2015 Şubat Anneleri

canim kolay gelsin, Allah yardimcin olsun
masturbasyon çocuklarda çogu zaamn gorulebilen bisey , tek çaresi orali olmamak , gormezden gelmek zorundasin
eminim çok zordur anne baba oalrak sessiz kalmak ama sizin dikkatinizi çekdigi surece devam eder bunu yapmaya ..

onun disinda ne yapiyor , ne istiyor vurmayami çalisiyor kardesine ?

gecmis oksun canin ikinize de. Saglikli ve bol sutlu gunleriniz olsun

Icim cikti aglamaktan
Aynen aynen
biri ebe yollar biri seseryana zorlar offf

En azından belirsizlik sona ermiş, hakkına hayırlısı...

ne kadar iyi bi dr un var canim senin yaaa
diger kizalrin doktorlarida seninkinin yarisi kadar olsa nolur sanki ..
hayirlisi olsun canim insallah, kavu$ artik bebeginsurekliklica
resmen yalvardim bugün kendi Dr uma müdahaleedin diye .. SŞükür ki oda miad asimi diye artik beklemenin gereksiz old. Nu söyledi ..fakat dogumhanedeki kadin dogumcu Dr suyu hareketi çok iyi bebegin hatta az minyon bebek olsa normal doğum yaptirirdim ters olmasi sorun olmazdi dedi .. Ben surekli endişelerinden bahsedince detayli istedi madem beklicez içiniz rahat etsin diye.. En azindan az çok birşeyler belirdi kafamda..

su azdı 3 gun sikinti olmaz korkma dedi. Ama cogalirsa hic durma dedi. Suan var sancılar geziyorum sanci geldikce oturup kalkiyorum. Evde ceknek daha iyi valla. Psikolojik olarak kendimi cok rahat hissediyorum. ins bir an once artar cok cekmem

kesinlikle bu konuda ustune gitmeyin. 3-6 yas arasi cc9cuklarin fallik donemidir bu donemde cocuklar bu tarz seyler yapabilir. Nettten bu döneme bakin derim. Kardes olunca ilgiyidekendi uzeribe cekmeye çalışıyor

Canim haberler sevindirici ne guzel destekci drlar oyle en azından nolcaksa olmasi gerektgi zaman olması gerektgi gibi olucak az kaldi ama degcek inşallah

Hala bekliyorum kızlar yatmaya devam daha sıramız gelmedi :) Ağrı kesici vurdurdum ama etkisi geçiyor yeniden başladı sancılar

Yatmasan daha iyi olma mi hareket yuruyus aktif surec hizlandirirdi hem

su azdı 3 gun sikinti olmaz korkma dedi. Ama cogalirsa hic durma dedi. Suan var sancılar geziyorum sanci geldikce oturup kalkiyorum. Evde ceknek daha iyi valla. Psikolojik olarak kendimi cok rahat hissediyorum. ins bir an once artar cok cekmem
ayy çok heyecanli geliyor bebi$$ valla
sagliklia al kucagina yavrunu canim darisi bekleyenlerin basina ..

KıZlar 8 cm deyiZ 10 olunca alcam dedi eşim süpriz pasta getirtmiş Ağla ağla içim çıktı hala bekliyom
pasta nolcak kizzz
sen mi yiyon : )

bisey kalmamis gece yarisina kalmaz dogum, ayni dogum gunune sahip olacaksiniz ne guzell

haa benim jeton geç dusuyor pasta dogum gunu pastasi :)

oyle doktorlarin elinde için rahat olsun canim , gelicek insallah melegin hayurliisyla
en kotu karar bile belirsizlikden iyidir bence, hiç sevmem belirsizligiiii
Allah ayrdimcin olsun, kolay dogum nasip etsin rabbim .

Allah kolaylık versin canım. Bahsettiğin o durum benim yeğenim de vardı. O yaştaki çocuklar da olabiliyor. Cerrahpaşa ya götürmüştük. Dr normal dedi sakın müdahale etmeyin kızmayın kınamayın utandırmayın dedi. Strese girdiği zaman yapıyordu. Fark ettiğimizde görmezden geliyorduk 1-2 ay sürdü. Kendi kendine bıraktı.

Canim haberler sevindirici ne guzel destekci drlar oyle en azından nolcaksa olmasi gerektgi zaman olması gerektgi gibi olucak az kaldi ama degcek inşallah

Yatmasan daha iyi olma mi hareket yuruyus aktif surec hizlandirirdi hem
kiz bende heveslendim valla, burda albayrakla fyz i gorunce
gidip dogurasim var : ))
beni hiç yurtmediler açilmayi beklerken,hep yattim uyudum hatta bekledikçe insanin cani SIKILIYOR :)
bu sefer bende deneyim kalkip yurumeyi birakirlarmi bimiyorum

vuslat25 rabbim kolaylik versin en korktum sey benm büyük de 4 yssinda olduğumuz ortmdan dolayi yeterince hircin huysuz söz gecmez bi cocuk oldu zaten doğumla birlikte inşallah bu kıskançlık sıkıntısını da yaşamayz

3.5 yasinda bir kiz cocuk annesi olarak kesinlikle çocuk psikiyatri sine goturmenizi öneririm.. Size vereceği tavsiyelerde hem yaptigi şey hem de kiskanclikla alakali olan davranislari için hayatiniz çok çok kolaylasacaktir.. Kesinlikle onerimi dikkate al canim.. Biz çok faydadini gördük

Ya iyi de neden ki mekanik makinamiyiz orda bi canli dünyaya geliyo hasta gibi yatağa sabit kalmak niye gayet doğal bir süreç yaşanırken birlikte o yolculugu yapmak bebisle daha dogru olanı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…