- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
anlamini bilmiyorum ama azem daha cok yakismis sankisabah sabah isim krizine girdim said isminin yanına iki isim buldum fikir verseniz hangisi uygun olur ikiside uyumsuz mu yoksa
Said Azem
Said Buğra
Moralimi duzelt canim kim ne yaptiysa/dediyse umursama bebeginden kiymetli mi.Selam kizlar,
Dun moral bozuklugundan sutum azaldibebe doymayinca agladi, uyumadi, mizmizlandi olan sutu de almayi reddetti bugun sabah mama verdim artik mama+emzirenler nasil bi duzen yapiyor? Bi ogun mama bu ogun emirme mi? Ayni ogunde ikisi birarada mi? Bi de sutumu nasil artirabilirim? Tabi once moralimi duzeltmem lazim
dost arkadaşça yaren demekmişanlamini bilmiyorum ama azem daha cok yakismis sanki
Selamlar,Moralimi duzelt canim kim ne yaptiysa/dediyse umursama bebeginden kiymetli mi.
Bol su ic. Bol.bol emzir. Mamayi emzirmeden sonra ver eksik kismi tamamlamak.icin. Ogun gibi yaparsan mama isi kalici olur. Memeler calissin ki sut olussun. Biberon verirken de kokla ten temasi yap bebeginle.
Said Buğrasabah sabah isim krizine girdim said isminin yanına iki isim buldum fikir verseniz hangisi uygun olur ikiside uyumsuz mu yoksa
Said Azem
Said Buğra
4 çok kolay dogdu canim valla ikinci olan yani,2. ikinmada basini goruyorum dedi ebe;3. ye de çikdinasil dogurdun 3800 u veya 4 u
said bugrasabah sabah isim krizine girdim said isminin yanına iki isim buldum fikir verseniz hangisi uygun olur ikiside uyumsuz mu yoksa
Said Azem
Said Buğra
once emzir gosgunu bosaltsin,sonra mamayi teklif et açsa alir; asla bi ogun mama bi ogun emzirme yapma sutun azalir boyle yaparsanSelam kizlar,
Dun moral bozuklugundan sutum azaldibebe doymayinca agladi, uyumadi, mizmizlandi olan sutu de almayi reddetti bugun sabah mama verdim artik mama+emzirenler nasil bi duzen yapiyor? Bi ogun mama bu ogun emirme mi? Ayni ogunde ikisi birarada mi? Bi de sutumu nasil artirabilirim? Tabi once moralimi duzeltmem lazim
Ben varım hâlâ sessizce takip ediyorum sizi doktorlar abartıyorlar bana da dedi normal doğum ihtimalin çok yüksek 4 kiloyu geçerse sezeryan olacak diye benim de çok bozuldu moralim annem çok kızdı duyunca çünkü erkek kardeşimi 6 kilo doğurdu annem hemde evde doğurdu aynı şekilde kayınvalidem de görümcemi 5.5 Kilo doğurmuş inşallah sezeryana falan gerek kalmaz diye dua ediyorum sizler için de öyle olur inşallahBurasi da sessizlesti. Herkes.dogurdu.
Bir dogum hikayesi okudum. Evde ebeyle dogurmus, 3950 cocugu evde yirtiksiz dogurmus. Ve ilk dogumu sezeryan olmasina ragmen.
Ben hata etmisim sehir degistirm imkanim yok diye denk gelen dr.a gitmisim. Of off
at da okuyalim.merak ettim. Gzel.normal.dogum hikayelerine ihtiyacim var 4 kilo.civari dogmus bebeklerin4 çok kolay dogdu canim valla ikinci olan yani,2. ikinmada basini goruyorum dedi ebe;3. ye de çikdi
ilk dogumda ki 3.800 de ikinma surem daha uzundu ama oda çikdi sonunda :)
dogum hikyalerimi atayim istersen sana, o gun taze taze yazdiklarim : )
ya ins sezeryan olmaz da. Bir de normal olsa.bile dr.un.destek olmamasi var ki hic istemiyorumBen varım hâlâ sessizce takip ediyorum sizi doktorlar abartıyorlar bana da dedi normal doğum ihtimalin çok yüksek 4 kiloyu geçerse sezeryan olacak diye benim de çok bozuldu moralim annem çok kızdı duyunca çünkü erkek kardeşimi 6 kilo doğurdu annem hemde evde doğurdu aynı şekilde kayınvalidem de görümcemi 5.5 Kilo doğurmuş inşallah sezeryana falan gerek kalmaz diye dua ediyorum sizler için de öyle olur inşallah
o dogum hikayelrine senden çok doktoruyun ihityaci var aslindada neyseeeat da okuyalim.merak ettim. Gzel.normal.dogum hikayelerine ihtiyacim var 4 kilo.civari dogmus bebeklerin
ya ins sezeryan olmaz da. Bir de normal olsa.bile dr.un.destek olmamasi var ki hic istemiyorum
Ben silikon meme ucu aldirdim onunla mememi tutturuyorum Agzinin kenarindan cay kasigiyla mama verip kandiriyorum mama emerken memeyi cekiyo cok gelmiyo uyuyakaliyo ama olsun ne cekerse kardir.....Selam kizlar,
oglaninkini attim canimat da okuyalim.merak ettim. Gzel.normal.dogum hikayelerine ihtiyacim var 4 kilo.civari dogmus bebeklerin
ya ins sezeryan olmaz da. Bir de normal olsa.bile dr.un.destek olmamasi var ki hic istemiyorum
Selam kizlar,
korkmam canjm sonucta hic dogum yapmamis biri degilim. Hatta seninkiler olumlu ornek banaoglaninkini attim canim
kizinki nden korkarsin dermsim : ) saka sakaaa onuda atarim birazdan çocuklarin yemgini hazirlayim
korkutacak bi dogum hikayem yok sukur
bi sorun yoktur bence. Surekli yuksek olsa neyseAz önce kontrolden geldim bebeğin kalp atışı 160-170lerdeydi hatta iki kere alarm verdi doktor acmisin dedi evet dedim belki ondandir dedi ama öğleden sonra yine çağırdı sizce endiselenmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?