2015 Şubat Anneleri

ya dogumdan once gezerim evde durmam diye dusunuyodum ama 2 kere hastane icin ciktik bayagi agladi. Sevkim kirildi
erken canim ama bi kaç hafta daaha geçsin
alisir zamanla
benim kizimda arabada uyumayi çok severdi,ne zaamn çiksak misil misil uyurdu araba koltugunda :)

Evet ya kesinlikle ders almalari gerekiyo, tersse direk sezeryan burda :/ arkadasinin catsina da masallah

Biz normal haftalık kontrole gittik normal mi sezeyanmi istiyosun dedi ben epidural normal istiyorum dedim doktorda ama epidurali 4 cm olunca veriyoruz o zamana kadar çok sancı çekersin Son dakka sezeryan diye tutturmaya derken çatı muayenesi yapalım dedi bi d aldırdı elinibu neee dedim senin 3- 4cm açılMan var şansın yokmu dedi ben şoka girdim yook falan dedim sadece alttan bıçak batması gibi oluyordu Son haftalarda olduğu gibi bu sekilde eve gönderemem deyip yatış verdi hemen önlükler giyildi eşim eve eşyaları almaya gitti ben soktayim odada deli dana gibi tur atıyorum neyse bizimkiler geldi bi korkuyla ben siritiyorum bunu sancı bu ne falan derken bir saat sonra alt karın ağrısı girmeye başladı ara ara sonra ebe 5 cm olmuş dedi doğumhaneye indik epidural taktılar ama sancim yok deyince ağrı kesiciyi yapmadılar sancı gitmesin diye sanırım eliyle suyu patlattı ebe sıcak bişeyler aktı sonra odaya çıktık sancı dayanılmaz olmaya başladı yatağı yumrukluyodm 6 defa falan çektim doğumhaneye indik ağrı kesici yapıldı doktor geldi ikin ıkın ebe bastırıyo karnımà falan ben beceremedim sanırım dikişli oldu oğlum doğdu 6 saat falan sürdü toplam doktor fark ettikten sonra..çok uzun yazdım ama kusura bakma artık herkes kolay oldu diyo ama bana göre yinede değil tabi sonuçta doğum amà epidurali yaptırdığımà hiç pişman değilim

Bugun 1 hafta oldu. Yarin gitcem doktora insallah iltihap falan degildir :/ kuru nasil kalacak ki surekli kanamam oluyo dikislerin kendi dusmesi lazim aslinda ama daha dusmedi. Simdi bi parol aldim, bayagi iyi geldi..
kendi dusecek diyorlar ama herkeste dusmuyor dikis. Sen dr a soyle alsin dikisleri durum iyiyse

suyunu patlatmasalar daha kolay gecermis sanki. Ama kontrolde 4 cm dese dr bana da yarin keske

ilk çocugu 6 saatde dogurmusun kolay da lafmi tereyagindan kil çeker gibi dogmus senin çocuk : ) maa$allahhh : )

Bugun 1 hafta oldu. Yarin gitcem doktora insallah iltihap falan degildir :/ kuru nasil kalacak ki surekli kanamam oluyo dikislerin kendi dusmesi lazim aslinda ama daha dusmedi. Simdi bi parol aldim, bayagi iyi geldi..
Ben her vc den sonra sicak suyla yikardim altimi sonra kagit havluyu hafif bastirarak yada dokundurarak deyim kurulardim. Steril bez de olur.. Sonra batikon ve merhemi surer azcik beklerdim kurusun die.

Pet kullanmadim ilk 10 gun cunku enf. Ve nemli tutma riski var. Hasta bezi cok isime yaradi. Bakanim olmadigi icin temizlikti emekti cocuktu derken 6. Gun kontrolde 1 dikisin attigini soyledi dr. İnceden sizi vardi sadece 10 gun sonra oda gecti. Bqkim en onemli sey burda .

Benimde ilk doğumum böyle oldu aşağı yukarı ... tam doğuma yakın ağrı kesici verdiler ... Doğumhaneye inince sancı kalmadı ıkınamadım doğal olarak üstten bastırdılar kaburgalarım kırıldı sandım ve cok dikişim oldu ... O yüzden bu sefer kesinlikle bir müdahale ıstemıyorum

kendi dusecek diyorlar ama herkeste dusmuyor dikis. Sen dr a soyle alsin dikisleri durum iyiyse

suyunu patlatmasalar daha kolay gecermis sanki. Ama kontrolde 4 cm dese dr bana da yarin keske
40. Haftamdayim dr bana cuma günü 3 cm aciklik var dedi iki gündür de kahverengi yoğun JEL gibi akintim var. Ama sancım yok hala perşembeye kendi gelmezse sezer yanla alacagini soyledi. Bir hekim olarak suni sanciyi onermiyormuş

Ne !!! Bir hekim olarak suni sancıyı önermiyor muymuş

Hayırlısı olsun insallah hersey yolunda gider de doğurursun bir avazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…