2015 Şubat Anneleri

Merhabalar benim de doğum tarihi 9 şubattı oğluşumun ama hala doğmadı ben de kavuşmak istiyorum artık çok yazamasam da buranın sıkı takipçisiyim sancılar hep yokluyor ama tık yok her gece oyun oynuyor benle geçen perşembe 1 cm açıklığım vardı bakalım ne zaman gelcek. Ebe de en erken haftaya ptesi suni sancı veririz onu da sen çok istiyorsan, yoksa bi hafta daha bekleriz dedi ki bu 23'ü falan gibi oluyor

Ben sezaryen olacagini duyunca sinirlerim bozuldu agladim agladim. Bu durumda kocam da destek olacagina surat yapiyo niye agliyomusum? Allahim ben mi hamileyim o mu, ben mi kadinim o mu anlamadım. Odun hepsi
hayret birsey ya eslere. Sen guclu ol canim. Sonucta bebege kavuscaksin oyle ya da boyle

amin canim ne.guzel dua etmissin. Senin de benim de vaktimiZ gelmis olsun artik

Dr bekleriz.diyorsa ne guzel iste. Bnimki beklemiyor bugun verecekti suni sanci. Bebek kilolu diyor. Aksam.ac yattim
Turkiyedemisin sen

hayırlı olsun canım allah analı banalı büyütsün doğuramadım derken bebeğin sana en güzel hediyeyi vermek için gecikmiş bak

Dr bekleriz.diyorsa ne guzel iste. Bnimki beklemiyor bugun verecekti suni sanci. Bebek kilolu diyor. Aksam.ac yattim
Turkiyedemisin sen

Yurtdışındayım ben, burada ultrasona bile sokmadıklarından kilosu hakkında ufacık bi fikrim bile yok. Vakti geçince bile sadece bebeğin keyfi yerinde mi ona bakıyorlar. Kızımda da günümü 9 gün geçirmiştim ultrasona almışlardı kilosu ne diye sorduğumda bu aletle ölçemiyoruz şuan demişti bakan kişi düşün, e burada çatır çatır doğurtuyorlar ben cidden anlayamıyorum türkiyeyi tam sektör olmuş. Eskiden nenelerimiz nasıl doğuruyormuş yahu:/ inş bebişin kendisi gelir bir an önce sağlık sıhhatle

Yazdiklarini okuyunca icim rahatladi. Dr bir suru felaket senaryosu yazdi dun hepsi kafamda donup duruyordu. Bebek 5 kilo olsa neyse de ancak 4 oldu. Dogururum ins kolayca

Yazdiklarini okuyunca icim rahatladi. Dr bir suru felaket senaryosu yazdi dun hepsi kafamda donup duruyordu. Bebek 5 kilo olsa neyse de ancak 4 oldu. Dogururum ins kolayca

Maalesef anladığım kadarıyla meslek ahlakı kalmamış çok. Olayın ruhunu unutmuşlar işin kolayına rahatına kaçıyorlar. Bir annenin yaşabileceği en önemli deneyimle ilgili bu kadar kolay ahkam kesmek, bir bebeğin dünyaya gelmesine yardımcı olan insanlar için çok üzücü. sezaryen tabiki büyük nimet ihtiyaç varsa yapılır ben bile kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Allah korusun bi terslik çıkarsa olabilir ama yok yere olursa üzücü. Bir de cidden gönlünü ferah tut benim kuzenim enine boyuna mini minnacık ötesi ortaokul talebesi gibi bi insan çatısının büyük olma ihtimali yok, 4,5'luk bebeği doğurmuştu. Kafa büyüklüğü önemli asıl, o da yine doğar da seni zorlar yırtılma açısından. Onun için de az ve öz ıkınmak çare diyorlar. Ben kızımda deli gibi ıkındım kötü oldu

Kafasini soruyorum o kilolu dedikce. Kafasi normal, haftasiyla uyumlu. Ama iste psikolojik olarak yaninda olmayacak bir dr dusundurdu beni. Tek duam bugun yarin kendi sancimin gelmesi..

Kafasini soruyorum o kilolu dedikce. Kafasi normal, haftasiyla uyumlu. Ama iste psikolojik olarak yaninda olmayacak bir dr dusundurdu beni. Tek duam bugun yarin kendi sancimin gelmesi..

Kesinlikle haklısın yapcak bişey yok inşş kendisi gelir meleğin yormadan seni
:) öbür türlü olursa da hayırlısı, sağlıkla alalım da kucağımıza her şey yoluna girip halloluyor bir şekilde

gunaydin hanimlar
fyz35 masaallah sanada kizinada, ne guzel kolay olmu$ oyle, bekeldigine dedgid hemde dogum gununde bildigin heduiye valla :))

ben bugun iyyim pek biseyim yok
gecede deliksiz uyudum sayilir 8 saat i aradaa oturmadan uyyyup bitince insan dinleniyor ..

anladim canim
benim ilk kiz 3.800 du
ikincide diyabet yuzunden 4 kg idi
belki kizimdada duyabet vardi anlamiyoalr ki bi haltdann
bunda da bu yuzden kuçuk olmaz diyor dr , dogru olabilir ama 40 haftayi beklemezse zor, bence 3.500 kg olsa opup basima koyucam
minnacik bisey olur diye elimde korkuyorum sanki ilk defa bebek alicam kucagima : (

maasalalh sen boylu posluymusun minyon olacagini sanmiyorum senin kizin, en azindan buyyunce olamz :)

nasil dogurdun 3800 u veya 4 u

sabah sabah isim krizine girdim said isminin yanına iki isim buldum fikir verseniz hangisi uygun olur ikiside uyumsuz mu yoksa
Said Azem

Said Buğra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…