Sarılık yok canım.iştahı iyi mama takviyesi yapıyoruzne kdr emip ne kadr uyuyo?bi de rengini kontrol et canım göğsünden
Güzel anlatmışsım gerçekten haklısın.Esine biraz zaman tanı senin icin uzucu gibi geliyo su an ama belki icinde oturtamadigi biseyler vardir baglnmktan cekiniyor olablir onceki kaybinizdan ötürý devam eden korkulari vardr belki. Ya da araniza girmek istemiodur kendini disarda kalmis bir parca gibi de hissedeblir seninle olan bagindaki degsimden oturu disari kendini veriyo olablir. Sorumlulugu korkutuyo olabilir. Erkekler icin bu surec biraz caprasik duygularni da ifade edemiyolar pek mumkun mertebe tatli emrivakilerle basbasa birak onlari babalik yonlerini pohpohla gururunu oksa. Ondan ilgini de cekme elinden geldgince. Beraberken sevmeye calis bebisi babasina ne kadar benzedigini ondan izler tasdgni vesaire soyleyip öv bolbol biraz abart yani:) bi de ne kadar bitkin de olsan seni cökmus gormekten hoslnmiyordur belki onun yannda gulumsemye eski esobadan izler tasimya calis. Smdi diycen bu kadar seye amaaan bu ne ben ne ugrascam diye de bazi erkeklerde bu alisma sureci zor gittgne boyle oyunlar sabirlar gerekiyo malesef
Aventin niplette diye bi aparati var gogus ucu cikarmaya yariyor istersen bi onu da dene canim
Ay insallah canim ya
ister mi ister valla
8 günlük canım.mama ve anne sütü alıyor.yarın kontrolü var.ne bileyim doyup doyup uyuyunca evham yapıyorumkaç gunluk canim ?
sarilik durumu yoksa ve kilo alimi iyiyse bosver uyusun daha iyi , uykuda bi gida
yeni dogan bebekler gneelde full uyur, 20 saaat okudum ben gecenlerde bi yerde yeni doganin uyku saatini ama nerde unutttum
sizin bu kv ler beni hasta ediyorrrrBir gün verdim ikinci gün annesini çağırdı
Aslında o gün tam benimle birlikte görev edinmişti gazını falan çıkarıyordu.
Sonra annesi gelince kıyamadı oğluna o da sıyrıldı sorumluluktan.
1 haftalik bebek emer uyur baska bisey yapmazki :)8 günlük canım.mama ve anne sütü alıyor.yarın kontrolü var.ne bileyim doyup doyup uyuyunca evham yapıyorum
aksam olsa iyi benim kiz geec 12 ye kadar babasini beklerdi uyumak için esim o saatde isten geliyorduda : )benim de 2 no babasında güzel sakinleşirdi akşamları.ben gün boyu iki çocukla negatif yüklü oluyodum heralde.akşamları sakinlestiremiyordum.babası pozitif sakin olunca o da kucağında sakinleşiiyordu
Ne bileyim sabaha kadar uyumayanlari vs duyup okudukça.rahat batıyor desene1 haftalik bebek emer uyur baska bisey yapmazki :)
saol canim benim simdi sen soyleyince farkettim hamileligimin son gunlerinde biri facete erik resmi paylasmisti canim istedi ama dedigin gibi uzerinde pek durmadim belki ondan olabilir top gibi biseydi erik gibi yuvarlak iste Allaha cok sukur alindi patalojiye gonderdiler ama dr bisey cikmaz dedi saol kuzum buda kulagima kupe olacak...Canım gözünaydın bu arada bişey sorucam. Hamileliğinde canın erik falan çektide yemedinmi? Yada öyle top gibi bişey. Bizim bi tanıdıkta olmuştu o. Kadının canı erik istemiş, ama üstünde pek durmamış. Dığduğunda aynı şey onun bebişindede varmış erik görünümünde. Çok ilginç gelmişti. Ufak şeyler bunlar, sağlıkları iyi çok şükür:)
Bılmıorumkı tetıkler mi ama bnm dr a gıtmeden de sabah hafif sancım vardı.catı muayenesı can acıtıcı bısı deıldı aslında cok kısa suruo zaten fkt bacagımı kasmısım demekki yinede farkında olmadan.umarım sen kolay atlatırsın dedıgım gıbı acı yok bısı yok tekrar basa alsam bugunu sacmalamazdım oyle.senın bebiş kac kılo ki bi de bkmak isterse drun baktır bnce en azından doguma kadar bı kac muayene daha olur alısırsın
Simdi dogurmayan kac kisi kaldik.
Biz de iki gün sonra bırakacağız ant inşallah geçer gerçi şimdi de Dişi patlıyor yine anlayacağın kocaman herif de olsa beni dertlendirecek birşeyler bulur :)geçmis olsun canim
otit için ben ilaçli bi burun damlasi kullnaiyorum, ant deil
internetden takip ettigim doktorum oneriyor o damalyi, ben her izine gittigimde getriyorum 3-4 kutu
benimkiler bi kere aglarlar kulagim diye o ilaca baslar 3 gun devam ederim , bi daaha kulagim demezler ...
Hiçbir şey demedi suratsizin teki zateniyi olmasina sevindim canim
açikliga ne dedi dr ? ne zaamana çoaglir bi fikri varmiydi :)
ben varım;
mattika
serefraz
maral
darkdays
beyzaazra
carib
seher
hebele
uvercinka
limonya
daha varsa gözümden kaçanlar, ya da doğum yapmadı sandığım ama yapanlar kusura bakmayın, takip de edemiyorum artık eskisi gibi
Ben Varım :)Simdi dogurmayan kac kisi kaldik.
Hiçbir şey demedi suratsizin teki zaten
oy kiyamam yaaBiz de iki gün sonra bırakacağız ant inşallah geçer gerçi şimdi de Dişi patlıyor yine anlayacağın kocaman herif de olsa beni dertlendirecek birşeyler bulur :)
ben varım;
mattika
serefraz
maral
darkdays
beyzaazra
carib
seher
hebele
uvercinka
limonya
daha varsa gözümden kaçanlar, ya da doğum yapmadı sandığım ama yapanlar kusura bakmayın, takip de edemiyorum artık eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?