Canim dut suyu ic kuru dutu kaynatip artiriyo sutu.biraz bagirsaklari etkiliyo ama2 saatte bir 40 cc anne sutu yetrmis dr oyle dedi yaklasik 3500 gr olany bebise
Ben de normal istedim 14 saat sanci ve 10 cm aciklik ile doguma girdim yarim saat bekledik ciksini ama en son benim tansiyonum onun da kalp atislari dusunce ameliyata alindim ki dr dogumdauken hadi saclari gorundu kizin az kaldi diyordu maalesef cikamadi insallah sen de ılmaz cok yorucu ve zorlayici oldu bana
dr çatı muayenesinde zorlandığım için 4 cam açıklıktan sonra epidural takarız filan diyor bana kalsa sancılarım sıklaştıktan sonra giderim hiç acelesi yok herşey normal olsun ama bakalım nasıl olacak.
dr çatı muayenesinde zorlandığım için 4 cam açıklıktan sonra epidural takarız filan diyor bana kalsa sancılarım sıklaştıktan sonra giderim hiç acelesi yok herşey normal olsun ama bakalım nasıl olacak.
Babamız çalışıyor, bende minnak kızımla yatıyorum. Gündüz emziriyorum, gece yatmadan mama veriyorum. Gece 4 gibi bi uyanıyo 9 a kadar faln ayaktayız. İnşaAllah bugün uyur. Mızırdanmaya başladı bile:) çok cadı bu kız. Ablası hiç böyle değildi:)
Canim moral cok onemli. 2 gun once moralim bayagi bozulmustu sutum zaten cok degildi bi azaldi bi azaldi. Saracoglunun kuru incir kürü var, onu yapmaya başladım. Süt yavaş yavaş gelmeye başladı. Bi de dereotu, marul ye bol bol. Humansteel tea var onu da içiyorum. Moralini yüksek tut ve dinlenmeye çalış..
Benim güya erken doğum riskin vardı 28. Haftaya kadar iğne üstünde yaşadım resmen :) bugün de bitmek üzere yarın okulu var eşimin o ki bekliyor kızım babasının okulu olduğu günlere denk getirmez doğumunu inşallah
Rabbim Sen evlatlarimizin gazini kökünden yok et.
Bize memelerden taşacak sütler,bebelere bu sütleri bayila bayila içecek iştah nasip et.
Aksam yatan sabah kalkan,analarini hic uykusuz birakmayan evlatlar olmalarini nasip et.
Rabbim herbirimiz de ayri ayri dert edindiğimiz şeyler var..Sen en guzeliyle dertlerimizin dermanini ver ya rabbi..
Bizi helede evlatlarimizdan yana çaresiz hissettirme,yalniz birakma, istemediğimiz insanlardan merhamet dilendirme Allahim.
Gunaydin.
Bir agri var ama adet agrisi gibi mi buyuk tuvalet agrisi mi belirsiz.
Gece uykumu uyudum simdi sancilanabilirim. Hakkimda hayirlisi bakalim bugun neler olacak ya da olmayacak
Rabbim Sen evlatlarimizin gazini kökünden yok et.
Bize memelerden taşacak sütler,bebelere bu sütleri bayila bayila içecek iştah nasip et.
Aksam yatan sabah kalkan,analarini hic uykusuz birakmayan evlatlar olmalarini nasip et.
Rabbim herbirimiz de ayri ayri dert edindiğimiz şeyler var..Sen en guzeliyle dertlerimizin dermanini ver ya rabbi..
Bizi helede evlatlarimizdan yana çaresiz hissettirme,yalniz birakma, istemediğimiz insanlardan merhamet dilendirme Allahim.
Gunaydin.
Bir agri var ama adet agrisi gibi mi buyuk tuvalet agrisi mi belirsiz.
Gece uykumu uyudum simdi sancilanabilirim. Hakkimda hayirlisi bakalim bugun neler olacak ya da olmayacak
Kizlar allah askina bu dogum sancilarini nasil anliyorsunuz ya
Benim her daim belim sirtim karnim kasiklari agriyor sanci giriyor. Duzenli olmasi onemli diyosunuz ama bu duzenin kistasi ne yani. neye gore anlicaz? Her gece acaip agrilarim oluyo.
Suyum ya da nişan gelmedikce sancilardan hic anlamiycakmisim gibi geliyo :/
Hayırlı sabahlar kızlar günü gelmişlere Rabbim tez zamanda kavuştursun evlatlarını aslında bende doğursam iyi olacak yoksa bu koca beni delirtti delirtecek sabah sabah kahvaltıda yine azar yedim iyi mi