2015 Şubat Anneleri

Hadi canım gözünaydın:) sonunda doğurdun:) Rabbim sağlıklı ömür versin inşaAllah. Sıra S serefraz85 da :)

Maşallah ne güzel bir doğumun olmuş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüyün. Özendim vallahi darısı başımıza...

6-7 günden sonra iyice azalıyor.

Bekledin ama en güzel günde en güzel şekilde geldi. Çok güzel bir doğum ve doğum günü hatıran olmuş.pasta bile var ve hediyen de müthiş.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.her doğum günü pastanizi hep birlikte yiyin

Ben sezaryen olacagini duyunca sinirlerim bozuldu agladim agladim. Bu durumda kocam da destek olacagina surat yapiyo niye agliyomusum? Allahim ben mi hamileyim o mu, ben mi kadinim o mu anlamadım. Odun hepsi

Epiduraldi 14 saat bekleyisti derken bebekte sorun oldu genel anestezi ile sezeryan oldum. Cok sukur aldik kucagimiza kizimizi

Hayırlı uğurlu olsun kızlar :)

civciv çikacak kus çikacak : )
dr da bana soruyor sence bu sefer nasil olur buyuklugu diye
nerden biliyim ben yawss : )
oglumda karnim çok ama çokk buyukdu ama suyum fazlaydi onda bunda su normal farkini goremiyormkii
Oğlum ilk aylar önden gidiyordu sonra bir kaç ay duruldu 8. Ayda bir gittim 3.800 sonra tabi boğaza biraz dur dedim 4.200 doğurdum bunda oğlumla ilgilenmekten koşuşturmadan ve de iki hamilelik aradı kısa olduğu için kızım miyon tipliymiş bence bunlar olabilir ama kızım da bana çektiği için miyon gibi geliyor bana ben de bebekken parmak kadar birşeymişim şimdi maşallahım var 1.72 boy kilo desen destanlık :)

Canim yaa cok sevindim senin adina hersey tam arzu ettigin gibi oldu binlerce hamdolsun rabbime dilerim bana da arzu eden tum arkadaslrima da boylesi guzel kolay dogumlar nasip olsun öyle cok arzu ediyorum ki bunu rabbim inşallah nasip eder bana da hadi gozun aydin saglikla buyutun meleginizi kuzum

Karlar bembeyaz örtmeye basladi bile heryeri.. huzurun rengi bembeyaz saf öyle güzel yagiyo ki..sanki cok yakinda bana da meleğimi getirecek mujdeci gibi.. rabbim duy sesimi nolur bunca ümıde arzuya duaya emeğe gonlumdekni hayırlısı ile nasip et inşallah kolayca bi avazda sagsalim ver benim de kartanemi...

Epiduraldi 14 saat bekleyisti derken bebekte sorun oldu genel anestezi ile sezeryan oldum. Cok sukur aldik kucagimiza kizimizi
Gözünüz aydın kı lar Rabbim evlatlarınızın yokluklarını göstermesin hayrlı ve sağlıklı ömürleri olsun inşallah fyz35 kolay doğurmana çok sevindim ya inşallah bizede kolay ve normal bir doğum nasip olur

Bizim buralarda çok güzel sabah kalktım heryer bembeyazdı şimdi birde sabah kahvemi yapıp camın kenarına geçtim mi ohhh :)

Maşallah canım kızına da sana da :)

Ne güzel bir dogum olmus masallah.Allah anali babali saglikka buyutmeyi nasip etsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…