ben bugun 37+6 ymisim
vay basima geenler, yarin 39 haftalikmi olucam yaniiiiii
biz boyle iyiydik yaaaaa
Bn de 39+4 teyim.Bende bugün 38+ 2 yim nezaman dogurrum acaba yürürken filan alttan bicak batiriyo sanki. O Ne oluyo tecrübeli anne
Benim 2. Ama ilkinde hic böYle seyler olmamisti
Seseryanin agrisi sizisi gectiyse yolla herkesi. Bazen bir cinnet herseyi czer.delirmek üzereyim kayınvalideme bi haller oldu çok inatlaşıyor herşeye karışıyor hep benim dediğim olsun istiyor bebeği alıyor gazını çıkarmak için ama çıkaramıyor yavrum sancıdan kıvranıyor altını bile alamıyor ama başkasınada vermiyor anneme çaktırmadan işaret ediyorum al diye ama kv vermiyor akşam sofra hazırlamışlar bende emziriyordum tutturdu ikrayı bana ver sen yemek ye diye. anne emiyor bitsin ben yerim siz yiyin diyorum yok illa ver diyor ısrarla. eşimde rahat bırak şu kadını ya emziriyor sonra yer be çok ısrar ediyorsun dedi sonra tamam ben bişey demedim diyor. herşeye küser oldu benim bebeğimi benden kıskanıyor emen çocuğu memeden ayırmaya kalkıyor kafayı yiyeceğim ve daha 40 gün gelecekmiş gerek yok yarı kırkımız çıksın yeter diyorum ona bile istemiyorum ama 40 gün diyor yakında çocuğu benden kaçıracak
Bir haftada hersey normale doncek.goguslere ben sicak kompres yaptim cok ii geliyo ustune koy boynuna dogru.faydasini gorursun insallah.bide dus ii feliuo ama daha erkn.cok zorda kalursan medikalden sezeryan banyo bandi alip kapatip dus alabilursinSezaryen acısı ne zaman geçecek ya,3. gün bugün..yürümek ,wc işkence gibi,yarı oturur uyumaya çalışmak kabus..dik duramıyorum,karnımda taş var sanki,karnım düşecek gibi derin nefes alamıyorum ayaktayken
Kızımla rahatça ilgilenememek çok üzüyo beni,ağlıyorum hep..
Göğüslerim taş gibi ağrılı ve sıcak,sütüm de gelmiş değil,ne yapayım,delirmek üzereyim
Gaz cikaramadin onu mu diyorsun canim. Hqreket et bol.bolAllahim yaaa bi osuruk yuzunden hastanede rehin kalicam yaaaa.........
Bugun ultrasonla baktirdik icimiz rahat etmedi.kucuk olan normalmis.digerinin etrafinda su varmis.1 yasina kdr azalip kaybolurmus.normalmis cok sukur.buyuklukleri farkli olabilir. Inmemislik yok di mi
korkmiyor diye secmistim. Boyle yapti son anda.
herkes doguruyor 4 kusur dedim. Kimse doguramiyor zor oluyor dedi. Boyum normal catim da normal. Ilkini normal.dogurdum 3100 du
Asagida cnm.baktirdik cok sukur normalmis.amcasinin boyle bi sikintisi var ondan panik olduk birazbirisi inmemistir belki canim,ikiside asagidami ?
hiç dikkat etmediimki ben buyuklugune dikkatimi çekmedi yani
Aynen canim dun lavman yapildi orasi aciyo gazim geliyo geri kaciyo....Gaz cikaramadin onu mu diyorsun canim. Hqreket et bol.bol
şaka maka bizim ki bile bitiyo yaa sonuna yaklaştık.millet 40 ı cıkarıyor biz daha yeni başlıcaz Allahın izniyleben bugun 37+6 ymisim
vay basima geenler, yarin 39 haftalikmi olucam yaniiiiii
biz boyle iyiydik yaaaaa
oglanda ikisinde de vardi su toplama 4-5 aylikken.gecti. Iyi yapmissin baktirmakla erkek ccugunda dikkat etmek gerekiyor bu konuyaBugun ultrasonla baktirdik icimiz rahat etmedi.kucuk olan normalmis.digerinin etrafinda su varmis.1 yasina kdr azalip kaybolurmus.normalmis cok sukur.
gecmis olsn canim. AYaklarini belini sicak tut ve hareket et. Gecer insAynen canim dun lavman yapildi orasi aciyo gazim geliyo geri kaciyo....
dur canımm ne endişelenmesi.bi kere olmus acmıssın da.hele bi öğleden sonraya da gir.Az önce kontrolden geldim bebeğin kalp atışı 160-170lerdeydi hatta iki kere alarm verdi doktor acmisin dedi evet dedim belki ondandir dedi ama öğleden sonra yine çağırdı sizce endiselenmelimiyim
senin kayınvalide iyi değil miydi ya ben mi karıştırdım.senin yerine o girdi lohusa sendromuna demek ki
hafif ağrım var ama kendi işimi yapabiliyorum zaten annem var gece yanımda nr diye diretiyor anlamıyorum annemi kıskanıyor heralde diyorum artık. ama yok yaa yapamıyor yardımcı olamıyor bak şimdi emzirdim yatırdım uyumuyor ama huysuzluğu yok bakınıyor geldi kucağına aldı durup dururken hadi ikra ağlamaya başladı gazı var diyor şimdi çıkardık sen kucağına alınca ağladı diyorum sütün yetmiyor diyor yahu anne kendin görüyorsun göğüslerimden damlıyor kendiliğinden diyorum sancı yapıyor bişey diyor kafayı yicem çocuk hep kucağında yarın doktor kontrolümüz var saat kaçtaydı sabah kaçta geleyim diyor oda gelecekmiş gerek yok biz gider geliriz dedim artık. akşam eşimle konuşacağım bunu ama oda direk bidaha gelme der daha çok küser bu seferSeseryanin agrisi sizisi gectiyse yolla herkesi. Bazen bir cinnet herseyi czer.
O seninle annenle yaris yapar simdi. Kv iste ayarlar karisabiliyor. Annen de yapabilir di oyle. Buyuklerle zor. En iyisi bir an once yalniz kalmak bebeginle.
kiz biz ayniyiz , sen nasil 38.2 oluyorsunkiBende bugün 38+ 2 yim nezaman dogurrum acaba yürürken filan alttan bicak batiriyo sanki. O Ne oluyo tecrübeli anne
Benim 2. Ama ilkinde hic böYle seyler olmamisti
HE kiz erken diye diye gunu getirdikşaka maka bizim ki bile bitiyo yaa sonuna yaklaştık.millet 40 ı cıkarıyor biz daha yeni başlıcaz Allahın izniyle
gunaydin hanimlar
fyz35 masaallah sanada kizinada, ne guzel kolay olmu$ oyle, bekeldigine dedgid hemde dogum gununde bildigin heduiye valla :))
azemin anlamı güzelmiş buğradan ama ikisini söyleyince said buğra daha melodik geliyorsabah sabah isim krizine girdim said isminin yanına iki isim buldum fikir verseniz hangisi uygun olur ikiside uyumsuz mu yoksa
Said Azem
Said Buğra
delirmek üzereyim kayınvalideme bi haller oldu çok inatlaşıyor herşeye karışıyor hep benim dediğim olsun istiyor bebeği alıyor gazını çıkarmak için ama çıkaramıyor yavrum sancıdan kıvranıyor altını bile alamıyor ama başkasınada vermiyor anneme çaktırmadan işaret ediyorum al diye ama kv vermiyor akşam sofra hazırlamışlar bende emziriyordum tutturdu ikrayı bana ver sen yemek ye diye. anne emiyor bitsin ben yerim siz yiyink illa ver diyor ısrarla. eşimde rahat bırak şu kadını ya emziriyor sonra yer be çok ısrar ediyorsun dedi sonra tamam ben bişey demedim diyor. herşeye küser oldu benim bebeğimi benden kıskanıyor emen çocuğu memeden ayırmaya kalkıyor kafayı yiyeceğim ve daha 40 gün gelecekmiş gerek yok yarı kırkımız çıksın yeter diyorum ona bile istemiyorum ama 40 gün diyor yakında çocuğu benden kaçıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?