2015 Şubat Anneleri

kendi dr.un geldi di mi.
Sonun hayrolsun ins.
Hepimizin sonu..

Ya iyi de neden ki mekanik makinamiyiz orda bi canli dünyaya geliyo hasta gibi yatağa sabit kalmak niye gayet doğal bir süreç yaşanırken birlikte o yolculugu yapmak bebisle daha dogru olanı bence
ya benim aklima gelmedi kimsede bisey demedi bilmiyorumki : )))
bilmemek deil ogrenmemek ayipmis bu sefer kalkip yuruycem insallah :)

anneligin her ani zor. Oglum da surekli gelen gidenden beek muhabbetinden yoruldu parmak emiyor ara ara. Gormezden geliyorum. Snin de baska caren yok. Bir uzmandan yardim almak da ise yarar

Ben de delirmek üzereyim hepatit aşısı huzursuzluk yaptı mı sizde de ?
Hepatit asisi hastaneden cikmadan yapilan mi?eger o ise o zmn pek bi huzursuzluk yoktu.13 gunluk oldu simdi.bugun artik doymuyo baskisina dayanamayarak mama verdimnapcazz ya boyle

kendi dr.un geldi di mi.
Sonun hayrolsun ins.
Hepimizin sonu..

Geldi Dr um.. Bugün hem kendisiyle hem de doğumhane deki nöbetçi Dr la görüştük durumumu..

2. 3 güne netlesir temelli vaziyetimiz.. En azindan bu hafta sonuna kadar bitmiş olacak .. Doğum kendiliğinden baslamasa bile müdahale edilecekmis şükür ki..

Akşam üzeri belimde ağrı başladı. Adet sancısı gibi sancılarım var. Karnımda çok sert bebek sanki dönüyor ve çok geriliyor. Acaba doğum sancısımı bunlar. Sabah da randevum var zaten.

Kızlar ya her emzirdiğimde göğsğümden kan geliyo krem kullandım etki etmedi emzirme bana işkence gibi geliyo

Öncelikle yaptığın şeyin cinsellikle ilgisi yok bunu bil.ya camasirinin sürtünme sinden ya da başka bi şekilde oradaki haz duygusunu keşfetmiş.ne zaman yaptığına dikkat et.uykudan önce ise ya da sen kizdiginda ise kendini rahatlatmak için ya da sadece can sıkıntısından yapabilir.farkettiğinde dikkatini dagitman ve meşgale bulman gerek.simdi kardeşte var daha çok yapacaktır.sinirlenmen dahada yöneltir.çünkü rahatliyor içinde çoksey yaşıyor ve uzaklaşıyor o sırada.bu parmak emme de olabilirdi.alta kaçırmada ya da başka bir şeyde.onun gibi düşün.anlam yükleme yaşı kucuk

Kapı süsü ,lohusa şerbeti falan var.. Hastane de,hizmetleri de iyi ama doktorum çoookk iyi,iyi bi seçim yapmışsın,kolay bi doğum diliyorum sana..

Kapı süsü ,lohusa şerbeti falan var.. Hastane de,hizmetleri de iyi ama doktorum çoookk iyi,iyi bi seçim yapmışsın,kolay bi doğum diliyorum sana..
Doğum sonrası güzel başlamış senin için maşallah.inşallah hep boyle devam eder.bebis huzur katar hayatınıza insallah

Sezaryen acısı ne zaman geçecek ya,3. gün bugün..yürümek ,wc işkence gibi,yarı oturur uyumaya çalışmak kabus..dik duramıyorum,karnımda taş var sanki,karnım düşecek gibi derin nefes alamıyorum ayaktayken
Kızımla rahatça ilgilenememek çok üzüyo beni,ağlıyorum hep..
Göğüslerim taş gibi ağrılı ve sıcak,sütüm de gelmiş değil,ne yapayım,delirmek üzereyim

Hepatit asisi hastaneden cikmadan yapilan mi?eger o ise o zmn pek bi huzursuzluk yoktu.13 gunluk oldu simdi.bugun artik doymuyo baskisina dayanamayarak mama verdimnapcazz ya boyle
1.ay aşısı canım ilk doz doğduğunda yapılıyor bu 2. Doz..sizin daha yaptirmaniza varmış..biz bgn aşı olduk da ona bağladım ama ilgisi var mı bilmiyorum off

Akşam üzeri belimde ağrı başladı. Adet sancısı gibi sancılarım var. Karnımda çok sert bebek sanki dönüyor ve çok geriliyor. Acaba doğum sancısımı bunlar. Sabah da randevum var zaten.
kaçinci haftadasin canim
dogum sancisina benziyor, sabah randevunun olmasi iyi omus, sabah ola ahyrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…