2015 Şubat Anneleri

Sizin bu agrilar kac gunde gecti yanma varmiydi

bence son gelen nişan olabilir , tecrübeliler daha iyi bilir tabi

cok mu azmis suyu. Off hepimizin soni sezeryan mi olcak acaba

iki yana da esit yatir. Basindayken sirt ustu yatir. Kafasi yatisa gore sekil alir hep ayni yone yatirma o yuzden

Iyi ki varsınız yaa. Bunu bana kimse söylemedi annem bile demedi hoş annemi bile bebişe yaklaştırmıyorum. Resmen cam fanusa koydum. Bir haftadır sağa dönük yatırıyodum şimdi bir hafta da sola dönük yatırayım o zaman sonra bir sağa bir sola. Hep başındayım ama sırt üstü yatırınca kusuyor gibi geldi. Gazını çıkaramıyorum sanırım.

Sorma, benm de çevremde gençliğinde mandrada çalışan ne çok tanidigim varmış diyorum . Maşallah hepsi birer süt makinası olduğu iddiasinda. Bebegin Kakashi bak hardal rengi ise günde 2,3 kere kaka yapıyorsa doyuyormus. Ki doymamış ağlar zaten sinirlenir memeden süt gelmiyorsa

ilktir muhtemelen ve ilkinde insanın kendini kasması normal.ben de ilkinde utandığımdan kasmıştım bi de azar yemiştim.tekrar yaptığında derin nefes al yavaşça ver ve başka şeyler düüşün.dr un naptıgıyla napcagıyla ilgilenme tavana bak.vajinusmusu atlattıysan bunu da atlatırsın

Ben 37+1 haftalikken 2700 gr ile normal dogum yaptim. Dogumhanede 5dk da geldi bebis. Dusuk kiloluydu ama o acidan problem olmadi.

Merhaba cnm. Bn erken hamile kaldim.kizim 14 aylik suan.hamileligimde bi sikinti yasamadim.gobegim oldukca buyuk.bebiste 15 gun once filan 3 kiloydu. 2.ci kesik ayni yerden olacak demisti ilk doktorum.bn doktorumu degistirdim.sanirim budA ayni yerden yapcak.kolay ayaklanmistim. Sezeryanim cuma gunu olcak buyuk ihtimal. Persembe kontrol var.hatta agrin sancin varsa hmn dogum olsun dedi.bn kabul etmedim.cuma gunu istiyorum kismetse.

Lavman yaptilar rahatladim canim, operasyonda oldu aldilar topu patalojiye gondereceklermis ama bisey cikmaz dedi dr p.tesi kontrole gelip butun drlari gezicez
Canım gözünaydın bu arada bişey sorucam. Hamileliğinde canın erik falan çektide yemedinmi? Yada öyle top gibi bişey. Bizim bi tanıdıkta olmuştu o. Kadının canı erik istemiş, ama üstünde pek durmamış. Dığduğunda aynı şey onun bebişindede varmış erik görünümünde. Çok ilginç gelmişti. Ufak şeyler bunlar, sağlıkları iyi çok şükür:)

Yan komsum dogum yapti bugun.ziyarete gittik. 3410 gram 38+0 haftalik dogdu sezeryanla.bebegi tersti.masallah cok tatliydi.minicik geldi gozume ya...bakalim bnm kiz ne kadar olmus cok merak ediyorum

Ben 37+1 haftalikken 2700 gr ile normal dogum yaptim. Dogumhanede 5dk da geldi bebis. Dusuk kiloluydu ama o acidan problem olmadi.

ne güzel, bunları duymak beni o kadar rahatlatıyor ki
büyüdü mü bebeşin nasıl gidiyor, emzirme bakım işleri falan
doğurdunuz kurtuldunuz kız

Gazını nasıl çıkarıyoruz? Hastanede pat pat vuruyolardı Sırtını sıvazlıyorum ama çok uzun süre sonra anca çıkarabiliyor. Rezene falan içsem faydası olur mu?
Benim kızım o kadar gazlıydı ki 5 aylık olunca rahatladık. En çok vücuduna masaj yapmak ve egzersiz yaptırmak iyi geliyordu. Sadece bebeği sıcak tutmak değil, sen de kendine dikkat et ayaklarını üştüme sakın, çünkü ben gazlıysam gazlı ben kabızsam kabızdı çocuk. Diğer pat pat vurmalar da işe yarıyor tabi. Yani allah ne verdiyse uygula bir de her gün uyanıkken bebeği karın üstü yatırıp, kafasını omuzlarını kaldırması için egzersiz yaptırırsan da kasları çabuk gelişir bir de gaza da faydası olur inş

40 haftayı doldurduğumuzda doktor maximum kaç hafta yada gün bekliyor doğum için? normal olsun diye tutturdum ama pişman olacam resmen?

Benim sıpa yine uyutmadı sağolsun kulak iltihabı varmış bir haftadır antibiyotik ve Ağrı kesici veriyorum yine de bana mısın demiyor
geçmis olsun canim
otit için ben ilaçli bi burun damlasi kullnaiyorum, ant deil
internetden takip ettigim doktorum oneriyor o damalyi, ben her izine gittigimde getriyorum 3-4 kutu
benimkiler bi kere aglarlar kulagim diye o ilaca baslar 3 gun devam ederim , bi daaha kulagim demezler ...

40 haftayı doldurduğumuzda doktor maximum kaç hafta yada gün bekliyor doğum için? normal olsun diye tutturdum ama pişman olacam resmen?

Bebegin uygun pozisyonda ise yeterli suyu var ise gun asiri takip ve nst ile 42.hftaya kadar bekleyebilirsin. Uluslararası Sağlık platformlarinda miad asimi icin artik 40.hafta değil 42.hfta baz aliniyor. Dktoruna ve kendinize güvenin tamsa bekleyeblirsn yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…