2015 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar..sezeryan olanlar in kanama ne durumda?benm 13. Gun dun hic olmadi?normali ne ki bunun?

Karnıma cok hafıf ağrı giriyor adet gibi

Super bi haber nisan sanci gelmis sirada bebisin var ne guzel. Bende tık yok ya tık yok

Bu sabah baya kisi dogurcaz bende kismetse 7:30 da gidiyorum

Saglikla Kavusun insallah siz de

Nişanım geldi saat 04:30 da doğum ne zaman başlar acaba?

Anaaam sen de mi ne guzel ya masallah insallah cabuk ilerler dogumun Saglikla kavusun

canim goxun aydin sen de kavustun desene ne guzel masallah kömür sacli yavruna. Esin icin de cok sevindim umarim hep iyi olur bundan sonra

Kalkıp giyineyim adam akıllı uyumadim bile. Gerginlikten cenemi nasil sıkıyor isem agzimda agrimayan yer yok fesubhanlhh
Okullar da aciliyor trafik felçtir bugun biz karşıya doktora varasiya kadar kimler doğurcak bakalım. Yolda falan bişeyler olsa da bende de başlasa artik su sürec hayırlısı ile

mattika senle benim de pek bi dogurasimiz var :)))
ben pek hevesli degildim de dr kilo aliyor doguramazsin deyince korktum.

ilk dogumun mu. Benim 3 cm aciklik olsa suni sanci ise yarar dogururum ayni gun. Senin dr niye oyle demis ki

dua edelim gliversin 1-2 gun icinde seninki de benimki de.

hadi masallah. Darisi basimiza

Nişanım geldi saat 04:30 da doğum ne zaman başlar acaba?
hadi bakalim sen de dogiruver ins kolayca

masallah canim bebegine. Sen de bir an once iyilesirsin ins

hayirli haberlerle gel kuzum. Ben de gidicem bugun. Dun cok yurudigum icin bacak agrisi disinda bir agrim yok benim de

Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun canim.

Allah anali babali buyutsun canim bol bol sut olsun ins bende birazdan hast gidicem ogluma kavusucam ins esin bebeginiz icin gercekten degismistir umarim hersey gonlunce olsun....

Gözunaydın canım sağlıkla huzurla guzel gunlerde büyütün yavrunuzu:))

Gunaydın kızlar, bugun doğum yapacak olanlar kolaylıkla sağlıkla alsınlar inşallah kuzularını kucaklarına, kontrole gidenlerde güzel haberlerle dönsün biz bekleyenlere de cabucak biten güzel bir gün olsun:))

gözün aydın canım ) sağlıkla mutlulukla büyüt güzel kızını inşallah
eşin konusunda da çok sevindim inşallah böyle güzel devam eder

Ahh canım ne sevindim, ne duygulandım anlatamam. Ne güzel demişsin "acılarımın anlamı var" diye.
Hayal ettiğin gibi olmasada sizi kavuşturan bir doğum olmuş. Hele eşinin değişmesine öyle sevindim öyle sevindim ki, Allah bozmasın ömür boyu mutlu olun inşallah.
Kömür saçlı, çatık kaşlı güzel kızına annesiyle babasıyla sağlıklı, mutlu, huzurlu,uzun bir ömür diliyorum.
Her daim böyle ışık saçsın hayatına inşallah

Sancılarım çok arttı evdeyım daha bırakdan çıkacağım
kz evde dogurcan git artik

Kızlar hastanedeyiz 3 cm Açılma var 12 de yatış yapılacak nst bakılıyor şimdi eve gitcem hazırlanıp gelcem normal olucak en güzel doğum günü hediyem oldu Rabbim kavuştursun artık çok dua ettim
hadi gozunaydin kolay bir dogum olsun saglikla kavussun herkes bebegine ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…