yok gitmem devlete bu saatten sonra. Devlette de oyle normali cok.desteklemiyorlar yaninda olmuyorlar. Bir de kotu muamele cekemem. Acaba suni sanci ise yarar mi diye dusunuyorum. Dusunmekten basima agri girdigidip devlet hastanesine dogursan olmazmi kiz ?
benim dr da kuçuk bi bebek olmayack bu dedi .. 33. haftadaki 2.300 gr olmasina bakrak oyle konusuyormus bide onceki dogumlara bakiyor tabi
sezeryan dan hiç bahsetmezler burda : (( bende sormadim zaten korkuyorum bisey olur sezeryana alirlar diye
devlete gidersen dogurursun bence normal
haaaa bide asagi inmemis dedi ,basi asagida ama kendi yukarda çocugun
BENDE Seni soruyordum canimm
çok sevindim kotu bisey olmadigina
avrpadaki doktorlar için ssvd kavrami yokkki onu bizimkiler bi yerinden uyduruyor :))))
canım gözün aydın Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsinArkadaslar günaydın bende cuma gunu spinal anest ile oğlumu dunyaya getırdım sncak bas sgrısı boyun tutulması kulal cınlaması benı mahvettı varmı boyle olan nasıl gecti
bekle bakalim çarsambayiyok gitmem devlete bu saatten sonra. Devlette de oyle normali cok.desteklemiyorlar yaninda olmuyorlar. Bir de kotu muamele cekemem. Acaba suni sanci ise yarar mi diye dusunuyorum. Dusunmekten basima agri girdi
evet bencede doktor kendini düşünüyor keşke başka bir doktora daha görünsen zaten sezeryana niyetliyse neden gününü beklemiyor burada doktorların yorumlarını okudukça daha da sinirleniyorumSadece 1 cm acilma var. Yumusama da yokmus. Yarin sabah yatis ypalim suni sanci verelim dedi. Gunun sonunda sezeryan olma ihtimalim de yuksekmis.
Bebek 3800-3900 fln cikiyor. 4 un ustunu doguracak bir catin yok diyor. Bence yari yolda birakti dr beni. Kendini dusunuyor destek olmuyor. Yarin degil de cars gelip yatayim dedim. Nolur kendi sancim olsun ozamana kadar. Cok stres oldum. 1 hafta beklesek 4 u gecer direk seseryan derim diyor bir de afik acik. Off
Ciddi bir durum olmamasına sevindiminşallah doğmadan veya doğduktan sonra kendiliğinden geçer.ne guzel normal dogum demıs hadi hayırlısı.ya bu ssvd ne demek oluoSelam arkadaslar
Kontorolden geldik kizimin kalp atisi ayni normal atiyo 3-4 seferden Sonra ikikere atiyo 90% dogmadan geciyormus. Insallah Benimkide gecer. Simdilik iyi Kötü bi durum yokmus. 10 gün Sonra univ Tekrar bakcak dogum olmazsa tabi. Normal DOGUM icinde hicbi sorun Yok dedi bekleyebiliriz dedi. Ssvd olmaz diye biSey yoktur dedi hicbi risk olmaz Tabiki normal dogurttircaz dedi. Artik hayirlisi
Doguma giden arkadaslar var hayirlisiyla yavrularinizi alirsiniz kucaginiza ins.
işte bebeğine güvendin ve kazandın ne kadar güzel bir gün :)Evime geldim karnımı doyurdum saçıma fön çektim eşimi bekliyorum 12 de yatış yapılacak 3.5- 4 cm Açıklık doktorum 5 te gelecekmiş o zamana ANCA olur dedi çok heycanlıyım doktor muayenesinden sonra kanama geldi hafif Nişan gibi Ağrı başladı ağrısız sancısız 4 cm süper dedi doktorum şuan da da yok nst de Sancı bile yoktu yani nasıl doğurcam diye düşünmüyo Değilim :) Hakkımızda Hayırlısı kızlar @serefraz85 gelince bana yaz merak ediyorum seni
çok şükür hayırlı haberle döndünSelam arkadaslar
Kontorolden geldik kizimin kalp atisi ayni normal atiyo 3-4 seferden Sonra ikikere atiyo 90% dogmadan geciyormus. Insallah Benimkide gecer. Simdilik iyi Kötü bi durum yokmus. 10 gün Sonra univ Tekrar bakcak dogum olmazsa tabi. Normal DOGUM icinde hicbi sorun Yok dedi bekleyebiliriz dedi. Ssvd olmaz diye biSey yoktur dedi hicbi risk olmaz Tabiki normal dogurttircaz dedi. Artik hayirlisi
Doguma giden arkadaslar var hayirlisiyla yavrularinizi alirsiniz kucaginiza ins.
ilki normal miydi?yok gitmem devlete bu saatten sonra. Devlette de oyle normali cok.desteklemiyorlar yaninda olmuyorlar. Bir de kotu muamele cekemem. Acaba suni sanci ise yarar mi diye dusunuyorum. Dusunmekten basima agri girdi
Kendi sancimSUNI SANCIMi verdiler canim KENDI SAncinmi?
kuzunu kucağına alacağını düşün korkma az kaldıKizlar yatisim yapildi kurbanlik koyun gibi bekliyorum alsinlar diye korktugum sonda takildi maalesef uyusukken rahat takilmiyomus tekrar tekrar denenince daha cok acitiyomus ustune lavman yapildi Allahim hep acilarim alttan oldu yaaa neyse bebeigime kavusumca hepsini unutucam ins....
İnşallah bugün çok güzel olacak Rabbim yardım etsinişte bebeğine güvendin ve kazandın ne kadar güzel bir gün :)
tez zamanda sancın başlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsunBugün topiğin çoğu bende dahil kontrol günüymüş bugün doğum yapanlara hayırlı olsun kızlar bana dua edin nolur kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık40+4 olduk bugün ne açılma var ne sancı bebekte baş geliş pozisyonunda ama çok yukarıda diyor Dr Çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı allahım hayırlısıyla bizide sağlıklı sıhhatle yavrumuza kavuşmayı nasip etsin
bebek kilolu olmasa 41 i bitiririz diyor ama 4 un uzerinde risk varmis. 3500 den fazlasini zor dogurursun catin orta genislik oyle cok genis degil dedi. Dr.a da guveniyorum aslinda bir yandan. Cok gerildim dusunmekten. Allah yardimcimiz olsun..evet bencede doktor kendini düşünüyor keşke başka bir doktora daha görünsen zaten sezeryana niyetliyse neden gününü beklemiyor burada doktorların yorumlarını okudukça daha da sinirleniyorum
bebegin kafasi normal. Kilosu cok ama. Boyu da uzun gibi. Ilk normaldi ama o kilolu degildi. Bu saatten sonra baska dr arayamam.ilki normal miydi?
eğer öyleyse bunuda yapabilirsin
bebek kiloluysa kesi dikiş çok olabilir
ikinci bebekte doğum daha kolay diye biliyorum
sen yinede bekle kendi sancınıı
türkiyede ilk doğumu sezeryan yapınca 2. de sezeyan olur diyor doktorların çoğu, bazıları sezeryandan sonra vajınal (normal) doğum yapılır diyorCiddi bir durum olmamasına sevindiminşallah doğmadan veya doğduktan sonra kendiliğinden geçer.ne guzel normal dogum demıs hadi hayırlısı.ya bu ssvd ne demek oluo
Ne yapayim ziplasam mi evde. Oturdum agliyorum yaa
Cok yukardaymis bir de bebek. Sanci olsa iner de sanci yok
bebek kilolu olmasa 41 i bitiririz diyor ama 4 un uzerinde risk varmis. 3500 den fazlasini zor dogurursun catin orta genislik oyle cok genis degil dedi. Dr.a da guveniyorum aslinda bir yandan. Cok gerildim dusunmekten. Allah yardimcimiz olsun..
bebegin kafasi normal. Kilosu cok ama. Boyu da uzun gibi. Ilk normaldi ama o kilolu degildi. Bu saatten sonra baska dr arayamam.
Dr normal olma sansini kacirmayalim diyor beklersek direk seseryan olurmus cok kilo alirmis.
Elim ayagim uyusti dusunmekten cok gerginim.
Herseyde vardir bir hayir niye kendiliginden baslamasin dogumum bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?