2015 Şubat Anneleri

ayyy sağol canım gerçekten rahatladım. evimde sancımı çekmek daha iyi gerçekten. psikolojik olarak daha rahatım eşim ve çocuğum yanımda en azından. inş. kızımda çok zorlamadan gelir

İnşallah kolaylıkla geliir bebeğin bebeğine güzel enerjiler gönder ,korku telaş gönderme.İnanın birbirinize :) Hoş kime diyorum anne tecrübeli zaten =/

Hastaneden yeni geldik son durum raporu veriyorum
Dr um artik doğumun baslamasini beklemeden müdahale edilmesi gerektiğini düşünerek dogumhaneye yönlendirdi..
Doğum hanede acilmanin basladigi söylendi ..USG de bebegin hala ters oldugu teyit edildi.
Yalniz suyu hareketleri çok iyi diyerek 2. 3 gün daha bekleme taraftari oldu Dr. Birde ters bile olsa normal dogurttuklarini söyledi tabi benim gözlerfal tasi gibi acildi fakaaaaat ters doğumubenim iciniçin dusunemezmis cçünkü bebek normalden iriymis ..elle yaptigi muayeneylede tasdik etti ..

Yinede yarin için detayli USG istedi.( buna sevindim) hergun net cektirmemi istedi .. Kisacasi son 2 3 gunmus asla 1 hafta beklemeyiz dedi

En azından belirsizlik sona ermiş, hakkına hayırlısı...

Hala bekliyorum kızlar yatmaya devam daha sıramız gelmedi :) Ağrı kesici vurdurdum ama etkisi geçiyor yeniden başladı sancılar
Doğum anında sancıyı hissetmen için mi azar azar veriyorlar epidurali?
Haydi güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah kolaylıkla geliir bebeğin bebeğine güzel enerjiler gönder ,korku telaş gönderme.İnanın birbirinize :) Hoş kime diyorum anne tecrübeli zaten =/
tecrube degisiyir yaaa her hamilelikte. Ilkiyle bu cok farkli gelisti. Ins kizim uzmeyecek annesini bir an once sancilar artacak gidip doguracam

kızz sen de mi girdin sıraya...Allah yardımcın olsun.
sagol canim ins sıkıntısız gelir bir an önce bebeğim

Of off icim daraldi. Yanlis dr a gitmisim demek

Bende de var sertlesme bir umut bakalim. Sertlesme sirasinda baska agri oluyor mu

bana da 3800 dogan bebegin zor dogdugunu anlatiyirdu. Sanki zorlanan kendisi. Hayret yaa
ayni anda olmuyor bende agri yla sertlesme
gecen hafat nst de sanci 100 deyken agrim yokdu ama sertlesme vardi ozellikle dikkat ettim nst yukselince noluyo duiye

ee senin dogum baslamis ne kadar soguk kanli yaziyorsun kiz :)))
dr kontrol ederrken mi suynu patlatti ?
sancin çogalir o kadar beklemezsin insallah
suyun a zgelmis olmali yoksa eve gondermezdi seni
hadi hayirlisi bakalim, kolay dogumunolsun insallah

ne kadar iyi bi dr un var canim senin yaaa
diger kizalrin doktorlarida seninkinin yarisi kadar olsa nolur sanki ..
hayirlisi olsun canim insallah, kavu$ artik bebegine sagliklica

Arkadaslar kardes kiskancligina cozumu olan varmi?4bucuk yasidaki kizim bebegi cok kskaniyor sabrimi cok zorluyor..kiyamiyorum ama inanin cok uzulup sinirlenitorum cok ilgili bi anne babyiz bebege hazirladik butun dunya ilk kizimin etrafinda donuyordu evde hala oyle yapiyoruz ona ragmen cook kotu oldu bambaska bi cocuk ve son gunlerde (soylmesi cok uzucu ve utanc verici cok sinirimi bozzuyor)masturbasyon yaoiyor guzellikle konustum olmadi dikkatini cekmeye calisiyotum yine olmuyor bugun bagirdim kIzdim seni sevmiyorum diye agladi uzuldu odasina kapandi..cok zor durumdayim.ne yapmaliyinm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…