Kizlar merhaba, cok takip edemiyorum ama sanirim herkes bir bir doguruyor cok tebrik ederim hepinizi gozunuzaydin :)
Ya size bir sey sorucam cok aklima takildi. Bugun kontrolum vardi 37+5 su an. Bakti her sey normal daha kanala da girmemis.
Bugun dogumu konustuk iste. ne istedigimi sordu normal dedim. Normal dogum icin hic bi sikinti yok ben de normali oneririm dedi. iste kanama, nişan, hareketlerde azalma, su gelmesi, sanci vs oldugunda hemen geliyosun dedi.
Buraya kadar normal. Geldiginde epidural diye bilgilendir dedi. Istiyosak bilgilendiriyoruz di mi dedim. epidural yapicam dedi olmaz diger turlu dayanamazsin dedi. Korkularim var epiduralle ilgili dedim hic korkmana gerek yok dedi.
Ya bu bi ozel hastane politikasi midir anlamadim. Bu benim istegime kalmis bisey sonucta. Doktoruma cok guveniyorum cok seviyorum ama neden boyle epidural olacak diye kestirip atti anlamadim o an bi bosluguma geldi bisey de diyemedim. Psikolojik olarak dayanamazsin lafini doktor soyleyince insan da etkileniyo demek ki o yuzden boyle davraniyolar.
Esim de doktor ne derse o mantiginda. Tabiiki acisiz dogurmayi bende iaterim de korkuyorum cekiniyorum epiduralden yagerci sezaryen olmak zorunda kalirsam da epidural olcak ama.
Sizce doktorum niye boyle dayatti bana bunu? Siz ne dusunuyosunuz epidural normal dogum hakkinda? Off kafamda deli sorular
Pipili dünyaya teşrif etti sonunda ...
Ama baba yorgun :/
Darisi basina balimmmAhh sonunda! :)))
Hadi gözün aydın. İnşallah gönlüne göre olmuştur doğumun.
Sağlıkla,mutlulukla büyüt bebeni
Şaşkınlığındandır kisa zamanda geçer bence :)Benim eşim pek bebekle ilgilenmiyor.
Sevmiyor mu acaba diyorum.
Benden çok o girdi depresyona.
Normalde çocukları çok sever. Artık eve bile gelmek istemiyor,mümkün olsa hep işte duracak.
Evde olduğu zamanda ya kardeşimi çağırıyor ya da ablamın eşini ve üst katta oturuyor yatana kadar, sigara içiyorlar orada takılıyorlar.
Hele annesi falan varken direkt gelip üst kata çıkıyordu.
Bebeğin sorumluluğunu alamadı, bende çok üzülüyorum. Hamileykende pek.düşünmüyordu herkes dedi doğunca değişir. Şimdi de aynı. Şimdi de diyorlar bebek biraz canlansın değişir.
Oysa o kadar çok istemiştiki önceki bebek düşünce günlerce ağladı, bizim bebeğimiz olmayacak mı diye çok dertlenmişti.
Amin canım, perşembeye kadar doğurdum doğurdum yoksa sezeryana gireceğim bende.Darisi basina balimmm
Maşallah sanada bebeğindeKizlar ben dogum yaptim 9.5 cm kafa capi 3500 gr kilosu normal dogumla geldi minigim dunyaya devlet hastanesinde yaptim dogumumu 5 cm aciklikla geldim hastaneye sonra hizla acilma oldu cok sukur biz iyiyiz
Saol bitanem korkulcak bisi yokmus bunu anladim hala saskinimMaşallah sanada bebeğinde
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
Nasıl oldu böyle hemencecikSaol bitanem korkulcak bisi yokmus bunu anladim hala saskinim
Evet dr bugunki randevumda cati muaynesinde ih mih yapinca sezeryani dusunmemi teklif etti eve gittim bi suru agladim yalnis anlasilmasin sezeryanda bi doum fakat hersey normalken kafasi yerlesmisken neden sezeryan oliyim die dusunuodum bu kararsizliklar icinde ogleden sonra sancim basladi aksama kadar duzensiz bi sekilde gitti ama dr bir haftaya kadar dedi die ben yalanci sancilar zannettim sonra kssilmalarla berabr sancilar duzenlesti bekledim anladimki doguma yaklastim ama cok uykum vardi sancilar dururda biraz uyurum die dusundum baktim 4 dakikada bire dustu evde surekli saga sola sallandim nefes aldim verdim egildim kaklktim esim sen doguruosun galiba gidelim dedi ben heycanlandim derken dusa girmk istedim sicak su acilma sagliomus ya dusumu aldim ciktik yola zeynepkamil bize yakin sayilir die oraya gittik once tekrar muayne etti oradaki dr ve cok ii acilman bes cm dedi seni nstden sonra hemen doguma alcaz dedi bende basladim hemen sormaya kim var dr asistanlar oluomu dogumda filan meger asistanlarda oluomus o zaman bn burada yapamiycam gitmek istiorum dedim yolda dogurabilirsiniz yatisini yapcaz dedilr yok dedim lutfen kagit imzalattilar ciktim ben geldik beykoz devlet hastanesine ebe biraz kizdi tabi 5 cm acilmayla nasil geeliosun die bi daha muayene etti acilma sekiz cm olmus lavman yapildi suyum acildi lavobaya girdim ciktim nstye bagliycaklardiki baglamayin beni galiba doguruorum ben dedim sonra dogumhaneye alindim devlet oldugu icinn epidural yapmiolarmis zaten gerek de yok dedilrr sonra ikindim dort bes kere filan sonra bebegime kavustum o karsimda yaparken dikisim atildi odamiza ciktik oglum karsimda uyuyo cok sukut bende size uzun uzun yazmis oldum dogum hikayemi.uzun oldu kusura bakmayinNasıl oldu böyle hemencecik
Sanki sen tam karar verememiştin normal mi sezeryan mi?
Inşallah csnım Rabbim öyle bir düzen koymuş ki tatlı Kısmi bebeğin hosuna gitsin de bol bol emsin diye mi bilmem artık zaten insan emzirirken elleri yapış yapış oluyo :) ne kadar tatlıdır kim bilirHey ya Rabbim nasıl bir mucizeymiş bu anne sütü gerçekten inşallah çok çok gelirde kızımı doyurabilirim
Bende ya 14 ünde gelsin ya da oğlum gibi Günü'nde gelsin istiyorum bakalım hayırlısı ama ikinci daha bir Heyecanlı oluyormuş onu anladım ben korkuları ilkinde yendim çünkü şimdi doğması için gün sayıyorumben de ya 14ünde gelsin ya da geçsin gününü 23ünde gelsin istiyorum doğum günümde. ben pazartesi doğmuşum bu sene de 23 ü pazartesine denk geliyor. kısmet bakalım.
benimki de bazen göbek deliğinden başlayıp kaburgaya doğru ittiriyor. geriniyor galiba diyorum
Senin daha varmış girer girer inşallah :)Ben de dogurmadim daha. Hala kanala da girmedi. gununu beklicek herhalde olsun ne kadar durursa kardir :)
Kontrolden olsa akıntınız az birazcık kan gelirdi bence senin gelen NişanınBende doguracak miyim ne? Kontrolum vardi,nst de sanci cikinca drum acilma var mi bakti..yokmus henuz acilma..baska bi arkadasina yonlendirdi kordon dolanmasindan kuskulandi,onda da bir sorun cikmadi..peraembe gel diye gonderdi beni...
Butun aksam agrim vardi..bu gece ilk kez uyuyamadim,buyuk tuvaletim de geliyor sanci ile..umarim bekler haftaya kadar..bu arada kanli akinti geldi gece yatmadan,muayeneden dolayi mi oldu acaba...
Pipili dünyaya teşrif etti sonunda ...
Ama baba yorgun :/
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah :) çok sevindim kolayca doğum yapmana ve normal OLMASINA :)Evet dr bugunki randevumda cati muaynesinde ih mih yapinca sezeryani dusunmemi teklif etti eve gittim bi suru agladim yalnis anlasilmasin sezeryanda bi doum fakat hersey normalken kafasi yerlesmisken neden sezeryan oliyim die dusunuodum bu kararsizliklar icinde ogleden sonra sancim basladi aksama kadar duzensiz bi sekilde gitti ama dr bir haftaya kadar dedi die ben yalanci sancilar zannettim sonra kssilmalarla berabr sancilar duzenlesti bekledim anladimki doguma yaklastim ama cok uykum vardi sancilar dururda biraz uyurum die dusundum baktim 4 dakikada bire dustu evde surekli saga sola sallandim nefes aldim verdim egildim kaklktim esim sen doguruosun galiba gidelim dedi ben heycanlandim derken dusa girmk istedim sicak su acilma sagliomus ya dusumu aldim ciktik yola zeynepkamil bize yakin sayilir die oraya gittik once tekrar muayne etti oradaki dr ve cok ii acilman bes cm dedi seni nstden sonra hemen doguma alcaz dedi bende basladim hemen sormaya kim var dr asistanlar oluomu dogumda filan meger asistanlarda oluomus o zaman bn burada yapamiycam gitmek istiorum dedim yolda dogurabilirsiniz yatisini yapcaz dedilr yok dedim lutfen kagit imzalattilar ciktim ben geldik beykoz devlet hastanesine ebe biraz kizdi tabi 5 cm acilmayla nasil geeliosun die bi daha muayene etti acilma sekiz cm olmus lavman yapildi suyum acildi lavobaya girdim ciktim nstye bagliycaklardiki baglamayin beni galiba doguruorum ben dedim sonra dogumhaneye alindim devlet oldugu icinn epidural yapmiolarmis zaten gerek de yok dedilrr sonra ikindim dort bes kere filan sonra bebegime kavustum o karsimda yaparken dikisim atildi odamiza ciktik oglum karsimda uyuyo cok sukut bende size uzun uzun yazmis oldum dogum hikayemi.uzun oldu kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?