Hayırlısı inşallah... Kesin benimde aynıdır o zaman :) beni cuma çağırmıştı tam günüm dolunca. yine senin kızın maşallahı var benim ki geçen hafta 2900 dü kilo da almıyor hafta da 50 gr falan anca..
bence emzik gerekli karnı doyduktan sonra emziği verebilirsin rahat uykuya dalar
yoksa baş edilmez sürekli memede
süt için özel bişey yapıp içiyor musun?
esin hakli kollarindan uyanabilir
ben kizimi sarardim o dedigin gibi, alisincada sarmazsan uyumuyor : )
sadeec kollaini sbaitleyip sarardim kundak sayilmiyor ama benziyor iste
Evime geldim karnımı doyurdum saçıma fön çektim eşimi bekliyorum 12 de yatış yapılacak 3.5- 4 cm Açıklık doktorum 5 te gelecekmiş o zamana ANCA olur dedi çok heycanlıyım doktor muayenesinden sonra kanama geldi hafif Nişan gibi Ağrı başladı ağrısız sancısız 4 cm süper dedi doktorum şuan da da yok nst de Sancı bile yoktu yani nasıl doğurcam diye düşünmüyo Değilim :) Hakkımızda Hayırlısı kızlar S serefraz85 gelince bana yaz merak ediyorum seni
Sadece 1 cm acilma var. Yumusama da yokmus. Yarin sabah yatis ypalim suni sanci verelim dedi. Gunun sonunda sezeryan olma ihtimalim de yuksekmis.
Bebek 3800-3900 fln cikiyor. 4 un ustunu doguracak bir catin yok diyor. Bence yari yolda birakti dr beni. Kendini dusunuyor destek olmuyor. Yarin degil de cars gelip yatayim dedim. Nolur kendi sancim olsun ozamana kadar. Cok stres oldum. 1 hafta beklesek 4 u gecer direk seseryan derim diyor bir de afik acik. Off
Canim kilosu normal seninkinin birak istedihi zaman gelsin. Tabi gonlunr gore olsun bir an once gelsin ins.
Ben.cok stres oldum((
cok mu azmis suyu. Off hepimizin soni sezeryan mi olcak acabaSelam kızlar doktor suyumun azaldığını söyledi. ..4 tane ciğer geliştirici iğne vwrdi kullandım. .Perşembe mutlaka gel suni sancıyla normal doğum yaptrmaya gayret edeceğim yoksa sezeryana alabilirim dedi... benm gibi suyu azalan oldu mu hic..endişeli bir durum....
iki yana da esit yatir. Basindayken sirt ustu yatir. Kafasi yatisa gore sekil alir hep ayni yone yatirma o yuzdenKiyamadim yine sarmaya yaw. Bir de surekli ayni yone yatiriyorum sirf gorebileyim diye. Ayni yone yatirmayayim degistireyim di mi?
Oglum 3100 dogdu. Bu bebek su an 3800. Muayene etti 4 un ustunu doguramazsn dedi.Ya ne ariza yapıyor o dr sen bikere dogurmusun normal niye uygun olmasin catin hayret bisey ikinci dogum bi de bu bekle bence teslim olma off bu kilo isi beni de geriyor benim 4e yaklassa riskim artiyor eski kesiden ötürü. Buyutelim derken cocugu bekltcegni dusunemedik kikabul etme yatisi diret konyada uc dr vardı ssvd grubunda ogrenip yazayım sana olmadi onlrdan birinden gorus alirsn
benim de kilo almasi durumumu sikintiya sokar ayni tedrginlik varesimin izni de bitcek bu haftaici korkuyom gunu gecerse esim gitmek zorunda kalirsa diye
Allah yardımcınız olsunEvime geldim karnımı doyurdum saçıma fön çektim eşimi bekliyorum 12 de yatış yapılacak 3.5- 4 cm Açıklık doktorum 5 te gelecekmiş o zamana ANCA olur dedi çok heycanlıyım doktor muayenesinden sonra kanama geldi hafif Nişan gibi Ağrı başladı ağrısız sancısız 4 cm süper dedi doktorum şuan da da yok nst de Sancı bile yoktu yani nasıl doğurcam diye düşünmüyo Değilim :) Hakkımızda Hayırlısı kızlar S serefraz85 gelince bana yaz merak ediyorum seni
süt için biley yapmıyorum canım sadece gazımız olmasın diye rezene çayı içiyorum günde 2 fincan birde anestezi uzmanı anestezi sonrası ağrın olmasın günde en az 3 litre su iç demişti onu yapıyorum hatta humana aldırmıştım ilk gün eşime onu içmedim daha hiç
Allah yardımcınız olsunKizlar yatisim yapildi kurbanlik koyun gibi bekliyorum alsinlar diye korktugum sonda takildi maalesef uyusukken rahat takilmiyomus tekrar tekrar denenince daha cok acitiyomus ustune lavman yapildi Allahim hep acilarim alttan oldu yaaa neyse bebeigime kavusumca hepsini unutucam ins....
Yeni Doğan bebek minik oluyor canm kendini alıştır bence şimdiden :) küçük büyük olması sorun değil yeter ki Gelişimi yerinde olsungünaydın bayanlar, doğuranlar olmuştur belki geçmişi okuyamadım. Allah analı babalı sağlıkla buyutsun ıns. darısı basımıza dielim.
cumartesi günü akrabanın bebek mevlüdü vardı. bebişi görünce bi duygulandım. 2 aylıktı. 2700 doğmuş şimdi 4 kg olmuş ama bana çok minik geldi. ağzı burnu nokta kadardı.bizim de oğlumuz böle mi olcak diye baya bi duygusal gun gecırdım.
pazar gunu de il dışından kuzenım gelmişti. baya youn bır gun oldu. o kadar harekete ragmen bu bebek hala ters hıssedebılıyorum.annemın sancı ıle donmus ıns benımkı de doner. 17 sınde kontrolumuz var. o tarıhe kadar donmesı lazım dedı dr.
bugun ıns tuy kıl meselesıne gırıscem. yavastan hazırlık yapalım nolur nolmaz
cesaretini kirmak gibi olmasinda oda olur yani aglarsinda bigun daha isin basindasin : )Ben ne zaman tuvaletin kapısını kapatabildim ki.banyo yapıyorum zırt icerdeler. AgLayani mi ararsın banyo yapmak isteyenin mi karni acikani mi..valla bence 5 yıl ara vermen iyi olmuş sonuçta ötekiler büyüdü,yoksa zor oluyor.gecen gün iki kiz aynı anda ağlamaya başladı kime ne yapacagimi şaşırdım ikisi de laftan anlamıyor. Az kalsın ben de aglicaktim ..
ben de var canim 1 cm açilmagünaydın kızlar. saat 6.30 da hastaneye gittim bütün gece sancım vardı. açılma 1 cm dedi ama nst de sancım çıktı. yatış yapmayalım evde çek dediler çok bekleyebilirmişim. hastanede beklemek istemiyorum zaten ama açılma için neler yapabilirim.
yok aytirma kafasi yamuk olur :)Kiyamadim yine sarmaya yaw. Bir de surekli ayni yone yatiriyorum sirf gorebileyim diye. Ayni yone yatirmayayim degistireyim di mi?
Evime geldim karnımı doyurdum saçıma fön çektim eşimi bekliyorum 12 de yatış yapılacak 3.5- 4 cm Açıklık doktorum 5 te gelecekmiş o zamana ANCA olur dedi çok heycanlıyım doktor muayenesinden sonra kanama geldi hafif Nişan gibi Ağrı başladı ağrısız sancısız 4 cm süper dedi doktorum şuan da da yok nst de Sancı bile yoktu yani nasıl doğurcam diye düşünmüyo Değilim :) Hakkımızda Hayırlısı kızlar S serefraz85 gelince bana yaz merak ediyorum seni
Selam kızlar doktor suyumun azaldığını söyledi. ..4 tane ciğer geliştirici iğne vwrdi kullandım. .Perşembe mutlaka gel suni sancıyla normal doğum yaptrmaya gayret edeceğim yoksa sezeryana alabilirim dedi... benm gibi suyu azalan oldu mu hic..endişeli bir durum....
Kiyamadim yine sarmaya yaw. Bir de surekli ayni yone yatiriyorum sirf gorebileyim diye. Ayni yone yatirmayayim degistireyim di mi?
Oglum 3100 dogdu. Bu bebek su an 3800. Muayene etti 4 un ustunu doguramazsn dedi.
Sen de ben de bugun doguriversek surprizlisinden
günaydın kızlar. saat 6.30 da hastaneye gittim bütün gece sancım vardı. açılma 1 cm dedi ama nst de sancım çıktı. yatış yapmayalım evde çek dediler çok bekleyebilirmişim. hastanede beklemek istemiyorum zaten ama açılma için neler yapabilirim.
4 cm hepinize dua ediyorum canım Allah bi avazda kurtarsın hepinizi inşallahhadi canim kolayca dogur ins. Bana da dua et olur mu.
Simdi kac cm acikligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?