kendi dr.un geldi di mi.Hastaneden yeni geldik son durum raporu veriyorum
Dr um artik doğumun baslamasini beklemeden müdahale edilmesi gerektiğini düşünerek dogumhaneye yönlendirdi..
Doğum hanede acilmanin basladigi söylendi ..USG de bebegin hala ters oldugu teyit edildi.
Yalniz suyu hareketleri çok iyi diyerek 2. 3 gün daha bekleme taraftari oldu Dr. Birde ters bile olsa normal dogurttuklarini söyledi tabi benim gözlerfal tasi gibi acildi fakaaaaat ters doğumubenim iciniçin dusunemezmis cçünkü bebek normalden iriymis ..elle yaptigi muayeneylede tasdik etti ..
Yinede yarin için detayli USG istedi.( buna sevindim) hergun net cektirmemi istedi .. Kisacasi son 2 3 gunmus asla 1 hafta beklemeyiz dedi
ya benim aklima gelmedi kimsede bisey demedi bilmiyorumki : )))Ya iyi de neden ki mekanik makinamiyiz orda bi canli dünyaya geliyo hasta gibi yatağa sabit kalmak niye gayet doğal bir süreç yaşanırken birlikte o yolculugu yapmak bebisle daha dogru olanı bence
anneligin her ani zor. Oglum da surekli gelen gidenden beek muhabbetinden yoruldu parmak emiyor ara ara. Gormezden geliyorum. Snin de baska caren yok. Bir uzmandan yardim almak da ise yararArkadaslar kardes kiskancligina cozumu olan varmi?4bucuk yasidaki kizim bebegi cok kskaniyor sabrimi cok zorluyor..kiyamiyorum ama inanin cok uzulup sinirlenitorum cok ilgili bi anne babyiz bebege hazirladik butun dunya ilk kizimin etrafinda donuyordu evde hala oyle yapiyoruz ona ragmen cook kotu oldu bambaska bi cocuk ve son gunlerde (soylmesi cok uzucu ve utanc verici cok sinirimi bozzuyor)masturbasyon yaoiyor guzellikle konustum olmadi dikkatini cekmeye calisiyotum yine olmuyor bugun bagirdim kIzdim seni sevmiyorum diye agladi uzuldu odasina kapandi..cok zor durumdayim.ne yapmaliyinm..
Hepatit asisi hastaneden cikmadan yapilan mi?eger o ise o zmn pek bi huzursuzluk yoktu.13 gunluk oldu simdi.bugun artik doymuyo baskisina dayanamayarak mama verdimBen de delirmek üzereyim hepatit aşısı huzursuzluk yaptı mı sizde de ?
sahol canım hepimiz ins saglikla aliriz kucagimizaayy çok heyecanli geliyor bebi$$ valla
sagliklia al kucagina yavrunu canim darisi bekleyenlerin basina ..
kendi dr.un geldi di mi.
Sonun hayrolsun ins.
Hepimizin sonu..
Senin ne dedi dr'un gecmisi okuyamafldim bugun.Aynen aynen
biri ebe yollar biri seseryana zorlar offf
Yürünüyor canm
Öncelikle yaptığın şeyin cinsellikle ilgisi yok bunu bil.ya camasirinin sürtünme sinden ya da başka bi şekilde oradaki haz duygusunu keşfetmiş.ne zaman yaptığına dikkat et.uykudan önce ise ya da sen kizdiginda ise kendini rahatlatmak için ya da sadece can sıkıntısından yapabilir.farkettiğinde dikkatini dagitman ve meşgale bulman gerek.simdi kardeşte var daha çok yapacaktır.sinirlenmen dahada yöneltir.çünkü rahatliyor içinde çoksey yaşıyor ve uzaklaşıyor o sırada.bu parmak emme de olabilirdi.alta kaçırmada ya da başka bir şeyde.onun gibi düşün.anlam yükleme yaşı kucukArkadaslar kardes kiskancligina cozumu olan varmi?4bucuk yasidaki kizim bebegi cok kskaniyor sabrimi cok zorluyor..kiyamiyorum ama inanin cok uzulup sinirlenitorum cok ilgili bi anne babyiz bebege hazirladik butun dunya ilk kizimin etrafinda donuyordu evde hala oyle yapiyoruz ona ragmen cook kotu oldu bambaska bi cocuk ve son gunlerde (soylmesi cok uzucu ve utanc verici cok sinirimi bozzuyor)masturbasyon yaoiyor guzellikle konustum olmadi dikkatini cekmeye calisiyotum yine olmuyor bugun bagirdim kIzdim seni sevmiyorum diye agladi uzuldu odasina kapandi..cok zor durumdayim.ne yapmaliyinm..
Tutuşur gelirim arkandan.baban ne zaman geliyo karar verdin mi.he gordum 24 saate kalmaz dogurur o hayirliisyla : )
bu gidi$le sen tek kalican bende gidiciyim galiba
Doğum sonrası güzel başlamış senin için maşallah.inşallah hep boyle devam eder.bebis huzur katar hayatınıza insallahKapı süsü ,lohusa şerbeti falan var.. Hastane de,hizmetleri de iyi ama doktorum çoookk iyi,iyi bi seçim yapmışsın,kolay bi doğum diliyorum sana..
1.ay aşısı canım ilk doz doğduğunda yapılıyor bu 2. Doz..sizin daha yaptirmaniza varmış..biz bgn aşı olduk da ona bağladım ama ilgisi var mı bilmiyorum offHepatit asisi hastaneden cikmadan yapilan mi?eger o ise o zmn pek bi huzursuzluk yoktu.13 gunluk oldu simdi.bugun artik doymuyo baskisina dayanamayarak mama verdimnapcazz ya boyle
Canım ne kadar ödediniz doğum için?Kapı süsü ,lohusa şerbeti falan var.. Hastane de,hizmetleri de iyi ama doktorum çoookk iyi,iyi bi seçim yapmışsın,kolay bi doğum diliyorum sana..
ok canim saol cevabin içinYürünüyor canm
kaçinci haftadasin canimAkşam üzeri belimde ağrı başladı. Adet sancısı gibi sancılarım var. Karnımda çok sert bebek sanki dönüyor ve çok geriliyor. Acaba doğum sancısımı bunlar. Sabah da randevum var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?