Hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun canım Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat huzur mutluluk ve bol bol süt nasip Etsin :) Artık sabredemiyorum hemen gelsin istiyorum bebeğim daha sürem dolmadı ama hissediyorumanladim canim
benim ilk kiz 3.800 du
ikincide diyabet yuzunden 4 kg idi
belki kizimdada duyabet vardi anlamiyoalr ki bi haltdann
bunda da bu yuzden kuçuk olmaz diyor dr , dogru olabilir ama 40 haftayi beklemezse zor, bence 3.500 kg olsa opup basima koyucam
minnacik bisey olur diye elimde korkuyorum sanki ilk defa bebek alicam kucagima : (
maasalalh sen boylu posluymusun minyon olacagini sanmiyorum senin kizin, en azindan buyyunce olamz :)
Benim sıpa yine uyutmadı sağolsun kulak iltihabı varmış bir haftadır antibiyotik ve Ağrı kesici veriyorum yine de bana mısın demiyorben bugun iyyim pek biseyim yok
gecede deliksiz uyudum sayilir 8 saat i aradaa oturmadan uyyyup bitince insan dinleniyor ..
Said Buğra :)sabah sabah isim krizine girdim said isminin yanına iki isim buldum fikir verseniz hangisi uygun olur ikiside uyumsuz mu yoksa
Said Azem
Said Buğra
Bende bugün 38+ 2 yim nezaman dogurrum acaba yürürken filan alttan bicak batiriyo sanki. O Ne oluyo tecrübeli anne
Benim 2. Ama ilkinde hic böYle seyler olmamisti
delirmek üzereyim kayınvalideme bi haller oldu çok inatlaşıyor herşeye karışıyor hep benim dediğim olsun istiyor bebeği alıyor gazını çıkarmak için ama çıkaramıyor yavrum sancıdan kıvranıyor altını bile alamıyor ama başkasınada vermiyor anneme çaktırmadan işaret ediyorum al diye ama kv vermiyor akşam sofra hazırlamışlar bende emziriyordum tutturdu ikrayı bana ver sen yemek ye diye. anne emiyor bitsin ben yerim siz yiyin diyorum yok illa ver diyor ısrarla. eşimde rahat bırak şu kadını ya emziriyor sonra yer be çok ısrar ediyorsun dedi sonra tamam ben bişey demedim diyor. herşeye küser oldu benim bebeğimi benden kıskanıyor emen çocuğu memeden ayırmaya kalkıyor kafayı yiyeceğim ve daha 40 gün gelecekmiş gerek yok yarı kırkımız çıksın yeter diyorum ona bile istemiyorum ama 40 gün diyor yakında çocuğu benden kaçıracak
nisansa bile baska belirti yoksa bir anlamj yok ki
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Allah hepinizin yardımcısı olsun hayırlı günler..
Arkadaşlar bebeği sarılık olan varmı acil önerisi olan var mi
Saol cnm yazdıkların moral oldu Allah razı olsun buna gercekten ıhtıyacım vardı.dr una sen teklıf et ıstersen catı muayenesını en azından doguma kadar bı kac defa muayene olur alısırsın ben druma daha erken teklıf etmısım catı muayenesı ıcın ama catı muayenesıne gerek olmadıgını solemıstı sımdı de gerek oldu kafa capı buyuk olunca.ayrıca kafın unutmus bnm onceden vajı gecmısım oldugunu.insallah sende muayenlerini kolay atlatırsın umarım hıc kasmadan bnm kendıme moralım cok bozulduaynı vajinismus geçmişi bende de var , yenip hemen hamile kaldım hatta , daha çatı muayenesi falan olmadım günüm var diye bende endişeleniyorum ya kasarsam diye, ama bence üzme kendini doktor kafasına dokunacak kadar elini sokabilmiş sonuçta demekki kasmamışsın , vajideyken parmağın ucu girmiyor biliyosun
neyse bi de şunu söyleyeyim doğum esnasında sancı olacak, dr a (kendi dr um değildi) epiduralle normal doğum nasıl önerir misiniz dediğimde önermiyorum , zaten doğumdaki olay sancı sancıdan kurtulmak için kadın ıkınıyor sancıyı hissetmeyince zor olur yapan kişilerin eğitimli olması lazım herkes yaptıramaz demişti. demekki sancı olunca kaslarda yardımcı oluyor üstelik bebekte çıkmak istiyor bu kadar ağlama nasibimizde ne varsa o olur
Canım hayırlı olsun gözünaydınsağol canim
Kızlar merhaba.
Bana doktor yine gün vermedi. Haftaya perşembe kontrol dedi. 2 hafta sonra dogum olur dedi. Gün şimdiden veremem dedi.
39 haftalıkken alacakmış. 2.ci sezeryan benim. Tabi ne kadar durursa o kadar iyidir dimi ?
sutun olmadiginda bebek kilo almaz, bezlerini çok islatmaz, ve kabiz olur
her aglamasi açlikdan demek deil
çok sicak sa , gazi varsa da aglayabilir
hatta çok yerse ahzimsizlik yaapr ondanda çok aglar ( sutun çok gelirse yesil kaka yapar mesela)
sen o absindakileri bi an once postalamaya bak
lohusa depresonuna ver bagir çagir gitsinler :)))
bnenim niye lohusalik yasamdigim belli oldu karisian gorusen im olmadigi için kesin bu artik
kocamdan baska si olmadi yanimda o bendende cahil hep kendi bildiigmi okudum, kafama gore takildim
dr u kafama gore sçtim ben baya $ansliymisim galibada ahberim yokmus :))
Canım hayırlı olsun gözünaydın
Melikede doğum yapmış alıntı yapamadım canım seninde gözünaydın
Canım senin doğum hikayeni çok merak ediyorum benm ilk doğumdu sezo yapıldım dr.lar son anda öle böle bizi bebekle ilgili tedirgin edip sezo yapıyorlar ya nie ülkemizde böyle oluyor anlamış değilim hala normal doğursam acaba cidden risklimiydi bebeğim için die düşünüp duruyorum normal doğuramamak resmen içime dert oldu.İkinci bebiş laflarını eşim şimdiden işittiriyor şaka yollu bnde düşünüyorum da 2. doğum da sezo olunca nasıl olur aynı yerden mi kesecekler benim şimdiki dişim baya aşağıda tam vajinamın üstünde öle göbeğe doğru yakın değil yani çatı kemiklerinin üstünde gibi. 2.sezo olunca nereden kesecekler acaba 2. ye normal doğurma imkanım yok mu benim çatı kemiğim içe doğru basıkmış içeriyi daralttığı için bebek takılırmış vakumla çekerim riskli bebek için dediler die sezo olduk bu durumda 2. bebek içinde aynı risk olur gerçekten doğru- dürüst olarak haklı sezo yapıldımsa.
ilk doğum sezo olunca 2. bebeğin hamişliğinde karnın büyürken sıkıntı yaşadın mı canım sezo olmuş olmk hamişlikte risk yaratıyor mu süreç nasıl geçti ilk sezo doğumunla hamiş kalman arasında ne kadar zmn geçmişti. Ben en az 4 yıl fln kaza kurşunu fln bişi olmazsa istemiyorum hamilelik.
Ayrıca S serefraz85 senin sezo sonrası normal doğum tecrübeni ve dr. hast. ile ilgili tecrübelerini merakla bekliyorum.
Allahım yeni doğum yapan görmedğim alıntı yapamadığım tüm arkadaşlara hayırlısıyla sağlıkla bebişleri büyütmek nasip etsin inşAllah.
hay maa$alalhhh :))ozaman al sen emzir diyeceksin. Kv bana dmisti bnim.sutum sizardi diye o gogus ucunun yapisindanmis. Sizmadigi halde cok sut olurmus dedimdi. Ztn memeler sizdirmamayi ogreniyor zamanla. Hic duyma onlari. Utaniyorum de yola odadan basbasa emisin. Yutkunma sesi geliyorsa emiyordur sutun vardir. Gunluk 2-3 kakali bez varsa bwzleri cisliyse sutun yetiyordur.
bir kuzsnim var 4 unu de 41 in sonunda.dogurdu
sende vur pat pat : )Gazını nasıl çıkarıyoruz? Hastanede pat pat vuruyolardı Sırtını sıvazlıyorum ama çok uzun süre sonra anca çıkarabiliyor. Rezene falan içsem faydası olur mu?
Saol cnm yazdıkların moral oldu Allah razı olsun buna gercekten ıhtıyacım vardı.dr una sen teklıf et ıstersen catı muayenesını en azından doguma kadar bı kac defa muayene olur alısırsın ben druma daha erken teklıf etmısım catı muayenesı ıcın ama catı muayenesıne gerek olmadıgını solemıstı sımdı de gerek oldu kafa capı buyuk olunca.ayrıca kafın unutmus bnm onceden vajı gecmısım oldugunu.insallah sende muayenlerini kolay atlatırsın umarım hıc kasmadan bnm kendıme moralım cok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?