Buyuk tuvaletim geldi dedigim an beni dogumhaneye aldilarUyuyamiyom bugün sancilarim, ağrılarım arttı ve her sancı büyük tuvaletimi getiriyor sonra biraz geciyo sanki
Bizim bir tanıdığada hamileliğin başından beri düşük tehliken var erken doğum riskin var diye diye 40 haftayı doldurttular şimdide suyun fazla bebek kilolu diye normal yaptırmıyorlar. İnsan neye inanacağını şaşırıyor. Allahtan hayırlısı hepimiz hakkında :) bende nst geldim bakalım sancı çıkar mı acil doğuma alırlar mıBenim güya erken doğum riskin vardı 28. Haftaya kadar iğne üstünde yaşadım resmen :) bugün de bitmek üzere yarın okulu var eşimin o ki bekliyor kızım babasının okulu olduğu günlere denk getirmez doğumunu inşallah
AmiiiiiiiiinnnnRabbim Sen evlatlarimizin gazini kökünden yok et.
Bize memelerden taşacak sütler,bebelere bu sütleri bayila bayila içecek iştah nasip et.
Aksam yatan sabah kalkan,analarini hic uykusuz birakmayan evlatlar olmalarini nasip et.
Rabbim herbirimiz de ayri ayri dert edindiğimiz şeyler var..Sen en guzeliyle dertlerimizin dermanini ver ya rabbi..
Bizi helede evlatlarimizdan yana çaresiz hissettirme,yalniz birakma, istemediğimiz insanlardan merhamet dilendirme Allahim.
Aminn amin amin
Bunlar ne biçim sözler ya, senin demen lazım ay Karnım ne zaman İncek, onun da kızım 40 in çıksın hepsi düzelir fln demesi gerek. Dialog bu olmalı . Deli mi ne , karnimin derdi seni mi gerdigünaydın kızlar herkese hayırlı günler
benim günlerim kabusa dönmeye başladı kayınvalidem yüzünden
ne oldu bu kadına anlamıyorum
dün gelir gelmez baştan aşağı süzdü beni
bakışlarından rahatsız oldum topladım ayaklarımı altıma
en sonunda döktü incilerini giderken
karnın hep böylemi kalacak ne zaman inermiş sordunmu doktora bacaklarında şişmiş davul gibi olmuş dedi ben şok tabi
anne farkındaysan daha 5 günlük lohusayım ben iner elbet ben istermiydim böyle olsun dedim
tamam ben bişey demedim diye ayaklandı
sinirden ağladım ya
gerizekalı 2 tane çocuğu çöpte buldu sanki
sonra diyor biz normal doğurdukta noldu yine göbek kaldı.
aklı sıra gönül alacak dengesiz
Sag popomun kırılmış ezilmis çürük kemik gibi agrimasi disinda bende tık yok başka
İki gündür evde bir sürü iş yaptım belim tutuldu dün kardeşimin nişanlısına gittim 2 saat oturup geldim bana kalkıp sen daha gez diyor sonra sızlanırsın diyor dedim ben gittiğim yerde oturuyorum evde oturamıyorum bile bir sürü iş var dedim yapma o zaman iş miş dedi kim yapacak dedim sen yap madem banane diyor senin akrabaların gelsin yapsın diyor sen herkese gidiyorsun ya diyor dedim ben kimseye iş yapmadım gittiğim her yere temizlik için kadın geliyordu zaten ben bebek sevmeye gittim ablamlara hep dedim ama adama anlatamıyorum çileden çıkardı sabah sabah beni belimde iki yerde fıtık var gece uyku bile zor uyuyorum e karnım desen şiş ama anlamaz ki temizlik yapmayınca kızıyor hem hemde niye yapıyorsun diyor sızlanma diyor oyy anam oyy Allah sağlık versin de bana hakikaten kimsenin eline bakılmıyor teşekkür edeceğine azar işitiyoruz birde
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
karnın hep böylemi kalacak ne zaman inermiş sordunmu doktora bacaklarında şişmiş davul gibi olmuş dedi ben şok tabi
anne farkındaysan daha 5 günlük lohusayım ben iner elbet ben istermiydim böyle olsun dedim
sinirden ağladım ya
Bir dus alayim dedim o kadar sicak su tuttum ama kacti gitti sanci falan.
Ama bugun olmasa da yarina dogururum ins. Hayirlisiyla
Oglumda iki gun duzensiz olmustu boyle sonra duzene girmisti.ay iki sayfa once heveslendim dogurdun diye kizz
hyirlisi olsun ama yakin bence senin dogum baya, yarinada kalmaz insallahhhhh
günaydın.bende de yok.ama ben bu hafta istemiyorum.hava çok soğudu ve benim ev sobalı.bi oda sıcak diğer yerler soğuk.annnem gelcekmiş yardıma.hemen grip olur.ben de hava açsa diye umut ediyorum doğuracagım vakitgunaydin herkese
benim safak tek sayiya dusecel az kaldi
bende hiç dogurcak hal yok .. : ) ayin 25 ini geçip marta kalir diye korkuyorummartda okullar açiliyor
Alalhim yuzume baksin acisin banada hastanede çikip direk okul yollarina du$meyim : (
çok deil haftaaya cuma ben baslarim doguramadim diye yakinmaya,tatillerde dogurmam laizm ki dinlenip toparlaniyim
inşallah.hayırlı vakitte gelsin.Oglumda iki gun duzensiz olmustu boyle sonra duzene girmisti.
Ins yakin dogum saglikla hayirlisiyla
En onemlisi moral.aman dikkat soylemesi kolay tabi ama hicbiseyi sallama.dunya yansin bi kibrit senden bi de bebisinden olsunİki damla ya geliyor ya gelmiyor moralim de dusuk o da etkiliyor sanirim
Agzina yuregine saglik.AminñnnnnnnRabbim Sen evlatlarimizin gazini kökünden yok et.
Bize memelerden taşacak sütler,bebelere bu sütleri bayila bayila içecek iştah nasip et.
Aksam yatan sabah kalkan,analarini hic uykusuz birakmayan evlatlar olmalarini nasip et.
Rabbim herbirimiz de ayri ayri dert edindiğimiz şeyler var..Sen en guzeliyle dertlerimizin dermanini ver ya rabbi..
Bizi helede evlatlarimizdan yana çaresiz hissettirme,yalniz birakma, istemediğimiz insanlardan merhamet dilendirme Allahim.
Aminn amin amin
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
sinirden ağladım ya
Sag popomun kırılmış ezilmis çürük kemik gibi agrimasi disinda bende tık yok başka
ne ağlıycan sinirden kendini üzcen boşver.Allah sana sağlıklı bir evlat lütfetmiş.göbek kilo boş iş.bebek Allah korusun hasta olsa insanın hiçbirini gözü görmüyo.çok şükür anne bugünüme de geç.
Cnm sen kac haftalikken dogum yapmistin. Bebisin kac kiloydu.
seninki tipik lohusalik sendromu yasayan kv sendromurabbim sabir versin tez evine gitsin insallah
Bunlar ne biçim sözler ya, senin demen lazım ay Karnım ne zaman İncek, onun da kızım 40 in çıksın hepsi düzelir fln demesi gerek. Dialog bu olmalı . Deli mi ne , karnimin derdi seni mi gerdi
senin melek kv benimki gibi olmuş ya
senin kv beni görse şok geçirir herhalde
ben sözümü sakınmam ama yani artık sakınmıyorum.
benim kv de çağırmadık doğum sonrasına diye küsmüş eşime(geleceğini konuşmuştuk da davet bekliyormuş gelmeye şimdiden başladı kıskançlıkları). dün akşam konuştu falan eşim neyse. sonrasında dedim eşime, benden kızımızdan başka kimseyle ilgilenmek yok, kimsenin nazını sen çekmeyeceksin, beni üzeni kapının önüne koyarım haberin olsun; diye.
cimcimesultan bu kv lerin hepsi ayni. Ilgili eli hediyeli olmasi isi degistirmiyor. Kendi dogumlarinda gonullerince olmamis midir da yeni doguranla kiyasa girerler bilmem.
Beninki de karnima bakip ikizi icinde kalmis demisti. Onu taniyorum bu lafi kendi kizina asla demez. Uzulecek diye korkar. Biz el kiziyiz nihayetinde.
Lohusayken cok sinir bozuyor bu laflar. Ya cvp ver ya hic duyma. Yani kendini uzecek degilsin bos yere
Cocuk o kadar esir kaldi icerde beklerken sismistir sinir stresten onun gazidir kiz o
Canimsin boyle guzel icten duaya yurekten amin diyorum ggözlerim dolu doluinsallah ise yarar bu emmeme mevzusu benim içimde çok nazik bi yaradir o yüzden duam tüm bebeler sorunsuzca emsin inşallah
Takvimin yok muydy bitti mo haftan? Ne ddüşünüyorsunuz karar hakkinda
Piii bunlar bizi beklerse cok bekleyecek bu ggidisle
pazartesi bende kavuşuyorum oğluma hayırlısıyla
kilosu biraz az gibi geldi geçen haftayla aynı cıktı 3 kilo var yok biraz canım sıkıldı
onun dışında herşey normall
nst deyken kadıının biri sancı çekiyordu içim bi tuhaf oldu nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?