Selam kizlar,
Normal dogum yapanlar alttaki dikisiniz ne kadar surede iyilesti? Benim 1 hafta oldu dogum yapali ama sancisi daha artti :/ acaba ters bi durum mu var ki :/
Dikişler kendi düşmediyse o ipler kesiyor çok fena can yakıyor canım ben oturamiyordum resmenSelam kizlar,
Normal dogum yapanlar alttaki dikisiniz ne kadar surede iyilesti? Benim 1 hafta oldu dogum yapali ama sancisi daha artti :/ acaba ters bi durum mu var ki :/
benimkiler daha uyumadi, bu çocuklari uyutup uyandirma derdinden yine iyi dogurmadan duruyorum beno iyiymiş.ben de ev ararken ona dikkat ettim ama bulamadık.neyseki bizim alttakiler de 6 ay kalıyorlar.nisanda yazlıklarına geciyorlar.iple çekiyorum.
evet okul açılıyo yarın.benim mecburi yürüyüşte başlıyor.yoksa yürüycem yoktu.15 günde 2 kere çıktım yürüyüşe.götürmesi değilde okula hazırlık seromonisi bayıyo beni.oğlum üstünü giy.kızım gel saçını tarim.onlar son dakika bile oyun derdinde.
ben tutarim nobeti sorun deilde benim oglan hiç nobet tutucu gibi durmuyor
kasilmam çok fazla bugun,hadi hayirlisi bakalim
boyle giderse yarina dogurmasam bile hafta sonunu bulmaz gibime geliyor
Hayirlisi olsun canim. Benim de bu aksam baya sanci oldu az once cok siddetli girdi bir kac defa simdi iyiyim bakalim hayirlisi artikben tutarim nobeti sorun deilde benim oglan hiç nobet tutucu gibi durmuyor
kasilmam çok fazla bugun,hadi hayirlisi bakalim
boyle giderse yarina dogurmasam bile hafta sonunu bulmaz gibime geliyor
ONLARkuçukken wc de kapiyi kapatamazdim ben,araalri 1.5 yas, ikiside lafdan anlamyinca çok zordu,sutden agzi yanan yogurdu ufleyrek yermis artik ne kaadr beni bezdirdilerse 5 yil ara koydum araya dogurmak için :)))Benim iki numara 21 aylık oldu teyzesi,çiş meselesini asamadik maalesef lazimliga yapmıyor çişini ama sağa sola bırakıyor hanımefendi,neyse yaza geçiş yaparız dedim daha da ustelemedim..
Oğlum 5.5 yasında kizim eğer kendini savunabilecek durumda olsa ben de bisey demicem yesinler birbirlerini ama adil dövüş olmuyor kizim kendini ifade edemiyor.oglan da kardeşine karşı sert davranıyor. Seninkilerin arası yakin ondan sanırım ses etmiyorsunbakalım bebek gelince seninkiler ne yapacak , ben sorun yaşayacağını zannetmiyorum gerçi çocukların konuşarak anlayabilecek yastalar her ne kadar yaramaz olsalar da is bebeğe gelince çocuklar çok savunmacı ve şefkatli oluyorlar... Kızıma diyorum gel memeden sut iç diyorum bana bebe diyor bebe içsinmiş yani
yarin oglen sana derim durup durmayacagimi :))))kızz dur.sen de doğurursan psikolojık olarak günler gecmez bana beklentiye girerim.ha bugün ha yarın diye
Evde olmak nasıl?
benimkiler daha uyumadi, bu çocuklari uyutup uyandirma derdinden yine iyi dogurmadan duruyorum ben
aksam y deemdigim kalmior uyuusunlar diye saabahda yapmadigim kalmiyor uyansinlar diye deli olmak elde deil vallaa ..
alt kat bos olunca iyi deil kiz,evin isinmiyor kalorifer yanmasina ragmen : (
sabah esim goturuyor benimkileri ama yarin dr a gidicem bende onlarla çikicam artik evden mecbur ..
esin o saaatde evde deilmi,3. olunca nasil hazirliycan , kuçugu naapican ?
slm kizlar ben kizimla çoooook mutluyum ALLAHA şükür MAŞALLAH kızım çok akilli İnşallah hep öyle kalır yaniz göğüz ucuna ne yapsak bir türlü bilmiyorum
O gün karıştırma bende de var hele de gece uyumamışsam.sanki günler değişmeden Devam ediyor gibi geliyor.
Ben senin 1/3 ün kadar karmaşık olabilirim.
Gündüzleri iyiyim ama gece depresyona giriyorum.
Benim de dışarı çıkmam gerek.
Rn son Pzts sağlık ocağına gitmiştim. Yarın kar yağarsa çıkarım belki.
him sizin saatler hiç bi zaaman denk gelmez o zaman i$ saana dusuyoreşim de öğretmen oğlum öğlenci.onun giriş saatinde derste oluyor kış saatinden dolayı.bi de yatılı okulda gece nöbetleri de oluyor.çogu akşamda bana kalıyor alması.amcamız var.ona güveniyoruz bakalım martı çıkarana kadar.sonra 3 çocuk bi anne dökülürüz yollara.
ONLARkuçukken wc de kapiyi kapatamazdim ben,araalri 1.5 yas, ikiside lafdan anlamyinca çok zordu,sutden agzi yanan yogurdu ufleyrek yermis artik ne kaadr beni bezdirdilerse 5 yil ara koydum araya dogurmak için :)))
bazen diyorum keske once yapsaydim tam rahata erdim derken simdi al kasedi ba$a geri : )
kizimçok koruyucuudr gozumle gorsem inanmam bebege bisey yapacagina, yani yaptiysada kazayla olmustur .. oglumada daha yeni yeni karsilik vermeeye basladi yoksa dayagi yiyip otuuryordu, kendini koru savun diye kiza kizaaa biraz karsilik vermeye absladi iste yoksa oglan hiç acimiyor girisiyor valla ablasina karsilik verince ileri gidemiyor .. ama bebege onunda bisey yapacagini sanmiyorum, merakla bekliyolar ne zaamn gelicek diye .. konusmasini ogreteckleermis, biberon verip bana yardim edeceklermis oyle diyolar : )
senin iki numara kuçukmus , bu seene zorluk çeksende seneye hersey çok daha kolay olur insallah ..
Canım bende kordonu dolamış ondan Dikiş gerekti , yoksa olmazdı dedi ebe. Illa olacak die bişi yok :)Normal dogumun en sevmedigim yani su dikisler. Ama sezeryan olanin oturup kalkamiyorum diye anlatmasindan daha cok korktum. Dikissiz pirt dogumayi hayal ediyorum da hayat bayram olsa cicekler bocekler.
Tavsiye etmiyorlarKafasına diyorum. Ben normalde kullanmıyordum.bugün öyle yastık yatağın içindeymiş yatırdım. Sanki çok rahat etmiş gibi geldi.
selam kızlar herkese hayırlı akşamlar biz çok şükür evimize çıktık. sezeryan dikişlerim çok yanıyor yatınca kalkamıyorum kalkınca yatamıyorum nefes alamıyorum ayaktayken hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
herşeye rağmen anne olmak onun kokusunu duymak emzirmek dünyanın en güzel duygusu rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.
Nerde yaptın doğumunuCanım bende kordonu dolamış ondan Dikiş gerekti , yoksa olmazdı dedi ebe. Illa olacak die bişi yok :)
valla ben buyukler yanimdayken kuçugu sevip opmeyi dusunmuyorum : (benimkilerde hevesli.biri yürümeyi biri konuşmayı öğretecekmiş.paylaşmışlar.benim kız pek merhametlidir.kardeşim gelsin şöyle yapıcam böyle yapıcam diyo ama iş ciddiye binince napcak bilmem.Annem beni sevmiyooo diye alınganlıkları da coktur. acık kızsam ya da abisine sarılsam.
E vitamıni kapsülü süt canım , bella bee krem bi de , Göğüs Kalkan'ıslm kizlar ben kizimla çoooook mutluyum ALLAHA şükür MAŞALLAH kızım çok akilli İnşallah hep öyle kalır yaniz göğüz ucuna ne yapsak bir türlü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?