2015 Şubat Anneleri

Normal dogumun en sevmedigim yani su dikisler. Ama sezeryan olanin oturup kalkamiyorum diye anlatmasindan daha cok korktum. Dikissiz pirt dogumayi hayal ediyorum da hayat bayram olsa cicekler bocekler.
Senin dikişsiz olur belki 2.doğum olduğu için.
Ben dikiş olacak sanıyordum ama resmen yapıştırmışlar. Press gibi

Alismak lazim cirlamalarina emzirne odasi aramaya.ben cok ozeniyirum birlikte cikmaya ama iste hava cok soguk dedigin gibi
Nisana ancak çıkarız.
Nisanda d.günüm var. Bari dışarda plan yapayımda gelecek için bekleyecek bir şey olsun.

seninki de kucuk degil artik ya. Tabi bir hafta daha dursun en azindan. Guya 2. 3. Dogumlar kolay erken olur diyorlar ama
kuçuk deil ama çokda buyuk sayilmaz sadece kuvez sorunu olmaz
3 kg anca avrdir daha yokdur bile belki : (

Bende yarın doğuma gidiyorum. Ya normal ya sezeryan ama yarın son gün... Bakalım nasibimizde ne var. Allah yardımcımız olsun

Allah yardımcın olsun canım
normal olursun bana örnek olursun inşallah ,hala ümidimi kesmedim

Ben de vakti gelmeden dogsun hic istemiyorum senin gibi canim.
ilk se bekler canim , ikincide bekliyor gerçide
ben surekli hareket halinde oldugum için çocuklarla ondan belki erken gelir deemeye basladim , kasilmamda eksik olmuyor
nasip kismet artik saglikli olsunda

Evet ensede de vardı . Dediğin gbi az açtım üstünü azaldı sabahtan aksama
azalsada tam geçmesi biraz zaman alir
her gun banyo yaptir,evin kaç derece bilmiyorum ama hamam olmasina gerek yok odaalrin : )
uzerinede normal giydir,yani ev soguksa bi kat fazla giydirsen olur ama evin sicaksa bi body bi pyjama yeetr

ho$geldin canim
nasilsin kizz varmi dogurma alametleri, ben dogurdum dogurcam sankiii valla kasilmalarim çok fazla
kafasini falan mi sokuyor acaba dogum kanalina bilmiyorumki

yok hiç alamet kıpır kıpır ama pek heyecanlı
kasılmam yokda , o kafasını sokma durumu oluyor arada yani öyle hissediyorum

Nisana ancak çıkarız.
Nisanda d.günüm var. Bari dışarda plan yapayımda gelecek için bekleyecek bir şey olsun.
nisana daha çok var kizz o zamana kaadar çocuk disari çikmayacakmi
havalar guzel olsun biz martin ortasinda çikariz insallah park a

benim alt kat bo$ , onu dert etmiyorum tepinip duruyolar butun gun :)
Allahtan okul diye bisey var, yoksa timarhanelik olur insan valla :))
o iyiymiş.ben de ev ararken ona dikkat ettim ama bulamadık.neyseki bizim alttakiler de 6 ay kalıyorlar.nisanda yazlıklarına geciyorlar.iple çekiyorum.
evet okul açılıyo yarın.benim mecburi yürüyüşte başlıyor.yoksa yürüycem yoktu.15 günde 2 kere çıktım yürüyüşe.götürmesi değilde okula hazırlık seromonisi bayıyo beni.oğlum üstünü giy.kızım gel saçını tarim.onlar son dakika bile oyun derdinde.

Benim iki numara 21 aylık oldu teyzesi,çiş meselesini asamadik maalesef lazimliga yapmıyor çişini ama sağa sola bırakıyor hanımefendi,neyse yaza geçiş yaparız dedim daha da ustelemedim..
Oğlum 5.5 yasında kizim eğer kendini savunabilecek durumda olsa ben de bisey demicem yesinler birbirlerini ama adil dövüş olmuyor kizim kendini ifade edemiyor.oglan da kardeşine karşı sert davranıyor. Seninkilerin arası yakin ondan sanırım ses etmiyorsun bakalım bebek gelince seninkiler ne yapacak , ben sorun yaşayacağını zannetmiyorum gerçi çocukların konuşarak anlayabilecek yastalar her ne kadar yaramaz olsalar da is bebeğe gelince çocuklar çok savunmacı ve şefkatli oluyorlar... Kızıma diyorum gel memeden sut iç diyorum bana bebe diyor bebe içsinmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…