2015 Şubat Anneleri

Haki
Yarin sabah (9 subat) sabah saat 9 da sezeryan ile kizimi kucagima alicam
Kismetse. Heyecandan uyumak mumkun degil. Ben de buraya yaziyim dedim. İns saglikla gelir yavrum ...
kat
Kismetse. Heyecandan uyumak mumkun degil. Ben de buraya yaziyim dedim. İns saglikla gelir yavrum ...

Uyuyamaz tabi insan sağlıkla kucağına Alman dileğiyle

Ben avm falan sevmem zaten. Zorunluluktan dolaşınca bile sıkıntı basar.
Ben götürsem götürsem işe götürürm

Herzaman uyuyan bebeğin uyumayacağı tuttu. Neyseki daldı şimdi. Gündüz gözleri açılmayan çocuk gece saat 12 den sonra faltaşı gözlerle bana bakıyo:) çok tatlı oluyo yaaa:) bide şaşı bakıyolar ya. Ne uyku kalıyo ne bişey:)

Canım sıkılıyor ya
Önceden hergün yazmasamda hergün okurdum burayı vakit geçerdi. Artık yazmıyosunuz anacım.
Kafam allak bullak. Normal doğumu çok istiyorum ama sezeryan olacak gibi. Aklın biri diyor diret normalde, diğeri ya doktorun dediği omuz takılması olursa vicdanını susturabilecen mi diyor. Pöfff sıkıldım, öyle böyle olacak olsun artık!!!

Ben avm falan sevmem zaten. Zorunluluktan dolaşınca bile sıkıntı basar.
Ben götürsem götürsem işe götürürm
Hakkaten sen işe başlamadın di mi?
Ben korkuyodum valla haftasında gider çalışırsın diye

Ne güzel mis kokulun yanında
Hamileykende gece hareketli miydi? Benimki ne zaman wcye kalksam kıpır kıpır, korkuyom doğunca da gececi olacak diye

Hazirliklar tamam yarin 8 de hast. Olucam dualarinizi eksik etmeyin bana da rabbim herkesin gonlune gore versin...hayirla saglikla alalim Insaallah yavrularimizi.. hayirli geceler...

Rabbim saglicakla kavustursun inşallah

Yarın sabah 8 de hastaneye gitcem inşallah hareket olur artık belim çok ağrıyor :-( artık doğurayım takvim bitti be

Off hayırlısı ile bi kavustursaydi mevlam senin günün de bitti sansin daha yüksek gibi benim agrim falan da hafif cocuk da pek bi sakin bugun iyice sinirime dokunuyor. Yanayakila agrim sizim olsa bi baslasa derdindeyim

Hadi hayirli vuslatlar canım sağlıkla kavuşun inşaallah darisi bi avazda bi cirpida bize olsun

Uyku tutmuyor artık yürüyüştü topla çalışmaydi derken ust bacaklardan hamlamism klozete diye egilip otururken bile zorlaniyorum iyi mi bi bu eksikti zaten sürekli dis agrim var komplevsag taraf full tüm dişler sizlere ömür. Ödemı cartı curtu bitmeyen baş ağrısı kimildamakta zorlnan beden gel de uyu haydi kafamda deli sorular zatenIki dakka ruya gordum 5 6 cm acilmalar bilmem kaclik sancilar ucusuyordu orda bile. Off aartık doğuralım yarabbim bi hayırlısı ile ya nolur

Canim benim Allah in izni ile yakin zamanda dogum yaparsin insallah...

Allah kolay dogumlar nasip etsin..

Kisiye gore degisen bi sey sanirim o. Bi kac hafta da surebilir, gun de. Saat de.. Sancilarini takip et..
Bir saattir gecmeyen bi karin agrisi var adet sancisi gibi 40. Haftayi doldurdum. Yarin dr.a gideyim bi baksin, cuma gunu gittigimde bebe kansla girmemisti ne acilma vardi be de yumusama

Ben doğum yaptım ama internetin azizliginden yazamadim buraya.. 7 Şubatta saat 8.20 de doğdu kızım acil sezaryenle.. Gece 1.15 de wc ye kalktım ve suyum gelmeye başladı azar azar hafif kanlı,saat 2.30 da hastanedeydim ve 3 cm açılmam vardı,3 saat daha sancı çektim ama açılmam hala 3 cm idi..suni sancı verdiler,3 saat daha sancı çektim daha şiddetli.. Şaşırdı herkes nasil sesin cikmiyo sakinsin diye çünkü dr umun tabiriyle taş gibi sancılarım vardi.. Sabah 8 de dr um muayene etti ve açılmam hala 3 cm idi,kanamam siddetlenmişti, bebeğimde yukardaydi üstelik.. Sonrasında bi telaş herkeste,ne olduğunu anlamadan kendimi paldir kuldur ameliyathanede buldum..spinal yapildi ama ben kesi acisini hissedince komple bayiltildim,son hatirladigim ilac kokusuydu..sabah 8.30 da kizim 9 da da ben cikmisim odaya.. 3510 gr,49 cm,kömür saçlı,çatık kasli cok güzel bi kızım oldu.. Zorlu ve yorucu bi süreç oldu,malesef doğru dürüst ilgilenemiyorum kızımla ,ağrılardan.. Hayal ettiğim gibi bi dogumun olmadi ama cok şükür funduğuma kavuştum,acilarimin anlami var,her şeye değer minik kizim.. Eşim başkalaştı resmen,aşkla kizimizave bana bakiyor,annem de var..iyi olucam elbet ve her şey cok güzel olacak :))

Hayırlı ve sağlıklı doğumlarin olsun

Hayırlı olsun almışsın ya sağlıkla kucağına daha ne olsun

Bir saattir gecmeyen bi karin agrisi var adet sancisi gibi 40. Haftayi doldurdum. Yarin dr.a gideyim bi baksin, cuma gunu gittigimde bebe kansla girmemisti ne acilma vardi be de yumusama

Bende de yarım saate bir gelen sancılar var sanırım bunlar doğum sancısı başlangıcı ... Biraz daha sıklaşmasını bekliyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…