Sagsalim kucagina almissin yaa cok sukur.Hayirli olsun canim.Epiduraldi 14 saat bekleyisti derken bebekte sorun oldu genel anestezi ile sezeryan oldum. Cok sukur aldik kucagimiza kizimizi
gozunaydin canim. Bol sutlu gunleriniz olsunEpiduraldi 14 saat bekleyisti derken bebekte sorun oldu genel anestezi ile sezeryan oldum. Cok sukur aldik kucagimiza kizimizi
beni niye sirada saymiyorsunuzHadi canım gözünaydın:) sonunda doğurdun:) Rabbim sağlıklı ömür versin inşaAllah. Sıra @serefraz85 da :)
hayret birsey ya eslere. Sen guclu ol canim. Sonucta bebege kavuscaksin oyle ya da boyleBen sezaryen olacagini duyunca sinirlerim bozuldu agladim agladim. Bu durumda kocam da destek olacagina surat yapiyo niye agliyomusum? Allahim ben mi hamileyim o mu, ben mi kadinim o mu anlamadım. Odun hepsi
amin canim ne.guzel dua etmissin. Senin de benim de vaktimiZ gelmis olsun artikKarlar bembeyaz örtmeye basladi bile heryeri.. huzurun rengi bembeyaz saf öyle güzel yagiyo ki..sanki cok yakinda bana da meleğimi getirecek mujdeci gibi.. rabbim duy sesimi nolur bunca ümıde arzuya duaya emeğe gonlumdekni hayırlısı ile nasip et inşallah kolayca bi avazda sagsalim ver benim de kartanemi...
Dr bekleriz.diyorsa ne guzel iste. Bnimki beklemiyor bugun verecekti suni sanci. Bebek kilolu diyor. Aksam.ac yattimMerhabalar benim de doğum tarihi 9 şubattı oğluşumun ama hala doğmadı ben de kavuşmak istiyorum artıkçok yazamasam da buranın sıkı takipçisiyim sancılar hep yokluyor ama tık yok her gece oyun oynuyor benle geçen perşembe 1 cm açıklığım vardı bakalım ne zaman gelcek. Ebe de en erken haftaya ptesi suni sancı veririz onu da sen çok istiyorsan, yoksa bi hafta daha bekleriz dedi ki bu 23'ü falan gibi oluyor
Kızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babayaDünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın
Dr bekleriz.diyorsa ne guzel iste. Bnimki beklemiyor bugun verecekti suni sanci. Bebek kilolu diyor. Aksam.ac yattim
Turkiyedemisin sen
Yazdiklarini okuyunca icim rahatladi. Dr bir suru felaket senaryosu yazdi dun hepsi kafamda donup duruyordu. Bebek 5 kilo olsa neyse de ancak 4 oldu. Dogururum ins kolaycaYurtdışındayım ben, burada ultrasona bile sokmadıklarından kilosu hakkında ufacık bi fikrim bile yok. Vakti geçince bile sadece bebeğin keyfi yerinde mi ona bakıyorlar. Kızımda da günümü 9 gün geçirmiştim ultrasona almışlardı kilosu ne diye sorduğumda bu aletle ölçemiyoruz şuan demişti bakan kişi düşün, e burada çatır çatır doğurtuyorlar ben cidden anlayamıyorum türkiyeyi tam sektör olmuş. Eskiden nenelerimiz nasıl doğuruyormuş yahu:/ inş bebişin kendisi gelir bir an önce sağlık sıhhatle
Yazdiklarini okuyunca icim rahatladi. Dr bir suru felaket senaryosu yazdi dun hepsi kafamda donup duruyordu. Bebek 5 kilo olsa neyse de ancak 4 oldu. Dogururum ins kolayca
Kafasini soruyorum o kilolu dedikce. Kafasi normal, haftasiyla uyumlu. Ama iste psikolojik olarak yaninda olmayacak bir dr dusundurdu beni. Tek duam bugun yarin kendi sancimin gelmesi..Maalesef anladığım kadarıyla meslek ahlakı kalmamış çok. Olayın ruhunu unutmuşlar işin kolayına rahatına kaçıyorlar. Bir annenin yaşabileceği en önemli deneyimle ilgili bu kadar kolay ahkam kesmek, bir bebeğin dünyaya gelmesine yardımcı olan insanlar için çok üzücü.sezaryen tabiki büyük nimet ihtiyaç varsa yapılır ben bile kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Allah korusun bi terslik çıkarsa olabilir ama yok yere olursa üzücü. Bir de cidden gönlünü ferah tut benim kuzenim enine boyuna mini minnacık ötesi ortaokul talebesi gibi bi insan çatısının büyük olma ihtimali yok, 4,5'luk bebeği doğurmuştu. Kafa büyüklüğü önemli asıl, o da yine doğar da seni zorlar yırtılma açısından. Onun için de az ve öz ıkınmak çare diyorlar. Ben kızımda deli gibi ıkındım kötü oldu
Kafasini soruyorum o kilolu dedikce. Kafasi normal, haftasiyla uyumlu. Ama iste psikolojik olarak yaninda olmayacak bir dr dusundurdu beni. Tek duam bugun yarin kendi sancimin gelmesi..
Allah anali baabali buyutsun canimEpiduraldi 14 saat bekleyisti derken bebekte sorun oldu genel anestezi ile sezeryan oldum. Cok sukur aldik kucagimiza kizimizi
anladim canimOğlum ilk aylar önden gidiyordu sonra bir kaç ay duruldu 8. Ayda bir gittim 3.800 sonra tabi boğaza biraz dur dedim 4.200 doğurdum bunda oğlumla ilgilenmekten koşuşturmadan ve de iki hamilelik aradı kısa olduğu için kızım miyon tipliymiş bence bunlar olabilir ama kızım da bana çektiği için miyon gibi geliyor bana ben de bebekken parmak kadar birşeymişim şimdi maşallahım var 1.72 boy kilo desen destanlık :)
nasil dogurdun 3800 u veya 4 uanladim canim
benim ilk kiz 3.800 du
ikincide diyabet yuzunden 4 kg idi
belki kizimdada duyabet vardi anlamiyoalr ki bi haltdann
bunda da bu yuzden kuçuk olmaz diyor dr , dogru olabilir ama 40 haftayi beklemezse zor, bence 3.500 kg olsa opup basima koyucam
minnacik bisey olur diye elimde korkuyorum sanki ilk defa bebek alicam kucagima : (
maasalalh sen boylu posluymusun minyon olacagini sanmiyorum senin kizin, en azindan buyyunce olamz :)
Said Bugra'yi begendim ben:)sabah sabah isim krizine girdim said isminin yanına iki isim buldum fikir verseniz hangisi uygun olur ikiside uyumsuz mu yoksa
Said Azem
Said Buğra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?