duzenli ayni zmanda çokkk siddetli olur, su an burda olmazdin yani hastanede olurdun dogum sancisi olsaa oncekiler :)
hem var daha senin gunun ne bu acele
annem.yarin geliyor bakalim kac gun bekleyecekBenim de allahtan annemle kardeşim var ama haftaya ctesiye dönüş biletleri dönmeleri lazım kendi işleri var önemli, bi aylığına gelmişlerdi ve ben doğuramadım :'( annem torununu görüp gitse ona şükür şuan :'( ama her şeyde bi hayır vardır yaşayıp görcez, inş her şey güzel olacak hepimiz için
bi kere daha icimi rahatlattin :))içini rahatlattıysam ne mutlu bana :)
ben doktora sorduğumda (doçent olan hocaya-vakumu sormuştum istanbul'da pko mu takip eden bir dr vardı özel bir hastanede, gata'ya gittiğimi söyleyince vakuma zorlamasınlar onu konuş demişti)
vakum annenin boyu çok kısaysa zayıfsa güçsüzse ıkınamıyorsa o da çok nadir gerekir;
bizim için kolayı sezaryen, ama anne için öyle değil. çok zorunlu bir durum olmadıkça sezaryen yapmıyoruz, demişti.
olmayan gazi cikartmaz ki rezene. Ama iyi gelmiyor gibiyse icme. Bir de kaynatma demle sadece 5 dk. Rezene-anason karisik yapip iciyordm ben. Isin sirri bol su icmekteTeşekkür ederim canım benim Allah senin ve mattikanın bebişini bizden sonraya vermiş ki bize her fırsatta yardımcı oluyorsunuz. Allah Razı olsunsizden. Inşallah bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz. Rezene içiyordum gazı çıkarırmış diye ama gaz Bombası oldum sanki. Sürekli gAz çıkarır Moddayım bebiş de Çayı içtiğimdenberi Gazlı sanki. İçmesm mi ki? İçmemi önerir misiniz?
serefrazla ben dogurmadan sira size gelmez merak etmebenim saatim saaatimede uymuyor iyimi
bi iyi oluyorum 5 dk sonra belime agri giriyor
ama simidlik iyyim
bu arada yarin 39. hafta yazicak imzamizda
ciddi ciddi sira bize geliyor
yumurta seye dayandikça biraz tirsmaya basladim galiba ben : ))))))
Ne kadar iyi gecerse gecsin istersen on milyarlarca para verip en super hastanede sezo ol mutlu olmayacagina % bi milyon kalibimi basarim. Cunku ilkin normal dogum..mattikat: 39383363 .!.:annem.yarin geliyor bakalim kac gun bekleyecekmalum ben de doguramiuorum henuz. Hersey guzel olsn ins
bi kere daha icimi rahatlattin :))
Dr.lar icin en kolayi sezeryan hep ondan bunlar
kiz bebe resmen gaz bombasi halinde cikmis anlamadim nerden bulmus boyle gazi.. 2 gunde karistirdi hastaneyi.. Annem oda oda gezdiriyor su anda :)) sesi buralara geliyor.. Karni gurul gurul veledin.. Cok cektircek bana cokoyyyy eminmisin kiz gaz olduguna
dogurmusta gaz derdine dusmus iremguzumuz : )
bu gunlere çok sukur : )
Ya dogum aninda baygin olma fikri beni deli ediyor zaten. Dogdugu andn her saniyesini gordm oglumun. Yine nasip olur ins. Hayirlisi ama bos yere seseryan olmak da istemiyorum. Herkes dogurdu ben hala sezeryan normal mucadelesindeyim. Ilkinde de boyle mucedele etmistim dr yatis demisti kacmistim. Mucadele sart demek ki.Ne kadar iyi gecerse gecsin istersen on milyarlarca para verip en super hastanede sezo ol mutlu olmayacagina % bi milyon kalibimi basarim. Cunku ilkin normal dogum..
Allah kimseyi o ameliyathaneye dusurmesin bu kadar iyi gecmesine ragmen diyorum bunu..
kiz bebe resmen gaz bombasi halinde cikmis anlamadim nerden bulmus boyle gazi.. 2 gunde karistirdi hastaneyi.. Annem oda oda gezdiriyor su anda :)) sesi buralara geliyor.. Karni gurul gurul veledin.. Cok cektircek bana cok
cumaya randevu almıştım ama bugün yürüyüşüm değişti sanki kızım kanala yerleşti eskişehiri aradım anlatınca ordakiler heyecanlandı (eşimde artık gelsinler demeye başladı ) yarın hastaneye gidicem en azından doktora göree gelsin insanlar @esoba ev kalabalık olmasın demişsin aslında bende öyle düşünüyorum ama mudahale edebilecek gibi bir durumda değilim beni kızımın gelişi değilde bu trafik heyecanlandırdı bu arada evi de temizlemiş oldum size iyi geceler kızlar yarın hayır haberle gelirim inşallah :) benim için de dua edin lütfenserefrazla ben dogurmadan sira size gelmez merak etme
imzam 39 yazacak birazdan :))) dusununce bi garip oluyorumserefrazla ben dogurmadan sira size gelmez merak etme
nasil yuruyusun degisti. Ben de asagiya indi gibi hissediyorum ama birsey yok daha.cumaya randevu almıştım ama bugün yürüyüşüm değişti sanki kızım kanala yerleşti eskişehiri aradım anlatınca ordakiler heyecanlandı (eşimde artık gelsinler demeye başladı ) yarın hastaneye gidicem en azından doktora göree gelsin insanlar @esoba ev kalabalık olmasın demişsin aslında bende öyle düşünüyorum ama mudahale edebilecek gibi bir durumda değilim beni kızımın gelişi değilde bu trafik heyecanlandırdı bu arada evi de temizlemiş oldum size iyi geceler kızlar yarın hayır haberle gelirim inşallah :) benim için de dua edin lütfen
amanin çekecegin var deseneAllah kimseyi o ameliyathaneye dusurmesin bu kadar iyi gecmesine ragmen diyorum bunu..
kiz bebe resmen gaz bombasi halinde cikmis anlamadim nerden bulmus boyle gazi.. 2 gunde karistirdi hastaneyi.. Annem oda oda gezdiriyor su anda :)) sesi buralara geliyor.. Karni gurul gurul veledin.. Cok cektircek bana cok
suni sanci gunu gelmeden gelir ins bebegin.iyi akşamlar kızlar. doğum yapanların da gözleri aydın Allah analı babalı büyütsün. bugün dr a gittim sonunda bebeğimin günü dün dolmuş. cuma ve ptesi günü tekrar kontrolüm var. eğer benim kız gelmezse bir problem de olmazsa çarşamba günü sunni sancı verilecek. sancıda yerleşmezse mecbur sezeryan olacak
ben sakin sakin bekliyordum da dr korkuttu hergun gerginlikten oluyorum. Dogurunca da burda olurum ins. Yeter ki saglikla dogurayim en normalindenimzam 39 yazacak birazdan :))) dusununce bi garip oluyorum
geecn ay ocak annelrine bakip vay ve kadinin dogurmasi gelmis diyordum 38 den buyuklere
simdi bendede oyle oluyor : )))
sizde dogurun artik yaws siranizi savun bi an once
ben sizi seviyorum vallla iyiki gelip buraya yazmisim, dogumdan sonra kaybolmayin sakin bi yeree heaa
amin canım inşallah zaten doğru düzgün çatı muayenesi bile olamıyorum. dr böyle olursa sezeryan yaparız diyorsuni sanci gunu gelmeden gelir ins bebegin.
iyi akşamlar kızlar. doğum yapanların da gözleri aydın Allah analı babalı büyütsün. bugün dr a gittim sonunda bebeğimin günü dün dolmuş. cuma ve ptesi günü tekrar kontrolüm var. eğer benim kız gelmezse bir problem de olmazsa çarşamba günü sunni sancı verilecek. sancıda yerleşmezse mecbur sezeryan olacak
Günün sorusu;
2 günlük bebekte gaz ne arar???
Cevap: elinin körünü
Canım bnm ya çok saol inan acayip rahatliyorum msjlarinla..sen bize bu kdr destek ve yardımcısın allah da senin yanında ve yardımcın olsun inşallah gönlünden geçeni versin..Bi çok şeyi denedim beyaz gürültüyu de deneyelim bakalım..parmağında oynatti velet resmen beni :)
sabah dr gideceğim bakalım iğne ne zaman bırakacağım sezryan mı normalmi olacak
serefrazla ben dogurmadan sira size gelmez merak etme
Belki böylesi daha hayırlıdır senin ve bebeğin için iyi düşün iyi olsun. Hiç üzme kendini hadi sağlıkla ii haberlerle dönün inşallahIcim cikti aglamaktan
normalde sat tarihime göre 40+4 oldum ama dr un söylediğine göre günüm yeni dolmuş. bebek baş geliş duruyor herşey normal. bu kadar sorunsuz giderken sırf kızımın tembelliği yüzünden sezeryan da istemiyorum açıkcası41 oluyorsun galiba o zaman. Suni sancıya gerek kalmadan bebiş de sancı da güzelce gelecek bence. Hadi bakalım sabaha bebişlerimiz inmiş olsun gece duamı da ettim. Kabul olsun :/
Aynisini ben de yaptim oturmaktan dikişlerim gerildi dogrulamiyorum, en son mama verdik uyudu simdi ama benim takatim yok sinirlerim bosaldi iki gundememeyi cıkarmiim dedim 3 saat emzirdim inan yine doymadı cocuk
Ben de normal istedim 14 saat sanci ve 10 cm aciklik ile doguma girdim yarim saat bekledik ciksini ama en son benim tansiyonum onun da kalp atislari dusunce ameliyata alindim ki dr dogumdauken hadi saclari gorundu kizin az kaldi diyordu maalesef cikamadi insallah sen de ılmaz cok yorucu ve zorlayici oldu bananormalde sat tarihime göre 40+4 oldum ama dr un söylediğine göre günüm yeni dolmuş. bebek baş geliş duruyor herşey normal. bu kadar sorunsuz giderken sırf kızımın tembelliği yüzünden sezeryan da istemiyorum açıkcası. çünkü Allah nasip ederse hemen 1 tane daha bebiş istiyorum sezeryan olursa zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?