Ay oda neymiş. Sezo bi ameliyat sonuçta. Suni sancı doğumu başlatan bi hormon doktor bahane arıyor ugrasmak istemiyo benceAynen onermiyorum dedi onun yerine sezeryan yapalim dedi ki durmadan ayni şeyi söylüyor
Şükürrr.Kızlar hastanedeyiz 3 cm Açılma var 12 de yatış yapılacak nst bakılıyor şimdi eve gitcem hazırlanıp gelcem normal olucak en güzel doğum günü hediyem oldu Rabbim kavuştursun artık çok dua ettim
Masallah canim. Bol sutin olsun kizin buyusun cabucak. Dikkat et baskalarinin yaninda cok emzirme. Felak nas okuyun kendinize
çok teşekkür ederim canım hep okuyoruz zaten. göğüs uçlarım çok acıyor emerken taş gibi oluyorlar hemen hiç memeden ayrılmak istemiyor ayırınca 5 dk geçmeden ağlamaya başlıyor acaba doymuyormu sütüm yetmiyormu diyorum ama ikisindendr süt damlıyor sürekli
doymayacak olsa sütüm olmazdı dimi. enzik kullanmak hiç istemiyordum ama alacağım galiba
Bnm bas agrim çok olmuştu dayanılmayacak derece parol agri kesici atiuordum ve neskafe iciyordum bu hafifletiyoArkadaslar günaydın bende cuma gunu spinal anest ile oğlumu dunyaya getırdım sncak bas sgrısı boyun tutulması kulal cınlaması benı mahvettı varmı boyle olan nasıl gecti
Kendi sancin miÇok yavaş ilerliyor saat 8 de geldim hastaneye 1 cm aciklik vardi 11 olduu saat aciklik 2 cm cok sancim var ama
Hayırlısı inşallah... Kesin benimde aynıdır o zaman :) beni cuma çağırmıştı tam günüm dolunca. yine senin kızın maşallahı var benim ki geçen hafta 2900 dü kilo da almıyor hafta da 50 gr falan anca..Muayene oldum nst sırası bekliyorum. Henüz alttan aciklik vb bakmadi gerci de usgye göre hersey sutliman tam tahmin ettigim gibi. Inatci keci kafayi da sokmamis henüz kanala keyfi iyi olmali ki totoyu büyütmüş hanfebdu 3500 olmus. Bikac gunu daha var gibi haftasın da bekleyip doldurabilir hatta dedi buktum boynumu hayırlısı dedim napıyımnst nsl cikcak bklm
Emzik bazi bebek icin ihtiyac. Kendini guvende hissedip uyur emzikle. Kimisi de almaz. Ihtiyci varsa emme gudusu fazlaysa ver. Uyku icin kullandim ben oglumda sadece. Uyanikken vermezdim ilk aylardan sonra. 1 aylikken denedik emzik almamistim bile senin gibi dusunuyordum ama oglum rahat etti rahat uyuduçok teşekkür ederim canım hep okuyoruz zaten. göğüs uçlarım çok acıyor emerken taş gibi oluyorlar hemen hiç memeden ayrılmak istemiyor ayırınca 5 dk geçmeden ağlamaya başlıyor acaba doymuyormu sütüm yetmiyormu diyorum ama ikisindendr süt damlıyor sürekli
doymayacak olsa sütüm olmazdı dimi. enzik kullanmak hiç istemiyordum ama alacağım galiba
hadi canim kolayca dogur ins. Bana da dua et olur mu.Evime geldim karnımı doyurdum saçıma fön çektim eşimi bekliyorum 12 de yatış yapılacak 3.5- 4 cm Açıklık doktorum 5 te gelecekmiş o zamana ANCA olur dedi çok heycanlıyım doktor muayenesinden sonra kanama geldi hafif Nişan gibi Ağrı başladı ağrısız sancısız 4 cm süper dedi doktorum şuan da da yok nst de Sancı bile yoktu yani nasıl doğurcam diye düşünmüyo Değilim :) Hakkımızda Hayırlısı kızlar S serefraz85 gelince bana yaz merak ediyorum seni
Canim kilosu normal seninkinin birak istedihi zaman gelsin. Tabi gonlunr gore olsun bir an once gelsin ins.Yaa küstüm oynamiyorum ben bu cadı dalga geciyo benle resmen olmaz ki yaa. Her nstde hissetmedigim halde gayet iyi sanci cikiyoken bugun son umidim nstde saka gibi biseycik cikmadi ya 40 altini gormezken 9 10 gordum hep makine bozuktur ya o kadar cok sertlesiyo karnim derken bu ne simdik zaten kalp atisini buldurana kadar canimiz cikti 20dk propu bastrdim bir de nst ceksin diye. Alttan aciklik bile bakmadi dr o kadar kale alinmiycak haldeydi durumumz pöfff sinir oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?