2015 Şubat Anneleri

amin amin amin :)
gözün aydın canım :) kavuşmuşsun sonunda pipiline.
allah analı babalı büyütsün
yazacağım her şeyi yazıp amin demişsin

İki gündür evde bir sürü iş yaptım belim tutuldu dün kardeşimin nişanlısına gittim 2 saat oturup geldim bana kalkıp sen daha gez diyor sonra sızlanırsın diyor dedim ben gittiğim yerde oturuyorum evde oturamıyorum bile bir sürü iş var dedim yapma o zaman iş miş dedi kim yapacak dedim sen yap madem banane diyor senin akrabaların gelsin yapsın diyor sen herkese gidiyorsun ya diyor dedim ben kimseye iş yapmadım gittiğim her yere temizlik için kadın geliyordu zaten ben bebek sevmeye gittim ablamlara hep dedim ama adama anlatamıyorum çileden çıkardı sabah sabah beni belimde iki yerde fıtık var gece uyku bile zor uyuyorum e karnım desen şiş ama anlamaz ki temizlik yapmayınca kızıyor hem hemde niye yapıyorsun diyor sızlanma diyor oyy anam oyy Allah sağlık versin de bana hakikaten kimsenin eline bakılmıyor teşekkür edeceğine azar işitiyoruz birde

Bende dikiş yok yapıştırmışlar sanki ama benim şampuan değiyor bir şey olmadı
Hatta pansuman yap dedi bir kaç gün yaptım bıraktım. İyileşmiştir heralde.
bendede dikiş yok yapıştırma var akşam streç film kapattım yine. bişey olur diye korktum eskiye göre çok daha iyiyim daha hızlı hareket edebiliyorum zarar vermekten korkuyorum
bana pansumanı sadece sonda yeri için verdi 40 gün devam edilecek yazmış taburcu raporuma. 40 gün sıkılırım bende bikaç güne bırakacağım

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
benim günlerim kabusa dönmeye başladı kayınvalidem yüzünden
ne oldu bu kadına anlamıyorum
dün gelir gelmez baştan aşağı süzdü beni
bakışlarından rahatsız oldum topladım ayaklarımı altıma
en sonunda döktü incilerini giderken
karnın hep böylemi kalacak ne zaman inermiş sordunmu doktora bacaklarında şişmiş davul gibi olmuş dedi ben şok tabi
anne farkındaysan daha 5 günlük lohusayım ben iner elbet ben istermiydim böyle olsun dedim
tamam ben bişey demedim diye ayaklandı
sinirden ağladım ya
gerizekalı 2 tane çocuğu çöpte buldu sanki
sonra diyor biz normal doğurdukta noldu yine göbek kaldı.
aklı sıra gönül alacak dengesiz

Amin amin amin

Yolculuk mu? Ne yolculuğu.ağlamadı mı dışarlarda.
Brnim ödüm kopuyor dışarı çıkmaya hastaneye giderken bile korkuyorum
Bizim bebe doğduğundan beri dışarlarda esobacığım.Doktordu tahlillerdi derken artık bende de dışarı çıkarsa hasta olur mu korkusu kalmadı.Yolculuğu da mecburi yaptık, eşim 1 ay yok annem çalışıyor istanbulda.Eşimle kalktık bir cesaret atladık uçağa bebemizle, tabi doktora sorduk önce.Doktor da hiçbir sakınca yok dedi.Minnoş maşallah bütün yol boyunca uyudu, bir kere bile mızıklamadı.Anasından daha cesurmuş orası belli oldu Bebekler bizim düşündüğümüzden çoookk daha güçlü emin ol canım.

Cnm sen kac haftalikken dogum yapmistin. Bebisin kac kiloydu.

suniye gerek kalmadan geliyor mu ki

Hadi hayirlisi canim.

Günaydın aynı durumlardayim oyyy oyyy

Hadi hayırlısı bgn kucağına alırsın inşallah yavrunu

Anaaaam sen de mi bırakıyon beni hadi hayırlısı olsun saglikla kavuşmak nasip olsun yeterki bi avazda
Bir dus alayim dedim o kadar sicak su tuttum ama kacti gitti sanci falan.
Ama bugun olmasa da yarina dogururum ins. Hayirlisiyla

Bir dus alayim dedim o kadar sicak su tuttum ama kacti gitti sanci falan.
Ama bugun olmasa da yarina dogururum ins. Hayirlisiyla
ay iki sayfa once heveslendim dogurdun diye kizz
hyirlisi olsun ama yakin bence senin dogum baya, yarinada kalmaz insallahhhhh

gunaydin herkese
benim safak tek sayiya dusecel az kaldi
bende hiç dogurcak hal yok .. : ) ayin 25 ini geçip marta kalir diye korkuyorum martda okullar açiliyor
Alalhim yuzume baksin acisin banada hastanede çikip direk okul yollarina du$meyim : (
çok deil haftaaya cuma ben baslarim doguramadim diye yakinmaya,tatillerde dogurmam laizm ki dinlenip toparlaniyim

Uyuyamiyom bugünsendromu yilarim, ağrılarım inşallah her sancı büyük tuvaletimi getiriyor sonra biraz geciyo sanki

Hadi inşallah Hayırlısı ile geliyor olsun bugun bebisin

seninki tipik lohusalik sendromu yasayan kv sendromu rabbim sabir versin tez evine gitsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…