Canım Rabbim yardımcın olsun. Akşam bebeğim kucağımda olacak diye düşün. Geçecek bu sancılar, kuzun gelecek. Hadi hayırlı haberini bekliuoruzÖlüyorum :-( Sancı çok mahfoldum
senin usg de 5 kilo cikmis. Benimki 3800 cikiyor arada baya fark var. AYni muameleyi hketmiyorum bence.
haftamiz dogurmaya musait de ben musait deilim dermisim :)))maralll hadi hayırlısı canım. sen tecrübelisin dayanıklısın zamanını bilirsin. bugün ebe bana açılma olmayınca hiç belli olmaz dedi bakarsın 3 saat sonra açılman olur bakarsın 1 hafta sürer sürer dedi. 4.20 de dr kontrolüm var bakalım dr ne diyecek. 38. hafta için erken olmadığını doğarsa da sıkıntı olmayacağını söyledi sıkıntı yapma 40. haftaya odaklanma. her doğum farklı olabilir.
hayırlısı olsun canım sabret bak ben gece boyunca uyumadım sancılardan 1 cm açılma var sadece. eve geldim sancılar azaldı arada bir yokluyor
he canim gayet eski bi yontem olmali bu parmaklama olayi : ) daha onun yerine bi alet icat edilmemis :))))Anladım parmakla farkedıo yanı dr lar bi ölçüm aleti filan mı var dıe dusundum bndecahillik işte bnmkisi
kaç cm desin,peridural istemedin deilmi?Ölüyorum :-( Sancı çok mahfoldum
Dikkat et canım yorgunluktan hem sütün azalır hem tahammülün. Bebeğin ve senin için en iyisi o uyurken seninde uyuman kendini zorla biraz.Canım gece perişanım oturup ağlıyorum her gece.
Uykusuzluktan sinirlerip yıprandı. Aslında gündüz uyumam gerekiyor Ama uyumuyorum.sanki günler aşırı kısa ve ben koşturatak yaşıyorum
Cm 5 te suyu patlattılar şimdi epidural takılı ama ilaç vermediler Ağrı kesicikaç cm desin,peridural istemedin deilmi?
Of off icim daraldi. Yanlis dr a gitmisim demekoooo ama bu sezeryana etken değil ki kolayınamı geliyor acaba :S birde 2. doğumun 3.800 veya 4 kilo hiç birşey değil. hayırlısı olsun canım doktorla iyice bir konuşman gereklisa nırım
Bende de var sertlesme bir umut bakalim. Sertlesme sirasinda baska agri oluyor muhaftamiz dogurmaya musait de ben musait deilim dermisim :)))
valla psikolojik oalrak hiç dogurmaya hazir deilim, 1 haftacik daha durur insallah benimki
hareket ettiginde sancin ne alemde
ben kipirdasam karnim ta$ gibi oluyor, sanci deil sertlesmeen ne alemde deyim daha dogrusu
gecen hafta ebe bana sanci yetmez açikligin artimasina sertlesme sart demisti, oda bende bol boll var hayirlisi bakalim .
tamam 40. haftayi siliyorum aklimdan bari 39 olsun :)))
bana da 3800 dogan bebegin zor dogdugunu anlatiyirdu. Sanki zorlanan kendisi. Hayret yaabenım drum da sezeryana yonlendırmeye calısıyor. gecen hafta 3 kg cıktı. cok kılo almasın doguramıyorsunuz sonra dıyor bana. negatıf yonlendırıo sureklı. capraz duruo bebek. 1-2 hafta ıcınde donmezse normal dogmaz bu falan dıo. mıllet 5 doguruo bu da dogar herhalde dedım.
Ben avm falan sevmem zaten. Zorunluluktan dolaşınca bile sıkıntı basar.
Ben götürsem götürsem işe götürürm
Bende de durum aynı gündüz o uyurken sen de uyu diyorlar ama yapamıyorum illaki bişi çıkıyor gece de dün beni emerken uyumuş kalmışım korktum bebeğe bişi yapcam diyeCanım gece perişanım oturup ağlıyorum her gece.
Uykusuzluktan sinirlerip yıprandı. Aslında gündüz uyumam gerekiyor Ama uyumuyorum.sanki günler aşırı kısa ve ben koşturatak yaşıyorum
Canım sıkılıyor ya
Önceden hergün yazmasamda hergün okurdum burayı vakit geçerdi. Artık yazmıyosunuz anacım.
Kafam allak bullak. Normal doğumu çok istiyorum ama sezeryan olacak gibi. Aklın biri diyor diret normalde, diğeri ya doktorun dediği omuz takılması olursa vicdanını susturabilecen mi diyor. Pöfff sıkıldım, öyle böyle olacak olsun artık!!!
benım drum da sezeryana yonlendırmeye calısıyor. gecen hafta 3 kg cıktı. cok kılo almasın doguramıyorsunuz sonra dıyor bana. negatıf yonlendırıo sureklı. capraz duruo bebek. 1-2 hafta ıcınde donmezse normal dogmaz bu falan dıo. mıllet 5 doguruo bu da dogar herhalde dedım.
Ben doğum yaptım ama internetin azizliginden yazamadim buraya.. 7 Şubatta saat 8.20 de doğdu kızım acil sezaryenle.. Gece 1.15 de wc ye kalktım ve suyum gelmeye başladı azar azar hafif kanlı,saat 2.30 da hastanedeydim ve 3 cm açılmam vardı,3 saat daha sancı çektim ama açılmam hala 3 cm idi..suni sancı verdiler,3 saat daha sancı çektim daha şiddetli.. Şaşırdı herkes nasil sesin cikmiyo sakinsin diye çünkü dr umun tabiriyle taş gibi sancılarım vardi.. Sabah 8 de dr um muayene etti ve açılmam hala 3 cm idi,kanamam siddetlenmişti, bebeğimde yukardaydi üstelik.. Sonrasında bi telaş herkeste,ne olduğunu anlamadan kendimi paldir kuldur ameliyathanede buldum..spinal yapildi ama ben kesi acisini hissedince komple bayiltildim,son hatirladigim ilac kokusuydu..sabah 8.30 da kizim 9 da da ben cikmisim odaya.. 3510 gr,49 cm,kömür saçlı,çatık kasli cok güzel bi kızım oldu.. Zorlu ve yorucu bi süreç oldu,malesef doğru dürüst ilgilenemiyorum kızımla ,ağrılardan.. Hayal ettiğim gibi bi dogumun olmadi ama cok şükür funduğuma kavuştum,acilarimin anlami var,her şeye değer minik kizim.. Eşim başkalaştı resmen,aşkla kizimizave bana bakiyor,annem de var..iyi olucam elbet ve her şey cok güzel olacak :))
Resimlerde kocaman duruyor.Benim oglum bugun 34 gunluk iki gun once 2800 grdi
Ölüyorum :-( Sancı çok mahfoldum
dr tam destek olsa dusunmem de. Millet 4200 doguruyor ben de dogururm dedim kimse doguramiyor diyor 3800 doguran hastasi zorlanmis onu anlatiyor korkutuyor. Risk varsa da benimle beraber risk alabilmeliydi
senin usg de 5 kilo cikmis. Benimki 3800 cikiyor arada baya fark var. AYni muameleyi hketmiyorum bence.
Gebelik şekeri olan annelerin bebekleri 4kgnun üstünde olursa genelde omuzlar geniş oluyormuş ve çatıya takılıyormuş. 3500kg iken çatın müsait çok kg almazsa normal olur demişti ama geçen hafta 3900 olmuştu bile.omzu niye takılıyomuş ki , çatı mı darmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?