Sizin bu agrilar kac gunde gecti yanma varmiydievet ne kadar anlayışlıydı ama bi haller oldu anlamadım bende hadi hastanede kaldı anemle birlikte 2 akşam onuda inatla kaldı evdede sabahın köründe geliyor gece yarısına kadar başımda
hafif ağrım var ama kendi işimi yapabiliyorum zaten annem var gece yanımda nr diye diretiyor anlamıyorum annemi kıskanıyor heralde diyorum artık. ama yok yaa yapamıyor yardımcı olamıyor bak şimdi emzirdim yatırdım uyumuyor ama huysuzluğu yok bakınıyor geldi kucağına aldı durup dururken hadi ikra ağlamaya başladı gazı var diyor şimdi çıkardık sen kucağına alınca ağladı diyorum sütün yetmiyor diyor yahu anne kendin görüyorsun göğüslerimden damlıyor kendiliğinden diyorum sancı yapıyor bişey diyor kafayı yicem çocuk hep kucağında yarın doktor kontrolümüz var saat kaçtaydı sabah kaçta geleyim diyor oda gelecekmiş gerek yok biz gider geliriz dedim artık. akşam eşimle konuşacağım bunu ama oda direk bidaha gelme der daha çok küser bu sefer
bnm sancılarım oluo duzensız sekılde bugun ama nstde cok az cıktı eve geldım hala ara ara devam edıo karnımın alt kısmında.bıde hastanede muayne olmadan once wc ye gıtmıstım kahve az bı akıntı gelmıstı dr a soyledım dogumun yakın oldugunu gosterır bır haftaya kadarbdemıstı eve geldıkten bı saat bı bucuk saat sonra kanlı bı akıntı geldı bıraz kıvamı sumuksu bı yapıya sahıp bu nısan mı yoksa catı muayenesınden mı kaynaklı
cok mu azmis suyu. Off hepimizin soni sezeryan mi olcak acaba
iki yana da esit yatir. Basindayken sirt ustu yatir. Kafasi yatisa gore sekil alir hep ayni yone yatirma o yuzden
sende vur pat pat : )
hareket ettir ayakalrini kollari ve sirtinada elinin ayasiyla pat pat vur çikacakdir
Sorma, benm de çevremde gençliğinde mandrada çalışan ne çok tanidigim varmış diyorum . Maşallah hepsi birer süt makinası olduğu iddiasinda. Bebegin Kakashi bak hardal rengi ise günde 2,3 kere kaka yapıyorsa doyuyormus. Ki doymamış ağlar zaten sinirlenir memeden süt gelmiyorsaCok saolun kizlar. Ilk bebegim hicbi se bilmiyorum. Zaten benim bebe memeyi tutturmak icin de cok ugrasiyorum moralim bozuliyo tutmayinca. Simdi de kv, teyzem meyzem basimda yok ben bi taraftan emzirirken diger taraftab fiskirirdi yok ben havlu koyardim akan sutler icin falan diyolar iyice moralim bozuluyoyani sutum oldugunu dusundugum zaman bile ben de fiskirma falan olmadi yeterli sutum oldugunu nasil anliycam ki ben..,
Kasmamaya calıstım aslında ama ne yazıkki vajınusmus gecmişim var gercı ıkı sene oldu atlatalı ama izleri mi var uzerımde anlamıorum.normal dogum yapmayı cok ıstıorum.ve bebek iyiyken kanala gırmısken hatta kafası gelmısken catıda musaıtse bebegıme haksızlık yapmıs olmaz mıyım bı taraftanda kafam karıstı kendımı gectım normal dogumla bebegımı zorlamıs mı olurum yıne haksızlık olmaz mı bebegıme
Bugun dr randevum vardı nstde az bı sancı cıktı cok fazla deıl bebegımin kafa capı 9.7 kılosu 3650.dr catı muayenesı yaptı tabı ben aptl gıbı sacma sapan sorular sordum dra yok butyn elınizi mi sokcaksınız bebege bişi olmaz dımı sankı kadın işini bilmio .bide backlarımı kapatmadım ama backlarımı kastım bıraz.sonra dr catımın normal oldugunu normal doguma musaıt oldugumu fakat bu sekılde kendımı sıkarsam normal dogum yapamıycaımı soyledı hatta dedıkı bebegın boynuna bıle zarar verebılırsın boyle yaparsan dedi ve dogumhanedekıler senı muayene edemezlerse bebek için seni sezeryana alırlar.sız ıkı gun dusunun dedı sezeryan mı normal mi istıosun die ona gore bakarız dedi hatta catı muayenesını yaparken bebegın kafası gelmıs elımle dokunuorum su an dedi.off cok cnm skıldı yol boyu agladım eve geldim agladım basım agrıdı ve kendımi hıc sevmıorum boyle yaptıgım için
Canı sıkılanlara gelsin.Okudum rahatladım biraz tavsiye edilir. http://www.dogaldogum.com/yazlar/165-doum-kendi-balamaldr.html
Ben 37+1 haftalikken 2700 gr ile normal dogum yaptim. Dogumhanede 5dk da geldi bebis. Dusuk kiloluydu ama o acidan problem olmadi.yarın kontrol var , sıkıcı nst var , acaba alttan bakalım der mi daktır keşke demese
derse yaptırmasam doğumu tetikliyor diyorlar
daha kız küçük az kilo alsa fena olmayacak kiloyu takmıyorum ama 3 ü geçse bari
küçükler kendini itmekte sıkıntı yaşıyor diyolar doğum esnasında
Bol bol emzir canım. 15-30 dk bir emzir. Kızım sarılığı bu şekilde atmıştı.Arkadaşlar bebeği sarılık olan varmı acil önerisi olan var mi
Merhaba cnm. Bn erken hamile kaldim.kizim 14 aylik suan.hamileligimde bi sikinti yasamadim.gobegim oldukca buyuk.bebiste 15 gun once filan 3 kiloydu. 2.ci kesik ayni yerden olacak demisti ilk doktorum.bn doktorumu degistirdim.sanirim budA ayni yerden yapcak.kolay ayaklanmistim. Sezeryanim cuma gunu olcak buyuk ihtimal. Persembe kontrol var.hatta agrin sancin varsa hmn dogum olsun dedi.bn kabul etmedim.cuma gunu istiyorum kismetse.Canım hayırlı olsun gözünaydın
Melikede doğum yapmış alıntı yapamadım canım seninde gözünaydın
Canım senin doğum hikayeni çok merak ediyorum benm ilk doğumdu sezo yapıldım dr.lar son anda öle böle bizi bebekle ilgili tedirgin edip sezo yapıyorlar ya nie ülkemizde böyle oluyor anlamış değilim hala normal doğursam acaba cidden risklimiydi bebeğim için die düşünüp duruyorum normal doğuramamak resmen içime dert oldu.İkinci bebiş laflarını eşim şimdiden işittiriyor şaka yollu bnde düşünüyorum da 2. doğum da sezo olunca nasıl olur aynı yerden mi kesecekler benim şimdiki dişim baya aşağıda tam vajinamın üstünde öle göbeğe doğru yakın değil yani çatı kemiklerinin üstünde gibi. 2.sezo olunca nereden kesecekler acaba 2. ye normal doğurma imkanım yok mu benim çatı kemiğim içe doğru basıkmış içeriyi daralttığı için bebek takılırmış vakumla çekerim riskli bebek için dediler die sezo olduk bu durumda 2. bebek içinde aynı risk olur gerçekten doğru- dürüst olarak haklı sezo yapıldımsa.
ilk doğum sezo olunca 2. bebeğin hamişliğinde karnın büyürken sıkıntı yaşadın mı canım sezo olmuş olmk hamişlikte risk yaratıyor mu süreç nasıl geçti ilk sezo doğumunla hamiş kalman arasında ne kadar zmn geçmişti. Ben en az 4 yıl fln kaza kurşunu fln bişi olmazsa istemiyorum hamilelik.
Ayrıca S serefraz85 senin sezo sonrası normal doğum tecrübeni ve dr. hast. ile ilgili tecrübelerini merakla bekliyorum.
Allahım yeni doğum yapan görmedğim alıntı yapamadığım tüm arkadaşlara hayırlısıyla sağlıkla bebişleri büyütmek nasip etsin inşAllah.
Canım gözünaydın bu arada bişey sorucam. Hamileliğinde canın erik falan çektide yemedinmi? Yada öyle top gibi bişey. Bizim bi tanıdıkta olmuştu o. Kadının canı erik istemiş, ama üstünde pek durmamış. Dığduğunda aynı şey onun bebişindede varmış erik görünümünde. Çok ilginç gelmişti. Ufak şeyler bunlar, sağlıkları iyi çok şükür:)Lavman yaptilar rahatladim canim, operasyonda oldu aldilar topu patalojiye gondereceklermis ama bisey cikmaz dedi dr p.tesi kontrole gelip butun drlari gezicez
Ben 37+1 haftalikken 2700 gr ile normal dogum yaptim. Dogumhanede 5dk da geldi bebis. Dusuk kiloluydu ama o acidan problem olmadi.
bi video olcakdi bulabilirsem gosterym sanaHadi yaw korkuyorum vurmaya.
Benim kızım o kadar gazlıydı ki 5 aylık olunca rahatladık. En çok vücuduna masaj yapmak ve egzersiz yaptırmak iyi geliyordu. Sadece bebeği sıcak tutmak değil, sen de kendine dikkat et ayaklarını üştüme sakın, çünkü ben gazlıysam gazlı ben kabızsam kabızdı çocuk. Diğer pat pat vurmalar da işe yarıyor tabi. Yani allah ne verdiyse uygulaGazını nasıl çıkarıyoruz? Hastanede pat pat vuruyolardı Sırtını sıvazlıyorum ama çok uzun süre sonra anca çıkarabiliyor. Rezene falan içsem faydası olur mu?
geçmis olsun canimBenim sıpa yine uyutmadı sağolsun kulak iltihabı varmış bir haftadır antibiyotik ve Ağrı kesici veriyorum yine de bana mısın demiyor
40 haftayı doldurduğumuzda doktor maximum kaç hafta yada gün bekliyor doğum için? normal olsun diye tutturdum ama pişman olacam resmen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?