Canım zorla uyandırcaksınYa uyanmiyo ki dün tam yatış sınırında çıktı doktor bi gün çok dikkat et beslenmesine yarın tekrar bakalım dedi ama bugün gidemedik inşallah artma yarına kadar
Aklimiz fikrimiz süt oldugundan herseyi ona baglıyoruz heralde :)Ya bazen de gazı oluor süt gelmiyor sanıyoruz . Bi bakıyorum dötünde pok :) derdi buymuş diyorum da anlayana kdr gözüm kaşım pıt pıt atıyo :)
Cakım devam et yürümeye. Birde ilaç getiriyorlar siyah hap o kolaylaştırıyor gaz işini.Ilac ve yuruyuslere ragmeb haz cikartamadim butun vucudum da şişti. Dogumdan önce bu kadar şiş degildim. Napabilirim?
iyi gidiyor canım idare ediyoruz. Oğluşum hep memede durmak istiyor canım eme eme uyuyor bnm göğüs uçlarım çok feci yara oldu lashion krem sürüyorum ama bana mısın demiyor ayva çekirdeğini koyduk onuda sürdüm bir gün ama o krem kadar bile yumuşatıp etki etmedi gibi geldi bana o yüzden bıraktım, oğlum hiç boş bırakmıyor bazen güzel uyuyor bazen uyumuyor özellikle geceleri uyumuyor, ve hep meme istiyor bnm meme uçlarım resmen koptu parça parça açıldı uç kısımları kırmızı kırmızı ilk verdiğimde bebek yumuşatana kadar ben resmen ağlıyorum acıdan şükür emiyor süt oluyor ama bnm ciğerlerime vuruyor resmen uçlarının ağrısı ağlıyorum ben öle ağlayınca evdekiler bna dayanamıyor ama yılmak yok emzirmeye devam =) bir ara doymuyor mu süt yetmiyordu die düşündük hep isteyince ama kaka yapıyor şiş yapıyor dün bariz gaz sancısı oldu artık gaz sancıları başlıcak die dr.a gittik kilo almış dr. süt yetiyor doyuruyor dedi bezine kaka da yapmıştı rengi de iyi gayet dedi gaz için bir ilaç vermiş bitkisel bakalım bugün denicez. Dün çok rahtszdı gazdan ara ara ağlayıp ayaklarını karnına çekiyordu yavruşum ağlıyordu yemekte kırmızı mercimek çorbası içmiştm etkisi olmuştur gaz yaptı sanırım mercimek gaz yapıyormuş snradan öğrendim. 6 günlükken de dr.a gitmiştik çağırmışlardı ozmnda dr. teyzoşu muane için soyarken göbeği düştü tam orada ve aynı gün yıkadık ilk kez, sonra 9.günü yıkadı 2.ye, dün yıkıcaktık ama istnbulda hava çok soğuk kar var bizim evde çok ısınmıyor korktuk üşür die yıkamadık daha.
Senin selin prensesle nasıl gidiyor canım eşin destek oluyor mu sana ?
Bu arada benim gögüsümün birinin bir tarafı koltuk altıma yakın tarafı sertleşti emsede oradaki sertlik pek geçmiyor ve gögüs doluncada koltuk altıma vuran ağrı oluyor tecrübeli annişler buna ne yapabilirim eczaneden kocam pompa almış wee baby elle sağılandan sarılı bişi bakalım denicem o göğsümü sağmayı denicem belki komple rahtlatır yumuşar.
Bizde haberler bu kadar teyzoşlarımız.
Aşağıdan yukarı doğru sıvazlıyorlardı hastanede.Gazını nasıl çıkarıyoruz? Hastanede pat pat vuruyolardı Sırtını sıvazlıyorum ama çok uzun süre sonra anca çıkarabiliyor. Rezene falan içsem faydası olur mu?
Ya bazen de gazı oluor süt gelmiyor sanıyoruz . Bi bakıyorum dötünde pok :) derdi buymuş diyorum da anlayana kdr gözüm kaşım pıt pıt atıyo :)
Uykusuzluktan sinirlerim harap oldu. Birazda mecburiyetten veriyorum.eger her an meme ariyorsa emme gudusunu giderip guvende hissetmesi icin verebilirsin. Uyku oncesi sadece. Vermeyin diyrlar ama parmagini ya da battaniyesini emmesinden iyidir. 1 yasa kadar agiZla haz aliyor guvende hissediyor. Emme ihtiyaci varsa sen anlarsin zaten. Tokken emmesi hazimsizlik yapar. Ama istemiyorsa verme tabi. Bebek yapsin secimi
kutu bitsin diye verme kiz mama yazik sutun varken. daha cabuk uyanir ama olsun anne sutu gibisi var mi
butun kahve kismi alabilir agzina. Gogus ucun uzayip esneyecek agzinda biberon gibi ince uzun olacak. Gosun en ucu damaginin baya icinde duracak. Dene bak hic kalmasin kahve kisim acisi gececek gogsunun. Hem de hava yutmaz gazi olmaz
Benim eşim pek bebekle ilgilenmiyor.
Sevmiyor mu acaba diyorum.
Benden çok o girdi depresyona.
Normalde çocukları çok sever. Artık eve bile gelmek istemiyor,mümkün olsa hep işte duracak.
Evde olduğu zamanda ya kardeşimi çağırıyor ya da ablamın eşini ve üst katta oturuyor yatana kadar, sigara içiyorlar orada takılıyorlar.
Hele annesi falan varken direkt gelip üst kata çıkıyordu.
Bebeğin sorumluluğunu alamadı, bende çok üzülüyorum. Hamileykende pek.düşünmüyordu herkes dedi doğunca değişir. Şimdi de aynı. Şimdi de diyorlar bebek biraz canlansın değişir.
Oysa o kadar çok istemiştiki önceki bebek düşünce günlerce ağladı, bizim bebeğimiz olmayacak mı diye çok dertlenmişti.
Canim benimde meme ucum pek yok silikon meme ucu aldim onu takip bebege tutturuyorum agzinin kenarindanda cay kasigiyla mama damlatiyorum onu memeden geliyor sanip memeyi cekiyo....Cok saolun kizlar. Ilk bebegim hicbi se bilmiyorum. Zaten benim bebe memeyi tutturmak icin de cok ugrasiyorum moralim bozuliyo tutmayinca. Simdi de kv, teyzem meyzem basimda yok ben bi taraftan emzirirken diger taraftab fiskirirdi yok ben havlu koyardim akan sutler icin falan diyolar iyice moralim bozuluyoyani sutum oldugunu dusundugum zaman bile ben de fiskirma falan olmadi yeterli sutum oldugunu nasil anliycam ki ben..,
bebek aglamiyorken sevilme modundayken esine gorev versen 5 dk tut diye. Gogsune yatirsin gezdirsib fln. Vakit gecirdikce alisir. Oyle baska odada oturursa nasil aliscak. Hep bir arada otursaniz aslindaBenim eşim pek bebekle ilgilenmiyor.
Sevmiyor mu acaba diyorum.
Benden çok o girdi depresyona.
Normalde çocukları çok sever. Artık eve bile gelmek istemiyor,mümkün olsa hep işte duracak.
Evde olduğu zamanda ya kardeşimi çağırıyor ya da ablamın eşini ve üst katta oturuyor yatana kadar, sigara içiyorlar orada takılıyorlar.
Hele annesi falan varken direkt gelip üst kata çıkıyordu.
Bebeğin sorumluluğunu alamadı, bende çok üzülüyorum. Hamileykende pek.düşünmüyordu herkes dedi doğunca değişir. Şimdi de aynı. Şimdi de diyorlar bebek biraz canlansın değişir.
Oysa o kadar çok istemiştiki önceki bebek düşünce günlerce ağladı, bizim bebeğimiz olmayacak mı diye çok dertlenmişti.
Ben dun dogum yaptim tutulmus gibi alt bolgem zor kalkiyorum yaniyoağrılarım baya hafifledi cuma doğum yaptım şuan daha iyiyim ama yanma devam ediyor dikiş bölgemde
Ben resmen balon olmuştum artık şişkinlikten ayaklarım sızlıyordu.7-8 günde indi. Doktor olur böyle merak etme dedi.bol su içtim.Ilac ve yuruyuslere ragmeb haz cikartamadim butun vucudum da şişti. Dogumdan önce bu kadar şiş degildim. Napabilirim?
Gezdim tozdum yoruldum fakat yine doguramadim arkadaş
O günlerde gelicek inşaAllah:) gezenti oldu senin bebiş:) doğduktan sonrada aynı tempoyu istemesin:)Gezdim tozdum yoruldum fakat yine doguramadim arkadaş
ne kdr emip ne kadr uyuyo?bi de rengini kontrol et canım göğsündenBebeğim karnını doyurup doyurup uyuyor.korkmaya başladım.normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?