2015 Şubat Anneleri

ben bilmiyordum dün içtim kızlar mercimek çorbası ve oğluşa gaz yaptı yavrum ayaklarnı karnına çeke çeke ara ara ağladı peeh netten baktım ki gaz yapıyormuş artık dikkat etcem. Annem yanımda o yapıyor herşeyi iş miş yapmıyorum ben ama annemde danışıyor bana ne pişireyim die eşimin yiyceği olsun die soruyor bana dün bilemedim gaz yapacağını dedi bn unutmuşum neler yapılr neler yapılmaz üstnden çok zmn geçmiş dio. Dr.a gittik bu gün oda artık başlar dedi gaz olmaya ilk 3 ay devam eder snra düzelir dedi bitkisel bir ilaç vermiş bakalım bu gece yine huyszlanırsa deneriz ilacı.

Ben kndime rezene çayı alıcam etkisi oluyormuş.
Ayrıca bnm süt memişlere doluyor taş gibi oluyor göğüslerim böle alev alev yanıyor sızlıyor ama dışarı akmıyor öle sıkıncada çıkmıyor bebek ağzına alıp yumuşatınca ucunu sıkıyorum ozmn çıkıyor yada sıcak suya tutunca memişi akmaya başlıyor öle durup dururken dışarı akmıyor uç kısmı uyarılınca açılıyor sanırım dışarı akmaması az süt olduğu anlamına gelmz dimi kızlr

Arkadaş , bnmle aynı gün doğdu, tipi aynı ben ve maalesef atarlı bu bebe !
Sinirleniyo memelere kafa atmalar , cimciklemeler mi dersin :) sendeki damarın kaynağı Benm evladım ağır ol diyorum , Karşılığında sert bakışlar .
Babaya gelince eheeeey ağzı yamuluyo

Benim sutum tasardi. Oglum tosun gibi dogmustu. Ah bu bebegin bir derdi var. yanimizda emzir n olacak baban(kp) yabanci mi. Biraz buyiyunce memeni isirir bu.
Hepsi kv incisi.
Sonra pisirdigi yemek mercimek corbasi, kuru fasulye pilav aci tursu
Ahaha
:)))) bu sizin kayinvalideelr tam film valla :)))

Canım evicap kapsül Sürsene E vitamini. Kapsülü delip içindeki yağı sürüyorsun . Cok gecmiş olsun , emzirmek ne acıklı süreçmiş bilsem bundan da korkardım kesin ben :) kızlar doğum neyse de nası emzircem die geceleri dert basardı : p

Son zamnlar uykusu cok gelen var mi? Sarhos gibiyim resmen.. Sagdan sola donemiyorum basi kasik bolgeme baski yapiyor...Saglicakla kucagimiza bi alsak..Rabbim o gunu gostersin insallah..

Canim gogus yaralarin icin kalkan oneririm. Kremini sur, kalkani koy. Hem hava aliyo hem de bi yere surulmuyi.
işe yarıyor mu canım benim uçlar parçalandı resmen uç kalmıcak böle giderse çünkü
hngi marka nereden aldın kullanımı temizliği nasıl oluyor maliyeti nedir ?

Ya bazen de gazı oluor süt gelmiyor sanıyoruz . Bi bakıyorum dötünde pok :) derdi buymuş diyorum da anlayana kdr gözüm kaşım pıt pıt atıyo :)

hay maa$alalhhh :))
Bılmıorumkı tetıkler mi ama bnm dr a gıtmeden de sabah hafif sancım vardı.catı muayenesı can acıtıcı bısı deıldı aslında cok kısa suruo zaten fkt bacagımı kasmısım demekki yinede farkında olmadan.umarım sen kolay atlatırsın dedıgım gıbı acı yok bısı yok tekrar basa alsam bugunu sacmalamazdım oyle.senın bebiş kac kılo ki bi de bkmak isterse drun baktır bnce en azından doguma kadar bı kac muayene daha olur alısırsın

eger her an meme ariyorsa emme gudusunu giderip guvende hissetmesi icin verebilirsin. Uyku oncesi sadece. Vermeyin diyrlar ama parmagini ya da battaniyesini emmesinden iyidir. 1 yasa kadar agiZla haz aliyor guvende hissediyor. Emme ihtiyaci varsa sen anlarsin zaten. Tokken emmesi hazimsizlik yapar. Ama istemiyorsa verme tabi. Bebek yapsin secimi

kutu bitsin diye verme kiz mama yazik sutun varken. daha cabuk uyanir ama olsun anne sutu gibisi var mi

butun kahve kismi alabilir agzina. Gogus ucun uzayip esneyecek agzinda biberon gibi ince uzun olacak. Gosun en ucu damaginin baya icinde duracak. Dene bak hic kalmasin kahve kisim acisi gececek gogsunun. Hem de hava yutmaz gazi olmaz

Kizlar gunde 1 veya 2kere mama vermek zorunda kalıyorum. Sabirla emziriyorum ama bazen doymuyor gibi geliyor, sizde durum nasıl

peki cok saol bı dahakıne dedıklerını uygularım cnm inşallh.cuma gunu gel dedı tekrar ve normal mi sezo mu istıorum bunun kararını vermemi istedi.normali denesem bebegı zorlarmıyım die dusunuorum ama bu zamana kadar gep normal dusundum bi aksilik olmadıgı surece ve hala yuzde 75 normal daha agır basıo bana

ama yerim ben onu.
Benim kiz da dogsaydi kime benzemis baksaydik

Bu durumuda kendi lehine çevirdin kendini şanslı ilan ettim valla
Cidden şanslısın ama bende kimseyi istemiyorum.
Gelen kişide bebeği bıraksın yemek yapsın çamaşır falan yıkasın yeter.bebeğe ben bakarım.
Bana asıl ilerde biri gerek.

bnm oğluşta hep çatık kaşlı bacım kocişte diyor oğlum baban güler yüzlü sen kime çektin :) laf bana mı geliyor bilmiyorum bnde ağlayınca aklım gidiyor aç mı altımı pis gaz mı acep derdi ne çözümleyene kdar ter ter kociş eridin gittin sen bu büyüyene kadar sıfır beden olcan die dalga geçiyor bnle ( =

işe yarar mı ya vallahi herşeyi denerim geçsin yeter ki. tşkler canım öneri için.

Canım çok az bir çizgi gibi dışarda kalan kısmı komple burnunu bile yapıştıracak kadar veriyorum ağzına ve memeyi damağa yapıştırıyor çünkü bırakınca meme ucu yamuk düzleşmiş olarak çıkıyor. Uyuyor memede eme eme bazen hatta çekip çekip yutmamış oluyor memeyi ağzındna bırakınca ağzından akıyor süt. eğer ki 2 saat fln uyuyorsa anlıyorum ki doymuş ama 2 gün baya geceleri bir derdi vardı sanırım yada ben mi çok yememiştim yemek sütüm azdı da doymadı huyszlandı die düşündüm. Annemde diyor hamişken çok yiyordun iştahın gitti sen emzirensin o uyuyunca ye bişiler atıştır diyor. Ben aklıma geldikçe su içiyorum ama cidden yemeklerden snra daha erkn doluo gögüm sırf su içtiğimde okadr erkn dolmuyor snce etkilimidir yemek yada sıvı almk. Bol sıvı süt yapıyor diyorlar ya meyve suyu hoşhaf fln içiyorum. Ama gece uykusz kaldığım zmn yemektn ziyade uyumk istiyorum bebiş uyuyorken, bide emzircem ayağına kilo almk istemiyorum çok yiyerek, cidden süt yapn şeyleri yemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…