2015 Şubat Anneleri

Bizim bir tanıdığada hamileliğin başından beri düşük tehliken var erken doğum riskin var diye diye 40 haftayı doldurttular şimdide suyun fazla bebek kilolu diye normal yaptırmıyorlar. İnsan neye inanacağını şaşırıyor. Allahtan hayırlısı hepimiz hakkında :) bende nst geldim bakalım sancı çıkar mı acil doğuma alırlar mı

Amiiiiiiiiinnnn

Bunlar ne biçim sözler ya, senin demen lazım ay Karnım ne zaman İncek, onun da kızım 40 in çıksın hepsi düzelir fln demesi gerek. Dialog bu olmalı . Deli mi ne , karnimin derdi seni mi gerdi

Sag popomun kırılmış ezilmis çürük kemik gibi agrimasi disinda bende tık yok başka

ruyamda seni gordum doguma giriyordun canim hemide en normalinden :) lohusanin ruyalari cikarmi bilmem ama icime oyle dogdu hadi bakaim hayirlisiyla al minigini kucagina
ayrica diger tum bekleyenler hayirlisiyla kavussunlar yavrularina.

hep mi böyle takıntılıydı yeni mi değişti?
sanki kendine hamilesin sadece çocuk tek senin çocuğun... sinir oldum
sen üzmemeye çalış kendini canım; yapma hiç iş; bir yemek yap en fazla yeter.

benim eşim de çok titizdir; şimdi ona yaptırıyorum; yaptığım her işi de gözüne sokuyorum lütfedip yapmış gibi.
aralığın ortası gibiydi evi temizlerken dayanamadım koltukları falan çektim; akşama kızdı. madem kızıyorsun sen yap dedim. ev tozlandı dediğinde; yapınca kızıyorsun aşkım dedim; her hafta sonu o süpürüp siliyordu da şimdi yapıyorum yine iyi hissettikçe kendimi.
dün de hastaneden geldik eşim işe giderken bir toparla bugün ortalığı dedi ; yan yan bir baktım; üzerinden dağınıklığı sadece, yorma kendini, dedi; bugün 2 kere tansiyonu dibe vuran benim yorgunum dedim. akşam kapının ziline uyandım...
halim olunca yapıyorum zaten fazlasını beklemesin.
sen bir şeyler yapabildikçe daha iyisin diye umursamıyor olabilir.

senin melek kv benimki gibi olmuş ya
senin kv beni görse şok geçirir herhalde
ben sözümü sakınmam ama yani artık sakınmıyorum.
benim kv de çağırmadık doğum sonrasına diye küsmüş eşime(geleceğini konuşmuştuk da davet bekliyormuş gelmeye şimdiden başladı kıskançlıkları). dün akşam konuştu falan eşim neyse. sonrasında dedim eşime, benden kızımızdan başka kimseyle ilgilenmek yok, kimsenin nazını sen çekmeyeceksin, beni üzeni kapının önüne koyarım haberin olsun; diye.

Bir dus alayim dedim o kadar sicak su tuttum ama kacti gitti sanci falan.
Ama bugun olmasa da yarina dogururum ins. Hayirlisiyla

umutlanmıştık ama haber verdiyse gelir bugün yarın inşallah :)

ay iki sayfa once heveslendim dogurdun diye kizz
hyirlisi olsun ama yakin bence senin dogum baya, yarinada kalmaz insallahhhhh
Oglumda iki gun duzensiz olmustu boyle sonra duzene girmisti.
Ins yakin dogum saglikla hayirlisiyla

cimcimesultan bu kv lerin hepsi ayni. Ilgili eli hediyeli olmasi isi degistirmiyor. Kendi dogumlarinda gonullerince olmamis midir da yeni doguranla kiyasa girerler bilmem.
Beninki de karnima bakip ikizi icinde kalmis demisti. Onu taniyorum bu lafi kendi kizina asla demez. Uzulecek diye korkar. Biz el kiziyiz nihayetinde.
Lohusayken cok sinir bozuyor bu laflar. Ya cvp ver ya hic duyma. Yani kendini uzecek degilsin bos yere

günaydın.bende de yok.ama ben bu hafta istemiyorum.hava çok soğudu ve benim ev sobalı.bi oda sıcak diğer yerler soğuk.annnem gelcekmiş yardıma.hemen grip olur.ben de hava açsa diye umut ediyorum doğuracagım vakit

Agzina yuregine saglik.Aminñnnnnnn

ne ağlıycan sinirden kendini üzcen boşver.Allah sana sağlıklı bir evlat lütfetmiş.göbek kilo boş iş.bebek Allah korusun hasta olsa insanın hiçbirini gözü görmüyo.çok şükür anne bugünüme de geç.

Gece 4 kere Uyanıyor yarım saat 45 dk emip tekrar Uyanıyor sabah 9 da tekrar kaldırıyorum yeterli mi bu kadar emmesi gündüz de 2 saatte bir emiyor şükür sarılık yok

pazartesi bende kavuşuyorum oğluma hayırlısıyla
kilosu biraz az gibi geldi geçen haftayla aynı cıktı 3 kilo var yok biraz canım sıkıldı
onun dışında herşey normall
nst deyken kadıının biri sancı çekiyordu içim bi tuhaf oldu nedense

Nasılsın canım Aklım sende malum bebekten gelen gidenden yazamıyorum evim hiç bol kalmadı sadece geceleri kızımla yanlızım doğur artık
Sag popomun kırılmış ezilmis çürük kemik gibi agrimasi disinda bende tık yok başka

ay gerildim yaa salak kadın birde beni eltimle kıyaslıyor sen tezcanlısın maşallah hemen kalkınıyosun diye
bilse ondan kurtulmak için yaptığımı

Cnm sen kac haftalikken dogum yapmistin. Bebisin kac kiloydu.

38+1 de yaptım canım 3,200 doğdu ama kilo vermişiz dün 2,930 çıktı
hoş doktor bu beklendik bir durum korkulacak bişey yok dedi ama yinede üzüldüm
pamuk kızım kilo vermiş

seninki tipik lohusalik sendromu yasayan kv sendromu rabbim sabir versin tez evine gitsin insallah

kız ne gitmesi burda yat desem yatacak manyak karı
aynı ilçedeyiz ama sabahın köründe gelip akşam 9-10 a kadar oturuyor
kp evde aç adam akşama kadar soğukta çalışıyor eve gelip sıcak yemek ister sıcak ev ister ama yok kv bak başının çaresine 40 gün idare et demiş
ev klimalı soba kalorifer derdi yok uğraşmak zor geliyormuş klima kullanıyor
bassın düğmeye çalıştırsın diyor
40 günü duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı

Bunlar ne biçim sözler ya, senin demen lazım ay Karnım ne zaman İncek, onun da kızım 40 in çıksın hepsi düzelir fln demesi gerek. Dialog bu olmalı . Deli mi ne , karnimin derdi seni mi gerdi

çok dengesiz
aslında anlamaya çalışıyorum arka arkaya kayıplar verdi annesini dayısını ablasını 1 yıl içinde kaybetti üzerine bizim düğün oldu hem düğün hem cenaze çıkardı 1 yıl içinde psikolojisi bu yüzden bozuldu biraz ama benimde sakin görüntümün altındaki canavarı en iyi eşim ve annem biliyor annem dünden beri aman kızım benim yanımda laf söyleme sakın ben gücenirim diye tembihliyor

benimkide dün almış çocuğu kucağına
hayır ağlamıyor huzursuz değil uyuyor ama kucağında tutup sallıyor pişpişliyor
anne bırak şunu yatır yatağına alıştırmayın kucağa sonra biz napıcaz dedim
seviyoruz torunumuz ilk torun diyor
ne ilki be ikinizde de ikinci torun dedim
olabilir sizden ilk diyor
yani kendi disiplinimizle büyütmek için bi tane dahamı yapacağız sizin gönlünüz olsun diye dedim
bunlar bize çocuk sevdirmeyecek diyor anneme
sana kılım bundan sonra sevdirmiyorum diyesim geldi

evet kızı olsa söylemez bunu
el kızıyız ne de olsa
dün gece yine emzisiyorum yemek hazırlamışlar hadi ver bana sen ye dedi
anne emiyor sen ye yemeğini dedim
olsun sen ver bana ye diyor
sanki kendi emzirecek
eşim bir bakış fırlattı bizimki kedi gibi geçti yemeğini yedi
yemekten sonra hadi ben gideyim dedi
hiç kal falan demedim
eşim ben götüreyim dedi hayır ben yürümek istiyorum diyor
eşimde hiç ısrar etmedi sen bilirsin dedi oturdu geri
normalde asla bırakmaz gece yarısı yürünecek mesafe değil çünkü aramız var baya
ama eşimde kızmaya başladı hareketlerine

takvim koymamıştım 39. haftadayım canım
kararımız epidural sezeryan oldu hayırlısı olsun

canım hayırlı olsun şimdiden
canını hiç sıkma sen onu emzirmeye başla alır kilo
hem 3 kiloda iyi
2,200 doğurdu biri benim yanımda
doğumhaneye girerken insan biraz tırsıyor ama meleğinin sesini duyunca hepsi geçiyor

Sütümüz olsun diye habire herşeyi denerken eşim akşam Saçma sapan bir nedenden beni ağlattı. Moralimi bozdu üzdü gece boyunca Ağladım durdum. Kafam kazan gibi. Güya moralimiz düzgün olucak. Allahım yardımcımız olsun inşallah sütüm falan etkilenmemiştir umarım lohusa sendromunda mıyım nedir habire Ağladım eşim de sağolsun hiç alttan almadı inat etti birsürü laf söyledi tok emxiremiyırmuşum yok bebişi doğru düzgün tutamıyormışum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…