Selam kızlar yarın sabahtan doğumun var kuzuma kavuşacam Allah'ın izniyle. Ya çok heyecanlıyım dua edin benim ve kızım için
Dua et banaAmiin canim insallah. Senin adina cok sevincliyim insallah cok guzel bi dogumun olsun
beklemeye devam sabirla dedi :) kanala girmemis kapiya yakin bekliyor daha bikac gunu var haftasini doldurabilir dedi nstde de bisey cikmadi bugun zati oyle olunca acilma da bakmadi
Suni takıldı lağman tamam rahim yumuşatıcı iğne vuruldu yatıyorum Çokta uykum var dua edin bana
Benim oglum gibiiii orda olmadan uyutamiyorumYa bu kız hep meme istiyor
Sütüm bol olmasa yetmiyor dicem
Oyuncak yaptı beni
3 e kadar hazır olmam lazım Dr a gidicez
Ama yarıçıplağım ve emziriyorum hala ;(
Normal doğum istiyorsan 2800 en güzeli bence . Kolay doğum olur . Hem bebek emer Emer büyür ona sıkılmaÖyle mi dersin ya benim bebek 3 kilo olmadı daha 2800 de duruyor çok almıyor. 40.haftadayım ah minnak kızım yaa 3 kilo bari olsaydı
Aynen biz de o şekildeyizYa bu kız hep meme istiyor
Sütüm bol olmasa yetmiyor dicem
Oyuncak yaptı beni
3 e kadar hazır olmam lazım Dr a gidicez
Ama yarıçıplağım ve emziriyorum hala ;(
Dua et bana
Ben dogurana kadar doğum yapmayi yasakliyorum size
Annem dogurmadan gelme eve dedi.. Hastanede bekliyoruzzzz
Ben dogurana kadar doğum yapmayi yasakliyorum size
Annem dogurmadan gelme eve dedi.. Hastanede bekliyoruzzzz
Canım gece perişanım oturup ağlıyorum her gece.Önünde saygıyla eğiliyorum
Nerden buluyorsun bu enerjiyi, banada postala azıcık
Allah yardımcın olsun az kaldı yavruna kavusmana ınsallah cok kolay olur herseySuni takıldı lağman tamam rahim yumuşatıcı iğne vuruldu yatıyorum Çokta uykum var dua edin bana
maralll hadi hayırlısı canım. sen tecrübelisin dayanıklısın zamanını bilirsin. bugün ebe bana açılma olmayınca hiç belli olmaz dedi bakarsın 3 saat sonra açılman olur bakarsın 1 hafta sürer sürer dedi. 4.20 de dr kontrolüm var bakalım dr ne diyecek. 38. hafta için erken olmadığını doğarsa da sıkıntı olmayacağını söyledi sıkıntı yapma 40. haftaya odaklanma. her doğum farklı olabilir.benim sancim var yaa
dayanilmayack kadar deil de orta ayarda gidiyor iste
ne halt edicem bende sasirdim
iyiki bu dogumun zamani benim elimde deil
çocuk içerde ne kadar dursa kâr dursun istiyorum bi yandanda bu sncilardan kurtulmak istiyorummm
hayırlısı olsun canım sabret bak ben gece boyunca uyumadım sancılardan 1 cm açılma var sadece. eve geldim sancılar azaldı arada bir yokluyorAmiin canim insallah. Senin adina cok sevincliyim insallah cok guzel bi dogumun olsun
beklemeye devam sabirla dedi :) kanala girmemis kapiya yakin bekliyor daha bikac gunu var haftasini doldurabilir dedi nstde de bisey cikmadi bugun zati oyle olunca acilma da bakmadi
Anladım parmakla farkedıo yanı dr lar bi ölçüm aleti filan mı var dıe dusundum bndealtdan muayene ediyolar parmakla
dr tam destek olsa dusunmem de. Millet 4200 doguruyor ben de dogururm dedim kimse doguramiyor diyor 3800 doguran hastasi zorlanmis onu anlatiyor korkutuyor. Risk varsa da benimle beraber risk alabilmeliydihayırlısını iste canım dua et
sağlıkla doğur kucağına al doğum şekline takılma
biliyorum şimdi zor durumdasın ama şuan düşüneceğin tek şey bebeğin olsun
senin usg de 5 kilo cikmis. Benimki 3800 cikiyor arada baya fark var. AYni muameleyi hketmiyorum bence.ah canım benim durumum seninde başına geldi demek .üzülme hayırlısı olsun benimde kafası normal boyuttaydı ama bana doktor normal doğumdan daha fazla zarar alırsın dediği için direk sezeryana yöneldik. zaten hiç normal yaparsın demedi bana hep sezeryan dedi 500 gram yanılma payımız oldu ultrasonda 5 kilo çıkıyordu 4.500 doğdu. ki senin 2. bebeğin bekledikçe daha fazla kilo alıyorlar aslında benimde doktorum bekletmeyip suni sancıyla doğumu başlatabilirdi çünkü 10 günde 1 kilo fark çıkıyordu her defasında o yüzden allah hakkınızda hayırlısını eylesin inşallah.sezeryanda olsa çok fazla kafaya takma her türlü deneyimi yaşamış olursun işte :)
bn de boyle dusundum. Bugun 1,5 cm dedi acilmaya. Az daha ilerlese dedigin gibi olur insAmann huzursuzlanıp gelmişsin ama şöyle 2.doğumun belki suni sancıya hemen tepki verecek açılacak inecek bebek olabilir her şey. İlk doğum değil sonuçta vücudun hatırlar süreci doğumu sakin ol ve vücudunun hafızasına güven.
of off sanki 5 i gcti bebekler dr abartti. Ama dr olan o iste. Allah yardimcimiz olsn senin de benim decanım ya ağlama nolurbenim kızımında kilosu fazla kafası büyük (39+0 da 3700 kafa 9.4 cm) ve bende hiç sancı ağrı sızı yok ve normal doğum istiyorum sürekli dua ediyorum ağlama demek kolay ama düşün düşün gözyaşları yerinde durmuyor biliyorum da iyi düşünelim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?