2015 Şubat Anneleri

ben bugun 37+6 ymisim
vay basima geenler, yarin 39 haftalikmi olucam yaniiiiii
biz boyle iyiydik yaaaaa

Bende bugün 38+ 2 yim nezaman dogurrum acaba yürürken filan alttan bicak batiriyo sanki. O Ne oluyo tecrübeli anne
Benim 2. Ama ilkinde hic böYle seyler olmamisti

delirmek üzereyim kayınvalideme bi haller oldu çok inatlaşıyor herşeye karışıyor hep benim dediğim olsun istiyor bebeği alıyor gazını çıkarmak için ama çıkaramıyor yavrum sancıdan kıvranıyor altını bile alamıyor ama başkasınada vermiyor anneme çaktırmadan işaret ediyorum al diye ama kv vermiyor akşam sofra hazırlamışlar bende emziriyordum tutturdu ikrayı bana ver sen yemek ye diye. anne emiyor bitsin ben yerim siz yiyin diyorum yok illa ver diyor ısrarla. eşimde rahat bırak şu kadını ya emziriyor sonra yer be çok ısrar ediyorsun dedi sonra tamam ben bişey demedim diyor. herşeye küser oldu benim bebeğimi benden kıskanıyor emen çocuğu memeden ayırmaya kalkıyor kafayı yiyeceğim ve daha 40 gün gelecekmiş gerek yok yarı kırkımız çıksın yeter diyorum ona bile istemiyorum ama 40 gün diyor yakında çocuğu benden kaçıracak

Bende bugün 38+ 2 yim nezaman dogurrum acaba yürürken filan alttan bicak batiriyo sanki. O Ne oluyo tecrübeli anne
Bn de 39+4 teyim.
Oglum 40+3 te dogdu. Daha cok ona benzerse.
Her hamilelik farkliymis.. Oglum zayif diye dopler cekilip dururdu. Bu da kilolu dert oldu.
Benim de altta baskisi artti dunden beri. Bilsem ne anlama gelir

Seseryanin agrisi sizisi gectiyse yolla herkesi. Bazen bir cinnet herseyi czer.
O seninle annenle yaris yapar simdi. Kv iste ayarlar karisabiliyor. Annen de yapabilir di oyle. Buyuklerle zor. En iyisi bir an once yalniz kalmak bebeginle.

Bir haftada hersey normale doncek.goguslere ben sicak kompres yaptim cok ii geliyo ustune koy boynuna dogru.faydasini gorursun insallah.bide dus ii feliuo ama daha erkn.cok zorda kalursan medikalden sezeryan banyo bandi alip kapatip dus alabilursin

QUOTE="cimci[mesultan, post: 39347703, member: 339851"]delirmek üzereyim kayınvalideme bi haller oldu çok inatlaşıyor herşeye karışıyor hep benim dediğim olsun istiyor bebeği alıyor gazını çıkarmak için ama çıkaramıyor yavrum sancıdan kıvranıyor altını bile alamıyor ama başkasınada vermiyor anneme çaktırmadan işaret ediyorum al diye ama kv vermiyor akşam sofra hazırlamışlar bende emziriyordum tutturdu ikrayı bana ver sen yemek ye diye. anne emiyor bitsin ben yerim siz yiyin diyorum yok illa ver diyor ısrarla. eşimde rahat bırak şu kadını ya emziriyor sonra yer be çok ısrar ediyorsun dedi sonra tamam ben bişey demedim diyor. herşeye küser oldu benim bebeğimi benden kıskanıyor emen çocuğu memeden ayırmaya kalkıyor kafayı yiyeceğim ve daha 40 gün gelecekmiş gerek yok yarı kırkımız çıksın yeter diyorum ona bile istemiyorum ama 40 gün diyor yakında çocuğu benden kaçıracak [/QUOTE]

senin kayınvalide iyi değil miydi ya ben mi karıştırdım.senin yerine o girdi lohusa sendromuna demek ki

buyuklukleri farkli olabilir. Inmemislik yok di mi

korkmiyor diye secmistim. Boyle yapti son anda.

herkes doguruyor 4 kusur dedim. Kimse doguramiyor zor oluyor dedi. Boyum normal catim da normal. Ilkini normal.dogurdum 3100 du
Bugun ultrasonla baktirdik icimiz rahat etmedi.kucuk olan normalmis.digerinin etrafinda su varmis.1 yasina kdr azalip kaybolurmus.normalmis cok sukur.

Bugun ultrasonla baktirdik icimiz rahat etmedi.kucuk olan normalmis.digerinin etrafinda su varmis.1 yasina kdr azalip kaybolurmus.normalmis cok sukur.
oglanda ikisinde de vardi su toplama 4-5 aylikken.gecti. Iyi yapmissin baktirmakla erkek ccugunda dikkat etmek gerekiyor bu konuya

Aynen canim dun lavman yapildi orasi aciyo gazim geliyo geri kaciyo....
gecmis olsn canim. AYaklarini belini sicak tut ve hareket et. Gecer ins

Az önce kontrolden geldim bebeğin kalp atışı 160-170lerdeydi hatta iki kere alarm verdi doktor acmisin dedi evet dedim belki ondandir dedi ama öğleden sonra yine çağırdı sizce endiselenmelimiyim
dur canımm ne endişelenmesi.bi kere olmus acmıssın da.hele bi öğleden sonraya da gir.

senin kayınvalide iyi değil miydi ya ben mi karıştırdım.senin yerine o girdi lohusa sendromuna demek ki

evet ne kadar anlayışlıydı ama bi haller oldu anlamadım bende hadi hastanede kaldı anemle birlikte 2 akşam onuda inatla kaldı evdede sabahın köründe geliyor gece yarısına kadar başımda

Seseryanin agrisi sizisi gectiyse yolla herkesi. Bazen bir cinnet herseyi czer.
O seninle annenle yaris yapar simdi. Kv iste ayarlar karisabiliyor. Annen de yapabilir di oyle. Buyuklerle zor. En iyisi bir an once yalniz kalmak bebeginle.
hafif ağrım var ama kendi işimi yapabiliyorum zaten annem var gece yanımda nr diye diretiyor anlamıyorum annemi kıskanıyor heralde diyorum artık. ama yok yaa yapamıyor yardımcı olamıyor bak şimdi emzirdim yatırdım uyumuyor ama huysuzluğu yok bakınıyor geldi kucağına aldı durup dururken hadi ikra ağlamaya başladı gazı var diyor şimdi çıkardık sen kucağına alınca ağladı diyorum sütün yetmiyor diyor yahu anne kendin görüyorsun göğüslerimden damlıyor kendiliğinden diyorum sancı yapıyor bişey diyor kafayı yicem çocuk hep kucağında yarın doktor kontrolümüz var saat kaçtaydı sabah kaçta geleyim diyor oda gelecekmiş gerek yok biz gider geliriz dedim artık. akşam eşimle konuşacağım bunu ama oda direk bidaha gelme der daha çok küser bu sefer

kiz biz ayniyiz , sen nasil 38.2 oluyorsunki
2 hafta içinde dogurucan o yuzden dir biçak batmasi : )
kasilma sancin varmi ?

şaka maka bizim ki bile bitiyo yaa sonuna yaklaştık.millet 40 ı cıkarıyor biz daha yeni başlıcaz Allahın izniyle
HE kiz erken diye diye gunu getirdik
bendede hiç doguracak hal vaziyet yok valla
hafif sancilar oluyor ama ben onlari adam yerine bile koymuyorum aylardir ayni zaten : )
biz senle ikimiz kapaticaz bu gidisle subat ayini,erken bitiyor zaten subat

Saol canım değdi çok şükür beklediğime kızım en güzel hediye oldu bize sen tecrübelisin ben kimyonlu bişey yesem bebeğe zararı olurmu gaz falan
gunaydin hanimlar
fyz35 masaallah sanada kizinada, ne guzel kolay olmu$ oyle, bekeldigine dedgid hemde dogum gununde bildigin heduiye valla :))

Anaaam nazar mi ettik kayinvalideye noldu o hepimizin ruyalarini susleyen kadina saka biyana allah sabir versin bildigim kadariyla sen de esin de sozunu esirgemeyen insanlarsiniz guzellikle söyleyin. Yalniz bu lohusalik isi cidden pis herkes senden cok lohusa oluyor illet bi durum. Ilkinde benim de babam hafiye gibi her dk ensemdeydi emdi mi tuttu mu ac mi elini yikadin mi diye..annem de benden cok kuser aglardi cocugu bizden kiskaniyor diye off offf zor isler.. su an dogurmadigim halde ailecek girdigimiz lohusalik depresyonunun gerceklesmis halini hic dusunemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…