banada geldi mercimek çorbası mı yapsak diyor
bana sormayın dolap orda ne isterseniz yapın dedim
kendi yiyeceğini bile bana soruyor mercimek içmem gaz yapar dedim şimdi oturdu evim şahane izliyor
ben kalkıp yapacağım yemeği
:)))) bu sizin kayinvalideelr tam film valla :)))Benim sutum tasardi. Oglum tosun gibi dogmustu. Ah bu bebegin bir derdi var. yanimizda emzir n olacak baban(kp) yabanci mi. Biraz buyiyunce memeni isirir bu.
Hepsi kv incisi.
Sonra pisirdigi yemek mercimek corbasi, kuru fasulye pilav aci tursu
Ahaha
Canım evicap kapsül Sürsene E vitamini. Kapsülü delip içindeki yağı sürüyorsun . Cok gecmiş olsun , emzirmek ne acıklı süreçmiş bilsem bundan da korkardım kesin ben :) kızlar doğum neyse de nası emzircem die geceleri dert basardı : pben bilmiyordum dün içtim kızlar mercimek çorbası ve oğluşa gaz yaptı yavrum ayaklarnı karnına çeke çeke ara ara ağladı peeh netten baktım ki gaz yapıyormuş artık dikkat etcem. Annem yanımda o yapıyor herşeyi iş miş yapmıyorum ben ama annemde danışıyor bana ne pişireyim die eşimin yiyceği olsun die soruyor bana dün bilemedim gaz yapacağını dedi bn unutmuşum neler yapılr neler yapılmaz üstnden çok zmn geçmiş dio. Dr.a gittik bu gün oda artık başlar dedi gaz olmaya ilk 3 ay devam eder snra düzelir dedi bitkisel bir ilaç vermiş bakalım bu gece yine huyszlanırsa deneriz ilacı.
Ben kndime rezene çayı alıcam etkisi oluyormuş.
Ayrıca bnm süt memişlere doluyor taş gibi oluyor göğüslerim böle alev alev yanıyor sızlıyor ama dışarı akmıyor öle sıkıncada çıkmıyor bebek ağzına alıp yumuşatınca ucunu sıkıyorum ozmn çıkıyor yada sıcak suya tutunca memişi akmaya başlıyor öle durup dururken dışarı akmıyor uç kısmı uyarılınca açılıyor sanırım dışarı akmaması az süt olduğu anlamına gelmz dimi kızlr
Neyse bnmki torunu yokmuş gibi davranıyor da şanslıyız:)))) bu sizin kayinvalideelr tam film valla :)))
işe yarıyor mu canım benim uçlar parçalandı resmen uç kalmıcak böle giderse çünküCanim gogus yaralarin icin kalkan oneririm. Kremini sur, kalkani koy. Hem hava aliyo hem de bi yere surulmuyi.
http://anneoluncaanladim.com/goruntulu-roportaj/391/bebegim-nihayet-dogdu-ama-panik-haldeyimHadi yaw korkuyorum vurmaya.
oda ayri bi cins demekkkii :)Neyse bnmki torunu yokmuş gibi davranıyor da şanslıyız
Ya bazen de gazı oluor süt gelmiyor sanıyoruz . Bi bakıyorum dötünde pok :) derdi buymuş diyorum da anlayana kdr gözüm kaşım pıt pıt atıyo :)Az önce yaşadık o sinir harbini..gerçi elimde siktigimda süt geliyordu ama sanırım eylül hanimin istediği hızda gelmiyordu bi yaygara kopardı ki anlatamam komşular kızı kesiyoruz falan sanmislardir kesin elim ayağıma Dolandı
Cinsini Sevdiğim <3oda ayri bi cins demekkkii :)
hay maa$alalhhh :))
Bılmıorumkı tetıkler mi ama bnm dr a gıtmeden de sabah hafif sancım vardı.catı muayenesı can acıtıcı bısı deıldı aslında cok kısa suruo zaten fkt bacagımı kasmısım demekki yinede farkında olmadan.umarım sen kolay atlatırsın dedıgım gıbı acı yok bısı yok tekrar basa alsam bugunu sacmalamazdım oyle.senın bebiş kac kılo ki bi de bkmak isterse drun baktır bnce en azından doguma kadar bı kac muayene daha olur alısırsınçatı muayenesi doğumu tetikliyor diyorlar korkuyorum ondan daha günüm var benim kızce ufak , az büyüsün diyorum , küçükler kendini itmekte falan sıkıntı yaşıyor diyorlar , acaba çatı muayenesinden sonra doğumum başlar mı ?, yarın kontrol var belki doktor bakalım der, geçen hafta başka doktora gitmiştim sancı çıkmıştı 1 tane bakalım demişti kabul etmediydim.
Bebis buyuyor. Emzirme uykusuzluk yoruyor. 2haftalik oldu bebis. Sen de saglikla kavus ins.ne güzel, bunları duymak beni o kadar rahatlatıyor ki
büyüdü mü bebeşin nasıl gidiyor, emzirme bakım işleri falan
doğurdunuz kurtuldunuz kız
eger her an meme ariyorsa emme gudusunu giderip guvende hissetmesi icin verebilirsin. Uyku oncesi sadece. Vermeyin diyrlar ama parmagini ya da battaniyesini emmesinden iyidir. 1 yasa kadar agiZla haz aliyor guvende hissediyor. Emme ihtiyaci varsa sen anlarsin zaten. Tokken emmesi hazimsizlik yapar. Ama istemiyorsa verme tabi. Bebek yapsin secimiDualarımdasın canım inş kolaylıkla doğurcaksın sğalıkla kavuşcan bebişe =)
inşAllah canım her hamiş dualarımdasınız inş kolaylıkla doğurur sağlıkla bebeklere kavuşursnz =)
Canım hiç istemiyordum yalancı memesağlık ocağındaki ebe çok sıkı tembihlemişti verme die ama geceleri artık uyutmayınca 2- 3 gündür veriyoruz cidden doyduğunda uyuyor yatırıyoruz 30 -40 dk snra uyanır gibi oluyor aranıyor ağzına veriyorum uyumaya devam ediyor ama açken asla memeyi almıyor ağzına bnm küçük prens çok akıllı ondan süt gelmediğini anlamış ilk alıyor çekiyor bişi yok hemen atıyor ağzındanyaygaraya devam ediyor meme ağza gelene kadar, bnm memeler isynda çok acıyor parçalandı resmen uçları ciğerlerime vuruyor resmen.
bu arada @fyz35 kız sen doğurdun mu ne ara doğurdun bakım nasıl geçti normal oldu inşAllah
kutu bitsin diye verme kiz mama yazik sutun varken. daha cabuk uyanir ama olsun anne sutu gibisi var miKaç gün oldu? Birkaç.gün sonra kendi isteği ile tutar ve sütte artıyor merak etme.
Bana da çok dedi k.validem süt yetmiyor mama yapıcam diye.
dinlemedim Uykusuz sabaha kadar oturdum meme çektirdim ve süt arttı. Şimdi mama bir kutu almıştım bitsin diye gece bir kez veriyorum.
3-4 saat uyuyor.
butun kahve kismi alabilir agzina. Gogus ucun uzayip esneyecek agzinda biberon gibi ince uzun olacak. Gosun en ucu damaginin baya icinde duracak. Dene bak hic kalmasin kahve kisim acisi gececek gogsunun. Hem de hava yutmaz gazi olmazayrıca canım elimden geldikçe kahverengi kısmını ağzına sokuyorum zaten uçtan tutunca çok acıyor memeyi açınca kokudan mı nedir direk ağzı kocaman açılıyor bnde kafasından tutup iyice kahverengi kısmı alabildiği kadar veriyorum ağzına tam kahverengiy kısmı hepten alamıyor biraz dışarda kalıyor ama hepsini alamaz ki bnm minnak ağızlı oğlum teyzesi
Bir ayi gecti farkli sehirde evleri bekliyorum ben wz rahatlayayim oyle gelsinler kaldiramiyirumAh bu lohusalik ve etraftaki insanlar. Kiskaniyir desinler bosver. Uzakta mi evleri gitseler artik sen dogurali baya oldu
peki cok saol bı dahakıne dedıklerını uygularım cnm inşallh.cuma gunu gel dedı tekrar ve normal mi sezo mu istıorum bunun kararını vermemi istedi.normali denesem bebegı zorlarmıyım die dusunuorum ama bu zamana kadar gep normal dusundum bi aksilik olmadıgı surece ve hala yuzde 75 normal daha agır basıo banailktir muhtemelen ve ilkinde insanın kendini kasması normal.ben de ilkinde utandığımdan kasmıştım bi de azar yemiştim.tekrar yaptığında derin nefes al yavaşça ver ve başka şeyler düüşün.dr un naptıgıyla napcagıyla ilgilenme tavana bak.vajinusmusu atlattıysan bunu da atlatırsın
ama yerim ben onu.Arkadaş , bnmle aynı gün doğdu, tipi aynı ben ve maalesef atarlı bu bebe !
Sinirleniyo memelere kafa atmalar , cimciklemeler mi dersin :) sendeki damarın kaynağı Benm evladım ağır ol diyorum , Karşılığında sert bakışlar .
Babaya gelince eheeeey ağzı yamuluyo
Bu durumuda kendi lehine çevirdin kendini şanslı ilan ettim vallasutun olmadiginda bebek kilo almaz, bezlerini çok islatmaz, ve kabiz olur
her aglamasi açlikdan demek deil
çok sicak sa , gazi varsa da aglayabilir
hatta çok yerse ahzimsizlik yaapr ondanda çok aglar ( sutun çok gelirse yesil kaka yapar mesela)
sen o absindakileri bi an once postalamaya bak
lohusa depresonuna ver bagir çagir gitsinler :)))
bnenim niye lohusalik yasamdigim belli oldu karisian gorusen im olmadigi için kesin bu artik
kocamdan baska si olmadi yanimda o bendende cahil hep kendi bildiigmi okudum, kafama gore takildim
dr u kafama gore sçtim ben baya $ansliymisim galibada ahberim yokmus :))
bnm oğluşta hep çatık kaşlı bacım kocişte diyor oğlum baban güler yüzlü sen kime çektin :) laf bana mı geliyor bilmiyorum bnde ağlayınca aklım gidiyor aç mı altımı pis gaz mı acep derdi ne çözümleyene kdar ter ter kociş eridin gittin sen bu büyüyene kadar sıfır beden olcan die dalga geçiyor bnle ( =Arkadaş , bnmle aynı gün doğdu, tipi aynı ben ve maalesef atarlı bu bebe !
Sinirleniyo memelere kafa atmalar , cimciklemeler mi dersin :) sendeki damarın kaynağı Benm evladım ağır ol diyorum , Karşılığında sert bakışlar .
Babaya gelince eheeeey ağzı yamuluyo
Canım evicap kapsül Sürsene E vitamini. Kapsülü delip içindeki yağı sürüyorsun . Cok gecmiş olsun , emzirmek ne acıklı süreçmiş bilsem bundan da korkardım kesin ben :) kızlar doğum neyse de nası emzircem die geceleri dert basardı : p
eger her an meme ariyorsa emme gudusunu giderip guvende hissetmesi icin verebilirsin. Uyku oncesi sadece. Vermeyin diyrlar ama parmagini ya da battaniyesini emmesinden iyidir. 1 yasa kadar agiZla haz aliyor guvende hissediyor. Emme ihtiyaci varsa sen anlarsin zaten. Tokken emmesi hazimsizlik yapar. Ama istemiyorsa verme tabi. Bebek yapsin secimi
butun kahve kismi alabilir agzina. Gogus ucun uzayip esneyecek agzinda biberon gibi ince uzun olacak. Gosun en ucu damaginin baya icinde duracak. Dene bak hic kalmasin kahve kisim acisi gececek gogsunun. Hem de hava yutmaz gazi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?