Simdi dogurmayan kac kisi kaldik.
Baya varmisiz. Biz de doguraydik sagliklaben varım;
mattika
serefraz
maral
darkdays
beyzaazra
carib
seher
hebele
uvercinka
limonya
daha varsa gözümden kaçanlar, ya da doğum yapmadı sandığım ama yapanlar kusura bakmayın, takip de edemiyorum artık eskisi gibi
Masallah diyelim o zmn.dinleniyodur annesiSarılık yok canım.iştahı iyi mama takviyesi yapıyoruz
yorgani yigilmis tepe.gibi olmus oglanin. Diyor ki galiba altinda annemin gobusu var.ya kizlar ben bu sefer $i$medim neden acaba
ozellikle dikkat ediyorum elimi ayagaimi her gun kontrol ediyorum ama $i$lik yok, bende bi gariplik var sankim :)
az once oglum bana karde$ var senin içinde o yuzden kilo aldin $i$ko oldun demi anne dedi
ben ne dedin bi daha soyle deyincede $i$ko kelimesini çekip cumlesini tekrar kurduu : )
e$$ek sipasi $i$ko gormemis alt taarfi 15 kg aldimm
Hayirli olsun canim.kızlar hayırlı akşamlar cümleten.benim paşmda geldi çok şükür.cumartesi günü suyum gelmeye başladı.sancılarım vardı zzaten..spinal sezeryan ile doğum yaptım.kokrkutuğum kadar zor olmadı hamd olsun .3.100 gr 52 cm.dün taburcu olduk.pek vakit olmuyor yazmaya..iyice toparlanalım yazarım inşallah..
kızlar hayırlı akşamlar cümleten.benim paşmda geldi çok şükür.cumartesi günü suyum gelmeye başladı.sancılarım vardı zzaten..spinal sezeryan ile doğum yaptım.kokrkutuğum kadar zor olmadı hamd olsun .3.100 gr 52 cm.dün taburcu olduk.pek vakit olmuyor yazmaya..iyice toparlanalım yazarım inşallah..
Ikinizin de gozunuzaydin olsun.Merhaba kızlar bu sabah 11 de spınal sezeryanla aldım kuzuyu kucagıma sukurler olsun saglıklı yavas yavas emmeyede başlıyor alışıyoruz birbirimize:))Darısıötum bekleyenlerın basına ınsallah:)
heheheh alem bu çocuklar : )))yorgani yigilmis tepe.gibi olmus oglanin. Diyor ki galiba altinda annemin gobusu var.
Ahaha
niyeki sancinmi varrBu gece dogurasim var.
Ah ahh
Bu aksam saat 19.10 da kizimi kucaguma aldim cok şükür. Biraz zorlu bir süreç oldu ama cok şükür ikimizde iyiyiz suan. Daha ayrintili yazacam eve ciktiktan sonra.24 saatir girip yazmami$sin , buyuk ihtimalle dogurdun
insallah guzel ve kolay bi dogumun olmustur, e hadi gelde anlatt :)
Allah anali baabali buyutsun canimBu aksam saat 19.10 da kizimi kucaguma aldim cok şükür. Biraz zorlu bir süreç oldu ama cok şükür ikimizde iyiyiz suan. Daha ayrintili yazacam eve ciktiktan sonra.
yok hayali sanci benimki. Ama niye olmasin. Olabilir umutluyum ben.niyeki sancinmi varr
sen parise gittinmiydiii , gelip giden çok olunca karistiriyorum kim gitti kim kaldi :))
Gozunaydin canim. Zorlu derkenBu aksam saat 19.10 da kizimi kucaguma aldim cok şükür. Biraz zorlu bir süreç oldu ama cok şükür ikimizde iyiyiz suan. Daha ayrintili yazacam eve ciktiktan sonra.
Bu aksam saat 19.10 da kizimi kucaguma aldim cok şükür. Biraz zorlu bir süreç oldu ama cok şükür ikimizde iyiyiz suan. Daha ayrintili yazacam eve ciktiktan sonra.
o zaman bekle boyle uzaksa : )yok hayali sanci benimki. Ama niye olmasin. Olabilir umutluyum ben.
Paris fln uzak kaldi bize haha
kızlar hayırlı akşamlar cümleten.benim paşmda geldi çok şükür.cumartesi günü suyum gelmeye başladı.sancılarım vardı zzaten..spinal sezeryan ile doğum yaptım.kokrkutuğum kadar zor olmadı hamd olsun .3.100 gr 52 cm.dün taburcu olduk.pek vakit olmuyor yazmaya..iyice toparlanalım yazarım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?