Merhaba kızlar bu sabah 11 de spınal sezeryanla aldım kuzuyu kucagıma sukurler olsun saglıklı yavas yavas emmeyede başlıyor alışıyoruz birbirimize:))Darısıötum bekleyenlerın basına ınsallah:)
kızlar saat 2 gibi yerde buz vardı ayağım kaydı eşim tuttu azcık vajınam acıdı (çok kaymadım yani) bu saat oldu hala vajınamda aynı ağrı şimdi de alta doğru hafif baskı hissediyorum acaba kızım kanala mı yerleşiyor cuma kontrolüm var inşallah gittiğimde doğum başlıyor der doktor :)
Bu gece dogurasim var.
Ah ahh
slm kızlar perşembe günü 8.45 de oğlumu kucağıma aldım.spinal sezeryan oldum. ikimiz de çok iyiyiz sukur.. bir haftadır anca toparlanıyorum oğluştan vakit de kalmıyor :) hepiniz en kısa sürede alın bebeklerinizi kucağınıza inş bu bambaska bi aşkmış.. allah herkese kısmet etsin.. benle aynı gün doğum yapan var mı 5 şubatta?
Bende varımSimdi dogurmayan kac kisi kaldik.
Bende duymamıştım, insan başına gelmeyince bilemiyor bazı şeyleri.hım anladım hiç duymamıştım
hakkımızda hayırlısı bakalım ya
başka bi doktorada gittin mi hiç ?
farklı görüş olabilir belki
Bu 14 kişi mi kalmış bakalım sırayla kim kim doğuracak Sancısı olan ya da doğuracağını hisseden var mı ??? Ben hala ipucu beklemekteyim :)
Kizlar merhaba, cok takip edemiyorum ama sanirim herkes bir bir doguruyor cok tebrik ederim hepinizi gozunuzaydin :)
Ya size bir sey sorucam cok aklima takildi. Bugun kontrolum vardi 37+5 su an. Bakti her sey normal daha kanala da girmemis.
Bugun dogumu konustuk iste. ne istedigimi sordu normal dedim. Normal dogum icin hic bi sikinti yok ben de normali oneririm dedi. iste kanama, nişan, hareketlerde azalma, su gelmesi, sanci vs oldugunda hemen geliyosun dedi.
Buraya kadar normal. Geldiginde epidural diye bilgilendir dedi. Istiyosak bilgilendiriyoruz di mi dedim. epidural yapicam dedi olmaz diger turlu dayanamazsin dedi. Korkularim var epiduralle ilgili dedim hic korkmana gerek yok dedi.
Ya bu bi ozel hastane politikasi midir anlamadim. Bu benim istegime kalmis bisey sonucta. Doktoruma cok guveniyorum cok seviyorum ama neden boyle epidural olacak diye kestirip atti anlamadim o an bi bosluguma geldi bisey de diyemedim. Psikolojik olarak dayanamazsin lafini doktor soyleyince insan da etkileniyo demek ki o yuzden boyle davraniyolar.
Esim de doktor ne derse o mantiginda. Tabiiki acisiz dogurmayi bende iaterim de korkuyorum cekiniyorum epiduralden yagerci sezaryen olmak zorunda kalirsam da epidural olcak ama.
Sizce doktorum niye boyle dayatti bana bunu? Siz ne dusunuyosunuz epidural normal dogum hakkinda? Off kafamda deli sorular
Senin ki öyle anlayabiliyorsa ne ala benim ki çok inattır o yüzden huyumu bildiğim için konuşmuyorum tavır koyuyorum öyle anlıyor biliyor çünkü beni ben çok konuşan biriyim sustum mu anlar kızdığımı yada kırıldığımıhuzur kaçmasin diye susma olayi guzel bisey ama tek taarafliysa bu evliligi yipratmakdan baska biseye yaramaz , sen içine atarsin surekli susarsin sabredersin bigun sabrin tasacakdir sende insansin
benimki dogurda kurtuluyum artik diyor bana
çocugu tasiyan benim, sanciyi eziyeti çeken benim ona noluyorsa gelde kudurma
ben susmam valla içime atamam soylerim benim karnim agriyacgina onun karni agrisin : )
kavgaysada kavga yapariz , yapmadigimiz sey deil
susmayi denedigimde esim hep daha çok ustume geldi benim
ama ben karsilik veriyim kendimi korumaya geçiyim ugrasmaz fazla benimle ..
Şu bir gerçek ki kimse evlenmeden önce rengini belli etmiyor evlenince asıl tanıyorsun ve artık bakıyorsun ne nasıl gidiyor nasıl anlaşabiliyorsun tanıdıkça oturuyor herşey rayına kimisi bağırıp çağırmadan anlamaz kimiside susmandan anlamaz herkes bir çeşit işte :)ben de aynıyım anne-babamla bile kavga ederdim.
ilk 2-3 ay eşimle de aynı tartışırdım kızıp bağırırdım, sonra kızacağım anda ortamdan uzaklaşmaya başladım. öyle böyle bağırmıyorum ben sinirlendiğimde çünkü.
yazmaya başladım, işe yaramaya başladı. notlar yazıp derdimi öyle anlatıyordum.
o tahammülsüz sinirlenen adam da değişti benimle...
şimdi ben anlık bir tepkiyle sesimi yükseltsem o susar, o yükseltince ben susarım.
Allah Allah süt gelmiyor mu hiç bebiş doyuyor mu peki varmı sıkıntıBen anlayamiyorum geliyo mu gelmiyo mu sıkınca su geliyo sadece...
ben hala doğurmadımSimdi dogurmayan kac kisi kaldik.
Normalde beni muayene etmeyecekti ama içimden bi his muayene olmak istedi olmasam eve gelip Sancı beklicektik muayenede anlaşıldı yani şimdi meleğim uyuyor bile beşiğindeS serefraz85 nedense bende cuma doğuma odaklandımfyz35 tuttu inşallah bende de tutar :) bizim kızımla şükür hiç sorunumuz yok kızım ne zaman isterse gelsin sağlıklı olalım bana yeter
ben bu epidural diyen doktorları anlamadım gitti epidurali önerene kadar kadına doğum sürecini ve ordaki sancıyı (dalgaları) anlatsa insan acıyı ve acıyı azaltıp rahatlatan hormonları bilse korkmak yerine o sancının bebeğine kavuşması için gerekli olduğunu bilse daha farklı hisseder diye düşünüyorum çünkü ben eğitime katılmadan önce korktuğum süreçten şimdi korkmuyorum yani ne yaşayacağımı bilemem ama bir olayı korkmadan heyecanla merakla beklemek çok güzel :)
Kaç gün oldu? Birkaç.gün sonra kendi isteği ile tutar ve sütte artıyor merak etme.
Bana da çok dedi k.validem süt yetmiyor mama yapıcam diye.
dinlemedim Uykusuz sabaha kadar oturdum meme çektirdim ve süt arttı. Şimdi mama bir kutu almıştım bitsin diye gece bir kez veriyorum.
3-4 saat uyuyor.
işe yarıyor mu canım benim uçlar parçalandı resmen uç kalmıcak böle giderse çünkü
hngi marka nereden aldın kullanımı temizliği nasıl oluyor maliyeti nedir ?
Canim benimde meme ucum pek yok silikon meme ucu aldim onu takip bebege tutturuyorum agzinin kenarindanda cay kasigiyla mama damlatiyorum onu memeden geliyor sanip memeyi cekiyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?