katYarin sabah (9 subat) sabah saat 9 da sezeryan ile kizimi kucagima alicam
Kismetse. Heyecandan uyumak mumkun degil. Ben de buraya yaziyim dedim. İns saglikla gelir yavrum ...
Yarin sabah (9 subat) sabah saat 9 da sezeryan ile kizimi kucagima alicam
Kismetse. Heyecandan uyumak mumkun degil. Ben de buraya yaziyim dedim. İns saglikla gelir yavrum ...
Ben avm falan sevmem zaten. Zorunluluktan dolaşınca bile sıkıntı basar.valla bence çikar,yani ben çikarim $ahsen : ))
ben oglumda 40 falan bekleemdim hiç, kizim evde çokSIKILIYORDU , bi kaç haftalikken çikmisizdir diari, zaten bi kere adim attinmida geri içeri girmiyorsun hep çikiyorsun ama iste seytanin bacagini kirip siftah yapmak laizm :)
ben avm lere gitmiyordum tabi çocuklarla kalabalik ortama sokmuyordum
parka goturuyordum arabasinda uyyordu, ablasida oynuyordu orada çouklarla .. senin tek çocuk oldugu için boyle bi zorunlulugun yok ama hava almak sanada iyi gelir ..
Hakkaten sen işe başlamadın di mi?Ben avm falan sevmem zaten. Zorunluluktan dolaşınca bile sıkıntı basar.
Ben götürsem götürsem işe götürürm
Ne güzel mis kokulun yanındaHerzaman uyuyan bebeğin uyumayacağı tuttu. Neyseki daldı şimdi. Gündüz gözleri açılmayan çocuk gece saat 12 den sonra faltaşı gözlerle bana bakıyo:) çok tatlı oluyo yaaa:) bide şaşı bakıyolar ya. Ne uyku kalıyo ne bişey:)
Hayır ilk canım bu benimSsvd mi istıuorsun sen
Hazirliklar tamam yarin 8 de hast. Olucam dualarinizi eksik etmeyin bana da rabbim herkesin gonlune gore versin...hayirla saglikla alalim Insaallah yavrularimizi.. hayirli geceler...
Yarın sabah 8 de hastaneye gitcem inşallah hareket olur artık belim çok ağrıyor :-( artık doğurayım takvim bitti be
Yarin sabah (9 subat) sabah saat 9 da sezeryan ile kizimi kucagima alicam
Uyku tutmuyor artık yürüyüştü topla çalışmaydi derken ust bacaklardan hamlamism klozete diye egilip otururken bile zorlaniyorum iyi mi bi bu eksiktizaten sürekli dis agrim var komplevsag taraf full tüm dişler sizlere ömür. Ödemı cartı curtu bitmeyen baş ağrısı kimildamakta zorlnan beden gel de uyu haydi kafamda deli sorular zaten Iki dakka ruya gordum 5 6 cm acilmalar bilmem kaclik sancilar ucusuyordu orda bile. Off aartık doğuralım yarabbim bi hayırlısı ile ya nolur
Gecenin bombası bende galiba 1 saat önce akıntıyla karışık bir mıktar su geldi sonrada hafif kanlı su gelmeye devam efıyor orkid koydum biraz bekledim şimdi kalktım ... Bi duş alacağım... sanırım doğacak bebeğim dua edın bana kızlar yine yazarım
Nişanım geldi saat 04:30 da doğum ne zaman başlar acaba?
Bir saattir gecmeyen bi karin agrisi var adet sancisi gibi 40. Haftayi doldurdum. Yarin dr.a gideyim bi baksin, cuma gunu gittigimde bebe kansla girmemisti ne acilma vardi be de yumusamaKisiye gore degisen bi sey sanirim o. Bi kac hafta da surebilir, gun de. Saat de.. Sancilarini takip et..
Ben doğum yaptım ama internetin azizliginden yazamadim buraya.. 7 Şubatta saat 8.20 de doğdu kızım acil sezaryenle.. Gece 1.15 de wc ye kalktım ve suyum gelmeye başladı azar azar hafif kanlı,saat 2.30 da hastanedeydim ve 3 cm açılmam vardı,3 saat daha sancı çektim ama açılmam hala 3 cm idi..suni sancı verdiler,3 saat daha sancı çektim daha şiddetli.. Şaşırdı herkes nasil sesin cikmiyo sakinsin diye çünkü dr umun tabiriyle taş gibi sancılarım vardi.. Sabah 8 de dr um muayene etti ve açılmam hala 3 cm idi,kanamam siddetlenmişti, bebeğimde yukardaydi üstelik.. Sonrasında bi telaş herkeste,ne olduğunu anlamadan kendimi paldir kuldur ameliyathanede buldum..spinal yapildi ama ben kesi acisini hissedince komple bayiltildim,son hatirladigim ilac kokusuydu..sabah 8.30 da kizim 9 da da ben cikmisim odaya.. 3510 gr,49 cm,kömür saçlı,çatık kasli cok güzel bi kızım oldu.. Zorlu ve yorucu bi süreç oldu,malesef doğru dürüst ilgilenemiyorum kızımla ,ağrılardan.. Hayal ettiğim gibi bi dogumun olmadi ama cok şükür funduğuma kavuştum,acilarimin anlami var,her şeye değer minik kizim.. Eşim başkalaştı resmen,aşkla kizimizave bana bakiyor,annem de var..iyi olucam elbet ve her şey cok güzel olacak :))Canım sıkılıyor ya
Önceden hergün yazmasamda hergün okurdum burayı vakit geçerdi. Artık yazmıyosunuz anacım.
Kafam allak bullak. Normal doğumu çok istiyorum ama sezeryan olacak gibi. Aklın biri diyor diret normalde, diğeri ya doktorun dediği omuz takılması olursa vicdanını susturabilecen mi diyor. Pöfff sıkıldım, öyle böyle olacak olsun artık!!!
Hayırlı ve sağlıklı doğumlarin olsunGecenin bombası bende galiba 1 saat önce akıntıyla karışık bir mıktar su geldi sonrada hafif kanlı su gelmeye devam efıyor orkid koydum biraz bekledim şimdi kalktım ... Bi duş alacağım... sanırım doğacak bebeğim dua edın bana kızlar yine yazarım
Hayırlı olsun almışsın ya sağlıkla kucağına daha ne olsun
Ben doğum yaptım ama internetin azizliginden yazamadim buraya.. 7 Şubatta saat 8.20 de doğdu kızım acil sezaryenle.. Gece 1.15 de wc ye kalktım ve suyum gelmeye başladı azar azar hafif kanlı,saat 2.30 da hastanedeydim ve 3 cm açılmam vardı,3 saat daha sancı çektim ama açılmam hala 3 cm idi..suni sancı verdiler,3 saat daha sancı çektim daha şiddetli.. Şaşırdı herkes nasil sesin cikmiyo sakinsin diye çünkü dr umun tabiriyle taş gibi sancılarım vardi.. Sabah 8 de dr um muayene etti ve açılmam hala 3 cm idi,kanamam siddetlenmişti, bebeğimde yukardaydi üstelik.. Sonrasında bi telaş herkeste,ne olduğunu anlamadan kendimi paldir kuldur ameliyathanede buldum..spinal yapildi ama ben kesi acisini hissedince komple bayiltildim,son hatirladigim ilac kokusuydu..sabah 8.30 da kizim 9 da da ben cikmisim odaya.. 3510 gr,49 cm,kömür saçlı,çatık kasli cok güzel bi kızım oldu.. Zorlu ve yorucu bi süreç oldu,malesef doğru dürüst ilgilenemiyorum kızımla ,ağrılardan.. Hayal ettiğim gibi bi dogumun olmadi ama cok şükür funduğuma kavuştum,acilarimin anlami var,her şeye değer minik kizim.. Eşim başkalaştı resmen,aşkla kizimizave bana bakiyor,annem de var..iyi olucam elbet ve her şey cok güzel olacak :))
Bir saattir gecmeyen bi karin agrisi var adet sancisi gibi 40. Haftayi doldurdum. Yarin dr.a gideyim bi baksin, cuma gunu gittigimde bebe kansla girmemisti ne acilma vardi be de yumusama
İki üç saniye süren sancılarım var daha da beklemek gerek sanirimBende de yarım saate bir gelen sancılar var sanırım bunlar doğum sancısı başlangıcı ... Biraz daha sıklaşmasını bekliyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?