2015 Şubat Anneleri

Valla pek sansliymissin :) cahillik mutluluk zaten :)

Canım doğum maceranı okudum :) bir ara ben de yazayım. Nasıl gidiyor Muhammed alperenle?

iyi gidiyor canım idare ediyoruz. Oğluşum hep memede durmak istiyor canım eme eme uyuyor bnm göğüs uçlarım çok feci yara oldu lashion krem sürüyorum ama bana mısın demiyor ayva çekirdeğini koyduk onuda sürdüm bir gün ama o krem kadar bile yumuşatıp etki etmedi gibi geldi bana o yüzden bıraktım, oğlum hiç boş bırakmıyor bazen güzel uyuyor bazen uyumuyor özellikle geceleri uyumuyor, ve hep meme istiyor bnm meme uçlarım resmen koptu parça parça açıldı uç kısımları kırmızı kırmızı ilk verdiğimde bebek yumuşatana kadar ben resmen ağlıyorum acıdan şükür emiyor süt oluyor ama bnm ciğerlerime vuruyor resmen uçlarının ağrısı ağlıyorum ben öle ağlayınca evdekiler bna dayanamıyor ama yılmak yok emzirmeye devam =) bir ara doymuyor mu süt yetmiyordu die düşündük hep isteyince ama kaka yapıyor şiş yapıyor dün bariz gaz sancısı oldu artık gaz sancıları başlıcak die dr.a gittik kilo almış dr. süt yetiyor doyuruyor dedi bezine kaka da yapmıştı rengi de iyi gayet dedi gaz için bir ilaç vermiş bitkisel bakalım bugün denicez. Dün çok rahtszdı gazdan ara ara ağlayıp ayaklarını karnına çekiyordu yavruşum ağlıyordu yemekte kırmızı mercimek çorbası içmiştm etkisi olmuştur gaz yaptı sanırım mercimek gaz yapıyormuş snradan öğrendim. 6 günlükken de dr.a gitmiştik çağırmışlardı ozmnda dr. teyzoşu muane için soyarken göbeği düştü tam orada ve aynı gün yıkadık ilk kez, sonra 9.günü yıkadı 2.ye, dün yıkıcaktık ama istnbulda hava çok soğuk kar var bizim evde çok ısınmıyor korktuk üşür die yıkamadık daha.
Senin selin prensesle nasıl gidiyor canım eşin destek oluyor mu sana ?

Bu arada benim gögüsümün birinin bir tarafı koltuk altıma yakın tarafı sertleşti emsede oradaki sertlik pek geçmiyor ve gögüs doluncada koltuk altıma vuran ağrı oluyor tecrübeli annişler buna ne yapabilirim eczaneden kocam pompa almış wee baby elle sağılandan sarılı bişi bakalım denicem o göğsümü sağmayı denicem belki komple rahtlatır yumuşar.

Bizde haberler bu kadar teyzoşlarımız.

Arkadas herkes cok bilmiş ya hani, ye diye gönderdikleri yemekler annemlerin hepsi birer gaz Bombası , akıl vermeye gelince sıra yok:)
Hiç ciddiye almaya değmez kızlar , doktorunuz ne diyor aynen devam her konuda .

Bugün 39+4
Hergün sen hala doğuramadın mı die arayan arkadaşlarımdan bıktım!
40 hafta dolsa neyse dicem. 2 haftadır devamlı taciz.
Sanki ben doğurmak istemiyorum.
Sormayın artıııııkkk

Emzik denedin mi. Belki doyduktan sonra rahatlamaj icin de meme stiyordur.
Kahverengi kismin tamamini sok agzina. Caren bu

Arkadas herkes cok bilmiş ya hani, ye diye gönderdikleri yemekler annemlerin hepsi birer gaz Bombası , akıl vermeye gelince sıra yok:)
Hiç ciddiye almaya değmez kızlar , doktorunuz ne diyor aynen devam her konuda .
Benim sutum tasardi. Oglum tosun gibi dogmustu. Ah bu bebegin bir derdi var. yanimizda emzir n olacak baban(kp) yabanci mi. Biraz buyiyunce memeni isirir bu.
Hepsi kv incisi.
Sonra pisirdigi yemek mercimek corbasi, kuru fasulye pilav aci tursu
Ahaha

Benim sutum tasardi. Oglum tosun gibi dogmustu. Ah bu bebegin bir derdi var. yanimizda emzir n olacak baban(kp) yabanci mi. Biraz buyiyunce memeni isirir bu.
Hepsi kv incisi.
Ahaha

banada geldi mercimek çorbası mı yapsak diyor
bana sormayın dolap orda ne isterseniz yapın dedim
kendi yiyeceğini bile bana soruyor mercimek içmem gaz yapar dedim şimdi oturdu evim şahane izliyor
ben kalkıp yapacağım yemeği

Nur2808 inşallah nasip olur normal doğum da tüm ayrıntılariyla yazar ışık olurum kafandaki sorulara
Dualarımdasın canım inş kolaylıkla doğurcaksın sğalıkla kavuşcan bebişe =)

inşAllah canım her hamiş dualarımdasınız inş kolaylıkla doğurur sağlıkla bebeklere kavuşursnz =)

Canım hiç istemiyordum yalancı memesağlık ocağındaki ebe çok sıkı tembihlemişti verme die ama geceleri artık uyutmayınca 2- 3 gündür veriyoruz cidden doyduğunda uyuyor yatırıyoruz 30 -40 dk snra uyanır gibi oluyor aranıyor ağzına veriyorum uyumaya devam ediyor ama açken asla memeyi almıyor ağzına bnm küçük prens çok akıllı ondan süt gelmediğini anlamış ilk alıyor çekiyor bişi yok hemen atıyor ağzından yaygaraya devam ediyor meme ağza gelene kadar, bnm memeler isynda çok acıyor parçalandı resmen uçları ciğerlerime vuruyor resmen.

bu arada fyz35 kız sen doğurdun mu ne ara doğurdun bakım nasıl geçti normal oldu inşAllah

Kaç gün oldu? Birkaç.gün sonra kendi isteği ile tutar ve sütte artıyor merak etme.
Bana da çok dedi k.validem süt yetmiyor mama yapıcam diye.
dinlemedim Uykusuz sabaha kadar oturdum meme çektirdim ve süt arttı. Şimdi mama bir kutu almıştım bitsin diye gece bir kez veriyorum.
3-4 saat uyuyor.

ayrıca canım elimden geldikçe kahverengi kısmını ağzına sokuyorum zaten uçtan tutunca çok acıyor memeyi açınca kokudan mı nedir direk ağzı kocaman açılıyor bnde kafasından tutup iyice kahverengi kısmı alabildiği kadar veriyorum ağzına tam kahverengiy kısmı hepten alamıyor biraz dışarda kalıyor ama hepsini alamaz ki bnm minnak ağızlı oğlum teyzesi

Canim gogus yaralarin icin kalkan oneririm. Kremini sur, kalkani koy. Hem hava aliyo hem de bi yere surulmuyi.

Hic takma bosver stres bebege yansir.sutun azalir gereksiz stresten.buyukler sendroma giriyo bizim yerimize.hepimizin basinda bu modellerin ustu yok:)

Hepsi kv incisi.
Ahaha
Oh oh :) gaz hapı varsa onu da sabah akşam tedarik edeydi

Bol bol emzir canım. 15-30 dk bir emzir. Kızım sarılığı bu şekilde atmıştı.
Ya uyanmiyo ki dün tam yatış sınırında çıktı doktor bi gün çok dikkat et beslenmesine yarın tekrar bakalım dedi ama bugün gidemedik inşallah artma yarına kadar

Bugün 39+4
Hergün sen hala doğuramadın mı die arayan arkadaşlarımdan bıktım!
40 hafta dolsa neyse dicem. 2 haftadır devamlı taciz.
Sanki ben doğurmak istemiyorum.
Sormayın artıııııkkk
Laf ola beri gele . Doğsun dötünü mü temizlicekler sanki :) insanları takmamaya çalışmak olmuş hamilelik arkadas

Az önce yaşadık o sinir harbini..gerçi elimde siktigimda süt geliyordu ama sanırım eylül hanimin istediği hızda gelmiyordu bi yaygara kopardı ki anlatamam komşular kızı kesiyoruz falan sanmislardir kesin elim ayağıma Dolandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…