yagli kagit iyi fikirmis koftelerin arasinaBiraz tepside buzlukta yari donuk hale gelinceye kadar bekletince yapismiyo.kapaklı kaba koyarsam katların arasına pişirme kağıdı koyyom.o zaman bekletmeden atıyorum.alması da kolay oluyor.
Unlayarak aticam evet
Hadi seninde sürecin belli olmuş az çok.baya sıkıntı ya girdin ama az kalmis insallahbu doğum oykulerını yazan kızlar nereye yazdınız ben bulamıyorum..yazdık dedıgınız yere lınk te atsanıza ne aratıyonuz gızzzzz
Yok kız benimki altı ustu köfte ben de manti yok.is sen de ama komşuların varmış keyifli olur ama yine de yorucu yavv iyi göze almissin.aksama tutulup kalma dayagli kagit iyi fikirmis koftelerin arasina
yarin beni yorucu bi gun bekliyor galiba senide :)
ne kadar kiyma dan yapican sen
3 kg kiyma aldircam esime ama mantida var içinde az miki ..
valla benim gozum basmiyor o koftenin altini ustunu bile :) ama mecburiyet den yapicamYok kız benimki altı ustu köfte ben de manti yok.is sen de ama komşuların varmış keyifli olur ama yine de yorucu yavv iyi göze almissin.aksama tutulup kalma da
Bizim ilk çocukların kilosu boyuda ayniymis.benimki de bi yerde kaldı.hadi kalp atışları yavasliycak orda kalamaz dedi.korkudan gaza geldim ikindim da çıktı.gidip kizimin dogum hikayesini okudum simdi : ))
ebe bana ikinirken , bebek iri guzel ikinmazsan dr çagirrim vakkum yapar demis bende o gazla ikinip dogurmusum kizimi : )
3.800,52 cm dogmus
oglum 4kg ydu oyle bisey olmadi, ikinci dogum gerçekten bi abska oluyormus demekki
3. dogum nasil aceppppp :))
bu doğum oykulerını yazan kızlar nereye yazdınız ben bulamıyorum..yazdık dedıgınız yere lınk te atsanıza ne aratıyonuz gızzzzz
benimki yavaaslamisti kalp atisi, oksijen maskesi verdiler bana, oksijen çekince duzeliyordu sonra geri bozuluyorduBizim ilk çocukların kilosu boyuda ayniymis.benimki de bi yerde kaldı.hadi kalp atışları yavasliycak orda kalamaz dedi.korkudan gaza geldim ikindim da çıktı.
Bana da aynini dedi. Inmezse ittircez bastircaz gelmezse vakum takicaz omzu kirilir bisey olur aylarca rontgenle ugrasmanin anlami yok dedi.silinme diyorlar diger adina. Rahim agzi sert olirsa cvp vermiyor suni sanciya.
comelip kalkma hareketi yaptim birkac
evet ignesi oluyor ya da hap fitil gibi birsey. Ama en iyisi dogali
bn de pers gideyim diyorum. Iste omzu takilir dedi. Insani can alici yerden vuriyorlar
benımde canım sıkılıyo yaa.. hele havada soğuyacakmış hepten ruhum darlanıyor..ne guzeldı havalr 1 2 gun oncesıne kadar..
canim acilma baslamissa yumusama varsa yeterli suni sanci destekliyor. Bir de cok az doz verilmesi lazm. Birden verilirse sonu sezeryan. Ben serumu kendim kismistim. Yani bilmem.bu dogum nasip isi suni vermeseler daha gec mi dogardi daha erken mi. Dr.lar beklememek icin veriyor. Ama surec baslamadan verilirse birden verilirse bile bile seseryanYa kafama takildi simdi ilkinde normal doguranlar ve simdi de okudugumuz normal doğumlarda hep suni sanci ve epidrual var 4 cm avikliktan sonra. Allah aşkına kendi sancisiyla doguran olmadi mi hic icinizdebu isi baya baya rutine mi bindirmisler böyle nedir anlyamadim. Benim ssvd oldugu icin dıştan destek müdahale sansim yok ee diyelkm gittim 4 cm açıklıkla kendi akışına dogum olmyacak mi olacak illa sadece surec mi uzuyor fark nedir anlmadim. Bir de burdaki örnekler sansliymis ben cok hikaye duydum suni sanci yüzünden durmus dogum surecleri sonu Sezeryan ile biten
Masallah canim. Sen de bekledin ama mukafatini aldin sukur. Masallah sana da bebegine de. Ve dr.una da. Bol.sutlu saglikli gunleriniz olsun.Kızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babayaDünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın
Kızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babayaDünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın
Hayırlı olsun çok güzel yazmışsınız içimiz ferahlatıyorKızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babayaDünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?