canim kolay gelsin, Allah yardimcin olsunArkadaslar kardes kiskancligina cozumu olan varmi?4bucuk yasidaki kizim bebegi cok kskaniyor sabrimi cok zorluyor..kiyamiyorum ama inanin cok uzulup sinirlenitorum cok ilgili bi anne babyiz bebege hazirladik butun dunya ilk kizimin etrafinda donuyordu evde hala oyle yapiyoruz ona ragmen cook kotu oldu bambaska bi cocuk ve son gunlerde (soylmesi cok uzucu ve utanc verici cok sinirimi bozzuyor)masturbasyon yaoiyor guzellikle konustum olmadi dikkatini cekmeye calisiyotum yine olmuyor bugun bagirdim kIzdim seni sevmiyorum diye agladi uzuldu odasina kapandi..cok zor durumdayim.ne yapmaliyinm..
gecmis oksun canin ikinize de. Saglikli ve bol sutlu gunleriniz olsun3250 gamzeli bir oglum var kizlar Allah nazarlardan saklasin hepimizinkini memeyi tutunca cekiyo ama yattigim icin memeyi tutamiyo bi ayaklansam tutturucam ins kanmam var birazda ondan sanirim agrim var bebeigimin serce parmagindan sarkan top var yarin kucuk bi operasyonla alacaklar ne olur dua edin teyzeleri acisiz bi operasyon olsun hemen iyilessin...
Aynen aynenIcim cikti aglamaktan
biri ebe yollar biri seseryana zorlar offfşimdi kontrolden geldim. dr sabahki nst sonucuna bakınca senin baya sancın var doğum başlamış dedi. açılmam olmadığını söyledim tekrar kontrol etti 2 parmak olmuş dedi o sırada suyum da geldi kanama da oldu. karnımda sertleşme var dr da farketti. bend efazla sancım olmadığını söyleyince eve git 5 dakikaya düşünce veya su çok fazla gelmeye başlayınca gel dedi.
kafamı karıştırdı yaaa. su sızıntı şeklinde gelirse sancın böyle az olursa önce çarşamba sabahı gel dedi sonra perşembe en geç dedi. poffff
En azından belirsizlik sona ermiş, hakkına hayırlısı...
resmen yalvardim bugün kendi Dr uma müdahaleedin diye .. SŞükür ki oda miad asimi diye artik beklemenin gereksiz old. Nu söyledi ..fakat dogumhanedeki kadin dogumcu Dr suyu hareketi çok iyi bebegin hatta az minyon bebek olsa normal doğum yaptirirdim ters olmasi sorun olmazdi dedi .. Ben surekli endişelerinden bahsedince detayli istedi madem beklicez içiniz rahat etsin diye.. En azindan az çok birşeyler belirdi kafamda..ne kadar iyi bi dr un var canim senin yaaa
diger kizalrin doktorlarida seninkinin yarisi kadar olsa nolur sanki ..
hayirlisi olsun canim insallah, kavu$ artik bebeginsurekliklica
su azdı 3 gun sikinti olmaz korkma dedi. Ama cogalirsa hic durma dedi. Suan var sancılar geziyorum sanci geldikce oturup kalkiyorum. Evde ceknek daha iyi valla. Psikolojik olarak kendimi cok rahat hissediyorum. ins bir an once artar cok cekmemee senin dogum baslamis ne kadar soguk kanli yaziyorsun kiz :)))
dr kontrol ederrken mi suynu patlatti ?
sancin çogalir o kadar beklemezsin insallah
suyun a zgelmis olmali yoksa eve gondermezdi seni
hadi hayirlisi bakalim, kolay dogumunolsun insallah
kesinlikle bu konuda ustune gitmeyin. 3-6 yas arasi cc9cuklarin fallik donemidir bu donemde cocuklar bu tarz seyler yapabilir. Nettten bu döneme bakin derim. Kardes olunca ilgiyidekendi uzeribe cekmeye çalışıyorArkadaslar kardes kiskancligina cozumu olan varmi?4bucuk yasidaki kizim bebegi cok kskaniyor sabrimi cok zorluyor..kiyamiyorum ama inanin cok uzulup sinirlenitorum cok ilgili bi anne babyiz bebege hazirladik butun dunya ilk kizimin etrafinda donuyordu evde hala oyle yapiyoruz ona ragmen cook kotu oldu bambaska bi cocuk ve son gunlerde (soylmesi cok uzucu ve utanc verici cok sinirimi bozzuyor)masturbasyon yaoiyor guzellikle konustum olmadi dikkatini cekmeye calisiyotum yine olmuyor bugun bagirdim kIzdim seni sevmiyorum diye agladi uzuldu odasina kapandi..cok zor durumdayim.ne yapmaliyinm..
Hastaneden yeni geldik son durum raporu veriyorum
Dr um artik doğumun baslamasini beklemeden müdahale edilmesi gerektiğini düşünerek dogumhaneye yönlendirdi..
Doğum hanede acilmanin basladigi söylendi ..USG de bebegin hala ters oldugu teyit edildi.
Yalniz suyu hareketleri çok iyi diyerek 2. 3 gün daha bekleme taraftari oldu Dr. Birde ters bile olsa normal dogurttuklarini söyledi tabi benim gözlerfal tasi gibi acildi fakaaaaat ters doğumubenim iciniçin dusunemezmis cçünkü bebek normalden iriymis ..elle yaptigi muayeneylede tasdik etti ..
Yinede yarin için detayli USG istedi.( buna sevindim) hergun net cektirmemi istedi .. Kisacasi son 2 3 gunmus asla 1 hafta beklemeyiz dedi
Hala bekliyorum kızlar yatmaya devam daha sıramız gelmedi :) Ağrı kesici vurdurdum ama etkisi geçiyor yeniden başladı sancılar
ayy çok heyecanli geliyor bebi$$ vallasu azdı 3 gun sikinti olmaz korkma dedi. Ama cogalirsa hic durma dedi. Suan var sancılar geziyorum sanci geldikce oturup kalkiyorum. Evde ceknek daha iyi valla. Psikolojik olarak kendimi cok rahat hissediyorum. ins bir an once artar cok cekmem
pasta nolcak kizzzKıZlar 8 cm deyiZ 10 olunca alcam dedi eşim süpriz pasta getirtmiş Ağla ağla içim çıktı hala bekliyom
Canm Allah bir avazda kurtarsın inş , kavuşacaksın yavruna az kaldıKıZlar 8 cm deyiZ 10 olunca alcam dedi eşim süpriz pasta getirtmiş Ağla ağla içim çıktı hala bekliyom
KıZlar 8 cm deyiZ 10 olunca alcam dedi eşim süpriz pasta getirtmiş Ağla ağla içim çıktı hala bekliyom
oyle doktorlarin elinde için rahat olsun canim , gelicek insallah melegin hayurliisylaresmen yalvardim bugün kendi Dr uma müdahaleedin diye .. SŞükür ki oda miad asimi diye artik beklemenin gereksiz old. Nu söyledi ..fakat dogumhanedeki kadin dogumcu Dr suyu hareketi çok iyi bebegin hatta az minyon bebek olsa normal doğum yaptirirdim ters olmasi sorun olmazdi dedi .. Ben surekli endişelerinden bahsedince detayli istedi madem beklicez içiniz rahat etsin diye.. En azindan az çok birşeyler belirdi kafamda..
Allah kolaylık versin canım. Bahsettiğin o durum benim yeğenim de vardı. O yaştaki çocuklar da olabiliyor. Cerrahpaşa ya götürmüştük. Dr normal dedi sakın müdahale etmeyin kızmayın kınamayın utandırmayın dedi. Strese girdiği zaman yapıyordu. Fark ettiğimizde görmezden geliyorduk 1-2 ay sürdü. Kendi kendine bıraktı.Arkadaslar kardes kiskancligina cozumu olan varmi?4bucuk yasidaki kizim bebegi cok kskaniyor sabrimi cok zorluyor..kiyamiyorum ama inanin cok uzulup sinirlenitorum cok ilgili bi anne babyiz bebege hazirladik butun dunya ilk kizimin etrafinda donuyordu evde hala oyle yapiyoruz ona ragmen cook kotu oldu bambaska bi cocuk ve son gunlerde (soylmesi cok uzucu ve utanc verici cok sinirimi bozzuyor)masturbasyon yaoiyor guzellikle konustum olmadi dikkatini cekmeye calisiyotum yine olmuyor bugun bagirdim kIzdim seni sevmiyorum diye agladi uzuldu odasina kapandi..cok zor durumdayim.ne yapmaliyinm..
kiz bende heveslendim valla, burda albayrakla fyz i gorunceCanim haberler sevindirici ne guzel destekci drlar oyle en azından nolcaksa olmasi gerektgi zaman olması gerektgi gibi olucak az kaldi ama degcek inşallah
Yatmasan daha iyi olma mi hareket yuruyus aktif surec hizlandirirdi hem
3.5 yasinda bir kiz cocuk annesi olarak kesinlikle çocuk psikiyatri sine goturmenizi öneririm.. Size vereceği tavsiyelerde hem yaptigi şey hem de kiskanclikla alakali olan davranislari için hayatiniz çok çok kolaylasacaktir.. Kesinlikle onerimi dikkate al canim.. Biz çok faydadini gördükvuslat25 .!.:Arkadaslar kardes kiskancligina cozumu olan varmi?4bucuk yasidaki kizim bebegi cok kskaniyor sabrimi cok zorluyor..kiyamiyorum ama inanin için uzulup sinirlenitorum cok ilgili bi anne babyiz bebege hazirladik butun dunya ilk kizimin etrafinda donuyordu evde hala oyle yapiyoruz ona ragmen cook kotu oldu bambaska bi cocuk ve son gunlerde (soylmesi cok uzucu ve utanc verici cok sinirimi bozzuyor)masturbasyon yaoiyor guzellikle konustum olmadi dikkatini cekmeye calisiyotum yine olmuyor bugun bagirdim kIzdim seni sevmiyorum diye agladi uzuldu odasina kapandi..cok zor durumdayim.ne yapmaliyinm..
kiz bende heveslendim valla, burda albayrakla fyz i gorunce
gidip dogurasim var : ))
beni hiç yurtmediler açilmayi beklerken,hep yattim uyudum hatta bekledikçe insanin cani SIKILIYOR :)
bu sefer bende deneyim kalkip yurumeyi birakirlarmi bimiyorum
Rabbim bir avazda kurtarsın, inşallah Sağ salim bebeğine kavuşursun.KıZlar 8 cm deyiZ 10 olunca alcam dedi eşim süpriz pasta getirtmiş Ağla ağla içim çıktı hala bekliyom
Ben de delirmek üzereyim hepatit aşısı huzursuzluk yaptı mı sizde de ?Bugun geceden beri oglum canima okudu.gazi mi var ne oluyo anlamiuorum.hep emmk istiyo.sonrada kusuyo.uyumuyo da.napcam yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?