2015 Şubat Anneleri

karnim disardan da buyukmus. Yanilma payinin yukari dogru olacagini dusunuyor. 3800 un ustune 300 gr daha olsa diyor doguramazsin.
Dr secimim yanlismis. Ama ne yapayim bu saatten sonra dr degistimek de risk.
Cok huzursuzum.
Hava da yagmurlu dolu yagdi yuruyus de yapamadim

Bende de durum aynı gündüz o uyurken sen de uyu diyorlar ama yapamıyorum illaki bişi çıkıyor gece de dün beni emerken uyumuş kalmışım korktum bebeğe bişi yapcam diye
Bende ondan korkuyorum.bir kez emerken durdu
Bende ağzında diye tutsun öyle dedim.süt ağzına dolmuş kıpkırmızı oldu. Ödüm koptu.
İster istemez emerken uyku bastırıyor.bende tv açıyorum.yüzümü yıkıyorum.

herkesin vücudu başka
benim arkadaşım 2700 bebek doğurdu 20 küsür iç dış dikişi var
benimki 3650 tek dikiş
ve senin ilk bebek değil he türlü olur
Yani bn.diyorum herkes doguruyor 4 kilo ben de yaparim. O bana zor olur diye ornek veriyor. Beklicem acilma neyse de yumusama olmadan almicam suni sanci.
Cok beklemem.ins.

Of off icim daraldi. Yanlis dr a gitmisim demek

Bende de var sertlesme bir umut bakalim. Sertlesme sirasinda baska agri oluyor mu

bana da 3800 dogan bebegin zor dogdugunu anlatiyirdu. Sanki zorlanan kendisi. Hayret yaa

Bende dün gece düşünmekten bir hal oldum. Internette baya bi okudum. Ortak görüş ultrason değerlerinin yanıltıcı olması ama bebek kilosu ultrason değerinin altında çıktığı kadar üstünde çıktığı örneklerde var. Yani o taraftan da işin içinden çıkamadım. Kimisi 4500gr bebeği çok rahat doğurduğunu yazmış kimisi 4200gr bebeğin doğumda çatıya takıldığını vakumla çekildiğini rahimde yırtık vajinada epizyotomi olduğunu yazmış. Bu taraftan da içinden çıkamadım.
Hakkımıza hayırlısı olsun artık onun için dua ediyorum

Of off icim daraldi. Yanlis dr a gitmisim demek

Bende de var sertlesme bir umut bakalim. Sertlesme sirasinda baska agri oluyor mu

bana da 3800 dogan bebegin zor dogdugunu anlatiyirdu. Sanki zorlanan kendisi. Hayret yaa

valla ne derse desin. bi problem olmadığı müddetçe normalde ısrarcıyım. çok yoğun benım drum zaten. normalle ugrasmak ıstemıo sanırım. sancılarımı da evde cekcem aksılık olmazsa kı gıdınce sezeryana almasın

Vallahi doğurayım derdine yürümekten gezmekten yoruldum pertim cıktı ayy bugun de disarlarda dolandik durduk soguk da hava ayazi yiycem oturcam asagi ondan korkuyorum yatip uzun uzun uyuyasim var da nerdeee agrilardan o lüks.

3250 gamzeli bir oglum var kizlar Allah nazarlardan saklasin hepimizinkini memeyi tutunca cekiyo ama yattigim icin memeyi tutamiyo bi ayaklansam tutturucam ins kanmam var birazda ondan sanirim agrim var bebeigimin serce parmagindan sarkan top var yarin kucuk bi operasyonla alacaklar ne olur dua edin teyzeleri acisiz bi operasyon olsun hemen iyilessin...

Gözün Aydın canım sağlıkla büyüt maşallah oğluna. Insallah cabuk ayaklanirsin toparlanrsiniz cabucak. Parmağında olan sey ne tam olarak onu anlamadım ama ins muhim bisey değildir şimdiden geçmiş olsun

hepimiz kendi örneğimizi yaşayacağız tecrübe sahibi olacağız öyle ya da böyle
çok stres yapmamakta fayda var
şu arkadaş böyle olmuş bu arkadaş şöyle yaşamış aynı başımıza gelecek diye bişey yok
tek sağlıkla kucağımıza alalım gerisi halledilir

Vallahi doğurayım derdine yürümekten gezmekten yoruldum pertim cıktı ayy bugun de disarlarda dolandik durduk soguk da hava ayazi yiycem oturcam asagi ondan korkuyorum yatip uzun uzun uyuyasim var da nerdeee agrilardan o lüks.

sen bu kadar gezmeyle iyi hasta olmadın mersinde kızla her hafta hastaydınız oralar size yaramıyor desene
istanbulun havası yaradı maaşallah

Uykulu hatun ne zaman gorcez emek hanimin gül cemalini yuz gorumlugu mu istiyon cicim

Bende bugün temizlik yaptım, dedim iyice yorayım kendimi doğum başlar belki. Belimin ağrısıyla oturuyorum şimdi kös kös.
Anca kendimize eziyet mi ediyoruz ne

sen bu kadar gezmeyle iyi hasta olmadın mersinde kızla her hafta hastaydınız oralar size yaramıyor desene
istanbulun havası yaradı maaşallah

Ay sus sus dile getrmye korkuyom zaten rabbim esirgesin dogum önü. Bizi okul hasta ediyo daha cok surekli enfeksiyona acik ortamdayiz kizla. O bana ben ona devredip duruyorduk bi de iyi beslenme de yoktu haliyle. Cok sert havada kizi cikarmiyom burda da biz de avm turluyoz hava bozarsa

Bende bugün temizlik yaptım, dedim iyice yorayım kendimi doğum başlar belki. Belimin ağrısıyla oturuyorum şimdi kös kös.
Anca kendimize eziyet mi ediyoruz ne

Valla ben ki gezmeyi tüm eziyetine rağmen seven insanim ben bile bezdim yoruldum gayri zaten herbir hücrem agriyor gezmkten de bitap düşüp doğurmaya güc bulamicam bu gidisle korkarim

Haklısın bende öyle düşünmeye başladım artık.
Sezeryanda olacaksa en azından 40. Haftayı bekledik diye avutuyorum kendimi napayım

Valla ben ki gezmeyi tüm eziyetine rağmen seven insanim ben bile bezdim yoruldum gayri zaten herbir hücrem agriyor gezmkten de bitap düşüp doğurmaya güc bulamicam bu gidisle korkarim
yarın farklı bişey yap evde otur bellimi olur öğle olmadan sancılanırsınakşama kucağındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…