2015 Şubat Anneleri

sezeryan için bilmiyorum sozularinin cevabini canim
ama goguslerine sicak DU$ iyi gelir,sertse sutun gelmistir bebegin emmiyormu seni ?

Ben iyi başlamış değişken bi yazmisin kabus gibi ama huzurun olsun bu fiziksel şeyler geçici.duş aldın mi izin var mi sıcak su tut göğüslerine.olmadı sıcak havluyu utule utule koy.ağlayıp moralini bozma

canım goguslerını boşaltman gerek yoksadahada dolacak ve dayanılmaz acı verecek..banyoda kaynar suyu tut göğsüne elınle daıresel masajlar yap ..mutlaka sag sutunu..

Tutuşur gelirim arkandan.baban ne zaman geliyo karar verdin mi.
ben hastandeye yatinca yani dogum baslyinca esim ariycak oda trene binip gelicek .. en mantiklisi bu çunku babam bu sehirde kimseyi tanimiyor, tek basina çok SIKILIR benim yuzumden eziyet çeksin istemiyorum,4 saate falan burda olur zaten ..

çarsamba arkadaslar gelicek manti yapicaz ,mutfagi temizledim duvarlrini faaln sildim
bari mantiyi yaptikdan sonra dogursam,egil kalk mahvoldum valla

esim yarin taze kiyma getirsin buzluga normal kofte ve sulu kofte gibi seyler aticam kiyma yogurup
hepsini yemezler tabide banada kolaylik olur hastane sonrasi için
sadece kocayla ben olsam neysede evdeki çocuklarada bakmak lazim dogumdan sonra ..

40+3 oldu bugün. Aşağı doğru çok faaliyet var. Amin canım inşallah
oyy benim oglumu dogurdugum tarih : ))
yarin senden de guzel bi haber alicaz gibime gliyor hadi hayirlisi, Allah yardimcin olsun kolay dogumun olsun insallah canim

kizlar yaa kuru kofteeye kaabrtma tozu atiyolarmis guzel olmasi için
aranizda bilen yapan deneyen varmi ?

Senin ne dedi dr'un gecmisi okuyamafldim bugun.
Kilosu cok dedi. Kafasi yukarda dedi. Gel yarin suni sanci verelim dedi. yuzde 40 sezeryan, yuzde 60 normal olur bunun sonu dedi. Ben de gelmem yarin dedim.
Pers fln gitsem diyorum. Kafama agrilar girdi sabahtan beri. Bir de bnim ikinci dogumum. Ilki normaldi. Normal dogurmak icin verdigim savasla neler yapilmazdi, nasil memleketsek..

Aynen onermiyorum dedi onun yerine sezeryan yapalim dedi ki durmadan ayni şeyi söylüyor
Ben olsam bende sizi hiçbir hastaya önermiyorum derdim Kafayı yemiş parası doktorlar gibi konuşmuş moralini bozmak istemiyorum Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım :) benim iki hafta önceki doktora da kalsa bebeğim dönmedi diye iki hafta sonra sezeryana gel demişti
evet canım evde yumurta yoksa ben kabartma tozu koyuyorum Oktay usta söylemişti bir keresinde :)

Canım Sıkma tatlı Can'ını dua et bol bol benim doktora da kalsa yarın sezeryana alacaktı Şükürler olsun döndü prenses darısı senin başına inşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre nasip etsin

Ben de çizgi filmde görmüştüm de dun nete bakmistim karbonatta atiliyomus kabartma tozu da olurmuş.içini sulu yapıyormuş ama ben denemedim hic yeni duydum zaten

Ben de yapicaktim köfte sulu köfte yarin atmalik..bugün poğaça ve kek attım beslenme çantası için.bi de yufkadan atarsam bi seyler hazır olur.İspanak kavurup attım bi de.sular ilikken.soğuk hava geliyomus

Canım Sıkma tatlı Can'ını dua et bol bol benim doktora da kalsa yarın sezeryana alacaktı Şükürler olsun döndü prenses darısı senin başına inşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre nasip etsin
yani bekleyince dondu sukur bebegin.
Bana sanki bebegim ters gibi muamele etti bugun. Ters olsa sanci basayinca seseryan olurim. Simdi suni sanci diyor hic hos degil

yani bekleyince dondu sukur bebegin.
Bana sanki bebegim ters gibi muamele etti bugun. Ters olsa sanci basayinca seseryan olurim. Simdi suni sanci diyor hic hos degil
Evet canım çok şükür döndü hem sancıyla Dönme ihtimali var inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder de senin bıdık da döner

1.ay aşısı canım ilk doz doğduğunda yapılıyor bu 2. Doz..sizin daha yaptirmaniza varmış..biz bgn aşı olduk da ona bağladım ama ilgisi var mı bilmiyorum off
Olabilir bence.ilk basta cok anlsilmamistir ama asilar hep yorar bebekleri

Genelde bir haftaya geçiyormuş sezeryanın acısı. Sütün gelmiş bence sert ve sıcak olduğuna göre. Göğüslerini boşaltmazsan ateşinde çıkar başına dert alırsın.
Tomrisin emzirme notları 11,12,13de süt sağmayla ilgili bilgiler veriyor, hatta tavsiyem bütün yazılarını oku baya faydalı bilgiler vermiş.
Aklımda kalanlara göre sıcak havlu koy biraz göğüslerinin üstüne, sonra masaj yap birkaç dakika ardından da elinle yada pompa varsa onla sağ rahatlarsın

1095 ödemiş eşim,sezaryen olunca..normal olsaydı 700 idi.. Ama senin hastanede fiyat biraz daha yüksek..aynı hastane ama şube farkı var..
Çok saçmaymış, aynı şehir aynı hastane aynı şartlar.
Yarın gittiğimde bi konuşayım bakalım.

Evet canım çok şükür döndü hem sancıyla Dönme ihtimali var inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder de senin bıdık da döner
Benimki ters degil canim. 3800 olmus. Bir an once dogmaliymis kilolu zor dogarmis. Yani ters olsa neyse de bu stres yaptirilacak birsey degil. Kizginim dr.uma

Erkek bebis anneleri bi sorum var.benim bebegin testislerinin biri kucuk biri buyuk.bu bi sorun mu?yani esit mi olmasi lazim?

pogaca biraz attim da , az ama biraz dahami yapsam
kek yemez pek benimkiler tazesini yemezlerki buzlukdakini yesinleer onu yapmiycam

kofteyide ilk defa deniycem bakalim içinden çikabilcemmi .. daha once yaptinmi sen buzluk için, sulu kofte için olani tepside unlayip dondurucam nasil yapiyorsun sen

Erkek bebis anneleri bi sorum var.benim bebegin testislerinin biri kucuk biri buyuk.bu bi sorun mu?yani esit mi olmasi lazim?
birisi inmemistir belki canim,ikiside asagidami ?
hiç dikkat etmediimki ben buyuklugune dikkatimi çekmedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…