2015 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bebeği sarılık olan varmı acil önerisi olan var mi

Hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun canım Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat huzur mutluluk ve bol bol süt nasip Etsin :) Artık sabredemiyorum hemen gelsin istiyorum bebeğim daha sürem dolmadı ama hissediyorum

ben bugun iyyim pek biseyim yok
gecede deliksiz uyudum sayilir 8 saat i aradaa oturmadan uyyyup bitince insan dinleniyor ..
Benim sıpa yine uyutmadı sağolsun kulak iltihabı varmış bir haftadır antibiyotik ve Ağrı kesici veriyorum yine de bana mısın demiyor

Bende bugün 38+ 2 yim nezaman dogurrum acaba yürürken filan alttan bicak batiriyo sanki. O Ne oluyo tecrübeli anne
Benim 2. Ama ilkinde hic böYle seyler olmamisti

arada bana da oluyor o yaw , hatta dün baya fazla oldu aha dedim doğuracam ama geçti sonra

yapma ya
demekki hazırlıkları bu kadar iştahlı yapması bundanmış ,
ilk torun muydu ? belki heveslidir dicem iyi niyetli olarak
takmamaya çalış

yarın kontrol var , sıkıcı nst var , acaba alttan bakalım der mi daktır keşke demese
derse yaptırmasam doğumu tetikliyor diyorlar
daha kız küçük az kilo alsa fena olmayacak kiloyu takmıyorum ama 3 ü geçse bari
küçükler kendini itmekte sıkıntı yaşıyor diyolar doğum esnasında

Bugün de sinemaya geldik büyük kuzunun bahanesiyle animasyon izleyelim dedik belki icerdeki cücük fasulyenin canı cizgi sinema izlemek istiyordur dogmak için

Saol cnm yazdıkların moral oldu Allah razı olsun buna gercekten ıhtıyacım vardı.dr una sen teklıf et ıstersen catı muayenesını en azından doguma kadar bı kac defa muayene olur alısırsın ben druma daha erken teklıf etmısım catı muayenesı ıcın ama catı muayenesıne gerek olmadıgını solemıstı sımdı de gerek oldu kafa capı buyuk olunca.ayrıca kafın unutmus bnm onceden vajı gecmısım oldugunu.insallah sende muayenlerini kolay atlatırsın umarım hıc kasmadan bnm kendıme moralım cok bozuldu

Canım hayırlı olsun gözünaydın
Melikede doğum yapmış alıntı yapamadım canım seninde gözünaydın

Canım senin doğum hikayeni çok merak ediyorum benm ilk doğumdu sezo yapıldım dr.lar son anda öle böle bizi bebekle ilgili tedirgin edip sezo yapıyorlar ya nie ülkemizde böyle oluyor anlamış değilim hala normal doğursam acaba cidden risklimiydi bebeğim için die düşünüp duruyorum normal doğuramamak resmen içime dert oldu. İkinci bebiş laflarını eşim şimdiden işittiriyor şaka yollu bnde düşünüyorum da 2. doğum da sezo olunca nasıl olur aynı yerden mi kesecekler benim şimdiki dişim baya aşağıda tam vajinamın üstünde öle göbeğe doğru yakın değil yani çatı kemiklerinin üstünde gibi. 2.sezo olunca nereden kesecekler acaba 2. ye normal doğurma imkanım yok mu benim çatı kemiğim içe doğru basıkmış içeriyi daralttığı için bebek takılırmış vakumla çekerim riskli bebek için dediler die sezo olduk bu durumda 2. bebek içinde aynı risk olur gerçekten doğru- dürüst olarak haklı sezo yapıldımsa.
ilk doğum sezo olunca 2. bebeğin hamişliğinde karnın büyürken sıkıntı yaşadın mı canım sezo olmuş olmk hamişlikte risk yaratıyor mu süreç nasıl geçti ilk sezo doğumunla hamiş kalman arasında ne kadar zmn geçmişti. Ben en az 4 yıl fln kaza kurşunu fln bişi olmazsa istemiyorum hamilelik.

Ayrıca S serefraz85 senin sezo sonrası normal doğum tecrübeni ve dr. hast. ile ilgili tecrübelerini merakla bekliyorum.

Allahım yeni doğum yapan görmedğim alıntı yapamadığım tüm arkadaşlara hayırlısıyla sağlıkla bebişleri büyütmek nasip etsin inşAllah.

Gazını nasıl çıkarıyoruz? Hastanede pat pat vuruyolardı Sırtını sıvazlıyorum ama çok uzun süre sonra anca çıkarabiliyor. Rezene falan içsem faydası olur mu?

bnm sancılarım oluo duzensız sekılde bugun ama nstde cok az cıktı eve geldım hala ara ara devam edıo karnımın alt kısmında.bıde hastanede muayne olmadan once wc ye gıtmıstım kahve az bı akıntı gelmıstı dr a soyledım dogumun yakın oldugunu gosterır bır haftaya kadarbdemıstı eve geldıkten bı saat bı bucuk saat sonra kanlı bı akıntı geldı bıraz kıvamı sumuksu bı yapıya sahıp bu nısan mı yoksa catı muayenesınden mı kaynaklı

Canım doğum maceranı okudum :) bir ara ben de yazayım. Nasıl gidiyor Muhammed alperenle?

hay maa$alalhhh :))

Gazını nasıl çıkarıyoruz? Hastanede pat pat vuruyolardı Sırtını sıvazlıyorum ama çok uzun süre sonra anca çıkarabiliyor. Rezene falan içsem faydası olur mu?
sende vur pat pat : )
hareket ettir ayakalrini kollari ve sirtinada elinin ayasiyla pat pat vur çikacakdir

çatı muayenesi doğumu tetikliyor diyorlar korkuyorum ondan daha günüm var benim kızce ufak , az büyüsün diyorum , küçükler kendini itmekte falan sıkıntı yaşıyor diyorlar , acaba çatı muayenesinden sonra doğumum başlar mı ?, yarın kontrol var belki doktor bakalım der, geçen hafta başka doktora gitmiştim sancı çıkmıştı 1 tane bakalım demişti kabul etmediydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…