Dun ben de muayene oldum kahverengi akinti oldu. Muayenedendir. Sumuk gibiyse nisan da olabilir. Suyun foss diye gelmedikce kanama olmadikca bisey olmazMeraba arkadaşlar 38+1 günlük hamileyim 3 gün önce çatı muayenem yapıldı hergün lavaboya gidince peçeteye sümük gibi kahverengi bişeyler geliyo normalmî bide karnım taş gibi sürekli
Moralimi duzelt canim kim ne yaptiysa/dediyse umursama bebeginden kiymetli mi.
Bol su ic. Bol.bol emzir. Mamayi emzirmeden sonra ver eksik kismi tamamlamak.icin. Ogun gibi yaparsan mama isi kalici olur. Memeler calissin ki sut olussun. Biberon verirken de kokla ten temasi yap bebeginle.
once emzir gosgunu bosaltsin,sonra mamayi teklif et açsa alir; asla bi ogun mama bi ogun emzirme yapma sutun azalir boyle yaparsan
bi kaç gun idareten mama versen bile takip edersin bakdin sutun yetiyor keseersin mamayi, bi evrdin diye hep vereceksin diye bi kanun yok canim ..
kilosunu takip et , bide çis ini kakasini takip et , sutun yetmezse çocuk kabiz olur bilye gibi kaka yapar
bol su iç önce sonra azıcık kalori al eğer alabilirsen humana steel tea adlı bir çay var o bende çok işe yaradı onu içiyorum hergün.
mamayı normalde sütüm yokken 2 saat arayla veriyordum. şimdi sütüm geldiği için emziriyorum her mızırdandığında mamayı bazen 5 saatte bir veriyorum bazen hiç vermiyorum yani onun açlığına bağlı bazen sütüm yetiyor bazen yetmiyor yetmeyince anlıyorum artık. sağınca da gelmiyorsa mecburen mamaya geçiyorum çünkü sarılık tehlikemiz vardı doktor hastaneden çıkarken sütün gelse de gelmese de mamayı mutlaka verin demişti bizde öyle ayarladık ama şimdi düzene girmeye başladı eskiden meme aramazdı şimdi sürekli meme arıyor. sende emzirmeye bak sütünün olup olmaması önemli değil.
kimyon gaza iyi gelir derler ben pek test etmedim canimSaol canım değdi çok şükür beklediğime kızım en güzel hediye oldu bize sen tecrübelisin ben kimyonlu bişey yesem bebeğe zararı olurmu gaz falan
Ya herkes kayganasindan sikayetci benim neyim eksik uleeeen bende isyanlardayim gidin arkadas artik evinize beni esimle cocugumla yanliz birakin alinganligi kapris ayri birde bu cocugu nie aglatiyon demesi yokmu keyfiyetten aglatiyom dicem darlandim iyice bezini degistirirken uyuturkenmi sevesi geliyo gorumcemle kayganamin dokunmayin diom kiskaniyo oluyo bez degistiriyorum sonra uzerimi degistiriyorum terden sucuk oluyorum hepsi tepemizde bem geriliyorum sonra yavrucak darlaniyo basiyoruz aglamayi kirmak istemiyorum ama gorumcem tokati hak etti gece 4 de kadar uyumamos aglamis oglan sabah uyutmusum gelmis dokunup sevecekmis uyardim bir dokun doverim seni diye israr etti titamadim kendimi indirdim tokati dokunma demedim mi diye 30 yasinda cocuk degil gece fosur fosir uyudu sesi duydumda kalkmadim demesini de biliyor iki gun rahat ettik sonra lohusa sin normal bunlar diyo gene aynen dewam agliyorum aglama sutun kesilir diyolar evin altini ustine getirdiler mutfaga girmiyorum artik bisey deyomce alinganlikta sinir tanimiyorlar
ben imzana bakip diyordum canimCanim Valla Öyle dün hatta Uni de yine baktilar 38+2 hatta dogum tarihi 22.02 yazmislar. Yani bicak batmasi acilmami sancimi bilmiyom. Sancim Cok Yok da kasilma var Cok sertlesiyo karnim Hep en asagiya Toplaniyo sertlesiyo.
Lavman yaptilar rahatladim canim, operasyonda oldu aldilar topu patalojiye gondereceklermis ama bisey cikmaz dedi dr p.tesi kontrole gelip butun drlari gezicezçıkar inşallah sabret .senin meleğin minik operasyonu ne oldu.aldılar mı
3. ye ne diyor ki acab senin dr : )Vardir buyuk ihtimal. Dr bana ilki 40 i dodurduysa bu da doldurir dedi
Gebelik şekeri olan annelerin bebekleri 4kgnun üstünde olursa genelde omuzlar geniş oluyormuş ve çatıya takılıyormuş. 3500kg iken çatın müsait çok kg almazsa normal olur demişti ama geçen hafta 3900 olmuştu bile.
Anladım 3 gündür devam ediyo ve sıvı akıntı değil sümük gibi peçeteye geliyo 1 cm i geçik açılmamda varmış böyle olunca panik yaptım nişanımmı diyeDun ben de muayene oldum kahverengi akinti oldu. Muayenedendir. Sumuk gibiyse nisan da olabilir. Suyun foss diye gelmedikce kanama olmadikca bisey olmaz
ben imzana bakip diyordum canim
dr ne dediyse o dgurudr tabi :)
e senin gunun 3 gun daha azalmis o zaaman :)
kasilmalar sertlesmeler hep dogum hazirligi iste
açikliga abkdilarmi sende ?
sutun olmadiginda bebek kilo almaz, bezlerini çok islatmaz, ve kabiz olurCok saolun kizlar. Ilk bebegim hicbi se bilmiyorum. Zaten benim bebe memeyi tutturmak icin de cok ugrasiyorum moralim bozuliyo tutmayinca. Simdi de kv, teyzem meyzem basimda yok ben bi taraftan emzirirken diger taraftab fiskirirdi yok ben havlu koyardim akan sutler icin falan diyolar iyice moralim bozuluyoyani sutum oldugunu dusundugum zaman bile ben de fiskirma falan olmadi yeterli sutum oldugunu nasil anliycam ki ben..,
bekler o zaman biraz daha seninkiCuma bakmislardi aciklik yoktu. Dün bakmadi haftaya persembe Artik Bidahaki Randevu Ozaman bakar.
Lavman yaptilar rahatladim canim, operasyonda oldu aldilar topu patalojiye gondereceklermis ama bisey cikmaz dedi dr p.tesi kontrole gelip butun drlari gezicez
herkes doguruyor 4 kusur dedim. Kimse doguramiyor zor oluyor dedi. Boyum normal catim da normal. Ilkini normal.dogurdum 3100 du
Kasmamaya calıstım aslında ama ne yazıkki vajınusmus gecmişim var gercı ıkı sene oldu atlatalı ama izleri mi var uzerımde anlamıorum.normal dogum yapmayı cok ıstıorum.ve bebek iyiyken kanala gırmısken hatta kafası gelmısken catıda musaıtse bebegıme haksızlık yapmıs olmaz mıyım bı taraftanda kafam karıstı kendımı gectım normal dogumla bebegımı zorlamıs mı olurum yıne haksızlık olmaz mı bebegıme
ozaman al sen emzir diyeceksin. Kv bana dmisti bnim.sutum sizardi diye o gogus ucunun yapisindanmis. Sizmadigi halde cok sut olurmus dedimdi. Ztn memeler sizdirmamayi ogreniyor zamanla. Hic duyma onlari. Utaniyorum de yola odadan basbasa emisin. Yutkunma sesi geliyorsa emiyordur sutun vardir. Gunluk 2-3 kakali bez varsa bwzleri cisliyse sutun yetiyordur.Cok saolun kizlar. Ilk bebegim hicbi se bilmiyorum. Zaten benim bebe memeyi tutturmak icin de cok ugrasiyorum moralim bozuliyo tutmayinca. Simdi de kv, teyzem meyzem basimda yok ben bi taraftan emzirirken diger taraftab fiskirirdi yok ben havlu koyardim akan sutler icin falan diyolar iyice moralim bozuluyoyani sutum oldugunu dusundugum zaman bile ben de fiskirma falan olmadi yeterli sutum oldugunu nasil anliycam ki ben..,
bir kuzsnim var 4 unu de 41 in sonunda.dogurdu3. ye ne diyor ki acab senin dr : )
dolduruyor gerçekten ikiside 40 i ama 3. yu merak ediyorum ebn :))
Kızlar iyi geceler ANCA yazabildim akşam 21:30 da kavuştum bebeğime sabah 14:00 da yatışım yapılmıştı 21:00 a kadar 3 cm lik açılma 10 cm oldu ve odada bebeğimin başı gelmeye başladı hemen doğumhaneye aldılar ablam benle bir doğuma girdi fotoğraf çekti meleğimi 3 ıkınmada annesini yormadan merhaba dedi Dünya'ya hemen ten tene temasta bulunduk 51cm 3480 Doğdu ebeler hemşireler pamuk kız kolay kız kuvvetli kız diye seviyorlar 10 dk içinde Bebeğimi doğurup odama geçtim bile çok kolay bir doğumdu doktorum mükemmeldi doğumdan sonra geldi öptü bizi doğuma girerkende çok pozitiftik yürümeye başladım bile kuzum Allah'ıma şükür emiyor sütümüz yerinde doydu Karnı şimdi uyudu tıpkı bana benziyor azıcık babayaDünya'nın en güZel en Anlamlı doğum günü bugün dü benim için Rabbim hepinize bu duyguyu tez zamanda yaşatsın
nisansa bile baska belirti yoksa bir anlamj yok kiAnladım 3 gündür devam ediyo ve sıvı akıntı değil sümük gibi peçeteye geliyo 1 cm i geçik açılmamda varmış böyle olunca panik yaptım nişanımmı diye
evet lohusayi bunaltan etrafindakiler. Yakinken gelmeseler uzuluruz ama geldiklerinde de bunaltiyorlar. Bize ne senin tasan sutunden. Hle kv sutim olsa ben emzirsem der bir de oyyyysutun olmadiginda bebek kilo almaz, bezlerini çok islatmaz, ve kabiz olur
her aglamasi açlikdan demek deil
çok sicak sa , gazi varsa da aglayabilir
hatta çok yerse ahzimsizlik yaapr ondanda çok aglar ( sutun çok gelirse yesil kaka yapar mesela)
sen o absindakileri bi an once postalamaya bak
lohusa depresonuna ver bagir çagir gitsinler :)))
bnenim niye lohusalik yasamdigim belli oldu karisian gorusen im olmadigi için kesin bu artik
kocamdan baska si olmadi yanimda o bendende cahil hep kendi bildiigmi okudum, kafama gore takildim
dr u kafama gore sçtim ben baya $ansliymisim galibada ahberim yokmus :))
ben de guldum ama is ciddiye binince stres oldm bi yandankimse doğuramıyor muymuş ? ben buna gülerim , çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?