ezanlar hurmetıne kurtarsın benı bıran evvel bu çıkmazdan..
sicakdan olmustur canim isilik oKızlar bebegin yüzünde sivilce gibi bi kabarcık var ufak , sıcaktan mi olmuştur acaba
bende senin kafadanim mama nasil hazirlanirim bilmiyorum, olçusu var galiba ama hiç yapmadimCanım ben anne sütüyle besliyorum bebisimi,sut sağma makinası aldık sutumu sağıp biberondan veriyorum bazen kızıma,çünkü hiçbir turlu uyanmıyor havalar sıcak olsa elini ayağını suya sokarim ama havalar da soğuk.Çocuklarıma hiçbir zaman mama vermedim emzirdim hep emzirmek anne için de bebek için de çok sağlıklı. Ağlıyor bebeğim uyanıyor mesela hemen hazırda gogsumu çıkarıyorum emziriyorum gazını alıp yatiriyorum oldu bitti.emzirmesem kalkacagim mamasını hazirlayacagim yok sıcak oldu yok soğuk oldu o arada bebek ağlamaktan catlayacak eşim uyanır kizim uyanır oğlum uyanır..rezil oluruz vallaa
Zaten sabah uyanır uyanmaz bez değişimi seansimiz oluyor pijamalarini filan çıkarıyorum günlük kıyafetlerini giydiriyorum vs.. Sallama isini Çözemedin kizim çok hareketli uyumuyor hep bebeğe sarıyor öpmek istiyor bebekle ilgilenmese yaramazlık yapıyor bak simdi yanımda oturmus taytini çıkarmış bezle duruyor sadece kaç kere çıkarma dedim dinlemiyor günde kaç kere coraplarini çıkarıyor eskiden külotlu çorap giydirdigimde cikaramazdi simdi komplesini çıkarabiliyor kafasına gorebir de bebiii bebii diyisi var ki deli oluyor kardeşine
Oğlan bebeğe karşı çok hassas davranıyor ama iki numarayla pek anlasamiyor çok eziyet ediyorlar birbirlerinebi d hasta oldu kuzum öyle öksuruyor ki anlatamam..
Bakalım sizde durumlar Nasil olacak seninkiler yine büyükler rahat olursun sanırım
bende de olsa iyi olur sancilar. Aksine belim bie agrrimiyor sanki 5.aydayizsaol ccanim, insallahhhhhhhh
karnimda fena sanci var ne yin isareti bilemedim
tuvalete gidiyorum bisey yok, varmis gibi sancim var ama : (
tam kivrandirmiyor ama geçse iyi olur
Eşim bana Mandıra diyor.Kendimi inek gibi hissediorum agliyo beni sagiyo rahatliyo
valla bende hersey var , oturuyorum sert kalkiyorum sert karnim,yanlisklikla egilsem bildigin ta$$$$bende de olsa iyi olur sancilar. Aksine belim bie agrrimiyor sanki 5.aydayiz
canim dur ne oluyor sen nobet tutacaksinsaol ccanim, insallahhhhhhhh
karnimda fena sanci var ne yin isareti bilemedim
tuvalete gidiyorum bisey yok, varmis gibi sancim var ama : (
tam kivrandirmiyor ama geçse iyi olur
bende senin kafadanim mama nasil hazirlanirim bilmiyorum, olçusu var galiba ama hiç yapmadim
kizin buyusunde sagma isinide birakirsin insallah oda eziyet gibi
senin iki numara kaç yasindaydi , benim kiz oyle çiakrdiginda 30 aylik falandi napsam totosunda don durmuyordun tam bu zmanlardi oturdu çi$i ogrendi ::)))) yakinda seninki bezide çikarip atarsa oturt i$esin lazimliga :) çocuk hazir olunca hiç zor olmuyir
benim kiz bugun camiye kursa gitti, oglan o gelene kadar çatladi patladi, bize sariyordu artik can SIKINTISINDAN :) ablasi varken de 60% zamanda kavga ediyolar, çogu zaman ellemiyorum birbirleirni patakliyolar bi guzel, kari$san dert kari$masan dert : ))) bizde kardesimle çok kavga ederdik napayim artik saldim çayira mevlam gayira : )
Beeennn kontrol degil direk dogum....Yarin doktora gidecek kaç kişiyiz kacimizdan mujde gelcek bakalim hayırlısıyla
Beeennn kontrol degil direk dogum....
seninki de kucuk degil artik ya. Tabi bir hafta daha dursun en azindan. Guya 2. 3. Dogumlar kolay erken olur diyorlar amavalla bende hersey var , oturuyorum sert kalkiyorum sert karnim,yanlisklikla egilsem bildigin ta$$$$
ama ben dogurmak istemiyorum ki, aha tam su an yine sertlesti oturyorum halbuki
sancim agrim hiç eksik olmaz saolsun
bakalim dr sabah ne diycek yarin sabah, bari 38+0 olsaydik : kuçuk daha yaaa : ( ..
ben kendimi 40. haftaya çok alsitirdim once dogrsa depresyona girermisim bide : ))
isteyenler , bende once siradakiler dogursun insallahh, gunu gelen alsin kucagina bebisini hayirliisyla
Ben de vakti gelmeden dogsun hic istemiyorum senin gibi canim.valla bende hersey var , oturuyorum sert kalkiyorum sert karnim,yanlisklikla egilsem bildigin ta$$$$
ama ben dogurmak istemiyorum ki, aha tam su an yine sertlesti oturyorum halbuki
sancim agrim hiç eksik olmaz saolsun
bakalim dr sabah ne diycek yarin sabah, bari 38+0 olsaydik : kuçuk daha yaaa : ( ..
ben kendimi 40. haftaya çok alsitirdim once dogrsa depresyona girermisim bide : ))
isteyenler , bende once siradakiler dogursun insallahh, gunu gelen alsin kucagina bebisini hayirliisyla
40+5 te bıttı..ben yıne doğuramadım..
kendı es dost akrabalarım yetmez gıbı artık esımın velılerı bıle bebıs nasıl dıye sorar oldular..yalnız dogdumu dıye sormuyolar hıcısın yoksa anlat dur..
yarın haftalar sonra kendı druma gıdıcem ınsaallah..2 seçenek sunucam ona..
ya rahmı uyar doğumu kendın başlat(muhtemelen yapmayacaktır ama yalvarmayı düşünüyorum gözyaşları eslıgınde )
ya da doplerr ıstıcem..madem beklıcem en ufak bır sorun olmadığından emın olayım..
dayanılmaz sancı cekıyorum..hele belım anlatılmaz sıddette ağrıyor gece gunduz ağlıyorum acısına..
Rabbım okunan şu ezanlar hurmetıne kurtarsın benı bıran evvel bu çıkmazdan..
Her türlü yöntemle kız çıktı ama bebeğim erkek :)kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.ben cok merak ettıgım ıcın bısey sormak ıstıyorum lutfen bılen varsa cevap yazarsa cok sevınırım.çın takvımı hakkında ne dusunuyosunuz ve bebeklerınız cın takvımıne gore dogru cıkıyormu acaba cok tesekkur ederım şimdiden
ins canim bu gece sancin baslar bir sancida dogurursun. Rabbim hayirlisini nasip etsinYarin bende doğuma giriversem nolur ?
Allahimmm nolurrrrrrr
DOĞUM yaklastiginda vermediler epidurali bana, sancı olmadan doğum olmaz diye evet Ole çok zor olmuştur yaNe bilim benım ilk Doğumda ağrı kesıci iğne yaptılar. Bu arada hızla açıldım doğumhaneyi gıttık bende sancı mancı kalmadı ıkınamadım. Zor oldu yani sancısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?