erken canim ama bi kaç hafta daaha geçsinya dogumdan once gezerim evde durmam diye dusunuyodum ama 2 kere hastane icin ciktik bayagi agladi. Sevkim kirildi
valla oyle dedi, belinden igne yaptirmis ama
sezeryana alin demi$ bi sorun olur diye , dr kizmis ne sezeryani herseyin normal senin diye
ama arkadas boylu poslu yapilidir,çatisi baya genis olmali, olmasada dogurtur gerçi buradakiler
Tr deki doktorlar gelip burdaki ebelerden kurs gorseler ne iyi olur
Biz normal haftalık kontrole gittik normal mi sezeyanmi istiyosun dedi ben epidural normal istiyorum dedim doktorda ama epidurali 4 cm olunca veriyoruz o zamana kadar çok sancı çekersin Son dakka sezeryan diye tutturmaya derken çatı muayenesi yapalım dedi bi d aldırdı elinibu neee dedim senin 3- 4cm açılMan var şansın yokmu dedi ben şoka girdim yook falan dedim sadece alttan bıçak batması gibi oluyordu Son haftalarda olduğu gibi bu sekilde eve gönderemem deyip yatış verdi hemen önlükler giyildi eşim eve eşyaları almaya gitti ben soktayim odada deli dana gibi tur atıyorum neyse bizimkiler geldi bi korkuyla ben siritiyorum bunu sancı bu ne falan derken bir saat sonra alt karın ağrısı girmeye başladı ara ara sonra ebe 5 cm olmuş dedi doğumhaneye indik epidural taktılar ama sancim yok deyince ağrı kesiciyi yapmadılar sancı gitmesin diye sanırım eliyle suyu patlattı ebe sıcak bişeyler aktı sonra odaya çıktık sancı dayanılmaz olmaya başladı yatağı yumrukluyodm 6 defa falan çektim doğumhaneye indik ağrı kesici yapıldı doktor geldi ikin ıkın ebe bastırıyo karnımà falan ben beceremedim sanırım dikişli oldu oğlum doğdu 6 saat falan sürdü toplam doktor fark ettikten sonra..çok uzun yazdım ama kusura bakma artık herkes kolay oldu diyo ama bana göre yinede değil tabi sonuçta doğum amà epidurali yaptırdığımà hiç pişman değilimBu 4 cm acılma sancısız mı gerceklestı bıde ondan sonra sancın oldu mu cnm yoksa sunı sancıyla mı acılmayı sagladılar epidural fılan aldın mı bu arada miniğin hayırla ve saglıkla buyut ınsallah
:))) kiz ama bi gorsen disardan çok kemikli duuryor , çati kemigide oyledir herhalde : )Evet ya kesinlikle ders almalari gerekiyo, tersse direk sezeryan burda :/ arkadasinin catsina da masallah
kendi dusecek diyorlar ama herkeste dusmuyor dikis. Sen dr a soyle alsin dikisleri durum iyiyseBugun 1 hafta oldu. Yarin gitcem doktora insallah iltihap falan degildir :/ kuru nasil kalacak ki surekli kanamam oluyodikislerin kendi dusmesi lazim aslinda ama daha dusmedi. Simdi bi parol aldim, bayagi iyi geldi..
suyunu patlatmasalar daha kolay gecermis sanki. Ama kontrolde 4 cm dese dr bana da yarin keskeBiz normal haftalık kontrole gittik normal mi sezeyanmi istiyosun dedi ben epidural normal istiyorum dedim doktorda ama epidurali 4 cm olunca veriyoruz o zamana kadar çok sancı çekersin Son dakka sezeryan diye tutturmaya derken çatı muayenesi yapalım dedi bi d aldırdı elinibu neee dedim senin 3- 4cm açılMan var şansın yokmu dedi ben şoka girdim yook falan dedim sadece alttan bıçak batması gibi oluyordu Son haftalarda olduğu gibi bu sekilde eve gönderemem deyip yatış verdi hemen önlükler giyildi eşim eve eşyaları almaya gitti ben soktayim odada deli dana gibi tur atıyorum neyse bizimkiler geldi bi korkuyla ben siritiyorum bunu sancı bu ne falan derken bir saat sonra alt karın ağrısı girmeye başladı ara ara sonra ebe 5 cm olmuş dedi doğumhaneye indik epidural taktılar ama sancim yok deyince ağrı kesiciyi yapmadılar sancı gitmesin diye sanırım eliyle suyu patlattı ebe sıcak bişeyler aktı sonra odaya çıktık sancı dayanılmaz olmaya başladı yatağı yumrukluyodm 6 defa falan çektim doğumhaneye indik ağrı kesici yapıldı doktor geldi ikin ıkın ebe bastırıyo karnımà falan ben beceremedim sanırım dikişli oldu oğlum doğdu 6 saat falan sürdü toplam doktor fark ettikten sonra..çok uzun yazdım ama kusura bakma artık herkes kolay oldu diyo ama bana göre yinede değil tabi sonuçta doğum amà epidurali yaptırdığımà hiç pişman değilim
ilk çocugu 6 saatde dogurmusun kolay da lafmi tereyagindan kil çeker gibi dogmus senin çocuk : ) maa$allahhh : )Biz normal haftalık kontrole gittik normal mi sezeyanmi istiyosun dedi ben epidural normal istiyorum dedim doktorda ama epidurali 4 cm olunca veriyoruz o zamana kadar çok sancı çekersin Son dakka sezeryan diye tutturmaya derken çatı muayenesi yapalım dedi bi d aldırdı elinibu neee dedim senin 3- 4cm açılMan var şansın yokmu dedi ben şoka girdim yook falan dedim sadece alttan bıçak batması gibi oluyordu Son haftalarda olduğu gibi bu sekilde eve gönderemem deyip yatış verdi hemen önlükler giyildi eşim eve eşyaları almaya gitti ben soktayim odada deli dana gibi tur atıyorum neyse bizimkiler geldi bi korkuyla ben siritiyorum bunu sancı bu ne falan derken bir saat sonra alt karın ağrısı girmeye başladı ara ara sonra ebe 5 cm olmuş dedi doğumhaneye indik epidural taktılar ama sancim yok deyince ağrı kesiciyi yapmadılar sancı gitmesin diye sanırım eliyle suyu patlattı ebe sıcak bişeyler aktı sonra odaya çıktık sancı dayanılmaz olmaya başladı yatağı yumrukluyodm 6 defa falan çektim doğumhaneye indik ağrı kesici yapıldı doktor geldi ikin ıkın ebe bastırıyo karnımà falan ben beceremedim sanırım dikişli oldu oğlum doğdu 6 saat falan sürdü toplam doktor fark ettikten sonra..çok uzun yazdım ama kusura bakma artık herkes kolay oldu diyo ama bana göre yinede değil tabi sonuçta doğum amà epidurali yaptırdığımà hiç pişman değilim
Ben her vc den sonra sicak suyla yikardim altimi sonra kagit havluyu hafif bastirarak yada dokundurarak deyim kurulardim. Steril bez de olur.. Sonra batikon ve merhemi surer azcik beklerdim kurusun die.Bugun 1 hafta oldu. Yarin gitcem doktora insallah iltihap falan degildir :/ kuru nasil kalacak ki surekli kanamam oluyodikislerin kendi dusmesi lazim aslinda ama daha dusmedi. Simdi bi parol aldim, bayagi iyi geldi..
Biz normal haftalık kontrole gittik normal mi sezeyanmi istiyosun dedi ben epidural normal istiyorum dedim doktorda ama epidurali 4 cm olunca veriyoruz o zamana kadar çok sancı çekersin Son dakka sezeryan diye tutturmaya derken çatı muayenesi yapalım dedi bi d aldırdı elinibu neee dedim senin 3- 4cm açılMan var şansın yokmu dedi ben şoka girdim yook falan dedim sadece alttan bıçak batması gibi oluyordu Son haftalarda olduğu gibi bu sekilde eve gönderemem deyip yatış verdi hemen önlükler giyildi eşim eve eşyaları almaya gitti ben soktayim odada deli dana gibi tur atıyorum neyse bizimkiler geldi bi korkuyla ben siritiyorum bunu sancı bu ne falan derken bir saat sonra alt karın ağrısı girmeye başladı ara ara sonra ebe 5 cm olmuş dedi doğumhaneye indik epidural taktılar ama sancim yok deyince ağrı kesiciyi yapmadılar sancı gitmesin diye sanırım eliyle suyu patlattı ebe sıcak bişeyler aktı sonra odaya çıktık sancı dayanılmaz olmaya başladı yatağı yumrukluyodm 6 defa falan çektim doğumhaneye indik ağrı kesici yapıldı doktor geldi ikin ıkın ebe bastırıyo karnımà falan ben beceremedim sanırım dikişli oldu oğlum doğdu 6 saat falan sürdü toplam doktor fark ettikten sonra..çok uzun yazdım ama kusura bakma artık herkes kolay oldu diyo ama bana göre yinede değil tabi sonuçta doğum amà epidurali yaptırdığımà hiç pişman değilim
kendi dusecek diyorlar ama herkeste dusmuyor dikis. Sen dr a soyle alsin dikisleri durum iyiyse
suyunu patlatmasalar daha kolay gecermis sanki. Ama kontrolde 4 cm dese dr bana da yarin keske
40. Haftamdayim dr bana cuma günü 3 cm aciklik var dedi iki gündür de kahverengi yoğun JEL gibi akintim var. Ama sancım yok hala perşembeye kendi gelmezse sezer yanla alacagini soyledi. Bir hekim olarak suni sanciyi onermiyormuşkendi dusecek diyorlar ama herkeste dusmuyor dikis. Sen dr a soyle alsin dikisleri durum iyiyse
suyunu patlatmasalar daha kolay gecermis sanki. Ama kontrolde 4 cm dese dr bana da yarin keske
Ne !!! Bir hekim olarak suni sancıyı önermiyor muymuş40. Haftamdayim dr bana cuma günü 3 cm aciklik var dedi iki gündür de kahverengi yoğun JEL gibi akintim var. Ama sancım yok hala perşembeye kendi gelmezse sezer yanla alacagini soyledi. Bir hekim olarak suni sanciyi onermiyormuş
Hazirliklar tamam yarin 8 de hast. Olucam dualarinizi eksik etmeyin bana da rabbim herkesin gonlune gore versin...hayirla saglikla alalim Insaallah yavrularimizi.. hayirli geceler...[/QUOT
Sağlıkla al bebeğini inşallah kucağına ağrısız sızısız
Hayırlısı olsun insallah hersey yolunda gider de doğurursun bir avazda40. Haftamdayim dr bana cuma günü 3 cm aciklik var dedi iki gündür de kahverengi yoğun JEL gibi akintim var. Ama sancım yok hala perşembeye kendi gelmezse sezer yanla alacagini soyledi. Bir hekim olarak suni sanciyi onermiyormuş
Aynen onermiyorum dedi onun yerine sezeryan yapalim dedi ki durmadan ayni şeyi söylüyorNe !!! Bir hekim olarak suni sancıyı önermiyor muymuş
Nerde bu doktorAynen onermiyorum dedi onun yerine sezeryan yapalim dedi ki durmadan ayni şeyi söylüyor
Ssvd mi istıuorsun senYarın sabah 8 de hastaneye gitcem inşallah hareket olur artık belim çok ağrıyor :-( artık doğurayım takvim bitti be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?