2015 Şubat Anneleri

Hehe bu kadar zorlayacagini ne bileyim anacim evde ediyorduk zaten duamızi
:) hadi hayirlisi bakalim
ama bence sen yarin dr dan guzel haberlerle geleceksin yani gelemeyecksin :)))
açilma avrsa napacak dedimi ? suni sanci vericekmi
biliyorum en dogalindan normal istiyorsun ama daaa senin bebis istemiyor galiba bunu : )

kasilmalarin oluyormu canim ?

bu aksam kasilmalrin haddi hesabi yok, hem sanci hem sertlesme olarak her yonden bastiriyor mubarekk .. bebek asagimi inmeye çalisiyor acabaa içerde neler oluyor bilmiyorumki
sanci desen siddetli deil agir agirdan geliyor nazlana nazlana :))

kiz uyyamiyorum diye dönüp duruyor yatakda, o uyusun iki dk supurgeyi çalistirip yerleri silicem
bugunde birsuru çaamsir yikandin bari onlari utuleyip kaldirsaydim dogurmadan once
gozum surekli evin içinde nerde ne var , eksikleri tamamlamaya çalisiyorum
çay, seker , tuz kavanozuna kadar doldurdum valla, babam arar bulamaz diye
kizima surekli biseylerin yerini soyluyorum dedene yardim et diye
oglana dedene bez baglat diye tembihliyorum , acaba babam bez baglamsini biliyomudur :))) kalibimi basarim hayatinda hiç yapmamistir :) , benim kiz ondan iyi baglar

bi offf çeksem karsiki daglar yikilirrr ..

Naptınız gızlarr doğuran varmı bende tık yok yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek ama artık nefes darlığından elimin uyuşmasından uyuyamaz halegeldim

Burun tıkanıklığı var, Öksürük yok, ama baygın gibi yavrum. Ağlıyor ara sıra emmek istemiyor
burun tikanikligi için serum fizyolojik damlatman lazim , tiramisunun bahsettigi otri bebe mi ne vardi onunla ayni sey olmasi lazim
yoksa oksurukde geç kalmaz gelir arkasindan, oksurdukçede kusma yi tetikleyecekdir oksuruk ..

Naptınız gızlarr doğuran varmı bende tık yok yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek ama artık nefes darlığından elimin uyuşmasından uyuyamaz halegeldim
ho$geldin canim
son gunlerde doguran olmadi galiba
nefes darligi neden ki ? çokmu kilo aldin sen hamilelikde
benim bu aksam kasilmalarim var onun disinda sikayetim yok sukur ..

Bzimkinin kakasi yesil. Annem usutmus deyip sarip sarmaliyor bn de seviniyorum demek ki sut var ki kaka var hem de yesil diye. Sutun son yagli kismini emerse sari olirmus. Daha sutum yaglanmadi demek ki

Bzimkinin kakasi yesil. Annem usutmus deyip sarip sarmaliyor bn de seviniyorum demek ki sut var ki kaka var hem de yesil diye. Sutun son yagli kismini emerse sari olirmus. Daha sutum yaglanmadi demek ki
benim dr yagli yagsiz sut demiyor , hatta afrikadaki annenin sutuyle en zengin annenin sutunun kalitesi ayni diyor, Allah oyle yaratmis yani, sadece bebek buyudukçe ihtiyacina gore sutun de içerigi degisiyormus bosuna anne sutune mucize denmiyor
annene he he de ama çokda bastirmasin isilik olur yazik yavrucak ..

Sanirim depresyona giriyorum surekli sebepsiz aglama istegim var sutum azaldi icmedigim sut arttirici bisi kalmadi butun gun onlari icmekten karnim doyuyo normal yemek yiyemiyorum bebegim emmek istemiyo memem cok aciymis gibi suratini eksitiyo emmesi icin zorlayinca cok agliyo o agladikca ben aglamasin diye memeyi agzina sokuyorum daha cok sinirleniyor kocamdan ayri yatiyorum Allahim bana yardim etsin surekli aglamak istemiyorum ama istemsiz akiyo...

Sezo olan arkadaşlar dizinde idrar yaparken karninizin bu alt kismi , yani ameliyat yerinizin içi sanciyor mu?.

Annem normal için yara dedi ama ciddi sanciyor idrar bitince hemen geçiyor
evet idrar yapmasi olay. Hele oksuruk geliyor bazen iskence yaa

Su el uyusuklugu bende de var iki elimde de hemde 3aydir falan

sen almanyadaydin demi, ne zamana kadar bekliyor doktorlar?
burda yani fransada 40+6 yi dogurma gunu oalrak hesapliyolar, dr um için benim dogurma tarihim 2 mart yani
Evet almanyadayim bilmiyorum ki sali günü mutlaka söyler muhtemelen burdada öyledir Sezeryana hiç yanasmiyorlar zaten biliyosun ameliyat başına 3000euro gibi para almalarına rağmen bu yüzden sansliyim

ho$geldin canim
son gunlerde doguran olmadi galiba
nefes darligi neden ki ? çokmu kilo aldin sen hamilelikde
benim bu aksam kasilmalarim var onun disinda sikayetim yok sukur ..
Yok ya 12 kilo aldım ama yattığımda nefes nefese kalıyorum ciğerlerime gitmiyor sanki nefes iki gündür o kadar halsiz kaldım ki bütün enerjim gitti hakikaten bir nefes sıhhatmiş yahu senin doğum kasılmaları mı ki o i kasılmalar ya benim birde sağ bacağım kilitlendi ta kalça kemiğinden yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum da oyy oyy ne olacak böyle bilmem

Evet almanyadayim bilmiyorum ki sali günü mutlaka söyler muhtemelen burdada öyledir Sezeryana hiç yanasmiyorlar zaten biliyosun ameliyat başına 3000euro gibi para almalarına rağmen bu yüzden sansliyim
aboww 3000 euromu
dogumu devlet karsilamiyormu orda ?
ozel klinige gitmedigin surece burda dogumda kurus çikmiyor cebinden

aynidir buyuk ihtimalle, bi sorununuz yoksa yapmazlar sezeryan
yani sende marta kadar bekleyebilrisin :=)

ya kasilmalrin beebek ve rahimle oldugu kesinde bu kadar yetmez ayni kaislmanin daha siddetlisi lazim bana, diyorum yaa nazlana nazlana geliyor kasilmalar, geliyimmi gelmeyimmi ayaklarinda :)))))

bu gidisatla zor , bekliyorum çogalir belki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…