2015 Şubat Anneleri

Saol canim dualarinizi eksik etmeyin serce parmaginda incecik bi deriyle top et parcasi sarkiyo simdi hemsire avucunun icine bantladi ellerini hareket ettirdikce acitmasin kopmasin diye.....

Kizlar moralim cok bozuk. Herseyimiz normalken dr'um bebegin buyuk oldugunu son gunler olmasina ragmen dogum yoluna girmedigini 40 haftanin gecirilmemesi gerektigini catimin normal olmasina ragmen bebegin iriliginden cok zorlanacagimi dikisimin cok olacagini bebege zarar vermek istemedigini ve sezaryen olmasi taraftari oldugunu soyledi. Secimi bana bıraktı ama ben de dr'a guveniyorum. En basindan beri israr etmiycem demistim. Yine de hayirlisi ama carsamba sezaryen olucam sanirim.

Valla ben ki gezmeyi tüm eziyetine rağmen seven insanim ben bile bezdim yoruldum gayri zaten herbir hücrem agriyor gezmkten de bitap düşüp doğurmaya güc bulamicam bu gidisle korkarim
Ahahhhah.. Valla çok abartmasak mı acaba doğumdan sonra da enerjiye ihtiyacımız olacak

Aynı dertten muzdaribim ama benimki yarın kesinleşecek.
Bebeğin ve senin için hangisi hayırlıysa o olsun inşallah

korkma tatlim bende normal istedim ama cati muayenesi yaptiramadim acidan o yuzden spinal sezeryan oldum simdilik 9 ayin kanamasini biraz agrili yasiyorum sadece maasallah nurtopu gibi bi oglum oldu ameliyatta ayaklarim uyusuk diye surekli donme istegi oldu refleksle ellerimi hareket ettirmeyeyim diye bagliydim burnum kasindi kasiyamadim bide organlarimi oraya buraya ittiler ama Allaha cok sukur aci falan duymadim korkma sende oyle boyle cikacak oradan saglikli olsunlar yeter...

şimdi kontrolden geldim. dr sabahki nst sonucuna bakınca senin baya sancın var doğum başlamış dedi. açılmam olmadığını söyledim tekrar kontrol etti 2 parmak olmuş dedi o sırada suyum da geldi kanama da oldu. karnımda sertleşme var dr da farketti. bend efazla sancım olmadığını söyleyince eve git 5 dakikaya düşünce veya su çok fazla gelmeye başlayınca gel dedi.
kafamı karıştırdı yaaa. su sızıntı şeklinde gelirse sancın böyle az olursa önce çarşamba sabahı gel dedi sonra perşembe en geç dedi. poffff

Bu sabah 8:50 de aldim kucagima kizimi rabbim isteyen herkese yasatsin.... Insaallah genel anestezi zormus gercektende spinal yapildi bana rahattim... korkmaya gerek yokmus.... simdi sizliyor olsun artik insaallah

Saglikla buyutun inşallah hayırlı olsun

yarın farklı bişey yap evde otur bellimi olur öğle olmadan sancılanırsınakşama kucağındaa

Yarin kızıma söz verdik Onu gezdrcez kismetse

Saol canim dualari etmeyin serce parmaginda incecik bi deriyle top et parcasi sarkiyo simdi hemsire avucunun icine bantladi ellerini hareket ettirdikce acitmasin kopmasin diye.....

Cok gecmis olsun tektardan

teşekkür ederimm
bi arkadaş düşünüyor bakalım inş olurr

Ay hadi insallah nasip olur ona da

canim uzun zamandir bunlari konisuyoruz burda bicogumuza sunulan tablo harfi harfine ayni ama allah askina dusunursek hepimiz fabrikasyon uretimmiyiz peki? Tabii ki karar senin en dogrusunu sen bilirsin ikiniz icin ama matematiksel olmayan bir hesap kitap bu kirk dolmadan.kirk gecince hikayesi. Firina konan yemek muamelesi yapiyolar bebelere dakka bitti yemek pisti hadii diye bu cok da anlamli degil yani ortada bariz bir carpik sistem var
sezeryan icin en azindan sanci sureci beklnebilir ki bu bebege saygi duyup sans verdigini gosterr doktorun ama nerdee hepsi ayni repligi dayiyor papagan gibi rabbim sonumuzu hayr etsin

Bence dr dogrusunu yapmis panik olma yavas da olsa surec baslamis ve buna saygı duyan bekleyen bi doktorun var buyuk nimet bu sen takipte olduktan sonra korkcak bisey yok bisekilde doğacak evellallah

Litchi canım nasil gidiyor alistiniz mi bebekli hayata. Evde durumlar nasıl kadini duzene koyabildiniz mi yardimci oluyolar mi artik. Emme isleri yolundadir insallah

Saol canim dualarinizi eksik etmeyin serce parmaginda incecik bi deriyle top et parcasi sarkiyo simdi hemsire avucunun icine bantladi ellerini hareket ettirdikce acitmasin kopmasin diye.....

Güle güle sağlıkla büyütün gözünüz aydın bakalım.Yarın olmayacak elindeki et parçası bunu düşün mutlu ol.Dile bile getirme yok say :)

Bence dr dogrusunu yapmis panik olma yavas da olsa surec baslamis ve buna saygı duyan bekleyen bi doktorun var buyuk nimet bu sen takipte olduktan sonra korkcak bisey yok bisekilde doğacak evellallah
dr um o kunuda çok iyi sezeryan diye tutturmaz hiç. su gelince tedirgin oldum

dr um o kunuda çok iyi sezeryan diye tutturmaz hiç. su gelince tedirgin oldum

Su gelisinde 24 saate dek normal beklenebilirmis. 24-48 saate arasi da antibiyotik tedavisi ve sık gozetim ile beklmye devam edilebiliyor bunun örnekleri var. Muhtemelen suyun sızıntı şeklinde diye dr zaman tanımış çokca gelirse tekrar gidersn kontrole hemen

Hımm ben anladım olayı ya her dönem farklı muhabbetler.. Geçen yıllarda bebeklerin kafası büyük hopp alalım, şimdi yukarda kanala girmemiş alalım.Hakikaten ya neden aynı şeyler söyleniyor büyük tesadüf =/ 40.haftadaki kadına 'RİSK' kelimesini kullanıyor ve anne adayında diğer söyledikleri anlamızlaşıyor.Annenin kafasında Risk kırmızıyla yanıp sönüyor diğer konuşulanlar flu...
Sancı bi gelir,açılırsın bi, baktın inmiyor kanala bakarsın çaresine.Suyla bile inebildiği söyleniyor.Dr değil müneccim hepsi.

Bugun geceden beri oglum canima okudu.gazi mi var ne oluyo anlamiuorum.hep emmk istiyo.sonrada kusuyo.uyumuyo da.napcam yaaaa

ayyy sağol canım gerçekten rahatladım. evimde sancımı çekmek daha iyi gerçekten. psikolojik olarak daha rahatım eşim ve çocuğum yanımda en azından. inş. kızımda çok zorlamadan gelir

Kızlar epidural normal doğum yapanlara bi sorum olacak. Geçenlerde tv de epidurale Devlet desteği geldi diye çıkmıştı aranizda bu uygulamadan faydalanan varmı.
bende ünv. hastanesine gidiyorum dr la konuştum şartlar uygun olursa epidural yaparız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…