2015 Şubat Anneleri

kv ye nazar mı ettik nedir
burda hepimiz kv hayrandık

evet kadının içindeki canavar açığa çıktı :)
dayanabileceğimi sanmıyorum gelmesini istemiyorum ama dışarıda diz boyu kar var yine geliyor
sırf gelmesin geç oldu artık desin diye geç aradım doktordan gelince kadın uçmuş sanki yarım saat geçmeden geldi
kocam akşam yine azarladı hala anlamıyor yaptığı yanlışları
yakında şutlarım ben bunu

ben 33 yada 35. haftada gittim doktor ilk defa geldiğimi duyunca riskli bir durum mu var diye sordu hayır deyince özeller riskli bir durum olunca mudahale etmiyorlar bize yönlendiriyorlar dedi bir de geçen hafta nst.de yatarken yanımdaki kadının plesentası kanalın ağzındaymış ve bu çok riskli bir durummuş acil bir durum yaşamış doktoru hiçbir şekilde kabul etmemiş ambulansla hastane hastane dolaştık en son zeynep kamile geldik dedi ben bebeğimle ilgili korkmuyorum da bana hoyrat davranırsa diye azcık korkuyorum

Bebis cok sessiz olunca gittim nst cektrdim kalp atisi iyiydi de ebe de hareketsiz gibi dedi canimi sıktı. Gerci catlak bir ebeye rast geldim bi sevio bi sövüyor gibiydi sonra durtukledi durdu karnimi biraz hareketlendi gibi dedi. Nst ill açtığında sanci var gibiydi ama sonra onda da tık yok onlarda yirmilerde gezindi deger. Velhasili kafam rahatladi mi hayir ama bi sorun olsa derdi herhalde kendi doktruma gtmedim gerci yakinda biyere gittim. Simdi de suursuzca avm dolaniyom yine artik sinirlerim bozuldu yavv neyi bekliyor bu cadı hala

ateş ölçer aldınızmı kızlar
yada nasıl aldınız
evde dijital vardı teeeeee benim gebelik planları yapıp ateş ölçme çalışmaları yaptığım zamanlardan kalma
temazsız alacağım ama hiç kullanan yok etrafımda

ben randevu alip direk gitsem mi dedim yarin fln. Ama iste hoyrat muamele durumu beni de dusunduruyor. Evet bebegi erkenden sezeryan yapiyor ozeller sonra kuvoz icin devlete yolluyrlar

harketsiz olabilir kalp atisi normalse bosver. Ben de asagilarda hareket ediyor diye sevinmistm ama yine yukari yukari tepiniyor

Aynen altını açınca uyanıyor sadece çok şükür bugün kontrole gittik az bişey düşmüş inşallah artmaz tekrar

Temazsız aldık elimizde patladı hiçbirşeyi doğru düzgün ölçmüyor. Gidip braun un alından ölçülenini aldık çocuk Dr u da ondan kullanıyordu.

Bu rezeneyi içmek zorunda mıyız? İçince Gaz Bombası olarak geziyorum bebişi de rahatsız ediyor sanırım.

Hangi kullanıcı o ben olayı kaçırdım yemek yapacağım derken :)

kim bu anlamadım konuyu ben
İsmini hatırlayamadım, bizim topiğe ilk defa yazan biriydi. Eski mesajıyla bize attığı mesaj çelişkiliydi bide soruları cinsellikle ilgili olunca bende samimi bir kullanıcı olmadığını düşündüm, şikayet ettim profili kapatmışlar sanırım

Rezene aksine gazı gidermek için kullanılmıyor muydu canım?
Belki senin bünyene iyi gelmemiştir

Güya gaz giderecek ne zaman içsem gaz oluyor. Çıkıyor gaz tamam ama olması da ondan gibi geldi. Dediğin gibi bünyeme iyi gelmemiş olabilir zaten evdeki kimyonu da attım kadın herbişeye kimyon koyuyormuş yine gaz olmuştu. O da güya gaz giderici.

Bebeği herkesten saklıyorum ama gazı olduğunda ne yapacağımı bilemiyorum ağzında dili beyaz olmuş Pamukçuk dedikleri sanırım. Annem Tesadüfen GÖRDÜ karbonatlı suyla silmeye çalıştım ama geçmedi bir haftadır böyle ve ben sütten oluyor sanıyordum. Ayrıca altını hala uni baby Islak havluyla temiLiyoruz. Temizlik nasıl olucak? Annem zeytinyağı getirmiş Ocak'ta biraz kızdırdı fincana koydu bundan sür dedi. Siz de sürüyor musunuz? En son altını açtığımda kızardığını görmüştüm kötü bir anne miyim ben yaaa

Canim biraz rahat ol. Bebegine faydan olmaz bu stresle. Bebek bakiminin tek bir dogru yolu yok ki. Poposuna zeytinyagi iyi gelir. Islak mendili de kullanma bnce. Once yika islak mendili ilik suyla oyle kullan en kotu. Daha ciltleri cok hassas. Pamukcuk olayini bilmiyorum deneyimim yok. Sadece sicak suyla islatilmis bezle de silebilitrsin. Ama siyirarak silmen lazim aglar biraz. Hic gcmezse ilaci oluyor pamukcugun da dr a sorabilirsin

Sakın öyle düşünme sen çok iyi bir annesin çünkü bebeğini çok seviyorsun, onun en çok ihtiyaç duyduğu şey o, diğerleri fasa fiso bi şekilde halloluyor bebek mamayla da büyür anne sütüyle de gazı da olur kusar da, ama sen moralini bozmaz kendine iyi bakarsan bebeğine de daha sabırlı daha sevgili bi anne olursun onun da istediği o, keşke bana da bunu deselermiş diyorum ne boş şeyleri stres yapıp enerjimden harcamışım yok yere, biz elimizden geleni yapıp en iyisini öğrenmeye çalışıp uygulıycaz gerisi olduğu kadar rabbime emanetler zaten, büyüdükçe hayret ediceksin "allahım bu çocuğun doğması büyümesi her şeyi mucize bense olayın figüranı" diyceksin, yani tadını çıkar :)) bebişin altına gelince ben ıslak mendil hala kullanamıyorum kızımda, ilk doğduğunda bebekler için temizleme pamuklu pedler oluyor onları ılık suyla ıslatıp onlarla temizliyordum altını sonra da pişik kremi bişeycik olmuyordu. Şimdi de kaç çeşit mendil denedim hemen pişik oluyor çok hassas cildi, kaliteli kağıt havluyu ıslatıp öyle temizliyorum popişini sonra da yine krem yoksa çocuk pişikten gece uyku uyuyamıyor. Bir de kız çocuklarının temizliğini çok hassas yapmak gerekiyor mantar tehlikesine karşı, iyi temizlediğinden emin olmak lazım bazen pişikle mantar da karışıyor çünkü

Canim yagi ocakta kizdirma elinde ısıtıp sür. Ocakta ısıtinca asit degeriyle ilgili bisey oluyordu tam animsyamadim simdi. Kizariklikk icin bugday nisastasini bi yemek kasigi kadar tepelme koy bi kaseye azcık icme suyuyla camur kivamina getirip poposuna sür kurulamadan poposunda kurut biraz hava aldirarark aninda kuruyup pudra gibi toz toz kalicak zaten. Her alt acmndan sonra bunu yap iyi geliyo pisige cok dogal yoldan e vitamini hem bu arada unibaby yenidogan saf pamuk mendilse kullandigin onun hicbir zararini gormedim ben cok uzun sure kullandim kizimin teni cok hassas alerjikti ustelikti bize iyi gelirdi. Bezini cisli tutmazsan bisey olmuyo zaten. Kendini suclma etrafnda bilgili kimse yok anladgm netten arastir oku burda yaz sor ogrencen zamnla egriyi dogruyu sonucta ilk deneyim illa ki acemilik oluyor canim

Oglum nasil dogmus buyumus simdi bu dogmayacak sanki. Nasil daraldim dusunmekten. Aglamak istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…