2015 Şubat Anneleri

Selam kizlar,

Normal dogum yapanlar alttaki dikisiniz ne kadar surede iyilesti? Benim 1 hafta oldu dogum yapali ama sancisi daha artti :/ acaba ters bi durum mu var ki :/

Canım en korktuğum şey epiduraldi çünkü bel fıtığı ve disk kayması var bende , kimildamadim acimiyor da zaten, ama 100de bi ihtimal olan bişey oldu dedi doktor 2 . Kez yapıldı . Yani bişeyden çok korkmamak lazım , çağırıyor insan .
Ikinma hissi tamamen gitse nasıl doğurdu bu kdr millet ? Ha belki yanlış uygulama yapılıyorsa dozda, hissislik çok oluyor dur . Yorum tbi bnmki . O kdr bilgi kirliliği ile geriliyorz ki.

Selam kizlar,

Normal dogum yapanlar alttaki dikisiniz ne kadar surede iyilesti? Benim 1 hafta oldu dogum yapali ama sancisi daha artti :/ acaba ters bi durum mu var ki :/
Hayatım ben de korktum ebe ye kontrole gittim , fon makinası ile kuru dedi wcden sonra , baticon ile günde bir kere önden arkaya sil dedi, Ped in üzerine gazlı bez konacak bir de. Bunları yapıyorsun belki ama ben yine de yazım dedim . Icin rahat etsin git bi baktır istersen , korkudan da gerilip acı duyuyor olabilirsin . Aprol Fort günde 2 kere içiyorum da

Bana doktor hic bi se solemedi. Sadece wcden sonra temizle meme ucu catlak kreminden sur dedi. Yarin bi gideyim doktora. Senin solediklerini de yapayim canim saolasin..:

Eşim bana Mandıra diyor.
Gögüsler.gizli saklı bir şey olmaktan çıktı. Eskiden Teyzeler otobüste çocuk emzirirdi de ne garip gelirdi.
Şimdi nerdeyse taksim meydanında emzirecek durumdayım
Bende her an acikcakmis gibi hazirdayım aglayinca inek gell diye bagiriolar

Selam kizlar,

Simdiye gecmesi lazimdi.iltihap falan mi olustu.dr un 1 hafta sonra kontrole cagirmistir zaten bakar

Bana doktor hic bi se solemedi. Sadece wcden sonra temizle meme ucu catlak kreminden sur dedi. Yarin bi gideyim doktora. Senin solediklerini de yapayim canim saolasin..:
Bacım yap yap, cok basit hepsi . O kurutma işi cok rahatlatıyor. Fön makinasının ılık fazında kurut, nemli kalmasın . Düşün kuru yer daha çabuk iyileşir . Hiç sıkılma. Bir de adımlarını küçük at Allah ın izniyle bunu da atlatacağız. Ayakta da cok kalma . Baktın canın hala acıyor bi hemaroid yastığı al onun üzerine otur baskı olmasın

Normal dogumun en sevmedigim yani su dikisler. Ama sezeryan olanin oturup kalkamiyorum diye anlatmasindan daha cok korktum. Dikissiz pirt dogumayi hayal ediyorum da hayat bayram olsa cicekler bocekler.

İnstagram da Cahide kim?
Bebek çok tatlı maşallah gözlerine bayıldım
@:-D

benim alt kat bo$ , onu dert etmiyorum tepinip duruyolar butun gun :)
Allahtan okul diye bisey var, yoksa timarhanelik olur insan valla :))

Yok canım bebekle değil yalnız çıkacağım. Bebeğin ne işi var soğukta.
Yok canım bebekle değil yalnız çıkacağım. Bebeğin ne işi var soğukta. Zaten sar sarmala birde dışarda ağlasın tam çile
Alismak lazim cirlamalarina emzirne odasi aramaya.ben cok ozeniyirum birlikte cikmaya ama iste hava cok soguk dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…