Kızlar hastanedeyiz 3 cm Açılma var 12 de yatış yapılacak nst bakılıyor şimdi eve gitcem hazırlanıp gelcem normal olucak en güzel doğum günü hediyem oldu Rabbim kavuştursun artık çok dua ettim
Kızın tam vaktinde, annesine hayatının hediyesini vermek için beklemiş demek bunca zamanKızlar hastanedeyiz 3 cm Açılma var 12 de yatış yapılacak nst bakılıyor şimdi eve gitcem hazırlanıp gelcem normal olucak en güzel doğum günü hediyem oldu Rabbim kavuştursun artık çok dua ettim
Ben de evden cikiyorum. Midem bulandi 2 aylik hamile gibi kustum bir de. Karnimda agrilar var gibi gaz mi ne anlamadim. Bakalim dr ne diyecek
Sancılarım çok arttı evdeyım daha bırakdan çıkacağım
Tüm duam seninle canım Allah inşallah seninse gönlüne göre verir Rabbim yardımcımız olsunfyz35 inanmıyorum harikasin tam istediğimiz gibi harika bi dogumun olsun insallah biz de hastaneye yaklaşmak uzereyiz uyudum yolda bende bi cacik yok bugun umudum da yok pek
aayy sonunda doğuruyorsun demekTüm duam seninle canım Allah inşallah seninse gönlüne göre verir Rabbim yardımcımız olsun
Pek sanmiyorum ama hayat bu belli mi olur bir surpriz yapar blki bizim isimsiz bebek.Yaa sen de mi biritüs hadi bakalım ne cikicak kutundan drda sana da bi mujde ciksin bari:)
Masallah canim. Bol sutin olsun kizin buyusun cabucak. Dikkat et baskalarinin yaninda cok emzirme. Felak nas okuyun kendinizegünaydın kızlar herlese hayırlı günler hayırlı haftalar telefondan girdiğim için geçmişe bakamıyorum herkes iyidir inşallah doğum yapacaklara rabbim kolaylıklar versin
biz iyiyiz çok şükür benim göğüsler beklenenin üzerinde bir performans sergiliyor
Canım ben onu bılmıyorum lınk atsrmısın acaba ıtalyan takvımı içinBenimki çin takvimine gore yanlis cikti. Bi de italyan takvimi var o dogru cikmisti. Bi de ona bak istersen
Hakkaten sen işe başlamadın di mi?
Ben korkuyodum valla haftasında gider çalışırsın diye
Ne güzel mis kokulun yanında
Hamileykende gece hareketli miydi? Benimki ne zaman wcye kalksam kıpır kıpır, korkuyom doğunca da gececi olacak diye
yok canim fce gibi degil. Isim degil nick kullanabilirsn ve sadece foto video paylasiyorsn. Grup sohbet vs yok.
Oglum 3100 dogmustu 40+3 te.
Bu kiz suan 3800 fln. Dr bi daha olcsem 4 cikacak dedi olcmedi. Suni sanci vermek istiyor 4 u gecerse ve 4500 flnsa sezeryan olmasi gerekir diyor. Bakalim yarin gidicez bi daha. Baskasina dr.a bakma bekle diyorum ama kendim korkulara dustum simdi. Stres oluyor insan. Ins yarin birgun gelir kendi
Canim nette arastirinca cikiyo. Senin icin daha kolay olur. Telefondan nete cok rahat giremiyorum. Kusura bakma.Canım ben onu bılmıyorum lınk atsrmısın acaba ıtalyan takvımı için
ONLARkuçukken wc de kapiyi kapatamazdim ben,araalri 1.5 yas, ikiside lafdan anlamyinca çok zordu,sutden agzi yanan yogurdu ufleyrek yermis artik ne kaadr beni bezdirdilerse 5 yil ara koydum araya dogurmak için :)))
bazen diyorum keske once yapsaydim tam rahata erdim derken simdi al kasedi ba$a geri : )
kizimçok koruyucuudr gozumle gorsem inanmam bebege bisey yapacagina, yani yaptiysada kazayla olmustur .. oglumada daha yeni yeni karsilik vermeeye basladi yoksa dayagi yiyip otuuryordu, kendini koru savun diye kiza kizaaa biraz karsilik vermeye absladi iste yoksa oglan hiç acimiyor girisiyor valla ablasina karsilik verince ileri gidemiyor .. ama bebege onunda bisey yapacagini sanmiyorum, merakla bekliyolar ne zaamn gelicek diye .. konusmasini ogreteckleermis, biberon verip bana yardim edeceklermis oyle diyolar : )
senin iki numara kuçukmus , bu seene zorluk çeksende seneye hersey çok daha kolay olur insallah ..
Önünde saygıyla eğiliyorumevden yapıyorum. Ben kızım her gece sabahlıyor, gündüz uyuyor.
Bende çalışıyorum o sırada.
Bu gece resmen sıfır uyku.
guveniyorum dr.a ama bakalim ne gorecegiz. Simdi bekliyorum dr.dayim.E canım herkes diyordu ki son haftalarda yapilan ölçümler yanlış çıkabiliyor diyorlardı boşuna sezeryana girme bi de.maasallah bebisine ama beni biliyorsun kilo takintim yok ikiniz de sağlıklı olun yeter.40 haftalık bebeklerin bence 4 kga yakin doğması normal. Tabii bir de isin anne tarafı var doğurma kısmı.. Allah yardımcın olsun tatlım.suni sancidan korkma.yani tabii insanin kendi sancısı gibi olmaz ama bak ben 3 dogumumu da suni sanciyla yaptım.hele bu kızda sancılarım düzensizdi biliyorsun düzenli sancı yoksa açılma da yok ve bu da daha fazla aci çekmek demek.3 numarada bi an nerdeyse ağlatacak kadar sancı geliyordu sonrasında saatlerce sancı yoktu.hastanede sabaha kdr bekledik gece o kdr sıkıntı çektim acilma aynen saymış yerinde hic ilerlememis.suni sanciyi bağladılar tamam belki sancı da arttı ama en azından yarim saatte 1 cm açılmam oldu ilk etapta.ama belki de benin sancima kalsa 4-5 saatte de açılma olamayabilirdi.herşeyin normali doğumun da normaki diyoruz ama koyde de yaşamıyoruz yani azıcık tıbbın nimetlerinden yararlanalim..
Ben su 4 ve 4500 ayrımına çok takildim.doktorun Nasil biri seviyor musun güveniyor musun? Hakkinizda hayırlısı olsun bitanem dua etmekten ve bol bol hareket etmenden başka çare yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?