2015 Şubat Anneleri

Benimki ters degil canim. 3800 olmus. Bir an once dogmaliymis kilolu zor dogarmis. Yani ters olsa neyse de bu stres yaptirilacak birsey degil. Kizginim dr.uma
senin dr niye bu kadar korkak anlamadim gittti
o bisey yapmiyorki dogumda sen ikinacaksin zaten .. gecenin bi yarisi uykusundan olur diye korkuyor herhalde

Erkek bebis anneleri bi sorum var.benim bebegin testislerinin biri kucuk biri buyuk.bu bi sorun mu?yani esit mi olmasi lazim?

yumurtalar inmemiş olabilir
yeğenimde aynısı olmuştu sıcak suda masaj yapılmasını önermişti
doktora bi sor istersen

Köfteyi yapıp biraz tepside dondurup posetliyorum.ya da kapaklı bi kaba diziyorum.sulu köfteyi de ayni öyle yapcam.

Canım öncelikle göğsüne ılık havlu koy yumuşatsın daha sonra da sağ eğer sertse süttendir sonra eğer ağrısı devam ederse beyaz lahana yaprağı al bir tanesini birine bir tanesini birine sar eğer biraz dolapta belirtirsen daha çok fayda verir

Köfteyi yapıp biraz tepside dondurup posetliyorum.ya da kapaklı bi kaba diziyorum.sulu köfteyi de ayni öyle yapcam.
kofteyi esim yapip donduruyorda kapakli kapalara koyup donduruyor nasil yapiyor sormadim :) yapisicakmi ust uste kofteler

sulu kofte yi unluycan mI ?

Benimki ters degil canim. 3800 olmus. Bir an once dogmaliymis kilolu zor dogarmis. Yani ters olsa neyse de bu stres yaptirilacak birsey degil. Kizginim dr.uma
Yok canım ya doğurursun Allah'ın izniyle kaçıncı haftadasın ki ??? Ben koca kafalı 4 kilo 200 gram bebek doğurdum sadece iki dikişim vardı yaparsın Allah'ın izniyle boyun filan nasıl o da çok belirliyor çünkü

sanki büyük tuvaletim varmış gibi bir his var ama yok biliyorum
bebekte epey hareketli sancım falan yok

Akşam üzeri belimde ağrı başladı. Adet sancısı gibi sancılarım var. Karnımda çok sert bebek sanki dönüyor ve çok geriliyor. Acaba doğum sancısımı bunlar. Sabah da randevum var zaten.

hadi bakalım bir vuslat yolculugu daha başlamış belli ki hayırlısı ile kurtarsn rabbm.insallah

senin bu bebisin kilosu nasil canim ?
dr bugun bana senden ayni okkada bi beebek daha ebkliyorum dedi
yani 4 kg civari

bu doğum oykulerını yazan kızlar nereye yazdınız ben bulamıyorum..yazdık dedıgınız yere lınk te atsanıza ne aratıyonuz gızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…