2015 Şubat Anneleri

benim kiz uyumadi dönüp duruyor yatakda, simdi gidip basliycam donmesinden de uyumasindandaaa
duvar ince en ufak hareketi buraya gurultu oalrak yansiyor iyimi salona yani

ya kizlar ben bu sefer $i$medim neden acaba
ozellikle dikkat ediyorum elimi ayagaimi her gun kontrol ediyorum ama $i$lik yok, bende bi gariplik var sankim :)

az once oglum bana karde$ var senin içinde o yuzden kilo aldin $i$ko oldun demi anne dedi
ben ne dedin bi daha soyle deyincede $i$ko kelimesini çekip cumlesini tekrar kurduu : )

e$$ek sipasi $i$ko gormemis alt taarfi 15 kg aldimm

Vay anam ben bugün öldüm bittim kızlar ya evi temizledim tip köşe çamaşırı yemekti onlar bitti pazar markete alışverişe git geldim ki eve yürüyemiyorum şu an belimde iki yerde fıtık birde ya bir yardım edenim yok ya birde Kocam sağolsun bugün alışveriş yaptık diye surat beş karış söylene söylene geldi o kadar sıkıldım artık yahu şu halimde uğraşıyorum evin temizliği falan birşeye elini sürdüğü de yok acımıyorda halime birde bağırıyor

Ya uyanmiyo ki dün tam yatış sınırında çıktı doktor bi gün çok dikkat et beslenmesine yarın tekrar bakalım dedi ama bugün gidemedik inşallah artma yarına kadar

canım bizim evde uyguladığımız bir yöntem var kuzenim hemşire o söylemişti. evde fototerapi...
florasanı beşiğine tak, etrafını kapat; gözlerini de kapa bebeğin ki etkilenmesin.
kuzenin çocuğunun öyle düşürdük aynısını babam amirine söylemişti onlar da yatış sınırındaydı; bir dahaki kontrolde düşmüştü.

Azmis ya cogu Cok sükpr dogurdu. Darisi bize son haftalar harbi Cok zor ya. Heryerim sisti hersey eziyet ((

aminn...
ben de sağlam durmaya çalışıyorum gerçi evde iş yapabiliyorum dışarıya çıkınca da geziyorum ama akşam dizlerimden aşağısı bitik oluyor. ayaklarım, ellerim de şişti 2-3 haftadır.
en tatlı yanı her akşam eşime masaj yaptırıyorum

Bu 14 kişi mi kalmış bakalım sırayla kim kim doğuracak Sancısı olan ya da doğuracağını hisseden var mı ??? Ben hala ipucu beklemekteyim :)

yok bende bir his de yok bir ipucu da. kv ile konuştum bugün de fotoğrafımı görmüş midenden aşağı düşmemiş daha karnın dedi. yok dedim hala kaburgam civarı geziniyor.

Ben aksine Cok sistim ellerim ayaklarim coraptan bile belli oluyo sistigi.
Senin Oglan yine Iyi benim kiz Gecenlerde corba iciriyom yemicem dedi babasida ye kizim bitir corbani diyo. Benim kiz Ne dese begenirsin: yemicem baba bitirim anne gibi sisko göbekmi Olim diyo. Ya simdiki Cocuklar.
Bugünde eski resmimi görmüs Bana diyo aaa anne burda kardes Yokmus Sen sisko degilmissin dyio. Daha 3 bucuk yasinda cocuk.

Bende Arada sertlesme ve adet agrisi disinda bisey Yok Ama oda yatip dinlenince Sabaha bisey kalmiyo.
Aynen her gece lavaboya Kalkıp bir mucize bekler gibi ipuçları arıyorum bu gece TMM gelecek diyorum da yok eşim de diyo abisi gibi son kontrol Akşamı sütun gelecek :) bütün doğumlarım aynı şekilde olacak sanıyo

Benim fıstığın topukları artık Göbek deliğinin oralarda tepişiyor da çok da geleceği yok gibi ben o da oğlum gibi salı günü doğsun istiyorum belki o yüzden Gününü bekliyordur :)

Benimkide Hep bu haftayi diyodu, bugünde diyo Projeler Cok yogun biraz daha dursun. Tabi ya dedim Senin isine göre gelcekti.

O su gibi şey bendende geliyor arkasından sarı süt geliyor
Canım sütün ilk gelen bölümü şekerli ve Şeffaf bölümü sonra gelen sarı bölüm ise Yağlı ve besleyici bölümü eğer dikkat eder de bebişini bütün bir göğsünü emecek kadar emzirirsen kilo alışı daha iyi olacaktir :) diğer göğsünü de sağarak boşaltabilirsin ya da bir sonraki sefere diğerini komple emzirirsin :)

valla sende ona bagir
caniyin kiymetini bil, alisverisi kendine yapmadin ya oda yiyor niye bagiriyuor
iyilik yaarmiyor, ver eline listeyi gitsin alsin yazani
sinir oluyorum boyle odunlara benimkide odun 7 senedir ugrasuyorum ben soylemeden kilini kipîrdatmaz adam evin içinde,yontamadim bi turlu .. bende butun gun askeriye amirali gibi sunu bunu yap deyip duruyorum : ))

pazartesi dr a gittik 9 aydir ilk defa benimle geldi,yolda soyleniyor kendinde gidebilirdin beni uykusuz koydun diye,oyle yapinca kiymetmi biliyon sanki dedim
boyle mi bilicem senin kiymetini diyor
bilmiyorsun madem boyle olsun dedim

Benim fıstığın topukları artık Göbek deliğinin oralarda tepişiyor da çok da geleceği yok gibi ben o da oğlum gibi salı günü doğsun istiyorum belki o yüzden Gününü bekliyordur :)
Benimkide aynen o durumda ayakları popoyu dayadı ta kaburgalarıma değecek az kaldı

Ya varya bakma ben çok kızıp bağıran biriyim normalde eşime tahammül ettiğim kadar hiçbirşeye etmemişimdir evimde huzur kaçmasın diye annemle babamla dahi kavga ederdim de Ahh ahh şimdi onların kıymetini nasıl anlıyorum varya eşin adamına anlatamıyorsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…