Canım benim Dr bana emzirirken Göğüs uçlarını kendin sıkıp yumuşatıp öyle ver dedi. Bebiş anlayınca hemen vermeye çalışıyoruz o da uçlarını alıyor sanırım. Lansinoh ben de kullanıyorum ayva çekirdeğini birtürlü yapamadım. Suyunu koyuyorum ertesi gün suyu buharlaşmış oluyor jel falan olmuyor. Gaz olayından çok korkuyorum ben de. Rezene falan içiyorum. Yardımcı kadın bir iki kere kimyon koymuş yemeklere bebişle İkimiz bomba olduk resmen. Bebişin gazını çıkartmak çok zor oluyor. Gaz ilacı işe yarasa biz de Dr umuza Soralım yavrularımız boşuna sancı çekmesin. Eşim yardım ediyor özellikle alt açma konusunda çok yardımcı. Bu arada Prima yenidoğan bir numara kullanıyorum hala. Iki numaraya ne zaman geçiliyor ki?
Kızlar merhaba :) vallaha nasıl da fırsat bulup buraya takılıyorsunuz şaştım ben gün boyu emzirme koltuğundayım mandıra filozofu mod on :) ya 10 dak emişiyoruz 15 dak uyuyoruz 3-4 saat sürer böyle artık son çare arada sırada makineyle sağıp verdim
Benim eşim pek bebekle ilgilenmiyor.
Sevmiyor mu acaba diyorum.
Benden çok o girdi depresyona.
Normalde çocukları çok sever. Artık eve bile gelmek istemiyor,mümkün olsa hep işte duracak.
Evde olduğu zamanda ya kardeşimi çağırıyor ya da ablamın eşini ve üst katta oturuyor yatana kadar, sigara içiyorlar orada takılıyorlar.
Hele annesi falan varken direkt gelip üst kata çıkıyordu.
Bebeğin sorumluluğunu alamadı, bende çok üzülüyorum. Hamileykende pek.düşünmüyordu herkes dedi doğunca değişir. Şimdi de aynı. Şimdi de diyorlar bebek biraz canlansın değişir.
Oysa o kadar çok istemiştiki önceki bebek düşünce günlerce ağladı, bizim bebeğimiz olmayacak mı diye çok dertlenmişti.
Canim benimde meme ucum pek yok silikon meme ucu aldim onu takip bebege tutturuyorum agzinin kenarindanda cay kasigiyla mama damlatiyorum onu memeden geliyor sanip memeyi cekiyo....
Bence Artik Sira sende icimden Öyle geciyo heran dogum haberini alcaz gibi insallah.
O günlerde gelicek inşaAllah:) gezenti oldu senin bebiş:) doğduktan sonrada aynı tempoyu istemesin:)
ılık ıslak bezle siliyorum cnm hem göğüs de rahatliyorBen bu e vitaminini yıllardır yüzüme uyguluyordum sen yazınca aklıma geldi şimdiden göğsüme süreyim mi faydası olur mu yoksa doğup emince mi yapayım ama ev dolu şimdiden sürsem mi dedim.Bir de bebiş emecekken göğsü yıkıyormusun ?
Kızlar herkes kv dertli. Ben tam tersi:) maşaAllah o olmasa ne yapardım bilmiyorum. Elinde olsa wc yollamıycak. Hayatta karışmaz çocuklarımla arama.kendi annemde geldi 1 hafta kaldı gitti, evde bekar kardeşim ve babam var diye. Annem daha çok daralttı beni.
Geçen kahvaltı yapıyoruz, annemde var. Hangisi söyledi hatırlamıyorum " 3 aylıkken tattırmaya başlıcan bazıyiyeceklerden" dedi. Annem dedi büyük ihtimalle. Kv de " evet damağı alışsın " dedi. Bende gayet sakin bi şekilde, 3 ay geç değilmi şimdi başlayın azar azar vermeye, 1 aya çorbaya geçersiniz dedim, ikiside sustu şaşırdı. Dedimki, ikinizede söylüyorum sakın öyle bişey yapmaya kalkmayın. 3 ay çok erken. Ben sizi uyardım haberiniz olsun dedim. Kv tamam yavrum sen nasıl istiyosan öyle dedi. Annem " elife verdikte kötümü oldu" dedi. O zaman acemiydim dedim. Bu ustalık eserim:)
Benim eşim pek bebekle ilgilenmiyor.
Sevmiyor mu acaba diyorum.
Benden çok o girdi depresyona.
Normalde çocukları çok sever. Artık eve bile gelmek istemiyor,mümkün olsa hep işte duracak.
Evde olduğu zamanda ya kardeşimi çağırıyor ya da ablamın eşini ve üst katta oturuyor yatana kadar, sigara içiyorlar orada takılıyorlar.
Hele annesi falan varken direkt gelip üst kata çıkıyordu.
Bebeğin sorumluluğunu alamadı, bende çok üzülüyorum. Hamileykende pek.düşünmüyordu herkes dedi doğunca değişir. Şimdi de aynı. Şimdi de diyorlar bebek biraz canlansın değişir.
Oysa o kadar çok istemiştiki önceki bebek düşünce günlerce ağladı, bizim bebeğimiz olmayacak mı diye çok dertlenmişti.
24 saatir girip yazmami$sin , buyuk ihtimalle dogurdunsahol canım hepimiz ins saglikla aliriz kucagimiza
kaç gunluk canim ?Bebeğim karnını doyurup doyurup uyuyor.korkmaya başladım.normalmi
Öyle diyince alıyor canım ama zoraki istemiyorum. İçinden gelsin istiyorum ama ablam diyor erkekler bizim gibi değil.bebek aglamiyorken sevilme modundayken esine gorev versen 5 dk tut diye. Gogsune yatirsin gezdirsib fln. Vakit gecirdikce alisir. Oyle baska odada oturursa nasil aliscak. Hep bir arada otursaniz aslinda
Hayatı değişti yeni hayata alışamadı sanırımsevgisini mi dışa vuramıyor acaba
konuş istersen belki başka sıkıntısı vardır
ben hatirlmaiyorum esim ilk zamanlar naaprdiÖyle diyince alıyor canım ama zoraki istemiyorum. İçinden gelsin istiyorum ama ablam diyor erkekler bizim gibi değil.
En iyi baba bile anne kadar düşünmüyor diyor ama onun üç çocuğu var ve eşi hepsini kendi yedirirdi ve altlarını açardı,uyuturdu.
Çocuğu mu kekliyorsunCanim benimde meme ucum pek yok silikon meme ucu aldim onu takip bebege tutturuyorum agzinin kenarindanda cay kasigiyla mama damlatiyorum onu memeden geliyor sanip memeyi cekiyo....
korkmam canjm sonucta hic dogum yapmamis biri degilim. Hatta seninkiler olumlu ornek bana
bi sorun yoktur bence. Surekli yuksek olsa neyse
doktordan geldik kalp atışları normale dönmüş elhamdülillah acliktanda olabilir başka bi sebep te olabilir dedi bu arada rahim açıklığı 1cmdur canımm ne endişelenmesi.bi kere olmus acmıssın da.hele bi öğleden sonraya da gir.
Kadinlar hamile kaldiklari anda annelik hormonu salgilanirmis ama erkekler yanlis hatirlamiyorsam bebek dogduktan 3 ay sonra baba olduklarini hissetmeye basliyorlarmis :)Öyle diyince alıyor canım ama zoraki istemiyorum. İçinden gelsin istiyorum ama ablam diyor erkekler bizim gibi değil.
En iyi baba bile anne kadar düşünmüyor diyor ama onun üç çocuğu var ve eşi hepsini kendi yedirirdi ve altlarını açardı,uyuturdu.
iyi olmasina sevindim canimdoktordan geldik kalp atışları normale dönmüş elhamdülillah acliktanda olabilir başka bi sebep te olabilir dedi bu arada rahim açıklığı 1cm
Bir gün verdim ikinci gün annesini çağırdıben hatirlmaiyorum esim ilk zamanlar naaprdi
ama ben kapidan girdimi verirdim kucagina : ) istesin istemesin beni baglamaz valla, ben anneysem oda baba, send eyaavs yaavs sorumlulukalr verebilirsin esine
hatta kizim 40 i çikana kadar onun kucaginda uykuya dalardi gece uykusuna, ben uyutamazdim ama o uyuturdu,gosgune yatirirdi duz tahta gibi ya orda uyurdu kizim , benim gogsumu begenmezdi cadi : )))
3 ay daha bekleyelim bakalımKadinlar hamile kaldiklari anda annelik hormonu salgilanirmis ama erkekler yanlis hatirlamiyorsam bebek dogduktan 3 ay sonra baba olduklarini hissetmeye basliyorlarmis :)
Seninki uyku ve uyanıklığı bölüyor dilimlere demek.Kızlar merhaba :) vallaha nasıl da fırsat bulup buraya takılıyorsunuz şaştım ben gün boyu emzirme koltuğundayım mandıra filozofu mod on :) ya 10 dak emişiyoruz 15 dak uyuyoruz 3-4 saat sürer böyle artık son çare arada sırada makineyle sağıp verdim
ben hatirlmaiyorum esim ilk zamanlar naaprdi
ama ben kapidan girdimi verirdim kucagina : ) istesin istemesin beni baglamaz valla, ben anneysem oda baba, send eyaavs yaavs sorumlulukalr verebilirsin esine
hatta kizim 40 i çikana kadar onun kucaginda uykuya dalardi gece uykusuna, ben uyutamazdim ama o uyuturdu,gosgune yatirirdi duz tahta gibi ya orda uyurdu kizim , benim gogsumu begenmezdi cadi : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?