2015 Şubat Anneleri

Benimki de oyleydi almiyordu kg hatta minyon.olcak diyordu dr gerci hala bu ölçümü yanilma payli kabul ediyor pozsyonundan sebep daha eksik olur diyor ama gecen hftadan beri buyuten bence hurma oldu cok fazla hurma yedim bir de et türü seyle peynir yedim bu hafta ondan gelisimi daha guzel olmus. Cuma yine gitcem insallah cumadan once gorusuruz dedi doktorcum bizde cok kilo olmamasi gerekiyor ssvd oldugu icin hayırlısı allahtan kendimi yine yollara vericem yürü anam yürü

bence emzik gerekli karnı doyduktan sonra emziği verebilirsin rahat uykuya dalar
yoksa baş edilmez sürekli memede
süt için özel bişey yapıp içiyor musun?

süt için biley yapmıyorum canım sadece gazımız olmasın diye rezene çayı içiyorum günde 2 fincan birde anestezi uzmanı anestezi sonrası ağrın olmasın günde en az 3 litre su iç demişti onu yapıyorum hatta humana aldırmıştım ilk gün eşime onu içmedim daha hiç

Ben kızımı çok özledim gelsin artık ya daha 2 hafta var ama sanki o doğunca evime hayatıma güneş doğacak bütün herşeyi unutacak gibiyim

esin hakli kollarindan uyanabilir
ben kizimi sarardim o dedigin gibi, alisincada sarmazsan uyumuyor : )
sadeec kollaini sbaitleyip sarardim kundak sayilmiyor ama benziyor iste

Kiyamadim yine sarmaya yaw. Bir de surekli ayni yone yatiriyorum sirf gorebileyim diye. Ayni yone yatirmayayim degistireyim di mi?

Hadi hayirli haberlerini alalim ins Kolay bu dogum olur.

Ya ne ariza yapıyor o dr sen bikere dogurmusun normal niye uygun olmasin catin hayret bisey ikinci dogum bi de bu bekle bence teslim olma off bu kilo isi beni de geriyor benim 4e yaklassa riskim artiyor eski kesiden ötürü. Buyutelim derken cocugu bekltcegni dusunemedik ki kabul etme yatisi diret konyada uc dr vardı ssvd grubunda ogrenip yazayım sana olmadi onlrdan birinden gorus alirsn

Canim kilosu normal seninkinin birak istedihi zaman gelsin. Tabi gonlunr gore olsun bir an once gelsin ins.
Ben.cok stres oldum ((

benim de kilo almasi durumumu sikintiya sokar ayni tedrginlik var esimin izni de bitcek bu haftaici korkuyom gunu gecerse esim gitmek zorunda kalirsa diye

günaydın bayanlar, doğuranlar olmuştur belki geçmişi okuyamadım. Allah analı babalı sağlıkla buyutsun ıns. darısı basımıza dielim.
cumartesi günü akrabanın bebek mevlüdü vardı. bebişi görünce bi duygulandım. 2 aylıktı. 2700 doğmuş şimdi 4 kg olmuş ama bana çok minik geldi. ağzı burnu nokta kadardı. bizim de oğlumuz böle mi olcak diye baya bi duygusal gun gecırdım.
pazar gunu de il dışından kuzenım gelmişti. baya youn bır gun oldu. o kadar harekete ragmen bu bebek hala ters hıssedebılıyorum. annemın sancı ıle donmus ıns benımkı de doner. 17 sınde kontrolumuz var. o tarıhe kadar donmesı lazım dedı dr.
bugun ıns tuy kıl meselesıne gırıscem. yavastan hazırlık yapalım nolur nolmaz

cok mu azmis suyu. Off hepimizin soni sezeryan mi olcak acaba

Kiyamadim yine sarmaya yaw. Bir de surekli ayni yone yatiriyorum sirf gorebileyim diye. Ayni yone yatirmayayim degistireyim di mi?
iki yana da esit yatir. Basindayken sirt ustu yatir. Kafasi yatisa gore sekil alir hep ayni yone yatirma o yuzden

Oglum 3100 dogdu. Bu bebek su an 3800. Muayene etti 4 un ustunu doguramazsn dedi.
Sen de ben de bugun doguriversek surprizlisinden

Kizlar yatisim yapildi kurbanlik koyun gibi bekliyorum alsinlar diye korktugum sonda takildi maalesef uyusukken rahat takilmiyomus tekrar tekrar denenince daha cok acitiyomus ustune lavman yapildi Allahim hep acilarim alttan oldu yaaa neyse bebeigime kavusumca hepsini unutucam ins....

Allah yardımcınız olsun

Cnim nasilsin? Sen de bebisine kavustun cok sukur. Allahim diger arkadaslarimizin DA bebislerine saglikla kavusmalarini nasip etsin insallah.

Allah yardımcınız olsun

günaydın kızlar. saat 6.30 da hastaneye gittim bütün gece sancım vardı. açılma 1 cm dedi ama nst de sancım çıktı. yatış yapmayalım evde çek dediler çok bekleyebilirmişim. hastanede beklemek istemiyorum zaten ama açılma için neler yapabilirim.

Yeni Doğan bebek minik oluyor canm kendini alıştır bence şimdiden :) küçük büyük olması sorun değil yeter ki Gelişimi yerinde olsun

cesaretini kirmak gibi olmasinda oda olur yani aglarsinda bigun daha isin basindasin : )
saglikli olsunlarda bugunler gelip geçiyor , simdi ben gulumseyrek hatirliyorum o saç bas yoldugum zamanlari
ilerde çok guzel olucak hersey, hemde iki kiz yaslari yakin ne guzel iki baci olacakalr, bizde o durum yok kizim tek kaldi : (

ben de var canim 1 cm açilma
ne yapman gerekdigine gekince çok absit dogurmak istemiyorsan yat dinlen butun gun, yok doguruyum dersne bol hareket et yuru elinden geleni yap
ben dogmasini istemiyorum ama dinlenme luksum yok oldugu kadar gittgi kaadr artik

daha oncede çok yazzdim buraya, kizim da 33 haftalikken 1cm açikligim vardi basi dogum kanalindaydi,oglumda da37 hafta gibi 1cm açiklik vardi, ikiside 40. haftayi bitrimeden dogmadi

bende o yuzden simdi dogdu dogacak stresi yok açilmaya ragmen :)

yok aytirma kafasi yamuk olur :)
bas ucunu degistir çocugun
yani basi saga geliyorsa yatagin , sol tarafina koy yatakda

Benden umidi kes yavrum bugun de bisey cikmaz bizden sen kurtul hayırlısı ile cok dua et e mi bize de rabbim bi cirpida kurtarsin ins

Hakkonda hayrlisu olur insallah

Arada dondur yonunu canim

Oglum 3100 dogdu. Bu bebek su an 3800. Muayene etti 4 un ustunu doguramazsn dedi.
Sen de ben de bugun doguriversek surprizlisinden

Amiiin insallah canim ya ah keske

oy sende de supriz gelişme hee gunun tek talihsizi ben miyim ayy. Saglikla kavus ins bi avazda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…