- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
ayyy sağol canım gerçekten rahatladım. evimde sancımı çekmek daha iyi gerçekten. psikolojik olarak daha rahatım eşim ve çocuğum yanımda en azından. inş. kızımda çok zorlamadan gelir
Merhaba canım gözün aydın bende diyarbakır a yeni geldim memoriala aydın ilgina gidiyorum hastane hizmetleri nasıldı kapı süsü dışında hizmet varmı acaba doktorundan memnun musun birde
Ben doğum yaptım ama internetin azizliginden yazamadim buraya.. 7 Şubatta saat 8.20 de doğdu kızım acil sezaryenle.. Gece 1.15 de wc ye kalktım ve suyum gelmeye başladı azar azar hafif kanlı,saat 2.30 da hastanedeydim ve 3 cm açılmam vardı,3 saat daha sancı çektim ama açılmam hala 3 cm idi..suni sancı verdiler,3 saat daha sancı çektim daha şiddetli.. Şaşırdı herkes nasil sesin cikmiyo sakinsin diye çünkü dr umun tabiriyle taş gibi sancılarım vardi.. Sabah 8 de dr um muayene etti ve açılmam hala 3 cm idi,kanamam siddetlenmişti, bebeğimde yukardaydi üstelik.. Sonrasında bi telaş herkeste,ne olduğunu anlamadan kendimi paldir kuldur ameliyathanede buldum..spinal yapildi ama ben kesi acisini hissedince komple bayiltildim,son hatirladigim ilac kokusuydu..sabah 8.30 da kizim 9 da da ben cikmisim odaya.. 3510 gr,49 cm,kömür saçlı,çatık kasli cok güzel bi kızım oldu.. Zorlu ve yorucu bi süreç oldu,malesef doğru dürüst ilgilenemiyorum kızımla ,ağrılardan.. Hayal ettiğim gibi bi dogumun olmadi ama cok şükür funduğuma kavuştum,acilarimin anlami var,her şeye değer minik kizim.. Eşim başkalaştı resmen,aşkla kizimizave bana bakiyor,annem de var..iyi olucam elbet ve her şey cok güzel olacak :))
Hala bekliyorum kızlar yatmaya devam daha sıramız gelmedi :) Ağrı kesici vurdurdum ama etkisi geçiyor yeniden başladı sancılarfyz35 kuzum ne alemdesin suyunu acmislar sanırım gerisi de su gibi aksın bitsin kolaycacik inşallah
Ben özele gidiyorum. Doktorumla görüştüm tavsiye etti oda. Rahat edersin dedibende ünv. hastanesine gidiyorum dr la konuştum şartlar uygun olursa epidural yaparız dedi
En azından belirsizlik sona ermiş, hakkına hayırlısı...Hastaneden yeni geldik son durum raporu veriyorum
Dr um artik doğumun baslamasini beklemeden müdahale edilmesi gerektiğini düşünerek dogumhaneye yönlendirdi..
Doğum hanede acilmanin basladigi söylendi ..USG de bebegin hala ters oldugu teyit edildi.
Yalniz suyu hareketleri çok iyi diyerek 2. 3 gün daha bekleme taraftari oldu Dr. Birde ters bile olsa normal dogurttuklarini söyledi tabi benim gözlerfal tasi gibi acildi fakaaaaat ters doğumubenim iciniçin dusunemezmis cçünkü bebek normalden iriymis ..elle yaptigi muayeneylede tasdik etti ..
Yinede yarin için detayli USG istedi.( buna sevindim) hergun net cektirmemi istedi .. Kisacasi son 2 3 gunmus asla 1 hafta beklemeyiz dedi
Doğum anında sancıyı hissetmen için mi azar azar veriyorlar epidurali?Hala bekliyorum kızlar yatmaya devam daha sıramız gelmedi :) Ağrı kesici vurdurdum ama etkisi geçiyor yeniden başladı sancılar
kızz sen de mi girdin sıraya...Allah yardımcın olsun.ayyy sağol canım gerçekten rahatladım. evimde sancımı çekmek daha iyi gerçekten. psikolojik olarak daha rahatım eşim ve çocuğum yanımda en azından. inş. kızımda çok zorlamadan gelir
Kıyamadım koymaya. Kırkı çıksın sonra koyayım dedim.kara kız işte.Uykulu hatun ne zaman gorcez emek hanimin gül cemalini yuz gorumlugu mu istiyon cicim
aldın mı kucağına.gözün aydın.Saol canim dualarinizi eksik etmeyin serce parmaginda incecik bi deriyle top et parcasi sarkiyo simdi hemsire avucunun icine bantladi ellerini hareket ettirdikce acitmasin kopmasin diye.....
tecrube degisiyir yaaa her hamilelikte. Ilkiyle bu cok farkli gelisti. Ins kizim uzmeyecek annesini bir an once sancilar artacak gidip doguracamİnşallah kolaylıkla geliir bebeğin bebeğine güzel enerjiler gönder ,korku telaş gönderme.İnanın birbirinize :) Hoş kime diyorum anne tecrübeli zaten =/
sagol canim ins sıkıntısız gelir bir an önce bebeğimkızz sen de mi girdin sıraya...Allah yardımcın olsun.
ayni anda olmuyor bende agri yla sertlesmeOf off icim daraldi. Yanlis dr a gitmisim demek
Bende de var sertlesme bir umut bakalim. Sertlesme sirasinda baska agri oluyor mu
bana da 3800 dogan bebegin zor dogdugunu anlatiyirdu. Sanki zorlanan kendisi. Hayret yaa
ee senin dogum baslamis ne kadar soguk kanli yaziyorsun kiz :)))şimdi kontrolden geldim. dr sabahki nst sonucuna bakınca senin baya sancın var doğum başlamış dedi. açılmam olmadığını söyledim tekrar kontrol etti 2 parmak olmuş dedi o sırada suyum da geldi kanama da oldu. karnımda sertleşme var dr da farketti. bend efazla sancım olmadığını söyleyince eve git 5 dakikaya düşünce veya su çok fazla gelmeye başlayınca gel dedi.
kafamı karıştırdı yaaa. su sızıntı şeklinde gelirse sancın böyle az olursa önce çarşamba sabahı gel dedi sonra perşembe en geç dedi. poffff
ayni anda olmuyor bende agri yla sertlesme
gecen hafat nst de sanci 100 deyken agrim yokdu ama sertlesme vardi ozellikle dikkat ettim nst yukselince noluyo duiye
ne kadar iyi bi dr un var canim senin yaaaHastaneden yeni geldik son durum raporu veriyorum
Dr um artik doğumun baslamasini beklemeden müdahale edilmesi gerektiğini düşünerek dogumhaneye yönlendirdi..
Doğum hanede acilmanin basladigi söylendi ..USG de bebegin hala ters oldugu teyit edildi.
Yalniz suyu hareketleri çok iyi diyerek 2. 3 gün daha bekleme taraftari oldu Dr. Birde ters bile olsa normal dogurttuklarini söyledi tabi benim gözlerfal tasi gibi acildi fakaaaaat ters doğumubenim iciniçin dusunemezmis cçünkü bebek normalden iriymis ..elle yaptigi muayeneylede tasdik etti ..
Yinede yarin için detayli USG istedi.( buna sevindim) hergun net cektirmemi istedi .. Kisacasi son 2 3 gunmus asla 1 hafta beklemeyiz dedi
soyle yenilesinler canim dozuHala bekliyorum kızlar yatmaya devam daha sıramız gelmedi :) Ağrı kesici vurdurdum ama etkisi geçiyor yeniden başladı sancılar
he gordum 24 saate kalmaz dogurur o hayirliisyla : )albayrak girmiş sıraya gördün mü.bizden 2 gün sonraydı gecti bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?