Senin dikişsiz olur belki 2.doğum olduğu için.Normal dogumun en sevmedigim yani su dikisler. Ama sezeryan olanin oturup kalkamiyorum diye anlatmasindan daha cok korktum. Dikissiz pirt dogumayi hayal ediyorum da hayat bayram olsa cicekler bocekler.
Alt acmanin yastigina tulbent serip koyuyorumbenKızlar bebeğe yastık kullanıyor musunuz?
Nisana ancak çıkarız.Alismak lazim cirlamalarina emzirne odasi aramaya.ben cok ozeniyirum birlikte cikmaya ama iste hava cok soguk dedigin gibi
kuçuk deil ama çokda buyuk sayilmaz sadece kuvez sorunu olmazseninki de kucuk degil artik ya. Tabi bir hafta daha dursun en azindan. Guya 2. 3. Dogumlar kolay erken olur diyorlar ama
Bende yarın doğuma gidiyorum. Ya normal ya sezeryan ama yarın son gün... Bakalım nasibimizde ne var. Allah yardımcımız olsun
ilk se bekler canim , ikincide bekliyor gerçideBen de vakti gelmeden dogsun hic istemiyorum senin gibi canim.
Allah yardimcin olsun canimBende yarın doğuma gidiyorum. Ya normal ya sezeryan ama yarın son gün... Bakalım nasibimizde ne var. Allah yardımcımız olsun
azalsada tam geçmesi biraz zaman alirEvet ensede de vardı . Dediğin gbi az açtım üstünü azaldı sabahtan aksama
ho$geldin canimmerhabalar
Ins canim artik hepimiz dogurup gaz kaka muhabbeti yapalimOo desene buyuk gun yarin saglikla kavustursun rabbm. Kiz biz de kontrol derken dogurup geliriz belkim ne biliyon :))
ho$geldin canim
nasilsin kizz varmi dogurma alametleri, ben dogurdum dogurcam sankiii valla kasilmalarim çok fazla
kafasini falan mi sokuyor acaba dogum kanalina bilmiyorumki
Evde olmak nasıl?yok hiç alamet kıpır kıpır ama pek heyecanlı
kasılmam yokda , o kafasını sokma durumu oluyor arada yani öyle hissediyorum
nisana daha çok var kizz o zamana kaadar çocuk disari çikmayacakmiNisana ancak çıkarız.
Nisanda d.günüm var. Bari dışarda plan yapayımda gelecek için bekleyecek bir şey olsun.
Bildigim yok kontrole gidenlerden supriz olursa hic sasirmamikinizin de Allah yardımcısı olsun.sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah.ikinizsiniz de mi başka var mıydı yarına doğum
o iyiymiş.ben de ev ararken ona dikkat ettim ama bulamadık.neyseki bizim alttakiler de 6 ay kalıyorlar.nisanda yazlıklarına geciyorlar.iple çekiyorum.benim alt kat bo$ , onu dert etmiyorum tepinip duruyolar butun gun :)
Allahtan okul diye bisey var, yoksa timarhanelik olur insan valla :))
bende senin kafadanim mama nasil hazirlanirim bilmiyorum, olçusu var galiba ama hiç yapmadim
kizin buyusunde sagma isinide birakirsin insallah oda eziyet gibi
senin iki numara kaç yasindaydi , benim kiz oyle çiakrdiginda 30 aylik falandi napsam totosunda don durmuyordun tam bu zmanlardi oturdu çi$i ogrendi ::)))) yakinda seninki bezide çikarip atarsa oturt i$esin lazimliga :) çocuk hazir olunca hiç zor olmuyir
benim kiz bugun camiye kursa gitti, oglan o gelene kadar çatladi patladi, bize sariyordu artik can SIKINTISINDAN :) ablasi varken de 60% zamanda kavga ediyolar, çogu zaman ellemiyorum birbirleirni patakliyolar bi guzel, kari$san dert kari$masan dert : ))) bizde kardesimle çok kavga ederdik napayim artik saldim çayira mevlam gayira : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?