- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Canim Allah kurtarsin bende normal istiyodum ama cati muayenesinde canim cok acidi o yuzden yarin sezeryan olacak butun gun temizlik yaptim yuruyus yaptim belki bu aksam bi sanci bi acilma olurda rahatlikla normal dogururum diye dua ediyorum ama kismet bakalim...Bende yarın doğuma gidiyorum. Ya normal ya sezeryan ama yarın son gün... Bakalım nasibimizde ne var. Allah yardımcımız olsun
Benimki çin takvimine gore yanlis cikti. Bi de italyan takvimi var o dogru cikmisti. Bi de ona bak istersenkızlar bebeklerınız hayırlı olsun.ben cok merak ettıgım ıcın bısey sormak ıstıyorum lutfen bılen varsa cevap yazarsa cok sevınırım.çın takvımı hakkında ne dusunuyosunuz ve bebeklerınız cın takvımıne gore dogru cıkıyormu acaba cok tesekkur ederım şimdiden
Inşallah cnmCanim Allah kurtarsin bende normal istiyodum ama cati muayenesinde canim cok acidi o yuzden yarin sezeryan olacak butun gun temizlik yaptim yuruyus yaptim belki bu aksam bi sanci bi acilma olurda rahatlikla normal dogururum diye dua ediyorum ama kismet bakalim...
Ya cok kafam karisti. Yasamadan bisey demek sacma olacak. Bekleyip gorcez.Ben 40 i ciksin yanina telsiz koyup yan odaya aliyim diyorum.bizim buyuklerde olmaz diyo.ama bi sure sonra ayiramayabiliriz asil o zmn yalniz hissedee bence hem anne babaninda bi hayati var.simdi sana geln cvplari okuyalim:)
bunye meselesi canim. Cogu kisinin 10 gunde iyilesmjs ama benim nerdeyse bir ay gecmemisti. Acilma fln da yoktu. Azicik.bir dikisti. Dr a sor bakalim. Bir de kuru tutSelam kizlar,
Normal dogum yapanlar alttaki dikisiniz ne kadar surede iyilesti? Benim 1 hafta oldu dogum yapali ama sancisi daha artti :/ acaba ters bi durum mu var ki :/
Nerde yasıyorsun şehri olarsk
Bilmem çıkar mıyıZ?nisana daha çok var kizz o zamana kaadar çocuk disari çikmayacakmi
havalar guzel olsun biz martin ortasinda çikariz insallah park a
Canım gözünaydın öncelikle. İlk günler biraz yanıyor ama günden güne düzeliyor. Bol bol yürümeye gayret et. Benim yarın 1 hafta olacak ama daha iyiyim. Arada yanma ve o bölgede hissizlik var ama olacak o kadar:) bol bol su iç:)selam kızlar herkese hayırlı akşamlar biz çok şükür evimize çıktık. sezeryan dikişlerim çok yanıyor yatınca kalkamıyorum kalkınca yatamıyorum nefes alamıyorum ayaktayken hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
herşeye rağmen anne olmak onun kokusunu duymak emzirmek dünyanın en güzel duygusu rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.
Ben gunes varsa cikaririm kendimi toparladiktan sonra. Kanguru is goruyor bu durumlardaBilmem çıkar mıyıZ?
valla bence çikar,yani ben çikarim $ahsen : ))Bilmem çıkar mıyıZ?
Simdiye gecmesi lazimdi.iltihap falan mi olustu.dr un 1 hafta sonra kontrole cagirmistir zaten bakar
İnceden sizlama seklindeyse hissettiğin dikisin atmis olabilir. Üstüne direkt oturmaman gerekiyor ilk 15 gün .. Normal şartlarda çoktan iyileşmiş olan gerekiyor su aslinda 1 haftayi geçti demi
Dikişler kendi düşmediyse o ipler kesiyor çok fena can yakıyor canım ben oturamiyordum resmenkontrolün ne zaman dikisler alınınca rahat edersin
bunye meselesi canim. Cogu kisinin 10 gunde iyilesmjs ama benim nerdeyse bir ay gecmemisti. Acilma fln da yoktu. Azicik.bir dikisti. Dr a sor bakalim. Bir de kuru tut
Gunlerdir yürüyorum hareket etmeyi abarttim amuda kalkicam yakinda. Ay senin hikayene cok ozeniyom zaten inşallah yarin bana da kontrolde böyle bir mujde gelsin bunca hazrliga maratoncu olucam yoksahadi inşallah hayırlısı olsun benim alttaki dikişler mahvetti beni sadece bide öksürük Grip çekiyorum inşallah bişey olmamistir dikişlere oksurmekten yarın kontrolum var,ama aklım olsaymış bende maratoncu gibiydim öyle olmaz dinlenirdim 3 gündür toplam 3 saat uyumusumdur bide sanırım bebek sarılık oluyo ooof
Haha sokak timi isbasinda yinebiz de ciktik bogaza gidiyoruz uzun uzun yuruycem bugun kiz da takilmadi allahtan pesimize bugunu iyi degerlendrmemiz lazim cicim
ya dogumdan once gezerim evde durmam diye dusunuyodum ama 2 kere hastane icin ciktik bayagi agladi. Sevkim kirildivalla bence çikar,yani ben çikarim $ahsen : ))
ben oglumda 40 falan bekleemdim hiç, kizim evde çokSIKILIYORDU , bi kaç haftalikken çikmisizdir diari, zaten bi kere adim attinmida geri içeri girmiyorsun hep çikiyorsun ama iste seytanin bacagini kirip siftah yapmak laizm :)
ben avm lere gitmiyordum tabi çocuklarla kalabalik ortama sokmuyordum
parka goturuyordum arabasinda uyyordu, ablasida oynuyordu orada çouklarla .. senin tek çocuk oldugu için boyle bi zorunlulugun yok ama hava almak sanada iyi gelir ..
Ilk bebek, popodan ve kolay dogum masallah arkadasina ne diim...simdi bi arkadasla konustum nasilsin diye aramis
onun ilk çocugu i ters di dogumda, popo dan dogmus, 5 dk da dogdu kolay di dogumum diyor,simdi çocuk tabi 5.5 yasinda ikinciye hamile ..
valla oyle dedi, belinden igne yaptirmis amaIlk bebek, popodan ve kolay dogum masallah arkadasina ne diim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?