- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Yeni Doğan bebek minik oluyor canm kendini alıştır bence şimdiden :) küçük büyük olması sorun değil yeter ki Gelişimi yerinde olsun
Ciddi bir durum olmamasına sevindiminşallah doğmadan veya doğduktan sonra kendiliğinden geçer.ne guzel normal dogum demıs hadi hayırlısı.ya bu ssvd ne demek oluo
altdan muayene ediyolar parmaklaBu acılmayı neye gore anlıolar dr lar
Benim oglum bugun 34 gunluk iki gun once 2800 grdiÖyle mi dersin ya benim bebek 3 kilo olmadı daha 2800 de duruyor çok almıyor. 40.haftadayım ah minnak kızım yaa 3 kilo bari olsaydı
Kızlar hastanedeyiz 3 cm Açılma var 12 de yatış yapılacak nst bakılıyor şimdi eve gitcem hazırlanıp gelcem normal olucak en güzel doğum günü hediyem oldu Rabbim kavuştursun artık çok dua ettim
2 cm de sancin çok fazlaysa ben yaptirmani tavsiye edierim canimNormal doğum için epidural alsam mi
Bugün topiğin çoğu bende dahil kontrol günüymüş bugün doğum yapanlara hayırlı olsun kızlar bana dua edin nolur kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık40+4 olduk bugün ne açılma var ne sancı bebekte baş geliş pozisyonunda ama çok yukarıda diyor Dr Çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı allahım hayırlısıyla bizide sağlıklı sıhhatle yavrumuza kavuşmayı nasip etsin
bebek kilolu olmasa 41 i bitiririz diyor ama 4 un uzerinde risk varmis. 3500 den fazlasini zor dogurursun catin orta genislik oyle cok genis degil dedi. Dr.a da guveniyorum aslinda bir yandan. Cok gerildim dusunmekten. Allah yardimcimiz olsun..
bebegin kafasi normal. Kilosu cok ama. Boyu da uzun gibi. Ilk normaldi ama o kilolu degildi. Bu saatten sonra baska dr arayamam.
Dr normal olma sansini kacirmayalim diyor beklersek direk seseryan olurmus cok kilo alirmis.
Elim ayagim uyusti dusunmekten cok gerginim.
Herseyde vardir bir hayir niye kendiliginden baslamasin dogumum bugun.
Benim oglum bugun 34 gunluk iki gun once 2800 grdi
S serefraz85 canım Sıkma Can'ını inşallah olur bugün yarın seninde
S serefraz85 sana ne dedi doktorun canim ?
Yaa küstüm oynamiyorum ben bu cadı dalga geciyo benle resmen olmaz ki yaa. Her nstde hissetmedigim halde gayet iyi sanci cikiyoken bugun son umidim nstde saka gibi biseycik cikmadi ya 40 altini gormezken 9 10 gordum hep makine bozuktur ya o kadar cok sertlesiyo karnim derken bu ne simdik zaten kalp atisini buldurana kadar canimiz cikti 20dk propu bastrdim bir de nst ceksin diye. Alttan aciklik bile bakmadi dr o kadar kale alinmiycak haldeydi durumumz pöfff sinir oldum ya
canım ya ağlama nolurNe yapayim ziplasam mi evde. Oturdum agliyorum yaa
Cok yukardaymis bir de bebek. Sanci olsa iner de sanci yok
ay ya benim kızımda 2900 lerde ona kilo aldırcam diye ben alıp duruyorum her hafta 50 gr anca alıyor bu cuma dicem kilo da almıyor başlatalım doğumu.. inşallah cumaya kadar doğum olur :)Öyle mi dersin ya benim bebek 3 kilo olmadı daha 2800 de duruyor çok almıyor. 40.haftadayım ah minnak kızım yaa 3 kilo bari olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?