2015 Şubat Anneleri

:)) maasallh kizlar daha bildikli oluyor
benimkide 5 yasinda ,$i$ko lafinin zevzeklik oldugunu ogretmisim en azindan oda iyi bisey demi :))))

Hey ya Rabbim nasıl bir mucizeymiş bu anne sütü gerçekten inşallah çok çok gelirde kızımı doyurabilirim

:)) maasallh kizlar daha bildikli oluyor
benimkide 5 yasinda ,$i$ko lafinin zevzeklik oldugunu ogretmisim en azindan oda iyi bisey demi :))))

Yani :)))
Benimki Bide diyo anne baba zaten siskoydu, sende sisko oldun. Bende olcammi? Dedim istersen ol Yok diyo ben olmak istemiyom:))

huzur kaçmasin diye susma olayi guzel bisey ama tek taarafliysa bu evliligi yipratmakdan baska biseye yaramaz , sen içine atarsin surekli susarsin sabredersin bigun sabrin tasacakdir sende insansin

benimki dogurda kurtuluyum artik diyor bana
çocugu tasiyan benim, sanciyi eziyeti çeken benim ona noluyorsa gelde kudurma
ben susmam valla içime atamam soylerim benim karnim agriyacgina onun karni agrisin : )
kavgaysada kavga yapariz , yapmadigimiz sey deil
susmayi denedigimde esim hep daha çok ustume geldi benim
ama ben karsilik veriyim kendimi korumaya geçiyim ugrasmaz fazla benimle ..

Benim fıstığın topukları artık Göbek deliğinin oralarda tepişiyor da çok da geleceği yok gibi ben o da oğlum gibi salı günü doğsun istiyorum belki o yüzden Gününü bekliyordur :)

ben de ya 14ünde gelsin ya da geçsin gününü 23ünde gelsin istiyorum doğum günümde. ben pazartesi doğmuşum bu sene de 23 ü pazartesine denk geliyor. kısmet bakalım.
benimki de bazen göbek deliğinden başlayıp kaburgaya doğru ittiriyor. geriniyor galiba diyorum

Yani :)))
Benimki Bide diyo anne baba zaten siskoydu, sende sisko oldun. Bende olcammi? Dedim istersen ol Yok diyo ben olmak istemiyom:))
cadi yaaa : )))
benim oglaanda kilo ya takdi bugunlerde, gidip gelip tartinin ustune çikiyor anne kilo almi$miyim diyor : )
bi yudum su içse tartida : ))) ablasini geçecekmis kilo alip :)

su na nst ye baglansam sanci en az 100 gosterirdi : )))
oturduugm yerde karnim ta$ kesiliyor yawsss

bende doğurmadım çok yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum :) kasıklarım şiş ve belim ağrıyor iki gündür adet olacakmışım hissi yaşıyorum artık doğaydı eyiydi

ben de aynıyım anne-babamla bile kavga ederdim.
ilk 2-3 ay eşimle de aynı tartışırdım kızıp bağırırdım, sonra kızacağım anda ortamdan uzaklaşmaya başladım. öyle böyle bağırmıyorum ben sinirlendiğimde çünkü.
yazmaya başladım, işe yaramaya başladı. notlar yazıp derdimi öyle anlatıyordum.
o tahammülsüz sinirlenen adam da değişti benimle...
şimdi ben anlık bir tepkiyle sesimi yükseltsem o susar, o yükseltince ben susarım.

Hayirli olsun .Allah anali babali buyutsun.

kızlar hayırlı akşamlar cümleten.benim paşmda geldi çok şükür.cumartesi günü suyum gelmeye başladı.sancılarım vardı zzaten..spinal sezeryan ile doğum yaptım.kokrkutuğum kadar zor olmadı hamd olsun .3.100 gr 52 cm.dün taburcu olduk.pek vakit olmuyor yazmaya..iyice toparlanalım yazarım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…