:) hadi hayirlisi bakalimHehe bu kadar zorlayacagini ne bileyim anacim evde ediyorduk zaten duamızi
dr un 10 gun beklerim dedigine gore iyi bi dr :)Yarin günüm doluyor bende tik yok.
26 sina kadar dogmazsa suni sanci vericem dedi Dr.10 gun nasil geçer puff
kasilmalarin oluyormu canim ?Benimde az kaldı günümün dolmasina hiç belirti yok bakalım sali günü doktor ne Dicek. Suni sancı derse bebeğim ve benim için tehlike yoksa kabul etmicem ve beklicem kendi sancimi. Hamileleigimin bu kadar kolay ve sorunsuz geçmesini hiç beklemezdim en başından beri oğlum beni hiç üzmedi simdii de hamileleigim biticek diye uzuluyorum neyse hemen 2.bebeği dusunuyirum.
Burun tıkanıklığı var, Öksürük yok, ama baygın gibi yavrum. Ağlıyor ara sıra emmek istemiyoroksuruk, burun tikanikligi falan varmi canim ?
burun tikanikligi için serum fizyolojik damlatman lazim , tiramisunun bahsettigi otri bebe mi ne vardi onunla ayni sey olmasi lazimBurun tıkanıklığı var, Öksürük yok, ama baygın gibi yavrum. Ağlıyor ara sıra emmek istemiyor
ho$geldin canimNaptınız gızlarr doğuran varmı bende tık yok yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek ama artık nefes darlığından elimin uyuşmasından uyuyamaz halegeldim
Bzimkinin kakasi yesil. Annem usutmus deyip sarip sarmaliyor bn de seviniyorum demek ki sut var ki kaka var hem de yesil diye. Sutun son yagli kismini emerse sari olirmus. Daha sutum yaglanmadi demek kiçok yedigi zaman yesil olur canim, usutmekle ilgisi yok
sancisi olmuyorsa bi sakincasi yok çok emmesinin :)
sanci dedigimde hazimsizlik sancisi gazdan daha beter rahatsiz edermis bu
kontrolde gorursun ispatini zaten guzel kilo almis olacakdir :)
benim dr yagli yagsiz sut demiyor , hatta afrikadaki annenin sutuyle en zengin annenin sutunun kalitesi ayni diyor, Allah oyle yaratmis yani, sadece bebek buyudukçe ihtiyacina gore sutun de içerigi degisiyormus bosuna anne sutune mucize denmiyorBzimkinin kakasi yesil. Annem usutmus deyip sarip sarmaliyor bn de seviniyorum demek ki sut var ki kaka var hem de yesil diye. Sutun son yagli kismini emerse sari olirmus. Daha sutum yaglanmadi demek ki
Evet arada oluyor çok sık değil amakasilmalarin oluyormu canim ?
evet idrar yapmasi olay. Hele oksuruk geliyor bazen iskence yaaSezo olan arkadaşlar dizinde idrar yaparken karninizin bu alt kismi , yani ameliyat yerinizin içi sanciyor mu?.
Annem normal için yara dedi ama ciddi sanciyor idrar bitince hemen geçiyor
sen almanyadaydin demi, ne zamana kadar bekliyor doktorlar?Evet arada oluyor çok sık değil ama
slm kızlar. inşallah herşey yolundadır. sizlere bi sorum var, doktorumuza(erkek) hediye almak istiyoruz teşekkür amaçlı. ne önerirsiniz?sizler neler aldınız?
Su el uyusuklugu bende de var iki elimde de hemde 3aydir falanNaptınız gızlarr doğuran varmı bende tık yok yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek ama artık nefes darlığından elimin uyuşmasından uyuyamaz halegeldim
Evet almanyadayim bilmiyorum ki sali günü mutlaka söyler muhtemelen burdada öyledir Sezeryana hiç yanasmiyorlar zaten biliyosun ameliyat başına 3000euro gibi para almalarına rağmen bu yüzden sansliyimsen almanyadaydin demi, ne zamana kadar bekliyor doktorlar?
burda yani fransada 40+6 yi dogurma gunu oalrak hesapliyolar, dr um için benim dogurma tarihim 2 mart yani
Yok ya 12 kilo aldım ama yattığımda nefes nefese kalıyorum ciğerlerime gitmiyor sanki nefes iki gündür o kadar halsiz kaldım ki bütün enerjim gitti hakikaten bir nefes sıhhatmiş yahu senin doğum kasılmaları mı ki o i kasılmalar ya benim birde sağ bacağım kilitlendi ta kalça kemiğinden yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum da oyy oyy ne olacak böyle bilmemho$geldin canim
son gunlerde doguran olmadi galiba
nefes darligi neden ki ? çokmu kilo aldin sen hamilelikde
benim bu aksam kasilmalarim var onun disinda sikayetim yok sukur ..
aboww 3000 euromuEvet almanyadayim bilmiyorum ki sali günü mutlaka söyler muhtemelen burdada öyledir Sezeryana hiç yanasmiyorlar zaten biliyosun ameliyat başına 3000euro gibi para almalarına rağmen bu yüzden sansliyim
ya kasilmalrin beebek ve rahimle oldugu kesinde bu kadar yetmez ayni kaislmanin daha siddetlisi lazim bana, diyorum yaa nazlana nazlana geliyor kasilmalar, geliyimmi gelmeyimmi ayaklarinda :)))))Yok ya 12 kilo aldım ama yattığımda nefes nefese kalıyorum ciğerlerime gitmiyor sanki nefes iki gündür o kadar halsiz kaldım ki bütün enerjim gitti hakikaten bir nefes sıhhatmiş yahu senin doğum kasılmaları mı ki o i kasılmalar ya benim birde sağ bacağım kilitlendi ta kalça kemiğinden yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum da oyy oyy ne olacak böyle bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?