2015 Şubat Anneleri

yok gitmem devlete bu saatten sonra. Devlette de oyle normali cok.desteklemiyorlar yaninda olmuyorlar. Bir de kotu muamele cekemem. Acaba suni sanci ise yarar mi diye dusunuyorum. Dusunmekten basima agri girdi

BENDE Seni soruyordum canimm
çok sevindim kotu bisey olmadigina
avrpadaki doktorlar için ssvd kavrami yokkki onu bizimkiler bi yerinden uyduruyor :))))

Sagol Canim artik nasip bakalim doguma kadar gecebilirmis gecmezse, dogduktan Sonra kalma olasiligi 5% hayirlis artik zaten dogum oldugu gibi bebegi Kardiolojiye baktircaklar kayitlara yazdilar. 10 gün Sonra uni yine cagirdi eher Dogurmazsam hayirlisi. Senin de 1 cm aciklik varmis hadi hayirlisi.

Arkadaslar günaydın bende cuma gunu spinal anest ile oğlumu dunyaya getırdım sncak bas sgrısı boyun tutulması kulal cınlaması benı mahvettı varmı boyle olan nasıl gecti
canım gözün aydın Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin

Bugün topiğin çoğu bende dahil kontrol günüymüş bugün doğum yapanlara hayırlı olsun kızlar bana dua edin nolur kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık 40+4 olduk bugün ne açılma var ne sancı bebekte baş geliş pozisyonunda ama çok yukarıda diyor Dr Çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı allahım hayırlısıyla bizide sağlıklı sıhhatle yavrumuza kavuşmayı nasip etsin

yok gitmem devlete bu saatten sonra. Devlette de oyle normali cok.desteklemiyorlar yaninda olmuyorlar. Bir de kotu muamele cekemem. Acaba suni sanci ise yarar mi diye dusunuyorum. Dusunmekten basima agri girdi
bekle bakalim çarsambayi
suni sancinin sancisini çekip bide sezeryan alirsa bosuna eziyet eçkmis olacaksin : (

evet bencede doktor kendini düşünüyor keşke başka bir doktora daha görünsen zaten sezeryana niyetliyse neden gününü beklemiyor burada doktorların yorumlarını okudukça daha da sinirleniyorum

Ciddi bir durum olmamasına sevindiminşallah doğmadan veya doğduktan sonra kendiliğinden geçer.ne guzel normal dogum demıs hadi hayırlısı.ya bu ssvd ne demek oluo

işte bebeğine güvendin ve kazandın ne kadar güzel bir gün :)

çok şükür hayırlı haberle döndün

ilki normal miydi?
eğer öyleyse bunuda yapabilirsin
bebek kiloluysa kesi dikiş çok olabilir
ikinci bebekte doğum daha kolay diye biliyorum
sen yinede bekle kendi sancınıı

kuzunu kucağına alacağını düşün korkma az kaldı

tez zamanda sancın başlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

evet bencede doktor kendini düşünüyor keşke başka bir doktora daha görünsen zaten sezeryana niyetliyse neden gününü beklemiyor burada doktorların yorumlarını okudukça daha da sinirleniyorum
bebek kilolu olmasa 41 i bitiririz diyor ama 4 un uzerinde risk varmis. 3500 den fazlasini zor dogurursun catin orta genislik oyle cok genis degil dedi. Dr.a da guveniyorum aslinda bir yandan. Cok gerildim dusunmekten. Allah yardimcimiz olsun..

ilki normal miydi?
eğer öyleyse bunuda yapabilirsin
bebek kiloluysa kesi dikiş çok olabilir
ikinci bebekte doğum daha kolay diye biliyorum
sen yinede bekle kendi sancınıı
bebegin kafasi normal. Kilosu cok ama. Boyu da uzun gibi. Ilk normaldi ama o kilolu degildi. Bu saatten sonra baska dr arayamam.
Dr normal olma sansini kacirmayalim diyor beklersek direk seseryan olurmus cok kilo alirmis.
Elim ayagim uyusti dusunmekten cok gerginim.
Herseyde vardir bir hayir niye kendiliginden baslamasin dogumum bugun.

Ne yapayim ziplasam mi evde. Oturdum agliyorum yaa
Cok yukardaymis bir de bebek. Sanci olsa iner de sanci yok

Ciddi bir durum olmamasına sevindiminşallah doğmadan veya doğduktan sonra kendiliğinden geçer.ne guzel normal dogum demıs hadi hayırlısı.ya bu ssvd ne demek oluo
türkiyede ilk doğumu sezeryan yapınca 2. de sezeyan olur diyor doktorların çoğu, bazıları sezeryandan sonra vajınal (normal) doğum yapılır diyor

Ne yapayim ziplasam mi evde. Oturdum agliyorum yaa
Cok yukardaymis bir de bebek. Sanci olsa iner de sanci yok

hayırlısını iste canım dua et
sağlıkla doğur kucağına al doğum şekline takılma
biliyorum şimdi zor durumdasın ama şuan düşüneceğin tek şey bebeğin olsun

ah canım benim durumum seninde başına geldi demek .üzülme hayırlısı olsun benimde kafası normal boyuttaydı ama bana doktor normal doğumdan daha fazla zarar alırsın dediği için direk sezeryana yöneldik. zaten hiç normal yaparsın demedi bana hep sezeryan dedi 500 gram yanılma payımız oldu ultrasonda 5 kilo çıkıyordu 4.500 doğdu. ki senin 2. bebeğin bekledikçe daha fazla kilo alıyorlar aslında benimde doktorum bekletmeyip suni sancıyla doğumu başlatabilirdi çünkü 10 günde 1 kilo fark çıkıyordu her defasında o yüzden allah hakkınızda hayırlısını eylesin inşallah.sezeryanda olsa çok fazla kafaya takma her türlü deneyimi yaşamış olursun işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…