2015 Şubat Anneleri

Iste bekliyorim kendi sancim baslasin diye. Alttan muayene etti daha niyeti yok dedi. Bklerse kilo alir diye korkuttu ama dogururum ins. Suni sanci sonrasi sezeryan olacagina beklerim kendi sancimla.giderim gerekirse ozaman seseryan olurum. Bebegim kendi istedigi zamanda gelir en azindan

canım hengel kars iline ait bir yemektir ayrıca da ben çok severim
Hımm merak ettim şimdi ben yemek konusunda Çok düşkünümdür her yörenin yemeğini tatmak için can atarım resmen bursalıyız ama doğu mutfağına bayılıyorum resmen burda öyle güzel tatlar yok tabi ondan herhalde :)

Hayırlı olsun canım sağlıkla buyut bebisini inşallah

benim yapacağım şey tamda bu bak limonya da devlette doğurdu çok şükür iyi
devlet hastanelerine baktim netten pek yorum yapan yok. Uni hastanesinde asistanlara denek olunuyor. Diger buyuk bir hastane var olmazsa ona giderim. Napayim. Hem dogim parasi yanima kalir.

benimki direk sezeryan dicek sanirim ama ilki normal oldugindan suni sanci diyor. Sonrada sezeryan ihtimali cok yuksek ama iste. Devlete gitmek cok buyuk kumar oynamak su vakitten sonra. Off

devlete acil olarak gidersin sancıların başlar belli düzende suyun kanaman gelirse doğum başladıysa zaten yollamazlar
dvlette ne olursa olsun seni normal doğurturlar

Kocaman bir maşallah ve bize de kocaman inşallahhhh.Harika bir doğum olmuş. Gözünüz aydın sağlıkla büyüyün...

27 çok fazla ama sen üşüyorsan o zaman bebeği çok sarıp sarmalama.boyun civarı falan kızarıyorsa sıcaklaşıoyrsa düşür dereceyi.isilik olur bu seferde fazla sıcaktan.

Hastanem yasadigim sehirde dogum konusunda en iyi hastane. su ana kadar kimseden epidural hakkinda kotu bisey duymadim olsa duyulurdu burada. Anestezi ekibi hakkinda kotu bi sey duymadim yani. Etrafimda tanidigim kim varsa o hastanede epidural sezaryen yaptirdi genellikle. Doktoruma ayri guveniyorum tecrubesi konusunda en ufak suphem yok. O da mecbur hastane politikasina uyuyor. Sonucta arada 500 tl kadar fark var hastanenin isine gelir tabiiki :)

Benim de aklimda olan biseydi bakalim neler olacak plan yapmak istemiyorum bu konuda ya neler duyuyorum hic planladigin gibi de olmayabiliyor. Allah hayirlisini nasip etsin herkes icin.

Gittigimde soyliycem ben sancilara dayanamazsam o an karar vermek istiyorum diye. Mutlaka oyledir zaten de doktorum beni psikilojik olarak yonelendirmek icin oyle dedi zaten buyuk ihtimalle. Bakalim neler olacak ya belki de cok aci cekmeyecegim ya da son anda ameliyat olucak vs hic bilemeyiz hayirlisi olsun hakkimizda :)

başımıza ne gelecek bilmiyoruz belirsizlik ne kötü

Canım bende takayım korse diyorum ama dikil başlangıç ve bitiş yerim sızlıyo. Tam iyileşmeden cesaret edermiyim bilmiyorum. Kendime bakınca pek göbeğim kalmış gibide değil aslında. Ama var yinede:)

canım hengel kars iline ait bir yemektir ayrıca da ben çok severim
Canım ben çorumluyum bizdede vardır hingal deriz. Karslılara göre daha farklı yaparız. Mantının büyüğü olur içi kıymalı. Kim sevmez:)

Ara ara gelen genital bölge ağrısı nedir acep bebek mi iniyor yoksa genelde yaşanan bir ağrı mı yoksa psikolojik mi bilemedim. İlk kez agrıyor ne göstergesi acaba bilen var mı ?

Canım bende takayım korse diyorum ama dikil başlangıç ve bitiş yerim sızlıyo. Tam iyileşmeden cesaret edermiyim bilmiyorum. Kendime bakınca pek göbeğim kalmış gibide değil aslında. Ama var yinede:)

benimde sağda hafif ağrım oluyor ama normalmiş zaten ilk günkü gibi değil daha rahatım sadece yatıp kalkarken yanma oluyor ben 40 ımız çıkınca takmayı düşünüyorum bakalım. dediğin gibi göbek kalmadı ama bari sarkma olmasın yumuşacık şuan . doktora giderken hamileyken giydiğim kazağı giydim rahat olsun diye çuval gibi geldi :)

kv yine geldi
evdr yemek yapmaya üşenmiş çok az vardı onu yesin baban ben zaten burda yiyorum dedi
burda yemekleri annem yapıyor
bide soruyor ne yemek yapacağız akşama diye
annem ben yaptım dedi iyi olmuş diyor
annem gece gündüz herşeye yetişmeye çalışıyor hep ayakta ben tuvalet harici kalkmıyorum
dünya tersine döndü doğuran ben değişen onlar ne iş anlamadım

kv ye nazar mı ettik nedir
burda hepimiz kv hayrandık

canım tebrik ederim.harika bi doğumun olmuş gözün aydın.hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…