senin dr niye bu kadar korkak anlamadim gitttiBenimki ters degil canim. 3800 olmus. Bir an once dogmaliymis kilolu zor dogarmis. Yani ters olsa neyse de bu stres yaptirilacak birsey degil. Kizginim dr.uma
Inşallah canım. Hayırlısıyla doğsun artık Kızım.oyy benim oglumu dogurdugum tarih : ))
yarin senden de guzel bi haber alicaz gibime gliyor hadi hayirlisi, Allah yardimcin olsun kolay dogumun olsun insallah canim
Erkek bebis anneleri bi sorum var.benim bebegin testislerinin biri kucuk biri buyuk.bu bi sorun mu?yani esit mi olmasi lazim?
Aldim canim saol....aldın mı kucağına.gözün aydın.
Köfteyi yapıp biraz tepside dondurup posetliyorum.ya da kapaklı bi kaba diziyorum.sulu köfteyi de ayni öyle yapcam.pogaca biraz attim da , az ama biraz dahami yapsam
kek yemez pek benimkiler tazesini yemezlerki buzlukdakini yesinleer onu yapmiycam
kofteyide ilk defa deniycem bakalim içinden çikabilcemmi .. daha once yaptinmi sen buzluk için, sulu kofte için olani tepside unlayip dondurucam nasil yapiyorsun sen
Canım öncelikle göğsüne ılık havlu koy yumuşatsın daha sonra da sağ eğer sertse süttendir sonra eğer ağrısı devam ederse beyaz lahana yaprağı al bir tanesini birine bir tanesini birine sar eğer biraz dolapta belirtirsen daha çok fayda verirSezaryen acısı ne zaman geçecek ya,3. gün bugün..yürümek ,wc işkence gibi,yarı oturur uyumaya çalışmak kabus..dik duramıyorum,karnımda taş var sanki,karnım düşecek gibi derin nefes alamıyorum ayaktayken
Kızımla rahatça ilgilenememek çok üzüyo beni,ağlıyorum hep..
Göğüslerim taş gibi ağrılı ve sıcak,sütüm de gelmiş değil,ne yapayım,delirmek üzereyim
kofteyi esim yapip donduruyorda kapakli kapalara koyup donduruyor nasil yapiyor sormadim :) yapisicakmi ust uste koftelerKöfteyi yapıp biraz tepside dondurup posetliyorum.ya da kapaklı bi kaba diziyorum.sulu köfteyi de ayni öyle yapcam.
Yok canım ya doğurursun Allah'ın izniyle kaçıncı haftadasın ki ??? Ben koca kafalı 4 kilo 200 gram bebek doğurdum sadece iki dikişim vardı yaparsın Allah'ın izniyle boyun filan nasıl o da çok belirliyor çünküBenimki ters degil canim. 3800 olmus. Bir an once dogmaliymis kilolu zor dogarmis. Yani ters olsa neyse de bu stres yaptirilacak birsey degil. Kizginim dr.uma
bizimkine bikac saat sonra yaptilar asiyi....Hepatit asisi hastaneden cikmadan yapilan mi?eger o ise o zmn pek bi huzursuzluk yoktu.13 gunluk oldu simdi.bugun artik doymuyo baskisina dayanamayarak mama verdimnapcazz ya boyle
Akşam üzeri belimde ağrı başladı. Adet sancısı gibi sancılarım var. Karnımda çok sert bebek sanki dönüyor ve çok geriliyor. Acaba doğum sancısımı bunlar. Sabah da randevum var zaten.
senin bu bebisin kilosu nasil canim ?Yok canım ya doğurursun Allah'ın izniyle kaçıncı haftadasın ki ??? Ben koca kafalı 4 kilo 200 gram bebek doğurdum sadece iki dikişim vardı yaparsın Allah'ın izniyle boyun filan nasıl o da çok belirliyor çünkü
sanci ve de ozellikle serttlesme olmadan dogurmazsin canim takma kafana : )sanki büyük tuvaletim varmış gibi bir his var ama yok biliyorum
bebekte epey hareketli sancım falan yok
kac saat oldu kesın doğum olmustıur ..fyz35 naptin kuzum dogmadi mi yavrucagin bak doğumgünü tarihinizin ayni olmasi icin son 45 dk ona göre
Catladim ayol ver artik mujdeyi
he vallaha bende daha hikaye faaln okumadimbu doğum oykulerını yazan kızlar nereye yazdınız ben bulamıyorum..yazdık dedıgınız yere lınk te atsanıza ne aratıyonuz gızzzzz
benımde canım sıkılıyo yaa.. hele havada soğuyacakmış hepten ruhum darlanıyor..ne guzeldı havalr 1 2 gun oncesıne kadar..Kös kös oturuyorum vakit gecmiyo oy oyy
sertleşme oluyor ama düzensiz beraberinde sancı yok ama tuvalet varmış hissi rahatsız ettisanci ve de ozellikle serttlesme olmadan dogurmazsin canim takma kafana : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?