Epiduraldi 14 saat bekleyisti derken bebekte sorun oldu genel anestezi ile sezeryan oldum. Cok sukur aldik kucagimiza kizimizi
Hadi canım gözünaydın:) sonunda doğurdun:) Rabbim sağlıklı ömür versin inşaAllah. Sıra S serefraz85 da :)Kızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babayaDünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın
Kızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babayaDünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın
Epiduraldi 14 saat bekleyisti derken bebekte sorun oldu genel anestezi ile sezeryan oldum. Cok sukur aldik kucagimiza kizimizi
Var Dikiş ama kaçtNe onu bilmiyorum cnm acımıyor amaMasallah canim. Sen de bekledin ama mukafatini aldin sukur. Masallah sana da bebegine de. Ve dr.una da. Bol.sutlu saglikli gunleriniz olsun.
Dikis durumu ne peki
6-7 günden sonra iyice azalıyor.Sezaryen acısı ne zaman geçecek ya,3. gün bugün..yürümek ,wc işkence gibi,yarı oturur uyumaya çalışmak kabus..dik duramıyorum,karnımda taş var sanki,karnım düşecek gibi derin nefes alamıyorum ayaktayken
Kızımla rahatça ilgilenememek çok üzüyo beni,ağlıyorum hep..
Göğüslerim taş gibi ağrılı ve sıcak,sütüm de gelmiş değil,ne yapayım,delirmek üzereyim
Tesekkur ederim, hepimizin bebekleri uzun ömürlu sağlıklı sıhhatli olsun, analı babalı büyütmek nasip etsin rabbimHayirli olsun Canim Rabbim hayirli uzun ömür versin ins.
Kızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babayaDünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın
Gözün aydın.sonuçta kucağında.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinEpiduraldi 14 saat bekleyisti derken bebekte sorun oldu genel anestezi ile sezeryan oldum. Cok sukur aldik kucagimiza kizimizi
Oğlum ilk aylar önden gidiyordu sonra bir kaç ay duruldu 8. Ayda bir gittim 3.800 sonra tabi boğaza biraz dur dedim 4.200 doğurdum bunda oğlumla ilgilenmekten koşuşturmadan ve de iki hamilelik aradı kısa olduğu için kızım miyon tipliymiş bence bunlar olabilir ama kızım da bana çektiği için miyon gibi geliyor bana ben de bebekken parmak kadar birşeymişim şimdi maşallahım var 1.72 boy kilo desen destanlık :)civciv çikacak kus çikacak : )
dr da bana soruyor sence bu sefer nasil olur buyuklugu diye
nerden biliyim ben yawss : )
oglumda karnim çok ama çokk buyukdu ama suyum fazlaydi onda bunda su normal farkini goremiyormkii
Gözünüz aydın kı lar Rabbim evlatlarınızın yokluklarını göstermesin hayrlı ve sağlıklı ömürleri olsun inşallahEpiduraldi 14 saat bekleyisti derken bebekte sorun oldu genel anestezi ile sezeryan oldum. Cok sukur aldik kucagimiza kizimizi
Bizim buralarda çok güzel sabah kalktım heryer bembeyazdı şimdi birde sabah kahvemi yapıp camın kenarına geçtim mi ohhh :)Karlar bembeyaz örtmeye basladi bile heryeri.. huzurun rengi bembeyaz saf öyle güzel yagiyo ki..sanki cok yakinda bana da meleğimi getirecek mujdeci gibi.. rabbim duy sesimi nolur bunca ümıde arzuya duaya emeğe gonlumdekni hayırlısı ile nasip et inşallah kolayca bi avazda sagsalim ver benim de kartanemi...
Maşallah canım kızına da sana da :)Hepinizden Allah Razı olsun iyi dilekleriniz için cahil annelik zor Emmiyor zannediyorum ama mererseniz kustu bileAllah esirgesin uslu bi kızım var topuk kanında bile sesini çıkarmadı güçlü hastane bizden çok memnun bekleyen herkes hemen kurtulsun inşallah
Ne güzel bir dogum olmus masallah.Allah anali babali saglikka buyutmeyi nasip etsin canim.Kızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babayaDünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?