ilk çocugu 6 saatde dogurmusun kolay da lafmi tereyagindan kil çeker gibi dogmus senin çocuk : ) maa$allahhh : ) maşallah ozamandarısı başınıza bütün bekleyenlerin
Dr isimlerine bakarsan bana yazsana canim. Ben baktim da bulamadim birseyBenden umidi kes yavrum bugun de bisey cikmaz bizden sen kurtul hayırlısı ile cok dua et e mi bize derabbim bi cirpida kurtarsin ins
Hakkonda hayrlisu olur insallah
Arada dondur yonunu canim
Amiiin insallah canim ya ah keske
oy sende de supriz gelişme hee gunun tek talihsizi ben miyim ayy. Saglikla kavus ins bi avazda canim
Vallaha ebe resmen üstüme çıkti ölüyorum sandım ve aynı anda ıkınma m gerekiyo doktor kızıyo kasma kalcani kaldırma diye ömrümü yedi halim olsa kalkıp dovecektim kadını dikis yapmasa iyiydi kolayına geldi diye bence şimdi oksurmekten dikişler fena birsey olmuş olabilir agriyoBenimde ilk doğumum böyle oldu aşağı yukarı ... tam doğuma yakın ağrı kesici verdiler ... Doğumhaneye inince sancı kalmadı ıkınamadım doğal olarak üstten bastırdılar kaburgalarım kırıldı sandım ve cok dikişim oldu ... O yüzden bu sefer kesinlikle bir müdahale ıstemıyorum
Allah tez zamanda kavustursun inşallah:)Kizlar yatisim yapildi kurbanlik koyun gibi bekliyorum alsinlar diye korktugum sonda takildi maalesef uyusukken rahat takilmiyomus tekrar tekrar denenince daha cok acitiyomus ustune lavman yapildi Allahim hep acilarim alttan oldu yaaa neyse bebeigime kavusumca hepsini unutucam ins....
oo ikinci bi pkass vakasi goruyorum burda :)4 cm hepinize dua ediyorum canım Allah bi avazda kurtarsın hepinizi inşallah
SUNI SANCIMi verdiler canim KENDI SAncinmi?Çok yavaş ilerliyor saat 8 de geldim hastaneye 1 cm aciklik vardi 11 olduu saat aciklik 2 cm cok sancim var ama
BENDE Seni soruyordum canimmSelam arkadaslar
Kontorolden geldik kizimin kalp atisi ayni normal atiyo 3-4 seferden Sonra ikikere atiyo 90% dogmadan geciyormus. Insallah Benimkide gecer. Simdilik iyi Kötü bi durum yokmus. 10 gün Sonra univ Tekrar bakcak dogum olmazsa tabi. Normal DOGUM icinde hicbi sorun Yok dedi bekleyebiliriz dedi. Ssvd olmaz diye biSey yoktur dedi hicbi risk olmaz Tabiki normal dogurttircaz dedi. Artik hayirlisi
Doguma giden arkadaslar var hayirlisiyla yavrularinizi alirsiniz kucaginiza ins.
Canim kilosu normal seninkinin birak istedihi zaman gelsin. Tabi gonlunr gore olsun bir an once gelsin ins.
Ben.cok stres oldum((
insallah
gidip devlet hastanesine dogursan olmazmi kiz ?Sadece 1 cm acilma var. Yumusama da yokmus. Yarin sabah yatis ypalim suni sanci verelim dedi. Gunun sonunda sezeryan olma ihtimalim de yuksekmis.
Bebek 3800-3900 fln cikiyor. 4 un ustunu doguracak bir catin yok diyor. Bence yari yolda birakti dr beni. Kendini dusunuyor destek olmuyor. Yarin degil de cars gelip yatayim dedim. Nolur kendi sancim olsun ozamana kadar. Cok stres oldum. 1 hafta beklesek 4 u gecer direk seseryan derim diyor bir de afik acik. Off
açılmayı geçtim sancı var. gece o kadar sancı çektim tık yok. oğlumda da böyle olmuştu sabaha kadar çektim sancıyı 2 cm olmuştuben de var canim 1 cm açilma
ne yapman gerekdigine gekince çok absit dogurmak istemiyorsan yat dinlen butun gun, yok doguruyum dersne bol hareket et yuru elinden geleni yap
ben dogmasini istemiyorum ama dinlenme luksum yok oldugu kadar gittgi kaadr artik
daha oncede çok yazzdim buraya, kizim da 33 haftalikken 1cm açikligim vardi basi dogum kanalindaydi,oglumda da37 hafta gibi 1cm açiklik vardi, ikiside 40. haftayi bitrimeden dogmadi
bende o yuzden simdi dogdu dogacak stresi yok açilmaya ragmen :)
aksam bende kivrandim bayaaçılmayı geçtim sancı var. gece o kadar sancı çektim tık yok. oğlumda da böyle olmuştu sabaha kadar çektim sancıyı 2 cm olmuştu
Hayrlisi olsun artık yeterki sağlıklı olsunlarda ...cok mu azmis suyu. Off hepimizin soni sezeryan mi olcak acaba
hayırlısı olsun canımaksam bende kivrandim baya
doguruyom sandim, dogum sancisi çekiyorum ama hafifi ni,bekliycez mecbur yapacak pek bisey yok , zamanlarinada daha var
banada aynisini dediler açiklik var ama bugun dogmaz dedi tahmin ediyorum zaten dogmayacaginida 3 hafta boyle sanciyla nasil geçer onu bilmiyorum .. dr nasilsin dediginde ilk ,kasilmalrim var dedim guluyor kadin guzel diye : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?