2015 Şubat Anneleri

kızlar saat 2 gibi yerde buz vardı ayağım kaydı eşim tuttu azcık vajınam acıdı (çok kaymadım yani) bu saat oldu hala vajınamda aynı ağrı şimdi de alta doğru hafif baskı hissediyorum acaba kızım kanala mı yerleşiyor cuma kontrolüm var inşallah gittiğimde doğum başlıyor der doktor :)

yorgani yigilmis tepe.gibi olmus oglanin. Diyor ki galiba altinda annemin gobusu var.
Ahaha

Hayirli olsun canim.

Merhaba kızlar bu sabah 11 de spınal sezeryanla aldım kuzuyu kucagıma sukurler olsun saglıklı yavas yavas emmeyede başlıyor alışıyoruz birbirimize:))Darısıötum bekleyenlerın basına ınsallah:)
Ikinizin de gozunuzaydin olsun.
Bol.sutlu gunleriniz olsn

portakal mandalinali yesil çay içmistim geberiyorum mide yanmasindann
gavisconuda çaydan once içmistim daha yenice

hiç aklima gelmedi çaydan midemin yanaacagi
Alalhim sen yardim ettttttt : (((((

vahide1204 neredesin sekerim koftelerin içine dustun bugun gorunmuyorsun
ben daha yapmadim, kiyma dolapta ebkliyor : (((
kofte deilde sogani rendelemeey useniyorum : (((((((

24 saatir girip yazmami$sin , buyuk ihtimalle dogurdun
insallah guzel ve kolay bi dogumun olmustur, e hadi gelde anlatt :)
Bu aksam saat 19.10 da kizimi kucaguma aldim cok şükür. Biraz zorlu bir süreç oldu ama cok şükür ikimizde iyiyiz suan. Daha ayrintili yazacam eve ciktiktan sonra.

Bu aksam saat 19.10 da kizimi kucaguma aldim cok şükür. Biraz zorlu bir süreç oldu ama cok şükür ikimizde iyiyiz suan. Daha ayrintili yazacam eve ciktiktan sonra.
Allah anali baabali buyutsun canim
normalmi oldu sezeryan MI ? bari onu deyiver

Gozunaydin canim. Zorlu derken
Sonu guzel olmus ya. Haberini bekliyoruz

slm kızlar perşembe günü 8.45 de oğlumu kucağıma aldım.spinal sezeryan oldum. ikimiz de çok iyiyiz sukur.. bir haftadır anca toparlanıyorum oğluştan vakit de kalmıyor :) hepiniz en kısa sürede alın bebeklerinizi kucağınıza inş bu bambaska bi aşkmış.. allah herkese kısmet etsin.. benle aynı gün doğum yapan var mı 5 şubatta?

yok hayali sanci benimki. Ama niye olmasin. Olabilir umutluyum ben.
Paris fln uzak kaldi bize haha
o zaman bekle boyle uzaksa : )
anca hayalini kurarsin sancinin : )

takiliyom sana kizma heaaa

sen serefraz bide iremguzumun dogumunu merakla bekliyorum, uçunuzunde çekdigi yeter artik bi an once alin su çocuklari kucaginiza hayrliisyla sagliklica istediginiz sekilde ..

canim gozun aydin kavustun kuzuna saglikla buyut ayrintilarini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…