2015 Şubat Anneleri

Ölüyorum :-( Sancı çok mahfoldum
Canım Rabbim yardımcın olsun. Akşam bebeğim kucağımda olacak diye düşün. Geçecek bu sancılar, kuzun gelecek. Hadi hayırlı haberini bekliuoruz

senin usg de 5 kilo cikmis. Benimki 3800 cikiyor arada baya fark var. AYni muameleyi hketmiyorum bence.

oooo ama bu sezeryana etken değil ki kolayınamı geliyor acaba :S birde 2. doğumun 3.800 veya 4 kilo hiç birşey değil. hayırlısı olsun canım doktorla iyice bir konuşman gereklisa nırım

haftamiz dogurmaya musait de ben musait deilim dermisim :)))
valla psikolojik oalrak hiç dogurmaya hazir deilim, 1 haftacik daha durur insallah benimki
hareket ettiginde sancin ne alemde
ben kipirdasam karnim ta$ gibi oluyor, sanci deil sertlesmeen ne alemde deyim daha dogrusu
gecen hafta ebe bana sanci yetmez açikligin artimasina sertlesme sart demisti, oda bende bol boll var hayirlisi bakalim .

tamam 40. haftayi siliyorum aklimdan bari 39 olsun :)))

benım drum da sezeryana yonlendırmeye calısıyor. gecen hafta 3 kg cıktı. cok kılo almasın doguramıyorsunuz sonra dıyor bana. negatıf yonlendırıo sureklı. capraz duruo bebek. 1-2 hafta ıcınde donmezse normal dogmaz bu falan dıo. mıllet 5 doguruo bu da dogar herhalde dedım.

Canım gece perişanım oturup ağlıyorum her gece.
Uykusuzluktan sinirlerip yıprandı. Aslında gündüz uyumam gerekiyor Ama uyumuyorum.sanki günler aşırı kısa ve ben koşturatak yaşıyorum
Dikkat et canım yorgunluktan hem sütün azalır hem tahammülün. Bebeğin ve senin için en iyisi o uyurken seninde uyuman kendini zorla biraz.

oooo ama bu sezeryana etken değil ki kolayınamı geliyor acaba :S birde 2. doğumun 3.800 veya 4 kilo hiç birşey değil. hayırlısı olsun canım doktorla iyice bir konuşman gereklisa nırım
Of off icim daraldi. Yanlis dr a gitmisim demek

Bende de var sertlesme bir umut bakalim. Sertlesme sirasinda baska agri oluyor mu

bana da 3800 dogan bebegin zor dogdugunu anlatiyirdu. Sanki zorlanan kendisi. Hayret yaa

Ben avm falan sevmem zaten. Zorunluluktan dolaşınca bile sıkıntı basar.
Ben götürsem götürsem işe götürürm

avm beni çok yoruyor ayaklarım ağrıyor avm ye gidince
fazla radyasyon var bence , her taraf ışık , görünmeyen kablo yığını

Canım gece perişanım oturup ağlıyorum her gece.
Uykusuzluktan sinirlerip yıprandı. Aslında gündüz uyumam gerekiyor Ama uyumuyorum.sanki günler aşırı kısa ve ben koşturatak yaşıyorum
Bende de durum aynı gündüz o uyurken sen de uyu diyorlar ama yapamıyorum illaki bişi çıkıyor gece de dün beni emerken uyumuş kalmışım korktum bebeğe bişi yapcam diye

omzu niye takılıyomuş ki , çatı mı darmış

Canim Hepsi bahane benim doktor ve ebede diyip Durdu sezeryan dan Sonra zor olur Cok zorlanirsin filan. Bugün uni hastanedeki doktor olurmu Öyle sey dedi tabiki normal dogurtturcaz Hicbisey olmaz Ne riski dedi. Doktor Cok fark ediyo bu adamda London da yapmis egitimini Cok bilgiliydi 10 gün Sonra yine ona gidicem.

gözün aydın canım, zor olmuş biraz ama olsun kısmet diyelim
kara saçlı kızının ömrü hayırlı olsun
babamızın değişmesi de iyi olmuş, inşallah hep böyle kalır

çok saçma , usg çok yanıltıcı
benimki de 3200-3300 doğar dedi 3650 doğdu hastaneden çıkarken 3600 dendi
benim fazla çıktı ama genelde hep çok aşağıda çıkıyor
ki çok var 4 kg çocuk doğuran , dr neden seni korkutuyor böyle

omzu niye takılıyomuş ki , çatı mı darmış
Gebelik şekeri olan annelerin bebekleri 4kgnun üstünde olursa genelde omuzlar geniş oluyormuş ve çatıya takılıyormuş. 3500kg iken çatın müsait çok kg almazsa normal olur demişti ama geçen hafta 3900 olmuştu bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…