- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Saol canim dualarinizi eksik etmeyin serce parmaginda incecik bi deriyle top et parcasi sarkiyo simdi hemsire avucunun icine bantladi ellerini hareket ettirdikce acitmasin kopmasin diye.....Gözün Aydın canım sağlıkla büyüt maşallah oğluna. Insallah cabuk ayaklanirsin toparlanrsiniz cabucak. Parmağında olan sey ne tam olarak onu anlamadım ama ins muhim bisey değildir şimdiden geçmiş olsun
pkasss canim o doktorun adı demet boyacı. Izmit Özel kadın dogum Polikliniğindeydi sanırım
Ahahhhah.. Valla çok abartmasak mı acaba doğumdan sonra da enerjiye ihtiyacımız olacakValla ben ki gezmeyi tüm eziyetine rağmen seven insanim ben bile bezdim yoruldum gayri zaten herbir hücrem agriyor gezmkten de bitap düşüp doğurmaya güc bulamicam bu gidisle korkarim
Aynı dertten muzdaribim ama benimki yarın kesinleşecek.Kizlar moralim cok bozuk. Herseyimiz normalken dr'um bebegin buyuk oldugunu son gunler olmasina ragmen dogum yoluna girmedigini 40 haftanin gecirilmemesi gerektigini catimin normal olmasina ragmen bebegin iriliginden cok zorlanacagimi dikisimin cok olacagini bebege zarar vermek istemedigini ve sezaryen olmasi taraftari oldugunu soyledi. Secimi bana bıraktı ama ben de dr'a guveniyorum. En basindan beri israr etmiycem demistim. Yine de hayirlisi ama carsamba sezaryen olucam sanirim.
korkma tatlim bende normal istedim ama cati muayenesi yaptiramadim acidan o yuzden spinal sezeryan oldum simdilik 9 ayin kanamasini biraz agrili yasiyorum sadece maasallah nurtopu gibi bi oglum oldu ameliyatta ayaklarim uyusuk diye surekli donme istegi oldu refleksle ellerimi hareket ettirmeyeyim diye bagliydim burnum kasindi kasiyamadim bide organlarimi oraya buraya ittiler ama Allaha cok sukur aci falan duymadim korkma sende oyle boyle cikacak oradan saglikli olsunlar yeter...Kizlar moralim cok bozuk. Herseyimiz normalken dr'um bebegin buyuk oldugunu son gunler olmasina ragmen dogum yoluna girmedigini 40 haftanin gecirilmemesi gerektigini catimin normal olmasina ragmen bebegin iriliginden cok zorlanacagimi dikisimin cok olacagini bebege zarar vermek istemedigini ve sezaryen olmasi taraftari oldugunu soyledi. Secimi bana bıraktı ama ben de dr'a guveniyorum. En basindan beri israr etmiycem demistim. Yine de hayirlisi ama carsamba sezaryen olucam sanirim.
şimdi kontrolden geldim. dr sabahki nst sonucuna bakınca senin baya sancın var doğum başlamış dedi. açılmam olmadığını söyledim tekrar kontrol etti 2 parmak olmuş dedi o sırada suyum da geldi kanama da oldu. karnımda sertleşme var dr da farketti. bend efazla sancım olmadığını söyleyince eve git 5 dakikaya düşünce veya su çok fazla gelmeye başlayınca gel dedi.haftamiz dogurmaya musait de ben musait deilim dermisim :)))
valla psikolojik oalrak hiç dogurmaya hazir deilim, 1 haftacik daha durur insallah benimki
hareket ettiginde sancin ne alemde
ben kipirdasam karnim ta$ gibi oluyor, sanci deil sertlesmeen ne alemde deyim daha dogrusu
gecen hafta ebe bana sanci yetmez açikligin artimasina sertlesme sart demisti, oda bende bol boll var hayirlisi bakalim .
tamam 40. haftayi siliyorum aklimdan bari 39 olsun :)))
Bu sabah 8:50 de aldim kucagima kizimi rabbim isteyen herkese yasatsin.... Insaallah genel anestezi zormus gercektende spinal yapildi bana rahattim... korkmaya gerek yokmus.... simdi sizliyor olsun artik insaallah
yarın farklı bişey yap evde otur bellimi olur öğle olmadan sancılanırsınakşama kucağındaa
Saol canim dualari etmeyin serce parmaginda incecik bi deriyle top et parcasi sarkiyo simdi hemsire avucunun icine bantladi ellerini hareket ettirdikce acitmasin kopmasin diye.....
teşekkür ederimm
bi arkadaş düşünüyor bakalım inş olurr
Kizlar moralim cok bozuk. Herseyimiz normalken dr'um bebegin buyuk oldugunu son gunler olmasina ragmen dogum yoluna girmedigini 40 haftanin gecirilmemesi gerektigini catimin normal olmasina ragmen bebegin iriliginden cok zorlanacagimi dikisimin cok olacagini bebege zarar vermek istemedigini ve sezaryen olmasi taraftari oldugunu soyledi. Secimi bana bıraktı ama ben de dr'a guveniyorum. En basindan beri israr etmiycem demistim. Yine de hayirlisi ama carsamba sezaryen olucam sanirim.
şimdi kontrolden geldim. dr sabahki nst sonucuna bakınca senin baya sancın var doğum başlamış dedi. açılmam olmadığını söyledim tekrar kontrol etti 2 parmak olmuş dedi o sırada suyum da geldi kanama da oldu. karnımda sertleşme var dr da farketti. bend efazla sancım olmadığını söyleyince eve git 5 dakikaya düşünce veya su çok fazla gelmeye başlayınca gel dedi.
kafamı karıştırdı yaaa. su sızıntı şeklinde gelirse sancın böyle az olursa önce çarşamba sabahı gel dedi sonra perşembe en geç dedi. poffff
Ilk dogumum normal olunca 2. normal istedimama nasip degilmis.Icim cikti aglamaktan
Saol canim dualarinizi eksik etmeyin serce parmaginda incecik bi deriyle top et parcasi sarkiyo simdi hemsire avucunun icine bantladi ellerini hareket ettirdikce acitmasin kopmasin diye.....
dr um o kunuda çok iyi sezeryan diye tutturmaz hiç. su gelince tedirgin oldumBence dr dogrusunu yapmis panik olma yavas da olsa surec baslamis ve buna saygı duyan bekleyen bi doktorun var buyuk nimet busen takipte olduktan sonra korkcak bisey yok bisekilde doğacak evellallah
dr um o kunuda çok iyi sezeryan diye tutturmaz hiç. su gelince tedirgin oldum
Ben doğum yaptım ama internetin azizliginden yazamadim buraya.. 7 Şubatta saat 8.20 de doğdu kızım acil sezaryenle.. Gece 1.15 de wc ye kalktım ve suyum gelmeye başladı azar azar hafif kanlı,saat 2.30 da hastanedeydim ve 3 cm açılmam vardı,3 saat daha sancı çektim ama açılmam hala 3 cm idi..suni sancı verdiler,3 saat daha sancı çektim daha şiddetli.. Şaşırdı herkes nasil sesin cikmiyo sakinsin diye çünkü dr umun tabiriyle taş gibi sancılarım vardi.. Sabah 8 de dr um muayene etti ve açılmam hala 3 cm idi,kanamam siddetlenmişti, bebeğimde yukardaydi üstelik.. Sonrasında bi telaş herkeste,ne olduğunu anlamadan kendimi paldir kuldur ameliyathanede buldum..spinal yapildi ama ben kesi acisini hissedince komple bayiltildim,son hatirladigim ilac kokusuydu..sabah 8.30 da kizim 9 da da ben cikmisim odaya.. 3510 gr,49 cm,kömür saçlı,çatık kasli cok güzel bi kızım oldu.. Zorlu ve yorucu bi süreç oldu,malesef doğru dürüst ilgilenemiyorum kızımla ,ağrılardan.. Hayal ettiğim gibi bi dogumun olmadi ama cok şükür funduğuma kavuştum,acilarimin anlami var,her şeye değer minik kizim.. Eşim başkalaştı resmen,aşkla kizimizave bana bakiyor,annem de var..iyi olucam elbet ve her şey cok güzel olacak :))
ayyy sağol canım gerçekten rahatladım. evimde sancımı çekmek daha iyi gerçekten. psikolojik olarak daha rahatım eşim ve çocuğum yanımda en azından. inş. kızımda çok zorlamadan gelirSu gelisinde 24 saate dek normal beklenebilirmis. 24-48 saate arasi da antibiyotik tedavisi ve sık gozetim ile beklmye devam edilebiliyor bunun örnekleri var. Muhtemelen suyun sızıntı şeklinde diye dr zaman tanımış çokca gelirse tekrar gidersn kontrole hemen
bende ünv. hastanesine gidiyorum dr la konuştum şartlar uygun olursa epidural yaparız dediKızlar epidural normal doğum yapanlara bi sorum olacak. Geçenlerde tv de epidurale Devlet desteği geldi diye çıkmıştı aranizda bu uygulamadan faydalanan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?