2015 Şubat Anneleri

mattika canim bi de bu isimleri buldum
belediye ayse Gönenç
selcuklu hastanesnde de rengin hanim bu.ikisinin adi da grupta gecmis ayse hanim normal yanlisi demis birisi ama digeri hakkinda isim geciyor bitek. Ben daha çok medicanadakini duyuyordum tekrar ayrntili bakar yazarm dsardaym simdi cepten bu kadar bulabilidm canim

Selam kızlar yarın sabahtan doğumun var kuzuma kavuşacam Allah'ın izniyle. Ya çok heyecanlıyım dua edin benim ve kızım için

hadi hayırlısı ile al yavrunu kucağına inşallah böyle beklemekte zor :)

bu arada doğum hikayemi yazdım biraz uzun yazmışım ama yazdım yani fırsat bulup

Dua et bana

Suni takıldı lağman tamam rahim yumuşatıcı iğne vuruldu yatıyorum Çokta uykum var dua edin bana

hadi canım o kadar bekledin inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunu allah bir avazda doğurmayı nasip eylesin inşallah

Ben dogurana kadar doğum yapmayi yasakliyorum size

Annem dogurmadan gelme eve dedi.. Hastanede bekliyoruzzzz

hey maşallah sen daha doğurmadınmı girmeye girmeye kimin doğurup doğurmadığını kaçırdım hadi hayırlısıyla al yavrunu kucağına inşallah

Önünde saygıyla eğiliyorum
Nerden buluyorsun bu enerjiyi, banada postala azıcık
Canım gece perişanım oturup ağlıyorum her gece.
Uykusuzluktan sinirlerip yıprandı. Aslında gündüz uyumam gerekiyor Ama uyumuyorum.sanki günler aşırı kısa ve ben koşturatak yaşıyorum

maralll hadi hayırlısı canım. sen tecrübelisin dayanıklısın zamanını bilirsin. bugün ebe bana açılma olmayınca hiç belli olmaz dedi bakarsın 3 saat sonra açılman olur bakarsın 1 hafta sürer sürer dedi. 4.20 de dr kontrolüm var bakalım dr ne diyecek. 38. hafta için erken olmadığını doğarsa da sıkıntı olmayacağını söyledi sıkıntı yapma 40. haftaya odaklanma. her doğum farklı olabilir.

hayırlısı olsun canım sabret bak ben gece boyunca uyumadım sancılardan 1 cm açılma var sadece. eve geldim sancılar azaldı arada bir yokluyor

hayırlısını iste canım dua et
sağlıkla doğur kucağına al doğum şekline takılma
biliyorum şimdi zor durumdasın ama şuan düşüneceğin tek şey bebeğin olsun
dr tam destek olsa dusunmem de. Millet 4200 doguruyor ben de dogururm dedim kimse doguramiyor diyor 3800 doguran hastasi zorlanmis onu anlatiyor korkutuyor. Risk varsa da benimle beraber risk alabilmeliydi

senin usg de 5 kilo cikmis. Benimki 3800 cikiyor arada baya fark var. AYni muameleyi hketmiyorum bence.

bn de boyle dusundum. Bugun 1,5 cm dedi acilmaya. Az daha ilerlese dedigin gibi olur ins

of off sanki 5 i gcti bebekler dr abartti. Ama dr olan o iste. Allah yardimcimiz olsn senin de benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…