2015 Şubat Anneleri

Yeni Doğan bebek minik oluyor canm kendini alıştır bence şimdiden :) küçük büyük olması sorun değil yeter ki Gelişimi yerinde olsun

Öyle mi dersin ya benim bebek 3 kilo olmadı daha 2800 de duruyor çok almıyor. 40.haftadayım ah minnak kızım yaa 3 kilo bari olsaydı

Ciddi bir durum olmamasına sevindiminşallah doğmadan veya doğduktan sonra kendiliğinden geçer.ne guzel normal dogum demıs hadi hayırlısı.ya bu ssvd ne demek oluo

Sezeryan sonrasi normal dogum Canim benim Ilk kizim tersdi diye sezeryan olmustum simdi normal insallah istiyoruz.

Kızlar hastanedeyiz 3 cm Açılma var 12 de yatış yapılacak nst bakılıyor şimdi eve gitcem hazırlanıp gelcem normal olucak en güzel doğum günü hediyem oldu Rabbim kavuştursun artık çok dua ettim

Hadi kolay sağlıklı bir doğumun olur inşallah .Dua et bize...

Oy oyy herkes gergin bekleyiste desene rabbim artik hepimize hayirli kurtulus nasip etsin

Amann huzursuzlanıp gelmişsin ama şöyle 2.doğumun belki suni sancıya hemen tepki verecek açılacak inecek bebek olabilir her şey. İlk doğum değil sonuçta vücudun hatırlar süreci doğumu sakin ol ve vücudunun hafızasına güven.

Son düzenleme:
benim sancim var yaa
dayanilmayack kadar deil de orta ayarda gidiyor iste
ne halt edicem bende sasirdim

iyiki bu dogumun zamani benim elimde deil

çocuk içerde ne kadar dursa kâr dursun istiyorum bi yandanda bu sncilardan kurtulmak istiyorummm

Evet beklenen bir pazartesi olmuş. Son günler kafalar karışık maşallah dr larımız bizden telaşlı sanki ilk doğumları Daha sakin kalarak üstesinden gelebiliriz.Mesela ben dr pazartesi gel uyarayım dedi gitmeyeceğim.Bebeğimi gerilmeden sakince beklemek istiyorum.

Deme öyle
Hep sancılar 100 çıkarken en son gittiğimde yalnızca bir kasılma oldu 2 gun sonra doğum başladı :))
Bu arada sen SSVD için izmitte bir doktor söylemiştin adı neydi acaba ?

Ne yapayim ziplasam mi evde. Oturdum agliyorum yaa
Cok yukardaymis bir de bebek. Sanci olsa iner de sanci yok
canım ya ağlama nolur benim kızımında kilosu fazla kafası büyük (39+0 da 3700 kafa 9.4 cm) ve bende hiç sancı ağrı sızı yok ve normal doğum istiyorum sürekli dua ediyorum ağlama demek kolay ama düşün düşün gözyaşları yerinde durmuyor biliyorum da iyi düşünelim iyi olsun

Selam kızlar yarın sabahtan doğumun var kuzuma kavuşacam Allah'ın izniyle. Ya çok heyecanlıyım dua edin benim ve kızım için

Öyle mi dersin ya benim bebek 3 kilo olmadı daha 2800 de duruyor çok almıyor. 40.haftadayım ah minnak kızım yaa 3 kilo bari olsaydı
ay ya benim kızımda 2900 lerde ona kilo aldırcam diye ben alıp duruyorum her hafta 50 gr anca alıyor bu cuma dicem kilo da almıyor başlatalım doğumu.. inşallah cumaya kadar doğum olur :)

mattika canim soyle bir mesaj buldum grupta. Doktorun ekibinden bir hemsire yazmis. Bu dr ssvd ornekleriyle biliniyor grupta hatta gecen guzel bir ssvd yaptrmsti ayni dr. Mesaji kopyaliyorum aynen :

"Medicana Narin Eryılmaz Türkmen i öneririm. Konyadaki tek Keşkesiz Doğum doktorudur kendisi. Ebe olarak Ebe Ebe Emel AY "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…