Aynı aynı.Bende yaşadım aynısını. Bir hafta fslan kaldı ama beni illallah ettirdi kadın.oğlunu bile kıskanır oldu.tutturdu çocuğa şekerli su vercem diye zor zapttettim.delirmek üzereyim kayınvalideme bi haller oldu çok inatlaşıyor herşeye karışıyor hep benim dediğim olsun istiyor bebeği alıyor gazını çıkarmak için ama çıkaramıyor yavrum sancıdan kıvranıyor altını bile alamıyor ama başkasınada vermiyor anneme çaktırmadan işaret ediyorum al diye ama kv vermiyor akşam sofra hazırlamışlar bende emziriyordum tutturdu ikrayı bana ver sen yemek ye diye. anne emiyor bitsin ben yerim siz yiyin diyorum yok illa ver diyor ısrarla. eşimde rahat bırak şu kadını ya emziriyor sonra yer be çok ısrar ediyorsun dedi sonra tamam ben bişey demedim diyor. herşeye küser oldu benim bebeğimi benden kıskanıyor emen çocuğu memeden ayırmaya kalkıyor kafayı yiyeceğim ve daha 40 gün gelecekmiş gerek yok yarı kırkımız çıksın yeter diyorum ona bile istemiyorum ama 40 gün diyor yakında çocuğu benden kaçıracak
Bn de 39+4 teyim.
Oglum 40+3 te dogdu. Daha cok ona benzerse.
Her hamilelik farkliymis.. Oglum zayif diye dopler cekilip dururdu. Bu da kilolu dert oldu.
Benim de altta baskisi artti dunden beri. Bilsem ne anlama gelir
Kimyon gaza iyi gelir. Sen ye senden bebege gecer rahatlar o da.Saol canım değdi çok şükür beklediğime kızım en güzel hediye oldu bize sen tecrübelisin ben kimyonlu bişey yesem bebeğe zararı olurmu gaz falan
kiz biz ayniyiz , sen nasil 38.2 oluyorsunki
2 hafta içinde dogurucan o yuzden dir biçak batmasi : )
kasilma sancin varmi ?
O ds sahiplenmek istiyor iste. Sana olumsuz etki yaptigini dusunemiyordur. Benim.kv de aynidr. Seninki.gibi ilgilenir hediye alir ama bir anneye soylenecek en son seydir sutun yetmiyor mu demek. Bunu dusunemez.evet ne kadar anlayışlıydı ama bi haller oldu anlamadım bende hadi hastanede kaldı anemle birlikte 2 akşam onuda inatla kaldı evdede sabahın köründe geliyor gece yarısına kadar başımda
hafif ağrım var ama kendi işimi yapabiliyorum zaten annem var gece yanımda nr diye diretiyor anlamıyorum annemi kıskanıyor heralde diyorum artık. ama yok yaa yapamıyor yardımcı olamıyor bak şimdi emzirdim yatırdım uyumuyor ama huysuzluğu yok bakınıyor geldi kucağına aldı durup dururken hadi ikra ağlamaya başladı gazı var diyor şimdi çıkardık sen kucağına alınca ağladı diyorum sütün yetmiyor diyor yahu anne kendin görüyorsun göğüslerimden damlıyor kendiliğinden diyorum sancı yapıyor bişey diyor kafayı yicem çocuk hep kucağında yarın doktor kontrolümüz var saat kaçtaydı sabah kaçta geleyim diyor oda gelecekmiş gerek yok biz gider geliriz dedim artık. akşam eşimle konuşacağım bunu ama oda direk bidaha gelme der daha çok küser bu sefer
beni de surekli ariyorlar. Komsu kapiyi caliyor hergun. Of offHerkes arayip soruyor hele garip bisekilde esimin cevresi daha cok soruyor bu erkek milletine ne ayol dogsa söyleyeceğiz saklı tutcaz sanki
o değil de az önce il saglik Müdürlüğünden aradilar hala dogurmadiniz mi dedi kadın saka gibi yaaa bi sen eksiktin dedim.yedi ceddime kadar sordu kayit aldi neden istda olduguma tansiyonuma kadar.. germeyin ulen insani doguramiyoz iste cıkmıyo bebeee
çıkar inşallah sabret .senin meleğin minik operasyonu ne oldu.aldılar mıAllahim yaaa bi osuruk yuzunden hastanede rehin kalicam yaaaa.........
Burasi da sessizlesti. Herkes.dogurdu.
Bir dogum hikayesi okudum. Evde ebeyle dogurmus, 3950 cocugu evde yirtiksiz dogurmus. Ve ilk dogumu sezeryan olmasina ragmen.
Ben hata etmisim sehir degistirm imkanim yok diye denk gelen dr.a gitmisim. Of off
günaydın kızlar.. Ne güzel herkes doğum yaptı heralde.. Sabah 3ten beri ishal ve mide bulantım var.. İshal sancısı çok fena..şimdi bir de doğum sancısı başkıcak diye korku kapladı içimi.. Çok fenayım
beni de surekli ariyorlar. Komsu kapiyi caliyor hergun. Of off
Ayni hastane olunca gorusmeyi dusunmuyorum. Benim dr da oyle seseryanci degil. Sanirim suni sanciya cvp verecegimi dusundu. Bekliyorum ztn bugune yatis demisti gitmedim.Su dedigim dr ile gorussene canim bi ya
Oh ne guzel baslasin iste sancin dort gozle beklemiyoz mu bunu zaten ya
fenalik geldi artik bi de esim saolsun insanlari atlatmayi da bilemiyor herkese normal bekledigimizi soyluyor of ben çok kisi bilsin de istemiyordum durumumu ama yedi cihan duydu artik. Babam desen hep ne kadar kaldi diye soruyor dr demedi mi vaktini diyor gel koskoca adama biyastan sonra dogumun fizyolojisini anlat kolaysa
Gazı yokta zarar verir mi diye düşündüm bişey istiyorum onu yicem deKimyon gaza iyi gelir. Sen ye senden bebege gecer rahatlar o da.
Anaaam nazar mi ettik kayinvalideye noldu o hepimizin ruyalarini susleyen kadinasaka biyana allah sabir versin bildigim kadariyla sen de esin de sozunu esirgemeyen insanlarsiniz guzellikle söyleyin. Yalniz bu lohusalik isi cidden pis herkes senden cok lohusa oluyor illet bi durum. Ilkinde benim de babam hafiye gibi her dk ensemdeydi emdi mi tuttu mu ac mi elini yikadin mi diye..annem de benden cok kuser aglardi cocugu bizden kiskaniyor diye off offf zor isler.. su an dogurmadigim halde ailecek girdigimiz lohusalik depresyonunun gerceklesmis halini hic dusunemiyom
Aynı aynı.Bende yaşadım aynısını. Bir hafta fslan kaldı ama beni illallah ettirdi kadın.oğlunu bile kıskanır oldu.tutturdu çocuğa şekerli su vercem diye zor zapttettim.
Minicik bebek ayakta sallanmayı öğrendi.
Bende emzireyim sonra yerim diyorum.yoook öncr ye. Yiyorum boğazımdan geçmiyor.
O ds sahiplenmek istiyor iste. Sana olumsuz etki yaptigini dusunemiyordur. Benim.kv de aynidr. Seninki.gibi ilgilenir hediye alir ama bir anneye soylenecek en son seydir sutun yetmiyor mu demek. Bunu dusunemez.
Bir an once kndi haline kalmaya bak. Kv ye hi hi de kafaya takma. Bazen de tatli dille soyle dusundugunu yoksa hic anlamaz
Vardir buyuk ihtimal. Dr bana ilki 40 i dodurduysa bu da doldurir dediAğrı sancı itme kasılma toplanma vs hiç belirti olmaz mı yaa sinir oluyorum akşam yatıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorum wc ye bile kalkmıyorum.Ablam 3.çocuğunu bile 40+2 de doğurdu genetik bir benzerlik var mıdır doğumda da yaa...
Ah bu lohusalik ve etraftaki insanlar. Kiskaniyir desinler bosver. Uzakta mi evleri gitseler artik sen dogurali baya olduYa herkes kayganasindan sikayetci benim neyim eksik uleeeen bende isyanlardayim gidin arkadas artik evinize beni esimle cocugumla yanliz birakin alinganligi kapris ayri birde bu cocugu nie aglatiyon demesi yokmu keyfiyetten aglatiyom dicem darlandim iyice bezini degistirirken uyuturkenmi sevesi geliyo gorumcemle kayganamin dokunmayin diom kiskaniyo oluyo bez degistiriyorum sonra uzerimi degistiriyorum terden sucuk oluyorum hepsi tepemizde bem geriliyorum sonra yavrucak darlaniyo basiyoruz aglamayi kirmak istemiyorum ama gorumcem tokati hak etti gece 4 de kadar uyumamos aglamis oglan sabah uyutmusum gelmis dokunup sevecekmis uyardim bir dokun doverim seni diye israr etti titamadim kendimi indirdim tokati dokunma demedim mi diye 30 yasinda cocuk degil gece fosur fosir uyudu sesi duydumda kalkmadim demesini de biliyor iki gun rahat ettik sonra lohusa sin normal bunlar diyo gene aynen dewam agliyorum aglama sutun kesilir diyolar evin altini ustine getirdiler mutfaga girmiyorum artik bisey deyomce alinganlikta sinir tanimiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?