2015 Şubat Anneleri

Biraz tepside buzlukta yari donuk hale gelinceye kadar bekletince yapismiyo.kapaklı kaba koyarsam katların arasına pişirme kağıdı koyyom.o zaman bekletmeden atıyorum.alması da kolay oluyor.
Unlayarak aticam evet
yagli kagit iyi fikirmis koftelerin arasina
yarin beni yorucu bi gun bekliyor galiba senide :)

ne kadar kiyma dan yapican sen
3 kg kiyma aldircam esime ama mantida var içinde az miki ..

yagli kagit iyi fikirmis koftelerin arasina
yarin beni yorucu bi gun bekliyor galiba senide :)

ne kadar kiyma dan yapican sen
3 kg kiyma aldircam esime ama mantida var içinde az miki ..
Yok kız benimki altı ustu köfte ben de manti yok.is sen de ama komşuların varmış keyifli olur ama yine de yorucu yavv iyi göze almissin.aksama tutulup kalma da

Yok kız benimki altı ustu köfte ben de manti yok.is sen de ama komşuların varmış keyifli olur ama yine de yorucu yavv iyi göze almissin.aksama tutulup kalma da
valla benim gozum basmiyor o koftenin altini ustunu bile :) ama mecburiyet den yapicam
manti çarsamba gunu, komsum yogurup açicak saolsun,bi kaç da çaliskan genç kiz buldummu tamamdir bu is :)))

bide seyy, manti yapmaya gelicek ya iki arkadas, çayin yanina ne yapsam kI ?

uff vazmi geçsem ben bu manti isinden baya bi yorucu olucak
sonunda ya dogurrum yada doguracak gucum olamdigindan çocuk içerde kalir :))

Bizim ilk çocukların kilosu boyuda ayniymis.benimki de bi yerde kaldı.hadi kalp atışları yavasliycak orda kalamaz dedi.korkudan gaza geldim ikindim da çıktı.

Bizim ilk çocukların kilosu boyuda ayniymis.benimki de bi yerde kaldı.hadi kalp atışları yavasliycak orda kalamaz dedi.korkudan gaza geldim ikindim da çıktı.
benimki yavaaslamisti kalp atisi, oksijen maskesi verdiler bana, oksijen çekince duzeliyordu sonra geri bozuluyordu
vakkum dan ne kadar korkuyorsam artik olan gucumle ikindim demekki :))

bakalim bunlar ne olacak, ama açilmadan sonra ebeye bekliyelim diycem ben insallah beni dinlerler tabii

oglumun dogum hikayeisinide okuudum pirt diye çikmis çocukk kesi olmadan,oksurugu ozellikle belirtmiism bide
benim grip olup oksurmem lazim ama nasil :)))))))))))
burnum akiyor hapsuruyorum ama ilerisi yok, keske grip a$isi olmasaydim

Bana da aynini dedi. Inmezse ittircez bastircaz gelmezse vakum takicaz omzu kirilir bisey olur aylarca rontgenle ugrasmanin anlami yok dedi.

Ya kafama takildi simdi ilkinde normal doguranlar ve simdi de okudugumuz normal doğumlarda hep suni sanci ve epidrual var 4 cm avikliktan sonra. Allah aşkına kendi sancisiyla doguran olmadi mi hic icinizde bu isi baya baya rutine mi bindirmisler böyle nedir anlyamadim. Benim ssvd oldugu icin dıştan destek müdahale sansim yok ee diyelkm gittim 4 cm açıklıkla kendi akışına dogum olmyacak mi olacak illa sadece surec mi uzuyor fark nedir anlmadim. Bir de burdaki örnekler sansliymis ben cok hikaye duydum suni sanci yüzünden durmus dogum surecleri sonu Sezeryan ile biten

Kızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babaya Dünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın

[QUOTErefraz85, post: 39341155, member: 605320"]Soğudu bile bir de kar geliyor iyi mi bizim dr karsida inşallah cok tutan bir kar yagisi olmaz.Sen en gec carsambya alican kucagina bence pipiliyi[/QUOTE]Biraz once esimde tam boyle dedi.
Rabbim en hayirlisini versin bekleten O sonuçta

canim acilma baslamissa yumusama varsa yeterli suni sanci destekliyor. Bir de cok az doz verilmesi lazm. Birden verilirse sonu sezeryan. Ben serumu kendim kismistim. Yani bilmem.bu dogum nasip isi suni vermeseler daha gec mi dogardi daha erken mi. Dr.lar beklememek icin veriyor. Ama surec baslamadan verilirse birden verilirse bile bile seseryan

Masallah canim. Sen de bekledin ama mukafatini aldin sukur. Masallah sana da bebegine de. Ve dr.una da. Bol.sutlu saglikli gunleriniz olsun.
Dikis durumu ne peki

Hayirli olsun Canim sag saglim aldin kucagina. Unutamayacagin bir dogum günün olmus. Rabbim ikinizede hayirli mutlu uzun ömürler versin ins.
Artik Darisi biz bekleyenlere ins.

Dr nasil bir muayene yapmissa kahverengi lekelenme var. Keske az kirmizi olsa nisan olsa.
Cantalari hazirladim simdi gece gece. Belki cantam hazir degil diye beynim durduruyorsa dedim.
Bakalim sabah ola hayrola.
Gun gectikce eksiliyor birer birer bekleyenler, darisi basimiza..

Hayırlı olsun çok güzel yazmışsınız içimiz ferahlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…