2015 Şubat Anneleri

Meraba arkadaşlar 38+1 günlük hamileyim 3 gün önce çatı muayenem yapıldı hergün lavaboya gidince peçeteye sümük gibi kahverengi bişeyler geliyo normalmî bide karnım taş gibi sürekli
Dun ben de muayene oldum kahverengi akinti oldu. Muayenedendir. Sumuk gibiyse nisan da olabilir. Suyun foss diye gelmedikce kanama olmadikca bisey olmaz

Cok saolun kizlar. Ilk bebegim hicbi se bilmiyorum. Zaten benim bebe memeyi tutturmak icin de cok ugrasiyorum moralim bozuliyo tutmayinca. Simdi de kv, teyzem meyzem basimda yok ben bi taraftan emzirirken diger taraftab fiskirirdi yok ben havlu koyardim akan sutler icin falan diyolar iyice moralim bozuluyo yani sutum oldugunu dusundugum zaman bile ben de fiskirma falan olmadi yeterli sutum oldugunu nasil anliycam ki ben..,

Saol canım değdi çok şükür beklediğime kızım en güzel hediye oldu bize sen tecrübelisin ben kimyonlu bişey yesem bebeğe zararı olurmu gaz falan
kimyon gaza iyi gelir derler ben pek test etmedim canim
aslinda ben yedigimede çok dikkat etmezdim :) gaz konusunda tecrubesizim de denebilir : =)

Allah kolaylik versib gercekten insan deli oluyo ya. Hayirlisi ile giderler insallah..

Canim Valla Öyle dün hatta Uni de yine baktilar 38+2 hatta dogum tarihi 22.02 yazmislar. Yani bicak batmasi acilmami sancimi bilmiyom. Sancim Cok Yok da kasilma var Cok sertlesiyo karnim Hep en asagiya Toplaniyo sertlesiyo.
ben imzana bakip diyordum canim
dr ne dediyse o dgurudr tabi :)
e senin gunun 3 gun daha azalmis o zaaman :)
kasilmalar sertlesmeler hep dogum hazirligi iste
açikliga abkdilarmi sende ?

hım anladım hiç duymamıştım
hakkımızda hayırlısı bakalım ya
başka bi doktorada gittin mi hiç ?
farklı görüş olabilir belki

Dun ben de muayene oldum kahverengi akinti oldu. Muayenedendir. Sumuk gibiyse nisan da olabilir. Suyun foss diye gelmedikce kanama olmadikca bisey olmaz
Anladım 3 gündür devam ediyo ve sıvı akıntı değil sümük gibi peçeteye geliyo 1 cm i geçik açılmamda varmış böyle olunca panik yaptım nişanımmı diye

ben imzana bakip diyordum canim
dr ne dediyse o dgurudr tabi :)
e senin gunun 3 gun daha azalmis o zaaman :)
kasilmalar sertlesmeler hep dogum hazirligi iste
açikliga abkdilarmi sende ?

Cuma bakmislardi aciklik yoktu. Dün bakmadi haftaya persembe Artik Bidahaki Randevu Ozaman bakar.

sutun olmadiginda bebek kilo almaz, bezlerini çok islatmaz, ve kabiz olur
her aglamasi açlikdan demek deil
çok sicak sa , gazi varsa da aglayabilir
hatta çok yerse ahzimsizlik yaapr ondanda çok aglar ( sutun çok gelirse yesil kaka yapar mesela)
sen o absindakileri bi an once postalamaya bak
lohusa depresonuna ver bagir çagir gitsinler :)))

bnenim niye lohusalik yasamdigim belli oldu karisian gorusen im olmadigi için kesin bu artik
kocamdan baska si olmadi yanimda o bendende cahil hep kendi bildiigmi okudum, kafama gore takildim
dr u kafama gore sçtim ben baya $ansliymisim galibada ahberim yokmus :))

Bugun dr randevum vardı nstde az bı sancı cıktı cok fazla deıl bebegımin kafa capı 9.7 kılosu 3650.dr catı muayenesı yaptı tabı ben aptl gıbı sacma sapan sorular sordum dra yok butyn elınizi mi sokcaksınız bebege bişi olmaz dımı sankı kadın işini bilmio .bide backlarımı kapatmadım ama backlarımı kastım bıraz.sonra dr catımın normal oldugunu normal doguma musaıt oldugumu fakat bu sekılde kendımı sıkarsam normal dogum yapamıycaımı soyledı hatta dedıkı bebegın boynuna bıle zarar verebılırsın boyle yaparsan dedi ve dogumhanedekıler senı muayene edemezlerse bebek için seni sezeryana alırlar.sız ıkı gun dusunun dedı sezeryan mı normal mi istıosun die ona gore bakarız dedi hatta catı muayenesını yaparken bebegın kafası gelmıs elımle dokunuorum su an dedi.off cok cnm skıldı yol boyu agladım eve geldim agladım basım agrıdı ve kendımi hıc sevmıorum boyle yaptıgım için

Kasmamaya calıstım aslında ama ne yazıkki vajınusmus gecmişim var gercı ıkı sene oldu atlatalı ama izleri mi var uzerımde anlamıorum.normal dogum yapmayı cok ıstıorum.ve bebek iyiyken kanala gırmısken hatta kafası gelmısken catıda musaıtse bebegıme haksızlık yapmıs olmaz mıyım bı taraftanda kafam karıstı kendımı gectım normal dogumla bebegımı zorlamıs mı olurum yıne haksızlık olmaz mı bebegıme

aynı vajinismus geçmişi bende de var , yenip hemen hamile kaldım hatta , daha çatı muayenesi falan olmadım günüm var diye bende endişeleniyorum ya kasarsam diye, ama bence üzme kendini doktor kafasına dokunacak kadar elini sokabilmiş sonuçta demekki kasmamışsın , vajideyken parmağın ucu girmiyor biliyosun
neyse bi de şunu söyleyeyim doğum esnasında sancı olacak, dr a (kendi dr um değildi) epiduralle normal doğum nasıl önerir misiniz dediğimde önermiyorum , zaten doğumdaki olay sancı sancıdan kurtulmak için kadın ıkınıyor sancıyı hissetmeyince zor olur yapan kişilerin eğitimli olması lazım herkes yaptıramaz demişti. demekki sancı olunca kaslarda yardımcı oluyor üstelik bebekte çıkmak istiyor bu kadar ağlama nasibimizde ne varsa o olur

ozaman al sen emzir diyeceksin. Kv bana dmisti bnim.sutum sizardi diye o gogus ucunun yapisindanmis. Sizmadigi halde cok sut olurmus dedimdi. Ztn memeler sizdirmamayi ogreniyor zamanla. Hic duyma onlari. Utaniyorum de yola odadan basbasa emisin. Yutkunma sesi geliyorsa emiyordur sutun vardir. Gunluk 2-3 kakali bez varsa bwzleri cisliyse sutun yetiyordur.

3. ye ne diyor ki acab senin dr : )
dolduruyor gerçekten ikiside 40 i ama 3. yu merak ediyorum ebn :))
bir kuzsnim var 4 unu de 41 in sonunda.dogurdu

vayy be , gözün aydın , ne güzel bir günde geldi Azra bebek, annesinin en güzel hediyesi , Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım, doğumunda güzel kolay olmuş darısı başımıza , böyle doğumlar örnek doğumlar çimizi rahatlatan doğumlar : ))

Anladım 3 gündür devam ediyo ve sıvı akıntı değil sümük gibi peçeteye geliyo 1 cm i geçik açılmamda varmış böyle olunca panik yaptım nişanımmı diye
nisansa bile baska belirti yoksa bir anlamj yok ki

evet lohusayi bunaltan etrafindakiler. Yakinken gelmeseler uzuluruz ama geldiklerinde de bunaltiyorlar. Bize ne senin tasan sutunden. Hle kv sutim olsa ben emzirsem der bir de oyyyy

kimse doğuramıyor muymuş ? ben buna gülerim , çok ilginç
ben de guldum ama is ciddiye binince stres oldm bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…