2015 Şubat Anneleri

Ben de evden cikiyorum. Midem bulandi 2 aylik hamile gibi kustum bir de. Karnimda agrilar var gibi gaz mi ne anlamadim. Bakalim dr ne diyecek

Kızlar hastanedeyiz 3 cm Açılma var 12 de yatış yapılacak nst bakılıyor şimdi eve gitcem hazırlanıp gelcem normal olucak en güzel doğum günü hediyem oldu Rabbim kavuştursun artık çok dua ettim

Vaovvvvv harikaaaaaa
Allah sağ salim birbirinize kavuştursun

Kızlar hastanedeyiz 3 cm Açılma var 12 de yatış yapılacak nst bakılıyor şimdi eve gitcem hazırlanıp gelcem normal olucak en güzel doğum günü hediyem oldu Rabbim kavuştursun artık çok dua ettim
Kızın tam vaktinde, annesine hayatının hediyesini vermek için beklemiş demek bunca zaman
Sağlıkla kucağına al inşallah.
Bu arada doğumgünün kutlu olsun bebeğinle eşinle nice güzel yıllara...,

Tüm duam seninle canım Allah inşallah seninse gönlüne göre verir Rabbim yardımcımız olsun
aayy sonunda doğuruyorsun demek
canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla kuzucuğunu kucağına alacaksın

günaydın kızlar herlese hayırlı günler hayırlı haftalar telefondan girdiğim için geçmişe bakamıyorum herkes iyidir inşallah doğum yapacaklara rabbim kolaylıklar versin

biz iyiyiz çok şükür benim göğüsler beklenenin üzerinde bir performans sergiliyor

Yaa sen de mi biritüs hadi bakalım ne cikicak kutundan drda sana da bi mujde ciksin bari:)
Pek sanmiyorum ama hayat bu belli mi olur bir surpriz yapar blki bizim isimsiz bebek.
Cantam fln yok yanimda. Yarin ya da cars dogurcam gibi geliyor bana.
Bakalim sana ne dicek dr

Masallah canim. Bol sutin olsun kizin buyusun cabucak. Dikkat et baskalarinin yaninda cok emzirme. Felak nas okuyun kendinize

evden yapıyorum. Ben kızım her gece sabahlıyor, gündüz uyuyor.
Bende çalışıyorum o sırada.
Bu gece resmen sıfır uyku.

E canım herkes diyordu ki son haftalarda yapilan ölçümler yanlış çıkabiliyor diyorlardı boşuna sezeryana girme bi de.maasallah bebisine ama beni biliyorsun kilo takintim yok ikiniz de sağlıklı olun yeter.40 haftalık bebeklerin bence 4 kga yakin doğması normal. Tabii bir de isin anne tarafı var doğurma kısmı.. Allah yardımcın olsun tatlım.suni sancidan korkma.yani tabii insanin kendi sancısı gibi olmaz ama bak ben 3 dogumumu da suni sanciyla yaptım.hele bu kızda sancılarım düzensizdi biliyorsun düzenli sancı yoksa açılma da yok ve bu da daha fazla aci çekmek demek.3 numarada bi an nerdeyse ağlatacak kadar sancı geliyordu sonrasında saatlerce sancı yoktu.hastanede sabaha kdr bekledik gece o kdr sıkıntı çektim acilma aynen saymış yerinde hic ilerlememis.suni sanciyi bağladılar tamam belki sancı da arttı ama en azından yarim saatte 1 cm açılmam oldu ilk etapta.ama belki de benin sancima kalsa 4-5 saatte de açılma olamayabilirdi.herşeyin normali doğumun da normaki diyoruz ama koyde de yaşamıyoruz yani azıcık tıbbın nimetlerinden yararlanalim..
Ben su 4 ve 4500 ayrımına çok takildim.doktorun Nasil biri seviyor musun güveniyor musun? Hakkinizda hayırlısı olsun bitanem dua etmekten ve bol bol hareket etmenden başka çare yok sanırım

Ben ne zaman tuvaletin kapısını kapatabildim ki.banyo yapıyorum zırt icerdeler. AgLayani mi ararsın banyo yapmak isteyenin mi karni acikani mi..valla bence 5 yıl ara vermen iyi olmuş sonuçta ötekiler büyüdü,yoksa zor oluyor.gecen gün iki kiz aynı anda ağlamaya başladı kime ne yapacagimi şaşırdım ikisi de laftan anlamıyor. Az kalsın ben de aglicaktim ..

bugün bereketli bir pazartesi olacak sanırım doğuranlar olacak
ya da oldu akşama kalmaz haberleri gelir

guveniyorum dr.a ama bakalim ne gorecegiz. Simdi bekliyorum dr.dayim.
Senin kizlarin isimleri ne. Fikr olsun bize :))
Masallah sana genc dogurmussun ilkini simdi 3 ledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…