:)) maasallh kizlar daha bildikli oluyorBen aksine Cok sistim ellerim ayaklarim coraptan bile belli oluyo sistigi.
Senin Oglan yine Iyi benim kiz Gecenlerde corba iciriyom yemicem dedi babasida ye kizim bitir corbani diyo. Benim kiz Ne dese begenirsin: yemicem baba bitirim anne gibi sisko göbekmi Olim diyo. Ya simdiki Cocuklar.
Bugünde eski resmimi görmüs Bana diyo aaa anne burda kardes Yokmus Sen sisko degilmissin dyio. Daha 3 bucuk yasinda cocuk.
Bu 14 kişi mi kalmış bakalım sırayla kim kim doğuracak Sancısı olan ya da doğuracağını hisseden var mı ??? Ben hala ipucu beklemekteyim :)
Bu 14 kişi mi kalmış bakalım sırayla kim kim doğuracak Sancısı olan ya da doğuracağını hisseden var mı ??? Ben hala ipucu beklemekteyim :)
Hey ya Rabbim nasıl bir mucizeymiş bu anne sütü gerçekten inşallah çok çok gelirde kızımı doyurabilirimCanım sütün ilk gelen bölümü şekerli ve Şeffaf bölümü sonra gelen sarı bölüm ise Yağlı ve besleyici bölümü eğer dikkat eder de bebişini bütün bir göğsünü emecek kadar emzirirsen kilo alışı daha iyi olacaktir :) diğer göğsünü de sağarak boşaltabilirsin ya da bir sonraki sefere diğerini komple emzirirsin :)
:)) maasallh kizlar daha bildikli oluyor
benimkide 5 yasinda ,$i$ko lafinin zevzeklik oldugunu ogretmisim en azindan oda iyi bisey demi :))))
huzur kaçmasin diye susma olayi guzel bisey ama tek taarafliysa bu evliligi yipratmakdan baska biseye yaramaz , sen içine atarsin surekli susarsin sabredersin bigun sabrin tasacakdir sende insansinYa varya bakma ben çok kızıp bağıran biriyim normalde eşime tahammül ettiğim kadar hiçbirşeye etmemişimdir evimde huzur kaçmasın diye annemle babamla dahi kavga ederdim de Ahh ahh şimdi onların kıymetini nasıl anlıyorum varya eşin adamına anlatamıyorsun işte
Benim fıstığın topukları artık Göbek deliğinin oralarda tepişiyor da çok da geleceği yok gibi ben o da oğlum gibi salı günü doğsun istiyorum belki o yüzden Gününü bekliyordur :)
cadi yaaa : )))Yani :)))
Benimki Bide diyo anne baba zaten siskoydu, sende sisko oldun. Bende olcammi? Dedim istersen ol Yok diyo ben olmak istemiyom:))
bugun hiç girmemi$ kurtulmustur insallah hayurliisyla ..iremguzum dogurdun mu
Ya varya bakma ben çok kızıp bağıran biriyim normalde eşime tahammül ettiğim kadar hiçbirşeye etmemişimdir evimde huzur kaçmasın diye annemle babamla dahi kavga ederdim de Ahh ahh şimdi onların kıymetini nasıl anlıyorum varya eşin adamına anlatamıyorsun işte
Hayirli olsun .Allah anali babali buyutsun.Merhaba kızlar... Ben perşembe günü akşam 22,18 de bebeiğimi kucağıma aldım çok şükür. 36+6 da bize süpriz yaptı küçük kızım) perşembe günü randevumuz vardı muayene için doktora gitmiştik. Onun öncesinde çarşamba günü akşam çok fazla ve yumurta akı kıvamında renksiz bi akıntım gelmişti normal bi akıntıdır diye çoK kafama takmamıştım meğer nişanmış doktorum öyle söyledi. Neyse perşembe muayeneye gittiğimiz zaman doktor ultrasondan baktı kafası üç hafta önde gidiyordu zaten sezeryan ihtimali vardı olur mu olmaz mı onu konuştuk. Bir de alttan muayene edeyim dedi çatı durumuna bakayım. Ve 2 cm açılmam olduğunu söyledi hiç bir şekilde ağrım sancım da olmamıştı alttan muayeneye devam ederken birden suyum geldi anlamadım bi anda ne oluyo diye doktorda şaşırdı. Bilemiyorum orada doktorun hatası varmıydı yokmuydu. Seni salmıyorum dedi yatış verdi bugün doğuracaksın dedi. Direk odaya çıktık lağman yapıp nst ye bağladılar beni eşimde hemen eve gelip benim bebeğimin eşyalarını getirmeye gitti. Ben tek başıma hastane odasında suyumda gelince sancı çekmeye başladım 4,5 saat sancı çektim eşim geldi yanıma ama oda başımda dönüp durdu ben sancı çektikçe bi oturup bi kalktı. Ankarada oturuyoruz burda burda da kimsem yok eşimle birlikteydim tek destekçim oydu sağolsun annemlerde haberi alınca yola çıktılar tabi. 4,5 saat sonucunda kendi sancımla 4 cm oldu açılmam ama ben dayanamıyordum artık sezeryana alın beni dedim artık doktorum kafası büyük olduğu için açılmam olsa bile acil sezeryana alınabileceğinide söyleyince dedim hiç durmayalım sezeryan direk. Belki suni sancı verilmiş olsaydı açılmam daha hızlı olurdu ve normal doğum olurdu ama oda olmayınca dayanamadım maalesef sezeryana girdim ve çok şükür kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım. Bugün beş günlüğüz hafif yüzünde sarılık var ama inşallah vücudunu sarmadan geçiririz. Normal doğum çok olsun istiyodum ama beceremedim maalesef yapamadım o sancılara dayanamadım.
15 kişi varmıymışız.iyi gene çokmuşuz.yok erel de var 15 belki daha vardır
bende de tık yok daha çok gün var dolmasına gerçi benm
Ben de varimben varım;
mattika
serefraz
maral
darkdays
beyzaazra
carib
seher
hebele
uvercinka
limonya
daha varsa gözümden kaçanlar, ya da doğum yapmadı sandığım ama yapanlar kusura bakmayın, takip de edemiyorum artık eskisi gibi
Ben anlayamiyorum geliyo mu gelmiyo mu sıkınca su geliyo sadece...O su gibi şey bendende geliyor arkasından sarı süt geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?