- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
hayırlisıyla amin inşallahYarin bende doğuma giriversem nolur ?
Allahimmm nolurrrrrrr
Canım en korktuğum şey epiduraldi çünkü bel fıtığı ve disk kayması var bende , kimildamadim acimiyor da zaten, ama 100de bi ihtimal olan bişey oldu dedi doktor 2 . Kez yapıldı . Yani bişeyden çok korkmamak lazım , çağırıyor insan .Saolasın
Masallah ne guzel bı dogum olmus peki epidural sonrası kac cm acılma olması gerekıo bıde ıkınma hıssını ınsan o anda tamamen kaybedıo mu bide iğne yapılırken hıc kımıldamamak gerekı
Bu epidural için iğne olurken kımıldamamak ggerekiyormuş dimi bide ıkınma hıssını tamamen kaybedıomusun epidural olduktan sonra
Beeennn kontrol degil direk dogum....
Bende yarın doğuma gidiyorum. Ya normal ya sezeryan ama yarın son gün... Bakalım nasibimizde ne var. Allah yardımcımız olsun
Hayatım ben de korktum ebe ye kontrole gittim , fon makinası ile kuru dedi wcden sonra , baticon ile günde bir kere önden arkaya sil dedi, Ped in üzerine gazlı bez konacak bir de. Bunları yapıyorsun belki ama ben yine de yazım dedim . Icin rahat etsin git bi baktır istersen , korkudan da gerilip acı duyuyor olabilirsin . Aprol Fort günde 2 kere içiyorum daSelam kizlar,
Normal dogum yapanlar alttaki dikisiniz ne kadar surede iyilesti? Benim 1 hafta oldu dogum yapali ama sancisi daha artti :/ acaba ters bi durum mu var ki :/
Evet ensede de vardı . Dediğin gbi az açtım üstünü azaldı sabahtan aksamasicakdan olmustur canim isilik o
ensesinde de varidr, çok sicak tutma annesi
Inşallah canımYarin bende doğuma giriversem nolur ?
Allahimmm nolurrrrrrr
Hayatım ben de korktum ebe ye kontrole gittim , fon makinası ile kuru dedi wcden sonra , baticon ile günde bir kere önden arkaya sil dedi, Ped in üzerine gazlı bez konacak bir de. Bunları yapıyorsun belki ama ben yine de yazım dedim . Icin rahat etsin git bi baktır istersen , korkudan da gerilip acı duyuyor olabilirsin . Aprol Fort günde 2 kere içiyorum da
Bende her an acikcakmis gibi hazirdayım aglayinca inek gell diye bagiriolarEşim bana Mandıra diyor.
Gögüsler.gizli saklı bir şey olmaktan çıktı. Eskiden Teyzeler otobüste çocuk emzirirdi de ne garip gelirdi.
Şimdi nerdeyse taksim meydanında emzirecek durumdayım
Simdiye gecmesi lazimdi.iltihap falan mi olustu.dr un 1 hafta sonra kontrole cagirmistir zaten bakarSelam kizlar,
Normal dogum yapanlar alttaki dikisiniz ne kadar surede iyilesti? Benim 1 hafta oldu dogum yapali ama sancisi daha artti :/ acaba ters bi durum mu var ki :/
Cnm yedirdikten snra kusmasin diye cok ince bir yastgin ustunde bekletiorum snra aliyorum yastigiKızlar bebeğe yastık kullanıyor musunuz?
Bacım yap yap, cok basit hepsi . O kurutma işi cok rahatlatıyor. Fön makinasının ılık fazında kurut, nemli kalmasın . Düşün kuru yer daha çabuk iyileşir . Hiç sıkılma. Bir de adımlarını küçük at Allah ın izniyle bunu da atlatacağız. Ayakta da cok kalma . Baktın canın hala acıyor bi hemaroid yastığı al onun üzerine otur baskı olmasınBana doktor hic bi se solemedi. Sadece wcden sonra temizle meme ucu catlak kreminden sur dedi. Yarin bi gideyim doktora. Senin solediklerini de yapayim canim saolasin..:
Yan yatma yastığı var canmKızlar bebeğe yastık kullanıyor musunuz?
Normal dogumun en sevmedigim yani su dikisler. Ama sezeryan olanin oturup kalkamiyorum diye anlatmasindan daha cok korktum. Dikissiz pirt dogumayi hayal ediyorum da hayat bayram olsa cicekler bocekler.Bacım yap yap, cok basit hepsi . O kurutma işi cok rahatlatıyor. Fön makinasının ılık fazında kurut, nemli kalmasın . Düşün kuru yer daha çabuk iyileşir . Hiç sıkılma. Bir de adımlarını küçük at Allah ın izniyle bunu da atlatacağız. Ayakta da cok kalma . Baktın canın hala acıyor bi hemaroid yastığı al onun üzerine otur baskı olmasın
Kafasına diyorum. Ben normalde kullanmıyordum.bugün öyle yastık yatağın içindeymiş yatırdım. Sanki çok rahat etmiş gibi geldi.Yan yatma yastığı var canm
benim alt kat bo$ , onu dert etmiyorum tepinip duruyolar butun gun :)ayy o birbirlerini pataklama bizde de var ve hiç kafam kaldırmıyor.5 dk oyun beş dk kavga.müdahale edip karıssan bu sefer ikisi sana karşı birlik oluyor.bi gürültü bi tantana.aşağı ses gitcek diye de kasıyorum.sessiz olun diye.bi enerji bi enerji.düz duvara tırmanıyorlar.
Yok canım bebekle değil yalnız çıkacağım. Bebeğin ne işi var soğukta.
Alismak lazim cirlamalarina emzirne odasi aramaya.ben cok ozeniyirum birlikte cikmaya ama iste hava cok soguk dedigin gibiYok canım bebekle değil yalnız çıkacağım. Bebeğin ne işi var soğukta. Zaten sar sarmala birde dışarda ağlasın tam çile
ben tutarim nobeti sorun deilde benim oglan hiç nobet tutucu gibi durmuyorcanim dur ne oluyor sen nobet tutacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?