2015 Şubat Anneleri

Güzel anlatmışsım gerçekten haklısın.
Ben alışamadım daha o da alışsın.
Biz her akşam.oturup bir iki saat muhabbet ederdik, o gün işyerinde olanı biteni anlatırdık.
15 gündür birbirimizin yüzünü görmedik.
Bırak konuşmayı.

kaç gunluk canim ?
sarilik durumu yoksa ve kilo alimi iyiyse bosver uyusun daha iyi , uykuda bi gida
yeni dogan bebekler gneelde full uyur, 20 saaat okudum ben gecenlerde bi yerde yeni doganin uyku saatini ama nerde unutttum
8 günlük canım.mama ve anne sütü alıyor.yarın kontrolü var.ne bileyim doyup doyup uyuyunca evham yapıyorum

Bir gün verdim ikinci gün annesini çağırdı
Aslında o gün tam benimle birlikte görev edinmişti gazını falan çıkarıyordu.
Sonra annesi gelince kıyamadı oğluna o da sıyrıldı sorumluluktan.
sizin bu kv ler beni hasta ediyorrrr

benim de 2 no babasında güzel sakinleşirdi akşamları.ben gün boyu iki çocukla negatif yüklü oluyodum heralde.akşamları sakinlestiremiyordum.babası pozitif sakin olunca o da kucağında sakinleşiiyordu
aksam olsa iyi benim kiz geec 12 ye kadar babasini beklerdi uyumak için esim o saatde isten geliyorduda : )
sonra nasil yaptim hatirlmaiyorum birakdirdim

uyku saatlerine duzene sokana kaadr anam aglamisti ama uyku duzeni saaati olunca hersey çok guzel olmustu; 6.5 yasinda daha hiç uyku problemi yasamdim kizimla

saol canim benim simdi sen soyleyince farkettim hamileligimin son gunlerinde biri facete erik resmi paylasmisti canim istedi ama dedigin gibi uzerinde pek durmadim belki ondan olabilir top gibi biseydi erik gibi yuvarlak iste Allaha cok sukur alindi patalojiye gonderdiler ama dr bisey cikmaz dedi saol kuzum buda kulagima kupe olacak...

Selam kızlar ben 6 şubatta doğum yapacaktım hala kızım doğmadı.benim durumunda olan varmı? Sancımda yok...

Merhaba kızlar... Ben perşembe günü akşam 22,18 de bebeiğimi kucağıma aldım çok şükür. 36+6 da bize süpriz yaptı küçük kızım) perşembe günü randevumuz vardı muayene için doktora gitmiştik. Onun öncesinde çarşamba günü akşam çok fazla ve yumurta akı kıvamında renksiz bi akıntım gelmişti normal bi akıntıdır diye çoK kafama takmamıştım meğer nişanmış doktorum öyle söyledi. Neyse perşembe muayeneye gittiğimiz zaman doktor ultrasondan baktı kafası üç hafta önde gidiyordu zaten sezeryan ihtimali vardı olur mu olmaz mı onu konuştuk. Bir de alttan muayene edeyim dedi çatı durumuna bakayım. Ve 2 cm açılmam olduğunu söyledi hiç bir şekilde ağrım sancım da olmamıştı alttan muayeneye devam ederken birden suyum geldi anlamadım bi anda ne oluyo diye doktorda şaşırdı. Bilemiyorum orada doktorun hatası varmıydı yokmuydu. Seni salmıyorum dedi yatış verdi bugün doğuracaksın dedi. Direk odaya çıktık lağman yapıp nst ye bağladılar beni eşimde hemen eve gelip benim bebeğimin eşyalarını getirmeye gitti. Ben tek başıma hastane odasında suyumda gelince sancı çekmeye başladım 4,5 saat sancı çektim eşim geldi yanıma ama oda başımda dönüp durdu ben sancı çektikçe bi oturup bi kalktı. Ankarada oturuyoruz burda burda da kimsem yok eşimle birlikteydim tek destekçim oydu sağolsun annemlerde haberi alınca yola çıktılar tabi. 4,5 saat sonucunda kendi sancımla 4 cm oldu açılmam ama ben dayanamıyordum artık sezeryana alın beni dedim artık doktorum kafası büyük olduğu için açılmam olsa bile acil sezeryana alınabileceğinide söyleyince dedim hiç durmayalım sezeryan direk. Belki suni sancı verilmiş olsaydı açılmam daha hızlı olurdu ve normal doğum olurdu ama oda olmayınca dayanamadım maalesef sezeryana girdim ve çok şükür kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım. Bugün beş günlüğüz hafif yüzünde sarılık var ama inşallah vücudunu sarmadan geçiririz. Normal doğum çok olsun istiyodum ama beceremedim maalesef yapamadım o sancılara dayanamadım.

aslında doğru diyosun alışmak adına baktırsam iyi olacak , dr erkek ondan da çekiniyorum aslında , bebek ilk 2700 dü 1 hafta sonra başka dr ölçtü 2600 çıkmış sonradan usg kağıdında gördüm soramadım da. ben senin kadar baktırsam göbek atarım üstüne : )))

Biz de iki gün sonra bırakacağız ant inşallah geçer gerçi şimdi de Dişi patlıyor yine anlayacağın kocaman herif de olsa beni dertlendirecek birşeyler bulur :)

Azmis ya cogu Cok sükpr dogurdu. Darisi bize son haftalar harbi Cok zor ya. Heryerim sisti hersey eziyet ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…