buyuklukleri farkli olabilir. Inmemislik yok di miErkek bebis anneleri bi sorum var.benim bebegin testislerinin biri kucuk biri buyuk.bu bi sorun mu?yani esit mi olmasi lazim?
korkmiyor diye secmistim. Boyle yapti son anda.senin dr niye bu kadar korkak anlamadim gittti
o bisey yapmiyorki dogumda sen ikinacaksin zaten .. gecenin bi yarisi uykusundan olur diye korkuyor herhalde
herkes doguruyor 4 kusur dedim. Kimse doguramiyor zor oluyor dedi. Boyum normal catim da normal. Ilkini normal.dogurdum 3100 duYok canım ya doğurursun Allah'ın izniyle kaçıncı haftadasın ki ??? Ben koca kafalı 4 kilo 200 gram bebek doğurdum sadece iki dikişim vardı yaparsın Allah'ın izniyle boyun filan nasıl o da çok belirliyor çünkü
donek nolacakkk : (((buyuklukleri farkli olabilir. Inmemislik yok di mi
korkmiyor diye secmistim. Boyle yapti son anda.
herkes doguruyor 4 kusur dedim. Kimse doguramiyor zor oluyor dedi. Boyum normal catim da normal. Ilkini normal.dogurdum 3100 du
Amin canım inşallahhadi bakalım bir vuslat yolculugu daha başlamış belli ki hayırlısı ile kurtarsn rabbm.insallah
bnim de karnim sertlesiyor buyuk tuvalet var gibi oluyor arada. Bir duzeni yok ama hic yoktan iyidr.sanki büyük tuvaletim varmış gibi bir his var ama yok biliyorum
bebekte epey hareketli sancım falan yok
Ben ilk dogumda 8 dklik sanciyla hastaneye gittim. Hatta gidince nstye bagladilar sanci cikmadi. Cunku rahmi kasan degil de adet agrisi gibiydi agrilar. Acilma 1 cm di. Yumusama iyiydi ama. Suni sanci takildi oyle dogurdum.donek nolacakkk : (((
Doğurursun doğurursun bak Allah yardım ediyo inşallah doğurursun :)buyuklukleri farkli olabilir. Inmemislik yok di mi
korkmiyor diye secmistim. Boyle yapti son anda.
herkes doguruyor 4 kusur dedim. Kimse doguramiyor zor oluyor dedi. Boyum normal catim da normal. Ilkini normal.dogurdum 3100 du
sen bugun 1.5 cmlik açiklik var demedinmiBen ilk dogumda 8 dklik sanciyla hastaneye gittim. Hatta gidince nstye bagladilar sanci cikmadi. Cunku rahmi kasan degil de adet agrisi gibiydi agrilar. Acilma 1 cm di. Yumusama iyiydi ama. Suni sanci takildi oyle dogurdum.
Simdi acaba suni sanci ise yarar mi. Carsambaya kadar az yumusama olsa sonucta ilkini de suniyle dogurmusum dusununce
oturup kalksan hareket yapsan, egildikçe mesela benim karnim tas gibi oluyor onlar nst de sanciyi tavan yaptiiriyorbnim de karnim sertlesiyor buyuk tuvalet var gibi oluyor arada. Bir duzeni yok ama hic yoktan iyidr.
Yumuşama içinde bir iğne mi yapıyorlardı, sanki burda birileri bahsetmişti ondan da??Ben ilk dogumda 8 dklik sanciyla hastaneye gittim. Hatta gidince nstye bagladilar sanci cikmadi. Cunku rahmi kasan degil de adet agrisi gibiydi agrilar. Acilma 1 cm di. Yumusama iyiydi ama. Suni sanci takildi oyle dogurdum.
Simdi acaba suni sanci ise yarar mi. Carsambaya kadar az yumusama olsa sonucta ilkini de suniyle dogurmusum dusununce
Canım bu bebiş biraz miyon tipliymiş :) öyle diyorlar bakalım ne çıkar bilmemsenin bu bebisin kilosu nasil canim ?
dr bugun bana senden ayni okkada bi beebek daha ebkliyorum dedi
yani 4 kg civari
civciv çikacak kus çikacak : )Canım bu bebiş biraz miyon tipliymiş :) öyle diyorlar bakalım ne çıkar bilmem
Benim % 70 sez. Dedi. Ama normal diye israr edersem ve bisey olursa kendimi affetmem. Carsamba saat 7-7:30 gibi hastaneye yatis olacak.Kilosu cok dedi. Kafasi yukarda dedi. Gel yarin suni sanci verelim dedi. yuzde 40 sezeryan, yuzde 60 normal olur bunun sonu dedi. Ben de gelmem yarin dedim.
Pers fln gitsem diyorum. Kafama agrilar girdi sabahtan beri. Bir de bnim ikinci dogumum. Ilki normaldi. Normal dogurmak icin verdigim savasla neler yapilmazdi, nasil memleketsek..
Hadi saglicakla al insallah bebegini kucagina....Merhaba Kızlar,
Yarın sabah kuzuyu karşılamaya gidiyoruz . Sezeryan olacak bir aksilik olmazsa. Bakalım bu gece nasıl uyuyacağız:)))
silinme diyorlar diger adina. Rahim agzi sert olirsa cvp vermiyor suni sanciya.sen bugun 1.5 cmlik açiklik var demedinmi
bu senin yumusama dedigin nasil biseyki,ben rahim kisaliyor yumusuyor sonrada açiliyor saniyordum
comelip kalkma hareketi yaptim birkacoturup kalksan hareket yapsan, egildikçe mesela benim karnim tas gibi oluyor onlar nst de sanciyi tavan yaptiiriyor
evet ignesi oluyor ya da hap fitil gibi birsey. Ama en iyisi dogaliYumuşama içinde bir iğne mi yapıyorlardı, sanki burda birileri bahsetmişti ondan da??
bn de pers gideyim diyorum. Iste omzu takilir dedi. Insani can alici yerden vuriyorlarBenim % 70 sez. Dedi. Ama normal diye israr edersem ve bisey olursa kendimi affetmem. Carsamba saat 7-7:30 gibi hastaneye yatis olacak.
Biraz tepside buzlukta yari donuk hale gelinceye kadar bekletince yapismiyo.kapaklı kaba koyarsam katların arasına pişirme kağıdı koyyom.o zaman bekletmeden atıyorum.alması da kolay oluyor.kofteyi esim yapip donduruyorda kapakli kapalara koyup donduruyor nasil yapiyor sormadim :) yapisicakmi ust uste kofteler
sulu kofte yi unluycan mI ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?