2015 Şubat Anneleri

Erkek bebis anneleri bi sorum var.benim bebegin testislerinin biri kucuk biri buyuk.bu bi sorun mu?yani esit mi olmasi lazim?
buyuklukleri farkli olabilir. Inmemislik yok di mi

senin dr niye bu kadar korkak anlamadim gittti
o bisey yapmiyorki dogumda sen ikinacaksin zaten .. gecenin bi yarisi uykusundan olur diye korkuyor herhalde
korkmiyor diye secmistim. Boyle yapti son anda.

herkes doguruyor 4 kusur dedim. Kimse doguramiyor zor oluyor dedi. Boyum normal catim da normal. Ilkini normal.dogurdum 3100 du

gidip kizimin dogum hikayesini okudum simdi : ))

ebe bana ikinirken , bebek iri guzel ikinmazsan dr çagirrim vakkum yapar demis bende o gazla ikinip dogurmusum kizimi : )
3.800,52 cm dogmus
oglum 4kg ydu oyle bisey olmadi, ikinci dogum gerçekten bi abska oluyormus demekki
3. dogum nasil aceppppp :))

herkes doguruyor 4 kusur dedim. Kimse doguramiyor zor oluyor dedi. Boyum normal catim da normal. Ilkini normal.dogurdum 3100 du
donek nolacakkk : (((

donek nolacakkk : (((
Ben ilk dogumda 8 dklik sanciyla hastaneye gittim. Hatta gidince nstye bagladilar sanci cikmadi. Cunku rahmi kasan degil de adet agrisi gibiydi agrilar. Acilma 1 cm di. Yumusama iyiydi ama. Suni sanci takildi oyle dogurdum.
Simdi acaba suni sanci ise yarar mi. Carsambaya kadar az yumusama olsa sonucta ilkini de suniyle dogurmusum dusununce

Doğurursun doğurursun bak Allah yardım ediyo inşallah doğurursun :)

sen bugun 1.5 cmlik açiklik var demedinmi
bu senin yumusama dedigin nasil biseyki,ben rahim kisaliyor yumusuyor sonrada açiliyor saniyordum

Yumuşama içinde bir iğne mi yapıyorlardı, sanki burda birileri bahsetmişti ondan da??

esnek likle yumusaklik ayni anlamdamiki
ebe bana geçen hafta esneklik var açilma yok demisti
bugun dr diyor ebe 1cm açilma var diye not almis burya diyor
bende sasirdim valla neler oluyor , dr a gore 1 cm açiklikla duruyorum ben 1 haftadir

Canım bu bebiş biraz miyon tipliymiş :) öyle diyorlar bakalım ne çıkar bilmem
civciv çikacak kus çikacak : )
dr da bana soruyor sence bu sefer nasil olur buyuklugu diye
nerden biliyim ben yawss : )
oglumda karnim çok ama çokk buyukdu ama suyum fazlaydi onda bunda su normal farkini goremiyormkii

dikisleri aldirdim artik rahatladim :) hafif sizlama yatakta.donerken acima disinda bir sikayetim kalmadi.sukur hic gecmeyecek sandim o acilar.
bu arada bu aksam esimle lansilosh.marka manuel sut sagma pompasi aldik.benim oglan gogsumu emiyor ama doyamadan uyuya kaldigi icin gelen sutum gitmesin diye boyle bir care bulduk baya.ise yaradi goguslerim bosqlmaya basladi

Benim % 70 sez. Dedi. Ama normal diye israr edersem ve bisey olursa kendimi affetmem. Carsamba saat 7-7:30 gibi hastaneye yatis olacak.

sen bugun 1.5 cmlik açiklik var demedinmi
bu senin yumusama dedigin nasil biseyki,ben rahim kisaliyor yumusuyor sonrada açiliyor saniyordum
silinme diyorlar diger adina. Rahim agzi sert olirsa cvp vermiyor suni sanciya.

oturup kalksan hareket yapsan, egildikçe mesela benim karnim tas gibi oluyor onlar nst de sanciyi tavan yaptiiriyor
comelip kalkma hareketi yaptim birkac

Yumuşama içinde bir iğne mi yapıyorlardı, sanki burda birileri bahsetmişti ondan da??
evet ignesi oluyor ya da hap fitil gibi birsey. Ama en iyisi dogali

Benim % 70 sez. Dedi. Ama normal diye israr edersem ve bisey olursa kendimi affetmem. Carsamba saat 7-7:30 gibi hastaneye yatis olacak.
bn de pers gideyim diyorum. Iste omzu takilir dedi. Insani can alici yerden vuriyorlar

kofteyi esim yapip donduruyorda kapakli kapalara koyup donduruyor nasil yapiyor sormadim :) yapisicakmi ust uste kofteler

sulu kofte yi unluycan mI ?
Biraz tepside buzlukta yari donuk hale gelinceye kadar bekletince yapismiyo.kapaklı kaba koyarsam katların arasına pişirme kağıdı koyyom.o zaman bekletmeden atıyorum.alması da kolay oluyor.
Unlayarak aticam evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…