2015 Şubat Anneleri

Dr isimlerine bakarsan bana yazsana canim. Ben baktim da bulamadim birsey

Vallaha ebe resmen üstüme çıkti ölüyorum sandım ve aynı anda ıkınma m gerekiyo doktor kızıyo kasma kalcani kaldırma diye ömrümü yedi halim olsa kalkıp dovecektim kadını dikis yapmasa iyiydi kolayına geldi diye bence şimdi oksurmekten dikişler fena birsey olmuş olabilir agriyo

Allah tez zamanda kavustursun inşallah:)

BENDE Seni soruyordum canimm
çok sevindim kotu bisey olmadigina
avrpadaki doktorlar için ssvd kavrami yokkki onu bizimkiler bi yerinden uyduruyor :))))

gidip devlet hastanesine dogursan olmazmi kiz ?
benim dr da kuçuk bi bebek olmayack bu dedi .. 33. haftadaki 2.300 gr olmasina bakrak oyle konusuyormus bide onceki dogumlara bakiyor tabi

sezeryan dan hiç bahsetmezler burda : (( bende sormadim zaten korkuyorum bisey olur sezeryana alirlar diye
devlete gidersen dogurursun bence normal

haaaa bide asagi inmemis dedi ,basi asagida ama kendi yukarda çocugun

açılmayı geçtim sancı var. gece o kadar sancı çektim tık yok. oğlumda da böyle olmuştu sabaha kadar çektim sancıyı 2 cm olmuştu

açılmayı geçtim sancı var. gece o kadar sancı çektim tık yok. oğlumda da böyle olmuştu sabaha kadar çektim sancıyı 2 cm olmuştu
aksam bende kivrandim baya
doguruyom sandim, dogum sancisi çekiyorum ama hafifi ni,bekliycez mecbur yapacak pek bisey yok , zamanlarinada daha var

banada aynisini dediler açiklik var ama bugun dogmaz dedi tahmin ediyorum zaten dogmayacaginida 3 hafta boyle sanciyla nasil geçer onu bilmiyorum .. dr nasilsin dediginde ilk ,kasilmalrim var dedim guluyor kadin guzel diye : )))

hayırlısı olsun canım

bende herseyi taksit taksit yaziyorum aklima geldikçe ama kusur abkmayuin artik :))

hiç kilo almamisim, 72 geldim tartida, hatta yarim kilo vermisim, dogumdan sonra 1 ay içinde 60 a du$sem nolur sankiiii,62 ye falan inerimde 60 olsam daha iyi

onceki hamileliklerimde 75 i gormustum ikisindede bu sefer azcuk agirdan aldik anca tecrube edindim :))

Kizlar yazmak istedigim cok şey var ama bulunduğum yerde net cekmiyor ..donuyor surekli ...allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim. .insallah bu günleri atlatiriz ...saglicakla kavusururuz yavrularimiza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…