2015 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba :) vallaha nasıl da fırsat bulup buraya takılıyorsunuz şaştım ben gün boyu emzirme koltuğundayım mandıra filozofu mod on :) ya 10 dak emişiyoruz 15 dak uyuyoruz 3-4 saat sürer böyle artık son çare arada sırada makineyle sağıp verdim

Canım bizde 1 paketi bitirdik 1 50 lılık daha aldık daha 2 numaraya geçmedik.
Dayım yeşil primanin 2 numarasını almış bu 1 numara bitsin o zmn ondan 1 tane denicem işimizi görürse o 2 numaradan devam edicem eğer ki büyük kalırsa 1 50lılık daha alırız ama sanırım 2 ye geçeriz 3.ye gerek kalmadan gibi geliyor bana.
İyi iyi etsin yardm tabi hep annelere kalmasın yav bu bebekleri tek anneler mi yaptı biraz babada sorumluluk alsın büyüyünce elinden tutup gezmk değil iş =)

canım bnde öleyim kndimi inek gibi hissediyorum memeler hep dışarda sağ sol sol sağ verip duruyoruz bizimki meme bağımlısı çıktı içerden =) hep memede durmak istiyor emiyor emiyor orada uyuyor 2-3 saat uyku uyudu uyudu uyumazsa ağzı açık aranıyor meme istiyor.

gögüs uçların ne alemde senin canım yara oldu mu ne kullanıyorsun

Esine biraz zaman tanı senin icin uzucu gibi geliyo su an ama belki icinde oturtamadigi biseyler vardir baglnmktan cekiniyor olablir onceki kaybinizdan ötürý devam eden korkulari vardr belki. Ya da araniza girmek istemiodur kendini disarda kalmis bir parca gibi de hissedeblir seninle olan bagindaki degsimden oturu disari kendini veriyo olablir. Sorumlulugu korkutuyo olabilir. Erkekler icin bu surec biraz caprasik duygularni da ifade edemiyolar pek mumkun mertebe tatli emrivakilerle basbasa birak onlari babalik yonlerini pohpohla gururunu oksa. Ondan ilgini de cekme elinden geldgince. Beraberken sevmeye calis bebisi babasina ne kadar benzedigini ondan izler tasdgni vesaire soyleyip öv bolbol biraz abart yani:) bi de ne kadar bitkin de olsan seni cökmus gormekten hoslnmiyordur belki onun yannda gulumsemye eski esobadan izler tasimya calis. Smdi diycen bu kadar seye amaaan bu ne ben ne ugrascam diye de bazi erkeklerde bu alisma sureci zor gittgne boyle oyunlar sabirlar gerekiyo malesef

Canim benimde meme ucum pek yok silikon meme ucu aldim onu takip bebege tutturuyorum agzinin kenarindanda cay kasigiyla mama damlatiyorum onu memeden geliyor sanip memeyi cekiyo....

Aventin niplette diye bi aparati var gogus ucu cikarmaya yariyor istersen bi onu da dene canim

Bence Artik Sira sende icimden Öyle geciyo heran dogum haberini alcaz gibi insallah.

Ay insallah canim ya

O günlerde gelicek inşaAllah:) gezenti oldu senin bebiş:) doğduktan sonrada aynı tempoyu istemesin:)

ister mi ister valla

ılık ıslak bezle siliyorum cnm hem göğüs de rahatliyor

6 ay sadece anne sütü deniyor hep ama hadi ben neyse de kardeşim zamanında da aynısı söylenirken çapa'nın sağlam çocuk bölüm başkanı prof dr gülbin gökçay bile 6 aya kısıtlamamıştı ek gıdayı.
belki de bizim dişlerimiz 4,5-5 aylıkken çıktığındandı...
ben de annem ne zaman ver derse veririm :)

bazı babalar zor alışıyorlar; eşinin durumu da öyle olabilir.
elbette ki seviyor bebeğini sevmez mi... ama yeni ortam; yeni sorumluluklar, hamilelik döneminde de çok sorumluluk yüklenmediğinden zor gelmiş olabilir.
seni bitkin, yorgun görmeye dayanamıyor olabilir.
kaybetmekten korktuğundan yakın davranmayabilir.
bebek doymuş, gazı çıkmış, uyuyacakken ver babasının kucağına erkeklerin gırtlağındaki ses anne karnındaki sese benzermiş bebeğin başını boyun boşluğuna yaslayıp pışpışlarsa bebek sakinleşir, uykuya dalar. babasının kucağında nasıl huzurlu vb. gururunu okşa biraz.
eşini de ihmal etmemeye çalış ona olan sevgini mümkün olduğunca göster; bebeği kıskanıyor olabilir.

ek gida olayi 3 aylik yiyende 6 aylik yiyende ayni kapiya çikiyor
ben kizima 4 aylikken basladim ise basliycam li$sin diye
oglan hep hasta opluyordu ba$layamiyordum emzirmek zorunda kaliyordum 7-8 aylikken anca memeden vazgeçip yemek yemeeye baslyabildi

sonuç ?
sabah oglen aksam ayni yemegi yiyolar su an :)))

Bebeğim karnını doyurup doyurup uyuyor.korkmaya başladım.normalmi
kaç gunluk canim ?
sarilik durumu yoksa ve kilo alimi iyiyse bosver uyusun daha iyi , uykuda bi gida
yeni dogan bebekler gneelde full uyur, 20 saaat okudum ben gecenlerde bi yerde yeni doganin uyku saatini ama nerde unutttum

bebek aglamiyorken sevilme modundayken esine gorev versen 5 dk tut diye. Gogsune yatirsin gezdirsib fln. Vakit gecirdikce alisir. Oyle baska odada oturursa nasil aliscak. Hep bir arada otursaniz aslinda
Öyle diyince alıyor canım ama zoraki istemiyorum. İçinden gelsin istiyorum ama ablam diyor erkekler bizim gibi değil.
En iyi baba bile anne kadar düşünmüyor diyor ama onun üç çocuğu var ve eşi hepsini kendi yedirirdi ve altlarını açardı,uyuturdu.

ben hatirlmaiyorum esim ilk zamanlar naaprdi
ama ben kapidan girdimi verirdim kucagina : ) istesin istemesin beni baglamaz valla, ben anneysem oda baba, send eyaavs yaavs sorumlulukalr verebilirsin esine
hatta kizim 40 i çikana kadar onun kucaginda uykuya dalardi gece uykusuna, ben uyutamazdim ama o uyuturdu,gosgune yatirirdi duz tahta gibi ya orda uyurdu kizim , benim gogsumu begenmezdi cadi : )))

korkmam canjm sonucta hic dogum yapmamis biri degilim. Hatta seninkiler olumlu ornek bana

bi sorun yoktur bence. Surekli yuksek olsa neyse

dur canımm ne endişelenmesi.bi kere olmus acmıssın da.hele bi öğleden sonraya da gir.
doktordan geldik kalp atışları normale dönmüş elhamdülillah acliktanda olabilir başka bi sebep te olabilir dedi bu arada rahim açıklığı 1cm

Kadinlar hamile kaldiklari anda annelik hormonu salgilanirmis ama erkekler yanlis hatirlamiyorsam bebek dogduktan 3 ay sonra baba olduklarini hissetmeye basliyorlarmis :)

doktordan geldik kalp atışları normale dönmüş elhamdülillah acliktanda olabilir başka bi sebep te olabilir dedi bu arada rahim açıklığı 1cm
iyi olmasina sevindim canim
açikliga ne dedi dr ? ne zaamana çoaglir bi fikri varmiydi :)

Bir gün verdim ikinci gün annesini çağırdı
Aslında o gün tam benimle birlikte görev edinmişti gazını falan çıkarıyordu.
Sonra annesi gelince kıyamadı oğluna o da sıyrıldı sorumluluktan.

Seninki uyku ve uyanıklığı bölüyor dilimlere demek.
Bizimki sabaha kadar uyanım.öğleden sonra akşama kadar uyuyor..

benim de 2 no babasında güzel sakinleşirdi akşamları.ben gün boyu iki çocukla negatif yüklü oluyodum heralde.akşamları sakinlestiremiyordum.babası pozitif sakin olunca o da kucağında sakinleşiiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…